Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 341
|
čitano: 100.957
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]

Pa i dalje vidim da su oko soma, cak i koristenih nema ispod 900. To je ta čar Samsunga, kupiš 512 za soma i prodas za godinu dana za 700-800

0 0 hvala 0
19 mjeseci
Re: Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]
Nescafe kaže...

Pa i dalje vidim da su oko soma, cak i koristenih nema ispod 900. To je ta čar Samsunga, kupiš 512 za soma i prodas za godinu dana za 700-800

Sad idem kopati, bome se i Xiaomi drži, 17 Ultra je od 1000 do 1400 a 15 ultra je 850. Sad i kinezi drže cijenu :D

3 godine

Istina, xiaomi ultra je brutalno skup, nema tak dobre popuste u kodove kod prednarudžbe, pa ti bude žal dat više love za taj hyper os umjesto samsunga

0 0 hvala 0
15 godina

Samo softver je na strani Samsunga. Entuzijasti više cijene Xiaomi Ultru

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zuper kaže...

Samo softver je na strani Samsunga. Entuzijasti više cijene Xiaomi Ultru

Ne znam jel kod nas uopce ima neki kompletan mobitel a da je sve top.

Kad bi bila kombinacija samsung one ui sa xiaomi kamerama kao na ultrama...

Doslovno s nicim nisam potpuno zadovoljan i prokletstvo je kad probas vise proizvodaca pa svaki ima neku svoju fora prednost koja ti kasnije fali na sljedecem mobitelu, proso sam i kroz kineze i iphone i samsung..

Mozes samo gledat koji ima najmanje stvari koje ti fale ili smetaju pa po tome birat. 

Sta se cijene tice nisu vise kinezi jeftini pa da nemas kaj puno razmisljat a kod daljnje prodaje to ide puno tezim tokom i vise se gubi na vrijednosti ako gledamo financijsku stranu.. Za kupnju kod nas ako te prosjecne kamere zadovoljavaju samsung ultra modeli nisu uopce ni skupi a hrpa ih je zapakiranih na njuskalu 

16 godina

Pozdrav cijenjeni kolege,

da li je još netko imao problema sa gubitkom signala kada se pređe granica (u pitanju je S26 ultra)?
Kolega je otišao u mađarsku i na samom prijelazu tj nakon 2 minute je ostao kompletno bez signala, tamo gdje u status baru pokazuje jačinu signala bilo je prekriženo.

Pokušao je sve navedeno: airplane mode, ugasiti mobitel i izvaditi sim karticu i nakon 2 minute ju je vratiio i upalio mobitel te ni dalje nije imao signala, pokušao je resetirati mrežne postavke i jos nekoliko drugih stvari ali mu ništa nije pomoglo.

U pitanju je telemach mreža, a njegova zaručnica je na svom iPhoneu najurednije imala signal.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2026 20:50 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Nocio kaže...

Pozdrav cijenjeni kolege,

da li je još netko imao problema sa gubitkom signala kada se pređe granica (u pitanju je S26 ultra)?
Kolega je otišao u mađarsku i na samom prijelazu tj nakon 2 minute je ostao kompletno bez signala, tamo gdje u status baru pokazuje jačinu signala bilo je prekriženo.

Pokušao je sve navedeno: airplane mode, ugasiti mobitel i izvaditi sim karticu i nakon 2 minute ju je vratiio i upalio mobitel te ni dalje nije imao signala, pokušao je resetirati mrežne postavke i jos nekoliko drugih stvari ali mu ništa nije pomoglo.

U pitanju je telemach mreža, a njegova zaručnica je na svom iPhoneu najurednije imala signal.

također nije mi radio internet u mađarskoj, isto telemach. stariji samsung je u pitanju. mislim da je nešto do operatera, jer sam isto probao sve moguće postavke. nedavno prije toga u turskoj sve radi bez problema.

17 godina

Dali je uključio Podatkovni roming u postavkama? Barem je na iPhoneu tako... Ako je ugašen, neželi radit van Hr..

Ali telemach zna zezati i imat takvih problema.. Radim kao vozač pa znam to...

Sljedeci put neka proba otić na ručni odabir mreže, a ne da mob automatski bira...Pa neka proba vidjeti dali ce mu pronaci mrežu neka i ručno neka proba jednu po jednu... 

Sad se nemogu napamet sjetiti koja je mreža u Mađarasku, mislim da Yettel HU

16 godina
start kaže...

Dali je uključio Podatkovni roming u postavkama? Barem je na iPhoneu tako... Ako je ugašen, neželi radit van Hr..

Ali telemach zna zezati i imat takvih problema.. Radim kao vozač pa znam to...

Sljedeci put neka proba otić na ručni odabir mreže, a ne da mob automatski bira...Pa neka proba vidjeti dali ce mu pronaci mrežu neka i ručno neka proba jednu po jednu... 

Ma pokušavao je i to ali bezuspješno.

Na kraju je uspio kontaktirati Telemach i problem je bio do njih. Njihov odgovor je bio da je na njegovom broju/kartici bilo blokirano da se može spojiti na ijednu drugi mrežu van Hrvatske.

11 godina
start kaže...

upravo tu i jest problem, jer svi 2G signali rade bez problema, a na 4G i 5G se baš dugo spaja i na kraju kaže da nisu dostupni, iako ih uredno pronađe.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice