Samsung Galaxy Note 8, rasprava!

poruka: 1.035
|
čitano: 298.523
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

El zna netko okvirno kad oreo dolazi službenim ota kanalima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav društvo mozeli preporuka po  sto uzeti ne bih uzimao  sumsunga s ili s+razlog lako pucanja displeja. ali mene  sto zanima od ova tri uređaja su huawe mate 10 pro, note 8 i iPhone x pomoć😎

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy Note 8, rasprava!
fight kaže...

Pozdrav društvo mozeli preporuka po  sto uzeti ne bih uzimao  sumsunga s ili s+razlog lako pucanja displeja. ali mene  sto zanima od ova tri uređaja su huawe mate 10 pro, note 8 i iPhone x pomoć😎

Ne razumijem. Ne želiš S8 i S8+ radi lakog pucanja displaya a u izbor si stavio note8 koji ima zakrivljen ekran kao i ova dva+ veću dijagonalu zbog koje bi još lakše moga imat problema kod pada. Sve je to po čvrstoći jako blizu. Više bi te trebala zanimati cijena zamjene pojedinog modela a mislim da je tu mate 10 pro u najboljoj poziciji. Prvo radi one garancije na jedno pucanje ekrana a drugo jer su im ekrani inače jeftiniji nego samsungovi. 

15 godina
dax-lax kaže...
fight kaže...

Ne razumijem. Ne želiš S8 i S8+ radi lakog pucanja displaya a u izbor si stavio note8 koji ima zakrivljen ekran kao i ova dva+ veću dijagonalu zbog koje bi još lakše moga imat problema kod pada. Sve je to po čvrstoći jako blizu. Više bi te trebala zanimati cijena zamjene pojedinog modela a mislim da je tu mate 10 pro u najboljoj poziciji. Prvo radi one garancije na jedno pucanje ekrana a drugo jer su im ekrani inače jeftiniji nego samsungovi. 

da ali  note  je kvalitetniji u tom segementu od s 8 jer ona je naglašena da puca displeja ko ne spašeni ali nije bit jer mi se taj model i ne sviđa inače ste tice huawe nisu niti za njega jeftini dijelovi sam uređaj dođe preko 7000kn,zato me zanima preporuka sto je najgore bolje uzeti od ta tri uređaja... 

14 godina
Pa ne znam baš. Imam note8 i sve je to konstrukcijom jako slično. Svi su skupi a krhki kod pada. Što da odabereš, to ti ne mogu reći jer sam na noteu već 4 godine zbog olovke i za mene drugi mob nije opcija iako sam gledao matea 10pro prije nego sam kupio notea. Iphone x sam kratko koristio dok je bio na servisu i mogu reći da mi se taj ekran svidio više nego sam mislio. Mob je stvarno malih dimenzija za veličinu ekrana ali je i dosta težak na prvu. Stvar navike.
15 godina
neaktivan

I ja sam se dvoumio između Mate 10 pro i Note 8 (iPhone ne gledam jer mi je sustav bezvezan i dosadan) i na kraju prevagnuo Note. Overall ipak bolji mobitel.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Gle, imao sam S8+ i Note 8. Prilicno slicni mobiteli. Note 8 je ipak malo ispeglaniji i osjeti se par sitnica ali nista znacajno. Sto se tice pucanja? Gdje ti pukne jedan, puknut ce i drugi. 

Po meni je Note 8 i dalje najkompletniji mobitel koji mozes kupiti, softverski i hardverski

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Isprike za dupli post. Dosla mi jutros obavijest za OTA update, neki security fix. Oko 500mb. Jeli neko vec napravio update?

0 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Isprike za dupli post. Dosla mi jutros obavijest za OTA update, neki security fix. Oko 500mb. Jeli neko vec napravio update?

Ne vidim nikakav novi update. Možda je to onaj od prije par dana. Ako je, ne vidim nikakvu razliku nakon instalacije

14 godina
odjavljen

Nije taj od prije par dana njega sam vec instalirao. Evo instalirao sam i ovaj sto je dosao i nema nikakve razlike zasada.

0 0 hvala 0
15 godina
MARKOZD15 kaže...

Gle, imao sam S8+ i Note 8. Prilicno slicni mobiteli. Note 8 je ipak malo ispeglaniji i osjeti se par sitnica ali nista znacajno. Sto se tice pucanja? Gdje ti pukne jedan, puknut ce i drugi. 

Po meni je Note 8 i dalje najkompletniji mobitel koji mozes kupiti, softverski i hardverski

ma iz pouzdanih izvora sam cuo, cime  malo kvrcnes da pucadisplej na s8+,   ali taj  mi se mob nikako ne sviđa jer izgleda kao kobasica iskreno note je kvalitetniji nesto po svemu.od 8. e sad sam ja uzeo huawe mate 10 pro, ali mi taj mob nikako ne lezi em mi je mal,em tipkovnica katastrofa mala da s jednim prstom, kliknemo 2 tipke.zato me zanima sto bi ste mi preporucili. 😁

14 godina
odjavljen

Ja ti sad iz pouzdanih izvora kazem da su oba jednako durabilni.. i Note 8 i S8. Nema tu sto kvrcnuti kad ima jednak i display i staklo

0 0 hvala 0
14 godina

Tako je. Jednako su čvrsti/krhki svi samsungovi fonovi od s6 ili čak s5 pa na dalje. Sve je to slabašno ako pogodi dovoljnom snagom ili pod pravim kutem. Edgevi možda malo lakše prežive pucanje samog displaya jer se koristi savitljivi polimer pa su do neke granice fleksibilni. Stakla i dalje pucaju jednako na svima. Meni se čini da je kolega već i prije same rasprave htio Note8 radi samog notea8 a ne radi kvalitete. Ovo s tipkovnicom neću ni komentirat previše s obzirom da postoje i gboard i swiftkey ako nisi zadovoljan tvorničkom.

EDIT: mate10pro je mašinerija od uređaja po svemu. meni je jedina zamjerka to što nema olovku uz sebe

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.1.2018 16:46 (dax-lax).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
MARKOZD15 kaže...

Ja ti sad iz pouzdanih izvora kazem da su oba jednako durabilni.. i Note 8 i S8. Nema tu sto kvrcnuti kad ima jednak i display i staklo

znam to drzao sam ih u ruci cak po mojoj teoriji note izgleda jaci i bolje kroserija od 8+ali ti isto tako ja kazem jer mi se frend bavi s tim i da je 8+katastrofa jer ima manu kod pucanaja

displeja tako mi je rekao i da im displeji strasno pucaju isto kao sto je i iphone x imao problem softverski e tako je s 8+ s displejom...samo sto se to taji da ih vise rasprodaju...

14 godina
odjavljen

Pa nista ti kupi Note 8 jer ima bolju karoseriju od S8+ pa ti ekran nece kvrcnuti

0 0 hvala 0
16 godina
fight kaže...
e sad sam ja uzeo huawe mate 10 pro, ali mi taj mob nikako ne lezi em mi je mal,em tipkovnica katastrofa mala da s jednim prstom, kliknemo 2 tipke.

6'' mal ??

Tipkovnicu lako središ, u opcijama HR QWERTZ i imaš klasičnu tipkovnicu kao i na svakom.

AKo želiš veći uređaj, onda svakako gledaj Note 8 i ne sekiraj se.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.1.2018 17:22 (zabranjeniples).
14 godina

Pa ne puca ekran sam od sebe. Telefon mora past ili biti pristisnut. Na takve događaje ni jedan nije imun. Konstrukcijski je samsung jako dobro složen i po servisima znam da nisu ništa više na zamjeni ekrana od prijašnjih S modela. Note je manje na servisu kad ih je prodano 1 note na 20 S telefona. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
dax-lax kaže...

Pa ne puca ekran sam od sebe. Telefon mora past ili biti pristisnut. Na takve događaje ni jedan nije imun. Konstrukcijski je samsung jako dobro složen i po servisima znam da nisu ništa više na zamjeni ekrana od prijašnjih S modela. Note je manje na servisu kad ih je prodano 1 note na 20 S telefona. 

ok evo sad sam bio do t-coma. gledam kavi tamo tukani rade, jer mi ne znaju nista reci o uredajima osim da note i mate pro 10 imaju iste karakteristike.ja znam da nije tako bar sto se tiče  kamere i procesora e sad grafičke,tu ne znam dali su isti roma tu su isti,memorija je u matu 128gb,a u nizu 64gb.baterija je u matu 4000mah u notu slabija.e onda sam ih mjerio u širini su isti a po duzini su malo nesto duzi možda 1cm,ili vam manje. Sad vi meni recite sto bih ste vi na mom mjestu onda uzeli😃

9 godina
neaktivan

Note 8.

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Zelis najkompletniji mob na trzistu? NOTE 8

0 0 hvala 0
14 godina
Note 8 je trenutno najbolji mob na tržištu, pogotovo exynos verzija jer sammy svoje bolje pegla nego qualcomm verzije. Što se tiče matea, taj mob ima trenutno najbrži data modem na tržištu(iako ne znači to nama nešto), procesor je u rangu sa najboljima uz poneki novi feature radi AI mogućnosti. Gpu nešto slabiji. Baterija na mateu je kak se spada iako mi na n8 čudno dugo traje nakon note 3 (kupio sam novu genuine bateriju). Nezz, ako ne trebaš spen fičre, ako voliš da ti fingerprint skener bude nadohvat ruke, veću količinu memorije, jaču bateriju, bolje zvučnike, uštedit nešto novaca, uzmi mate10pro. U suprotnom note.

PS: jel ima ko problema sa realtime notifikacijama? Meni fejs messanger i whatsapp ne fetcha podatke normalno od kad sam ga kupio iako sam sve štednje baterije isključio za te aplikacije. Svaki put kad ulazim u messenger aplikaciju, pojavi i se narančasta pa zelena traka da se spaja na net. Znači ako sad izađem iz appa i ponovo pokušam za 10 sekundi ući, ponovo se spaja na net. Fejs mi normalno notifikacije instant pokazuje. Nikako to ne uspijevam poštelat. Konstantno sam na data konekciji na 4g brzini ako je bitno. Kad sam spojen na wifi, ne mjenja se ništa na bolje. S sgn3 nisam imao takvih problema
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo i ja ću ti savjetovati Note 8. Najkompletniji uređaj, još uvijek...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dax-lax kaže...
Note 8 je trenutno najbolji mob na tržištu, pogotovo exynos verzija jer sammy svoje bolje pegla nego qualcomm verzije. Što se tiče matea, taj mob ima trenutno najbrži data modem na tržištu(iako ne znači to nama nešto), procesor je u rangu sa najboljima uz poneki novi feature radi AI mogućnosti. Gpu nešto slabiji. Baterija na mateu je kak se spada iako mi na n8 čudno dugo traje nakon note 3 (kupio sam novu genuine bateriju). Nezz, ako ne trebaš spen fičre, ako voliš da ti fingerprint skener bude nadohvat ruke, veću količinu memorije, jaču bateriju, bolje zvučnike, uštedit nešto novaca, uzmi mate10pro. U suprotnom note.

PS: jel ima ko problema sa realtime notifikacijama? Meni fejs messanger i whatsapp ne fetcha podatke normalno od kad sam ga kupio iako sam sve štednje baterije isključio za te aplikacije. Svaki put kad ulazim u messenger aplikaciju, pojavi i se narančasta pa zelena traka da se spaja na net. Znači ako sad izađem iz appa i ponovo pokušam za 10 sekundi ući, ponovo se spaja na net. Fejs mi normalno notifikacije instant pokazuje. Nikako to ne uspijevam poštelat. Konstantno sam na data konekciji na 4g brzini ako je bitno. Kad sam spojen na wifi, ne mjenja se ništa na bolje. S sgn3 nisam imao takvih problema

Mislio sam da neće trajati kao na Noteu 3, ali je puuuno bolja. Iako Mate ima 700mAh više, u praksi se ne primijeti. Evo meni baterija traje po tri dana uz više od 6 sati uključenog ekrana i barem sat razgovora.

Što se tiče tvog problema, jesi li možda u području gdje je signal varijabilan? I događa li ti se to samo na mobilnom ili i na wi-fiju.

14 godina
odjavljen

Ja svoj Note 8 punim dva puta dnevno. Ukljucen Wifi/4G, Lokacija, sinkronizacija 3 maila, FB, 2 Whatsappa kao i dva broja (Dual SIM)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa koliko screen on timea imaš? Nešto mi tu smrdi...ili cijeli dan visiš na mobu.

0 0 hvala 0
14 godina
Jao, ja ne znam kaj bi trebao radit s njim da ga punim dva puta na dan. Dva sima mogu trošit više ali ovo ostalo tako-tako jer sve to i ja koristim osim wifija. 95% vremena mi je na solid 4g. Ovo sa dohvaćanjem notifikacija mi nije do mreže jer i na wifi mi radi istu stvar. Njuškao sam po netu pa vidio da nisam jedini s tim problemom. Isti problem kaći s8, s8+ i note 8. Ja mislim da ipak ima nešto sa štednjom baterije ili takvim postavkama. Ja sam sve te aplikacije izuzeo iz štednje pa mi fejs i povremeno whatsapp rade kako trebaju dok s fejs messengerom nikako na zelenu granu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Markozd15. Da nisi ti od onih koji moraju imat brightness konstantno na najjače?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Cijeli dan sam na mobu, Brigtness mi je na auto ali preferiram malo visi. Dnevno imam par sati poziva. 

Nema ti sto smrditi, ni Xiaomi sa 4000mah mi nije duze trajao. Tek kada imam slobodan dan uspijem mobitel nagurati da traje do 19h, inace nula bodova, do 15/16h je vec prazan

0 0 hvala 0
15 godina

i eto sad problema morao sam si ostaviti,matta 10, ili cu vjerovatno  morati ostaviti mate 10 pro, nece ova govna da mi ga zamjenu za nota 8

i ako uredaj ne koristim niti sam ga koristio,osim sto sam ga probao, i ne svida mi se mat 10 kao sto sam rekao tipkovnica,a sad sam naletio i na drugu

manu a to je da nema utor za sd karticu tj ne podrzava jer ima 128 gb,mislim kao uredaj mob nije los ali nisam mislio da nema utor za karticu,uzeo sam uredaj u petak

jucer ga nosio da vratim ali kao moram da pisem prigovor sad ne znam sta da rdaim dali da ga vracam ili sadrzim pomoc........

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 19:02 (fight).
14 godina
Tipkovnica mu nije mana a nije baš ni nedostatak sd-a. Ono što ja vidim ovdje je to da ti nisi ni htio taj mob od početka pa pričaš da ništa ne valja
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice