Ko što rekoh, gdjegod dođe, zagadi temu. Bez brige, bannat će ga skoro
Da odgovorim kolegi iznad: AR je bio na Noteu 10 plus. Ja sam ga koristio po gradilištu. Očito samo ja jer su ga maknuli zato što ga nitko ne koristi
Ko što rekoh, gdjegod dođe, zagadi temu. Bez brige, bannat će ga skoro
Da odgovorim kolegi iznad: AR je bio na Noteu 10 plus. Ja sam ga koristio po gradilištu. Očito samo ja jer su ga maknuli zato što ga nitko ne koristi
Jucer bio neki update, galeriju moram 2x otvoriti da mi ocita slike, sad se s tim jebem konstantno, s25+
Desava se i meni takoder na S25, kao da ne spremi sliku odmah nego treba uci pa izaci.
Desava se i meni takoder na S25, kao da ne spremi sliku odmah nego treba uci pa izaci.
Jbte xiaomi 6godina jedini bug je bio s 960fps kamerom, ovom od 1200€ niti mjesec dana eto bugčine neotvara mi slike, jedini razlog zakaj sam uzeo taj mobitel, pa jbte pas mater

Jbte xiaomi 6godina jedini bug je bio s 960fps kamerom, ovom od 1200€ niti mjesec dana eto bugčine neotvara mi slike, jedini razlog zakaj sam uzeo taj mobitel, pa jbte pas mater

auf pa kako si uspio 25+ platiti 1200€
to su ovi pametni sto sve znaju pa tako i kupiti, ja Ultru platio 950€
I 950 je previse. Ima ih novih za 800 a ponekad i 750.
720 stara mjeseca dana.
Ja sam svoj 25 Edge platio 450 eur nov zapakiran. Kad ljudima trebaju pare...

auf pa kako si uspio 25+ platiti 1200€
Naravno da nisam, uzeo ga na nedavnoj akciji za 600
ali ovakve stvari su nedopustive
Naravno da nisam, uzeo ga na nedavnoj akciji za 600
ali ovakve stvari su nedopustive
to je to, zivio BF
ja ne mogu reproducirati taj bug na svom (security patch 1.12.), nadam se da ce vam to rijesiti sto prije.. mozda pomogne clear data za galeriju
I 950 je previse. Ima ih novih za 800 a ponekad i 750.
720 stara mjeseca dana.
samo sto sam ga ja toliko platio u petom mj.
Ja sam S25 Ultru platio 890 zapakiranu sad ih ima i jeftinije , nemam nikakav bug sa galerijom.
BTW izašao je security patch za Ultru.
jutros probam spojiti na punjac javlja da je vlaga da ga prvo osusim.
probam od Zene A56 ista stvar, tri razlicita punjaca/kabla
Bezicno puni.
vlazna vam kuca
najvj...reset mobitela rijesio stvar...
danas mi stize s25+ za 313€ preko HTa :D
nakon s20+ napokon novi mobitel.
cak se 20 jos uvijek dobro i drzi jedino baterija bude losa. kroz dan moram 2-3 puta hvatat negdje da ga brzinski prištekam da mi izdrzi do navecer.
haha sve moguce popuste i kupone sam aktivirao.
vec je snizen 288€, i jos neki sitni magenta popust. (ili je on samo na tarifu?)
u unlimited tarifi mu je cijena 659, minus 140€ koje sam dobio uz produzenje fiksne, minus 168€ (Manje plati pa zamijeni) i još minus 48€ bon u ht aplikaciji kroz momentse.
ispadne 303.xx€
krivo sam napisao 313
a gle za 2 godine ak naletim na dobar deal lako vratim mob i ustedim 160€
ili platim 160 i zadrzim ga ili prodam sigurno za vise od 160€
I ja sam danas naručio ultru preko t-coma. Zadnje dvije godine koristim S23u koji me služi odlično, iskreno mislio sam koristiti s23u još godinu dana, ali s obzirom da nagodinu cijene mobitela idu gore 100-200 i smanjuju RAM zbog nestašice istog, a smirivanaj nema do 2028 navodno. Reko bolje onda uzeti S25u za 22€ mjesečno ( ovaj 23u sam placao 25), nego nagodinu uzeti S26u za vjerojatno veću cijenu. Eto jedini razlog zašto prelazim na S25u.