Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 675.325
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Da li netko zna može li se prilagoditi dugo držanje Home tipke? Sad izbacuje prijedloge za search. Htio bi recimo da otvori nekakvu zadanu aplikaciju kad dugo držim Home pritisnut.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Oprostite sto upadam ovako u temu al imam pitanje. Vlasnik sam galaxy s5 i unutra je bon bon kartica. Kad stavim da mi mobitel radi na lte mrezi malo malo izgubi mrezu i moram ga prebacit u airplane mod ili resetirat da bih dobio mrezni signal. A kad ga prebacim na wcdma/gsm signal je ful i nikad ga ne izgubi.... jel se to jos kome desava ili nekaj s mojim mobitelom ne valja? 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
mbrezonjic kaže...

Oprostite sto upadam ovako u temu al imam pitanje. Vlasnik sam galaxy s5 i unutra je bon bon kartica. Kad stavim da mi mobitel radi na lte mrezi malo malo izgubi mrezu i moram ga prebacit u airplane mod ili resetirat da bih dobio mrezni signal. A kad ga prebacim na wcdma/gsm signal je ful i nikad ga ne izgubi.... jel se to jos kome desava ili nekaj s mojim mobitelom ne valja? 

Sve je ok s mobitelom. Pokrivenost LTE signalom nije na razini WCDMA tako da vjerojatno nisi u području gdje možeš imati dobru LTE vezu.

11 godina
mbrezonjic kaže...

bonbon ima drukčiji apn za LTE mrežu, nazovi SZK pa nek ti daju podatke.

Ovo će ti raditi pod uvijetom da si pod pokrivenošću LTE signala

14 godina
neaktivan

al zar nebi trebao automatski prebacit kad nema 4g mrezu na 3g? jer on meni kad izgubi 4g ostane bez signala....

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jel ovaj update od cc-a 400 mb sto smo dobili na lollipop, 5.1 ili je to "zakrpa" :) Posto tamo pise da je 5.0 pa mi nije jasno :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 23:33 (cazinjanin).

0 0 hvala 0
11 godina
mbrezonjic kaže...

al zar nebi trebao automatski prebacit kad nema 4g mrezu na 3g? jer on meni kad izgubi 4g ostane bez signala....

ja sam na tele2, imam note3, ali kad sam stavio bonbon karticu da vidim kak radi 4g dogodilo se upravo to da je osto skroz bez signala.

tako da ja iz iskustva ne znam previše, ali kad sam nazvao SZK, tako su mi rekli, probaj ih nazvati i reć da ti pošalju nove postavke za internet (apn postavke) ili ih ručno uneseš.

nakon toga pogledaj jel radi i da li se isto događa.

ako je opet ista greška onda je moguće do mobitela, ali bez da probaš ovo što sam rekao ne znam u čemu je problem

15 godina
neaktivan

ako u opcijama uljucis LTE only onda ce samo bit na 4g i ako nema 4g nema ni signala, imas dalje lte prefered (wdcma . gsm) tu prebacuje po potrebi i trosi vise baterije kod prebacivanja. ako znas da imas nonstop 4g signal onda je logicno da ces stavit 4g only i manje ce baterije trosit nego kod prebacivanja izmedju 4g-3g-2g. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

toliko o BOC7 i ne rušenju kamere i žderanju baterije...kako mi se čini nema nam spasa do nekakve nove nadogradnje ili promjene telefona

Galaxy S5 5.0 Lollipop

0 0 hvala 0
16 godina

Ja UK BOC7 koristim već 20-21 dan i nisam dosada imao nikakvih problema s baterijom ili kamerom.

Štoviše, baterija mi jače traje nego na vipovom BNL9.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dosao mi update na boc7 i instalirao sam sad je bod3 i evo dan koristim cini mi se da je fluidniji a za bateriju jos nez jel neko jos dobio taj update ? na antutu mi puni 45512 a prvi put kad sam testirao 36000 hiljada valjda dok je nalegao i obavio se sink. i uradio sam factory

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Ja UK BOC7 koristim već 20-21 dan i nisam dosada imao nikakvih problema s baterijom ili kamerom.

Štoviše, baterija mi jače traje nego na vipovom BNL9.

Koliko ti je SOT na BOC7? 

Meni je na kitkatu ponekad dosezala blizu 8h. A na lollipopu jedva 4, ako imam srece. I to govorim samo uz wifi, bez 3g.

11 godina
neaktivan
Na kojoj verziji KK si imao toliki SOT?
15 godina
kenan94 kaže...

Dosao mi update na boc7 i instalirao sam sad je bod3 i evo dan koristim cini mi se da je fluidniji a za bateriju jos nez jel neko jos dobio taj update ? na antutu mi puni 45512 a prvi put kad sam testirao 36000 hiljada valjda dok je nalegao i obavio se sink. i uradio sam factory

meni baš danas povuklo bod3, nekih 350mb, obzirom da do sada nisam imao ikakvih problema, nadam se da bu bio još bolji.

p.s. nisam napravio f.reset, nemam vremena zasada :)

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 13:05 (vrx).
16 godina

Meni je isto povuklo BOD3, također bez factory reseta.

Trebam vidjet kako će se ponašat.

Mislio sam proć bez nadogradnje, ali sam se zeznuo jer je automatski povukao nadogradnju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zagizag kaže...
Na kojoj verziji KK si imao toliki SOT?

Zadnji vipov koji je bio. Sad iskreno nisam siguran koji je.

16 godina

8h SOTA nisam imao s niti jednom verzijom.

Al opet, to sve ovisi o načinu korištenja, tako da ne vidim razlog za dramu.

Meni je na BOC7 uređaj izgurao 2-2ipo dana bez greške.

wifi uvijek uključen (ako je drama sa signalom, onda palim mobilne podatke (4g)), nešto poziva, nešto poruka, nešto youtube, facebook, whatsapp, te malo tapatalk i sl.

Uglavnom, sasvim mi je pristojno gurao kod baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

8h SOTA nisam imao s niti jednom verzijom.

Al opet, to sve ovisi o načinu korištenja, tako da ne vidim razlog za dramu.

Meni je na BOC7 uređaj izgurao 2-2ipo dana bez greške.

wifi uvijek uključen (ako je drama sa signalom, onda palim mobilne podatke (4g)), nešto poziva, nešto poruka, nešto youtube, facebook, whatsapp, te malo tapatalk i sl.

Uglavnom, sasvim mi je pristojno gurao kod baterije.

Taj SOT je bio iskljucivo na WIFIu i na aut. 0 brightnessu. Ali opet, i sa 3g-om sam bio jako zadovoljan, preko 4:30h SOTa je uvijek isao. A sada stvarno mogu biti sretan ako na LL mogu dogurati uopce do toliko sati. 

13 godina

Dakle cura mi je uzela s5 prije dva tjedna i evo već viče kak šteka, kamera zjb, greška imenika... pročitao sam sad zadnjih nekoliko stranica. Dali da prvo napravim službenu nadogradnju na lizalicu i onda preko odina ubacim taj UKBOC7? Ili mogu odma samo ubacit taj firmware?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 7:35 (Klipson).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma odmah ubaci taj zadnji rom

17 godina
zabranjeniples kaže...

Meni je isto povuklo BOD3, također bez factory reseta.

Trebam vidjet kako će se ponašat.

Mislio sam proć bez nadogradnje, ali sam se zeznuo jer je automatski povukao nadogradnju.

Meni radi stabilnije nego BOC7. Prije sam znao imati tu i tamo nekakav restart, ali evo već par dana na BOD3 se to ne događa. A što se ostalih stvari tiče, izgleda da je baterija ok (između 3 do 4 sata SOT na auto 5)... I ono što mi je drago da su zadržali je brzina koju sam imao sa BOC7. Lag praktično ne postoji.

16 godina
Sil kaže...

Meni radi stabilnije nego BOC7. Prije sam znao imati tu i tamo nekakav restart, ali evo već par dana na BOD3 se to ne događa. A što se ostalih stvari tiče, izgleda da je baterija ok (između 3 do 4 sata SOT na auto 5)... I ono što mi je drago da su zadržali je brzina koju sam imao sa BOC7. Lag praktično ne postoji.

Jesi radio factory reset ili si samo nastavio dalje ?

17 godina
zabranjeniples kaže...
Sil kaže...

Jesi radio factory reset ili si samo nastavio dalje ?

Nisam radio reset... Htio sam vidjeti kako se ponaša bez reseta i za sad je sve ok.

10 godina

Vidim da se piše o firmware-ima za s5 pa imam jedno pitanje :da li ima negdje kronološki po redu složeni firmware ? Znaći da znam koji je najnoviji jer sad sam prije koji dan ubacio uk bod3 sa sammobila, ali nisam siguran dali je taj noviji od recimo boc7 isto uk ,a datum je isti ?? Možda netko zna objašnjenje za oznaku samog fw-a?

0 0 hvala 0
12 godina

meni je danas se nadogradio na BNL9, jel ima noviji od ovoga neznam, ali sa 4.4.2 mi je preslo na ovaj 5.0

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G900F

bod3 je najnoviji, pise ti sa strane changelist i build date

16 godina

Ekipa, kad uđete u opcijama pod korištenje podataka, na koliko vam je stock postavljen onaj grafikon ?

I primjetio sam danas (dosada nikad nisam išao za tim, na niti jednom uređaju), da se prilikom poziva 4g prebaci u h, pa ne znam dal je to normalno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ekipa rijesio sam problem sa rusenjem kamere, interneta, imenika....i svih mogucih "blagodati" vezanih za 5.0

LG G3 

vise nisam imao ni volje ni zivaca se drkati sa tim....vama zelim sto prije nekakav novi, bolji ozbiljniji update ,pa da S5 radi kako i dolikuje takvom telefonu

p.s

Vidimo se u topicu od S6 uskoro 

Galaxy S5 5.0 Lollipop

1 0 hvala 0
17 godina
drazen991 kaže...

Ekipa rijesio sam problem sa rusenjem kamere, interneta, imenika....i svih mogucih "blagodati" vezanih za 5.0

LG G3 

vise nisam imao ni volje ni zivaca se drkati sa tim....vama zelim sto prije nekakav novi, bolji ozbiljniji update ,pa da S5 radi kako i dolikuje takvom telefonu

p.s

Vidimo se u topicu od S6 uskoro 

Mislim da i nije baš nekakva sretna zamjena. Imao G3 i vratio se na S5. Možda navika sa Samsung uređajima... Nisam se baš prilagodio na tipke iza kod G3 i štekao je više nego S5 u ranim danima kitkata. :) Ali moram priznati da me je G3 ugodno iznenadio kvalitetom zvuka za vrijeme poziva. Da si rekao da si prešao na Note seriju, ok... Javi se nakon nekog vremena sa dojmovima.

10 godina

Super , hvala za link

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice