Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra izdvojena tema

poruka: 1.211
|
čitano: 672.660
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra
mp3david kaže...
S21 FE, 5999kn.
Strasno.
S20 FE sa snapdragonom 865, u centru tehnike 3999kn.

Ovo ili se isplati cekat nize cijene u oglasu, ili cekat S22 obican model.
Samo sto ce S22 dam se kladit biti jos 1000kn skuplji, pa cu gledat opet nesto drugo

S22 - 6.800 kn

14 godina
Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra

Na kraju ispada da tko placa pretplatu u Tcomu je platio mobitel debelo ispod. Prvo sam ja uzeo za 3000kn S21, kasnije cura uzela onu akciju za 50% popusta i platila mobitel 2500kn. Za tarifu koju svejedno moras placat, dobit mobitel + poklon za te novce je sasvim ok.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
3 0 hvala 0
5 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Na kraju ispada da tko placa pretplatu u Tcomu je platio mobitel debelo ispod. Prvo sam ja uzeo za 3000kn S21, kasnije cura uzela onu akciju za 50% popusta i platila mobitel 2500kn. Za tarifu koju svejedno moras placat, dobit mobitel + poklon za te novce je sasvim ok.

Slazem se, tesko za povjerovati, ali mobitel na pretplatu se isplati uzet

16 godina
SimeKZ kaže...

a koliko iznosi mjesečna tarifa?

15 godina
Memphis kaže...
SimeKZ kaže...

manje bitno.. u Telemachu uzmeš tarifu za 200kn i mob ti svejedno ide po punoj cijeni, tj skuplje nego bilo gdje u trgovini - jer oni imaju takve cijene dogovorene s proizvođačem

14 godina
Memphis kaže...
SimeKZ kaže...

200kn tarifa. No, ja to tako ne gledam. Tarifu ili bonove, placao bi svejedno. Ovako imam mir sa te strane jer imam neogranicen internet i manje bitnih 5000min/sms. Ako dobijem mobitel i tarifu za cijenu uredaja u trgovini, po meni je to isplativo. Pogotovo kada se ides pogadat sa njima. 

5 godina
Ja sam piknuo mobitel preko t coma, 165kn za mob, tarifa 229kn, jedini mi zao sto nisam usao u krug za poklon :)

0 0 hvala 0
13 godina
Ovo je cijena bez ugovora.
Moj Youtube kanal - DAKI92 (Subscribe me for more videos)
16 godina
ministar kaže...
Memphis kaže...
SimeKZ kaže...

manje bitno.. u Telemachu uzmeš tarifu za 200kn i mob ti svejedno ide po punoj cijeni, tj skuplje nego bilo gdje u trgovini - jer oni imaju takve cijene dogovorene s proizvođačem

Kak manje bitno? U telemachu uzeo sam osnovne tarife za 3 broja dobio još -15% na svaku tarifu i S21 za 150 kn mjesečno, uređaj za 1 kn.

SimeKZ kaže...
Memphis kaže...
SimeKZ kaže...

200kn tarifa. No, ja to tako ne gledam. Tarifu ili bonove, placao bi svejedno. Ovako imam mir sa te strane jer imam neogranicen internet i manje bitnih 5000min/sms. Ako dobijem mobitel i tarifu za cijenu uredaja u trgovini, po meni je to isplativo. Pogotovo kada se ides pogadat sa njima. 

ja gledam kao ukupan trošak.

16 godina

ja sam godinama plaćao istu pretplatu T comu. kad su prije pol godine na akciji imali S21 uzeo sam ga na novi ugovor tako da sam iskeširao 3000 kn i ostao na istoj pretplati. mene taj mob dođe 3000 kn i ni lipe više

16 godina

Konstantno je mobitel topal na dodir.. možda čak i prednji kraj više nego stražnji... Kak će tek po ljeti biti. Jel moguće da je to zbog maske još topliji nego inače?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2022 18:06 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
freddie kaže...

ja sam godinama plaćao istu pretplatu T comu. kad su prije pol godine na akciji imali S21 uzeo sam ga na novi ugovor tako da sam iskeširao 3000 kn i ostao na istoj pretplati. mene taj mob dođe 3000 kn i ni lipe više

Moj punac svake 2 god dobije novi mob od tcoma besplatno.. 

16 godina
A vjerujem da dobije, zakaj ne. Il' mu je pretplata skuplja, il' ima *više pretplata, ili je mob koji dobije jeftiniji.
8 godina
neaktivan

Mislim da je bolje pretplata...recimo na nasih 6 brojeva u tarifi imamo budzet 15tis kn,jos malo nadodamo jednokratnim placanjem, i onda to rasporedimo na tih 6,budi vecinom dva malo bolja ostala 4 kakva budu...nismo nesta pretjerano izbirljivi..al svake 2 god novi mobiteli,sa tim da i ti 6 nesta vrijede poslije isteka ugovora...

Moje misljenje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2022 7:44 (Ceco5465).

0 0 hvala 0
14 godina
BonBon 60-100kn mjesecno
mob sa njuskala u vakumu FTW :D

u 5. mj su se 21plus prodavali po 5k kn
jesus_tm1
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
d666sermek kaže...
BonBon 60-100kn mjesecno

Potpis na ovo, ljudi shvatite da nikad ne dobijete mob besplatno, pogotovo neki flagship tipa S21.

Otplatite vi njega preko tarife masno, čitam ovdje kao mob 3000 kn i tarifa 250kn mj? Ili mob 1 kn i tarifa 300-400 kn? To nije nit malo besplatno i meni je sve iznad 200kn suludo placati za bilo kakvu tarifu..

5 godina
protjeran
Reedy kaže...
d666sermek kaže...
BonBon 60-100kn mjesecno

Potpis na ovo, ljudi shvatite da nikad ne dobijete mob besplatno, pogotovo neki flagship tipa S21.

Otplatite vi njega preko tarife masno, čitam ovdje kao mob 3000 kn i tarifa 250kn mj? Ili mob 1 kn i tarifa 300-400 kn? To nije nit malo besplatno i meni je sve iznad 200kn suludo placati za bilo kakvu tarifu..

Da, takve cijene su cista pljacka, zato uvijek treba ispregovarati bolju cijenu prije potpisivanja. Mene je A1 stvarno ugodno iznenadio kad su mi ponudili s21+ za manje love nego sto se prodaje na njuskalu, a tarifu placam 159 kn.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2022 13:04 (zagarac_).
7 godina

Sta imas u tarifi za 159kn?

0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
john142 kaže...

Sta imas u tarifi za 159kn?

Beskonacno 5g interneta, minuta i poruka, te 15gb prometa u inozemstvu

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2022 12:42 (zagarac_).
17 godina

Ajde pliz ne drobite i ne uništavajte još jednu temu sa preseravanjem bonovi-pretplata. Ima nas koji imamo svoje razloge i potrebe zašto plaćamo tarifu tj pretplatu, ima nas koji imamo posebnije uvjete nabave mobitela po cijenama koje vi možete sanjat, nakon 20+ godina pretplate, a/ali uostalom ovdje je tema SAMSUNG S21,+,ULTRA. TOČKA.

Odmah kažem da ću reportat svaki daljnji nastavak debate što netko misli o pretplati ili o bonovima u temi koja to nije.

Imam konkretno pitanje za vlasnike s21U. Kupio sam spigena, zaboravio sam koji je model maske, uglavnom gumena je, iza dolje kao neki karbon, ali nisam zadovoljan. Em je niža od ruba ekrana, em se već sad nakon kratkog vremena na sredini omekanila i ne drži tu baš kak bi trebala, tj svlači se na sredini lagano. A nema mjesec dana. Jel ima itko tu u topicu nekakav hard case, i da valja? Ili da uzmem onaj samsungov original i mir.

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
d666sermek kaže...
BonBon 60-100kn mjesecno

Ja kad sam uzmiao S21 na webshopovima su bili po 5 kila. Ak razbiješ na rate to ti je cca 200 kn mesečno. Malo tko plaća manje ratu za takav mobitel uz neku razumnu tarifu.

14 godina
@ jopis bitno da si se ti pohvalio svojim "posebnim uvjetima o kojima drugi mogu samo sanjati"

Nek pise tko sta zeli, nisi ti moderator da odlucujes

6 1 hvala 0
14 godina
Reedy kaže...
d666sermek kaže...
BonBon 60-100kn mjesecno

Pa naravni da je suludo. Ako mi je pretplata + s21 240kn mjesecno. Ja ne vidim problem... niti tu trgovinu di cu nac za tu cijenu mobitel, neogranicen 5g net, 5000min/sms. 

Al dobro, svakom njegovo. Netko se osjeca auoer kad spici 5k kuna i vristi kak nece bit "rob"... netko drugi tolko plati tarifu i mobitel.

16 godina
SimeKZ kaže...
Reedy kaže...
d666sermek kaže...
BonBon 60-100kn mjesecno

Pa naravni da je suludo. Ako mi je pretplata + s21 240kn mjesecno. Ja ne vidim problem... niti tu trgovinu di cu nac za tu cijenu mobitel, neogranicen 5g net, 5000min/sms. 

Al dobro, svakom njegovo. Netko se osjeca auoer kad spici 5k kuna i vristi kak nece bit "rob"... netko drugi tolko plati tarifu i mobitel.

A koja je razlika plaćat prtetplatu operateru ili ratu za mobitel (5000 kn na 24 rate). Svjedno plaćaš kako god okreneš, nisi niš dobio besplatno. To je samo pshiloška varka jer kad iskeširaš 5k na hrpi teško se od toga rastat ali kad daješ svaki mjesec 200 kn za to isto onda to ni ne osjetiš al to ne znači da si prošao povoljnije.

13 godina
Oneplus8 imam,bice iduci mj godinu dana,jos se nisam navikao na 6ipo inca ekran,a kamoli ovi koji idu do 6.8inca.

Mozda ako S22 bude imao super ponudu tipa u pola cijene, plus tablet da se dobije kao sada uz S21 FE, mozda ga i uzmem.
Jednostavno, đaba veliki ekrani,mene zglob boli od njih
Moj Youtube kanal - DAKI92 (Subscribe me for more videos)
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2022 13:34 (mp3david).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mp3david kaže...
Oneplus8 imam,bice iduci mj godinu dana,jos se nisam navikao na 6ipo inca ekran,a kamoli ovi koji idu do 6.8inca.

Mozda ako S22 bude imao super ponudu tipa u pola cijene, plus tablet da se dobije kao sada uz S21 FE, mozda ga i uzmem.
Jednostavno, đaba veliki ekrani,mene zglob boli od njih

S22 je u startu skuplji od S21. Osim toga sad se Xiaomi uključio u kompakt segment i ponudio 2 nova flagship telefona 12 i nešto slabiji 12x.

13 godina

Jopis ja imam Uag masku kupio u importaneu u smart opremi je malo glomazan, ali stiti vrhunski mob,imam i spigen i jos stoji u kutiji,od spigen su tough armori najbolji

BBall,Tech,Ink and Familly..all the way....
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2022 15:28 (mariolla79).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator

Držite se teme!

Tema nisu pretplate i tarife, nego mobitel!

“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
Moj PC  
3 5 hvala 3
16 godina
XXX-Man kaže...

Držite se teme!

Tema nisu pretplate i tarife, nego mobitel!

Pa cijelo vrijeme i pričamo o S21 to je i tema.

14 godina
Memphis kaže...
SimeKZ kaže...
Reedy kaže...
d666sermek kaže...
BonBon 60-100kn mjesecno

A koja je razlika plaćat prtetplatu operateru ili ratu za mobitel (5000 kn na 24 rate). Svjedno plaćaš kako god okreneš, nisi niš dobio besplatno. To je samo pshiloška varka jer kad iskeširaš 5k na hrpi teško se od toga rastat ali kad daješ svaki mjesec 200 kn za to isto onda to ni ne osjetiš al to ne znači da si prošao povoljnije.

Pa razlika je u tome da dobijem uslugu + uredaj za iste novce di bi negdje dobio uredaj. Ne znam, ocito nesto krivo shvacam. Ja ne pricam kako sam dobio besplatno, samo kazem da sam dobio vise za iste ili cak manje novce. 

5760kn mene izade mobitel + tarifa kroz 2g. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice