Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 1.479
|
čitano: 834.463
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra - [Rasprava]
nikonja kaže...
marxone kaže...
nikonja kaže...
marxone kaže...

S23 ultra. U zadnje vrijeme npr. mob na 8%  stavim na punjač, baterija skoči na 60% i nastavi puniti, nekad baci odmah skroz na 100% i prestane punit. 

Napravljen reset baterije preko *#9900# i restart nakon punjenja do 100% iznova.

Ali opet kroz neko vrijeme isto.

Nekad kad je već na 20% kad se uđe u kameru kao da trokira/zastajkuje, kao da mob ima 2Gb RAMa

Jel imao netko iskustvo slično/isto i jel riješio problem?

P.S.

Abattery mi pokazuje maximum capacity 82%

Cycle count 811

Koliko je točan, ako je još netko mjerio za sebe ?

Mislim da su to sve znakovi da je baterija zrela za mjenjanje. (ili mjenjanje mobitela )

Što se tiče točnosti Abattery ako se držiš uputa onda je jedini što pravilno pročita podatke. 

Zanimljivo da je S23 ultra na 811, 82%

Zenin S21 ultra je na 1527 i 84%

P.S. 

I pise da je prvi put koristen tek 2023 što je cudno kad je 2021. 

Za s23 ultra dobro pokazuje. 

Meni za moj S23+ dobro pokazuje, 2023 i baterija mi je na 93% iako sam bio siguran da će bit bar 80% po mom subjektivnom osjećaju. Sad dali je to zbog same baterije ili što zadnja verzija OS-a namjerno ubija bateriju iskreno neznam!

Pokazuje i za s23 ultra tocno, samo za s21 ultra pokazuje kao da se od 2023 poceo koristit tek.

Meni se čini nakon zadnjeg updatea na S23 ultra da se baterija prazni nenormalno. Preko noći 30 % skine, samo always On display oko 30% isprazni preko noći. 

A standardno surfanje sat vremena skine isto tako oko 35% baterije, čak sve vise skida koliko mi se čini. Čudno svakako 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2026 13:07 (marxone).
18 godina
moderator
Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra - [Rasprava]

Ima li netko možda problema sa sinkronizacijom Outlooka (aplikacije)? 

Od kako sam skinuo zadnju nadogradnju One UI 8 / Android 16, Outlook mi se ne sinkronizira, niti se mogu otvoriti stari mailovi. Sve moguće opcije (restart svega, čišćenje memorije, reinstal aplikacije) nisu pomogle...

A Outlook preko weba radi bez problema.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nije ni meni radila taj dan (isti simptomi). Sljedeći dan sve ok.
mag.inf
14 godina

Ja sam 100% siguran da namjerno krešu bateriju i njeno crpljenje na neki način svakim updateom. Nemoguće da je baterija koja je na 92% kapaciteta duplo gora nego kad je mobitel tek izašao, a odbijam uzeti novi zbog toga... 

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

Kod mene se na kraju napuhala,  zamijenjena novom u Samsungu za 60 eura. 

Samo kad idem provjeriti status baterije i dalje mi piše isto kao da je stara unutra, jesu li trebali resetirat bateriju ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Naravno, sve je to mafija. Samo vidi koliko je ovaj zadnji mjesecni update za s23 i s24 doneo problema. Problemi sa baterijom ,wifi, pregrijavanjem itd.

Evo ja se nemogu pozaliti sa potrosnjom baterije, ali punjenje se uduplalo. Od 0-100% treba malo preko 2.5 sata  

11 godina
Tomy Lee kaže...

Naravno, sve je to mafija. Samo vidi koliko je ovaj zadnji mjesecni update za s23 i s24 doneo problema. Problemi sa baterijom ,wifi, pregrijavanjem itd.

Evo ja se nemogu pozaliti sa potrosnjom baterije, ali punjenje se uduplalo. Od 0-100% treba malo preko 2.5 sata  

moguće je da se kod updatea isključila opcija brzog punjenja, pa prvo to pogledaj u postavkama.

ako je uključeno, onda imaš neki hardverski problem, odnosno da tvoj mobitel više ne prepoznaje da taj kabel može isporučiti brže punjenje.

uzrok je najčešće prašina ili prljavština u portu kabela ili mobitela. meni je često pomoglo da samo zamijenim portove - ovaj iz cigle u mobitel, a ovaj iz mobitela u ciglu.

4 godine
Tomy Lee kaže...

Meni vjerojatno srećom sve u redu. s24 Ultra 

合気道 五段
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice