Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 675.395
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
ibosilj kaže...

http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G900F

bod3 je najnoviji, pise ti sa strane changelist i build date

hocemo mi dobiti preko ota taj bod3 ili moramo ga staviti sami, na s3 odin vamo jos neznam preko cega se stavlja firmweare, novi sam 

i koji kies se koristi za s5? vidim da ima neki kies, kies3 itd

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 18:50 (SIII Deny).
14 godina
protjeran

dobit cete ga al ko zna kad, vidim da je danas za tele2 dosel bod3, tak da bi mogli i vip i tmobile uskoro, ako vam se neda cekati samo prek odina stavite

za kies neznam, ne koristim to uopce

11 godina
neaktivan

bod3 sve okej baterija duze mi traje dobro radi ali dns greska kamere opet

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pročitao si moju namjeru. Meni je isto više pun ........ rušenja na S5  i mislim preči na LG G3. Molim te dojmove o prelasku

13 godina
kaktus1 kaže...

Pročitao si moju namjeru. Meni je isto više pun ........ rušenja na S5  i mislim preči na LG G3. Molim te dojmove o prelasku

Ja koristim lg g3 a cura kupila novi s5, ja na svome g3 nema nikakvih problema sve uredno radi na 5.0, baterija super traje, qhd ekran nije nista ajme, kod nje mi se svida amoled ekran predivne boje i bolja je kamera po danu, ali skroz ima problem sa kamerom i trosenjem baterije nekad i imenik nemozes otvorit, to je kad sam joj stavio 5.0, ali sam zvao servis i kazu da problem radi viber i kad ga je maknula vise nije imala problem, ali ga je vratila nakon par dana jer joj treba i opet isto, vjerujem da ce ubrzo to rijesit nadogradnjom i da ce bit ok onda. Ljuta je jer je za te novce ocekivala da ce sve super radit bez problema. Najgore je kad ti treba nesto hitno kamera a ona neradi ili iscuri baterija 50% dok ga nedira. Uglavnom oba su uredaja super, samo ja trenutno nemam nikakvih problema dok ona ima. Rekli su mi da je samsungu u interasu da to sto prije rijesi a i viber radi na tom problemu.

15 godina

izasao je update za VIP

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Svrzic kaže...

izasao je update za VIP

Evo ja updateao (BOD3) i radi PUNO bolje nego na BNL9. Svakako stavite update. Žalosno je što smo morali čekati 3 mjeseca da bi dobili official ispolirani sustav.

10 godina
neaktivan
brkan83 kaže...
kaktus1 kaže...

Ja koristim lg g3 a cura kupila novi s5, ja na svome g3 nema nikakvih problema sve uredno radi na 5.0, baterija super traje, qhd ekran nije nista ajme, kod nje mi se svida amoled ekran predivne boje i bolja je kamera po danu, ali skroz ima problem sa kamerom i trosenjem baterije nekad i imenik nemozes otvorit, to je kad sam joj stavio 5.0, ali sam zvao servis i kazu da problem radi viber i kad ga je maknula vise nije imala problem, ali ga je vratila nakon par dana jer joj treba i opet isto, vjerujem da ce ubrzo to rijesit nadogradnjom i da ce bit ok onda. Ljuta je jer je za te novce ocekivala da ce sve super radit bez problema. Najgore je kad ti treba nesto hitno kamera a ona neradi ili iscuri baterija 50% dok ga nedira. Uglavnom oba su uredaja super, samo ja trenutno nemam nikakvih problema dok ona ima. Rekli su mi da je samsungu u interasu da to sto prije rijesi a i viber radi na tom problemu.

Mene je to sve skupa toliko izludilo da sam vrlo blizu promjene, baterija iscuri kroz pola dana, kamera, kontakti, sve se ruši i moram ga svaki dan resetirat. Telefon nije jeftin da bi se ovakve stvari događale. Čitam i po stranim forumima isto. Mislim da je ovo jako loše za samsung. Sad sam izbrisao viber pa bumo vidli. Svakako hvala na odgovoru.

12 godina

hvala na inf da je vip dobio update, evo skidam ga...

zanima me dali je bolje napraviti poslje update-a factory reset ili ipak ne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kaktus1 kaže...
brkan83 kaže...
kaktus1 kaže...

Mene je to sve skupa toliko izludilo da sam vrlo blizu promjene, baterija iscuri kroz pola dana, kamera, kontakti, sve se ruši i moram ga svaki dan resetirat. Telefon nije jeftin da bi se ovakve stvari događale. Čitam i po stranim forumima isto. Mislim da je ovo jako loše za samsung. Sad sam izbrisao viber pa bumo vidli. Svakako hvala na odgovoru.

To je problem lollipopa. Ja sam i dalje na KK i baterija je odlicna, danas, 11h na bateriji, 4h SOT i jos 35% baterije i to sve samo na 3Gu. I isto tako oko rušenja, ja mislim da je to do samih aplikacija. Meni se redovito ruše instagram i facebook, ali ne samo na S5, nego i na ostalim uređajima.

11 godina
neaktivan

bod3 je super fluidaj je sve radi bez problema baterija je ekstra izmedju 4 i 5 i po sota zavisno od koristenja al minimalno 2 3 sata je koristenje vibera i fb i waca. Jednom se desila greska kamere restartovao i evo vec par dana nema problema nadam se da nece ni biti :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo da vam javim prve dojmove prelaska sa S5 na G3....

Dakle prvi dan šok i vjeverica, baterija rapidno pada u pola sata screen on-a 20%...uzas zivi, u tom dan 3 puta je bio na punjacu do 100%

prokleo sam dan kad sam prodao S5, al sta je tu je...vec sam poceo po njuski gledati novi mob

Lag ne da je prisutan nego bilo koja radnja na telefonu nemoze proci bez stucanja

Rusenje aplikacija je bilo redovito...led obavijes je radila kako je njoj bilo po volji

U postavkama za internet preglednik mi je bio ukljucen prisilni zum unatoc tome sto je bio iskljucen

Jednom rijecju kriminal

E onda sam poceo guglati i google me prosvijetli i kaze sinko spusti ti mob na 4.4.2 i svi tvoji problemi ce nestati

Tako da moj G3 sada radi ko' curica, stvarno nemam zamjerke...vidjet cemo sta ce vrijeme pokazati...

LG G3 ali Samsung u srcu :-)

5 1 hvala 3
14 godina
neaktivan

Znaci, Lollipop je u pi*ki materinoj na svim uredjajima?! Fucking google!

HAKOSUKA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
drazen991 kaže...

Dakle prvi dan šok i vjeverica, baterija rapidno pada u pola sata screen on-a 20%...uzas zivi, u tom dan 3 puta je bio na punjacu do 100%

prokleo sam dan kad sam prodao S5, al sta je tu je...vec sam poceo po njuski gledati novi mob

Lag ne da je prisutan nego bilo koja radnja na telefonu nemoze proci bez stucanja

Rusenje aplikacija je bilo redovito...led obavijes je radila kako je njoj bilo po volji

U postavkama za internet preglednik mi je bio ukljucen prisilni zum unatoc tome sto je bio iskljucen

Jednom rijecju kriminal

E onda sam poceo guglati i google me prosvijetli i kaze sinko spusti ti mob na 4.4.2 i svi tvoji problemi ce nestati

Tako da moj G3 sada radi ko' curica, stvarno nemam zamjerke...vidjet cemo sta ce vrijeme pokazati...

pa i s5 na 4.4.2 radi bez zamijerke....

obzirom da je samsung lolipop malo bolje ispeglaniji od lg-a, doslovno si mogao stavit kitkat na s5 i amen ;)

napokon dočekao DNF i Diablo 3
11 godina
Bacelj kaže...

Znaci, Lollipop je u pi*ki materinoj na svim uredjajima?! Fucking google!

nije na svima, moj note3 radi bez ijedne greške, plus baterija je identična kao i kitkat. nije da hvalim uređaj, već u ovdje dobro složili sve.

na prethodnim samsung uređajima sam imao problema

15 godina
drazen991 kaže...

Jednom rijecju kriminal

Gospodine ja neznam koji ste vi mobitel imali ..evo imam G3 na lolipop v20h i mobitel nema ni jednu zamjerku koju ste vi nabrojali..mobitel doslovno jede sve..hvala na pljuvanju najboljeg smarta godine

14 godina
neaktivan

S4 dobio 5.1 a mi još na 5.0 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E upravo tu verziju sam imao kada sam ga dobio, prije primopredaje telefona sve je vraceno na tvornicke postavke, al eto 100 problema

Hvala na pljuvanju....hehehe apsolutno mi nije bilo u cilju pljuvati G3 nego sam samo iznio činjenice tj. moje osobno iskustvo sa 5.0  a G3

Citam po forumima da su ljudi zadovoljnj sa tim v20h pa sad opet razmisljam da ga dignem na LP

BTW S5 nisam mijennao samo iz razlog sto je stekao na 5.0, znam ja da sam ga mogao vratiti na 4.4.2 i sve 5, zelio sam malo promijene nakon toliko godina galaxy serije od 2 do 5 :-)

LG G3 ali Samsung u srcu :-)
17 godina
drazen991 kaže...
...

BTW S5 nisam mijennao samo iz razlog sto je stekao na 5.0, znam ja da sam ga mogao vratiti na 4.4.2 i sve 5, zelio sam malo promijene nakon toliko godina galaxy serije od 2 do 5 :-)

Razumljivo. Treba malo i promijeniti s vremena na vrijeme pa se onda više cijeni S serija. ;) Drago mi je što je ipak na kraju sve završilo ok sa G3. Ja ga nisam spuštao na kitkat tako da ovi problemi koje si naveo sam i ja imao. U svakom slučaju, hvala na dojmovima.

15 godina
neaktivan
nex987 kaže...

S4 dobio 5.1 a mi još na 5.0 

Jeste dobio 5.1, ali samo GPE edition S4. Obicni S4 nece dobiti sigurno.

13 godina
neaktivan

Kad će više t mobile dobiti update? mislim da su sve ostale mreže već dobile...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
brkan83 kaže...
kaktus1 kaže...

Skinuo viber prije dva dana i za sada nije bilo nikakvih rušenja kamere za divno čudo, a baterija jučer izdržala cijeli dan bez problema. Ako se ovo pokaže istinito, viber je za mene prošlost

14 godina
neaktivan

Bod3 .... bez zvuka opcija, nema problema s kamerom imenikom i sl. I brz je boli glava :-)

1 0 hvala 0
16 godina
tommek10 kaže...

Bod3 .... bez zvuka opcija, nema problema s kamerom imenikom i sl. I brz je boli glava :-)

Isto tako, tele2 mreža.

15 godina

Također, otkad je došao BOD3 (Tele2) uređaj se preporodio, radi kao na KitKatu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 18:39 (hrde).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

jel mi moze netko reci nesto vise o ovom sirokom ulazu na s5
cemu sluzi? kad mi je punjac normalan standardni micro usb 

0 0 hvala 0
15 godina
SIII Deny kaže...

to je usb 3.0
mozes si kupit usb 3.0 kabel i imat ces brzi prijenos podataka na PC
naravno, jedino ako imas usb 3.0 na PCu

12 godina
Svrzic kaže...
SIII Deny kaže...

to je usb 3.0

ok hvala na inf... jel onda sa tim usb 3.0 mogu normalno spojiti taj kabal na samsungov punjac i puniti mob sa njim?

15 godina
SIII Deny kaže...
Svrzic kaže...
SIII Deny kaže...

to je usb 3.0

ok hvala na inf... jel onda sa tim usb 3.0 mogu normalno spojiti taj kabal na samsungov punjac i puniti mob sa njim?

da

14 godina
neaktivan

Koja je razlika u BOD3 i BNL9 firmware-u ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice