Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

poruka: 730
|
čitano: 190.735
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava
tommek10 kaže...

Vidim s4 je dobio sluzbenu nadogradnju na kitkat(vip,tele2)... posto mi je ovo prvi note kako je bilo do sad jeli se pojavljivala nadogradnja u isto vrijeme, prije ili poslje u odnosu na s4?? Po nekoj logici bi trebali i za nas pustit kad su za s4 .

Po kojoj logici? Drugi model, drugo vrijeme nadogradnje. Nije to Apple.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
11 godina

ja sam nazalost jucer rjesio note,home tipka mi se je poprilicno klimala,povucete jedan cosak gore a na drugoj strani ode dolje,imao sam s3,s4 i ni sa jednim nisam imao tih problema ali nazalost sa ovim jesam,te mi je skripala plastika poklopca na poledini blizu olovke ,najvjerovatnije nije baterija sjedala kak treba tak da pri svakom pritisku na tom djelu mi je uvjek skripala,za takav cjenovni rang je za mene bili iritirajuce.Naj zalosnije je to sto sam prije njega isto imo note3 samo bjele boje ali sam njega moro rjesit isto zbog te tipke pa reko uzecu drugog pa ce bit bolje ali nazalost ova jos goriji a us to sve i internet mi se znam smrzavat,samsungov.Da nebi ispalo da pljujem po njemu,mob je zvijer,ekran i prikaz perverzija,baterija fenomenalna,sta god stavis na njega sve tera bez problema,signal i wifi super hvata,brz na internetu,spean nisam puno koristio.Sve u svemu mob je super ali sam se opeko na ova 2 te sam odlucio prijec na nesta drugo

tomas
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
tommek10 kaže...

Vidim s4 je dobio sluzbenu nadogradnju na kitkat(vip,tele2)... posto mi je ovo prvi note kako je bilo do sad jeli se pojavljivala nadogradnja u isto vrijeme, prije ili poslje u odnosu na s4?? Po nekoj logici bi trebali i za nas pustit kad su za s4 .

Po kojoj logici? Drugi model, drugo vrijeme nadogradnje. Nije to Apple.

Po logici da je isti proizvodjac,platforma... prijasnja verzija identicna a i uredjaji su skoro identicni. Mozda i operateri cekaju nekoliko nadogradnji pa onda puste i slicno..... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 15:28 (tommek10).
16 godina

jel itko rootao note 3 4.4.2?

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja jesam, i flesnuo sam omegu v11 za 30% bolje drzi bateriju...

14 godina
neaktivan
oskarduki kaže...

a knox?

16 godina
oskarduki kaže...

i ja sam danas p.pizd.0 rooto, stavio cwm i skinio x note i omegu pa cu vidit koji od njih je bolji..... a knox...ko ga j..b. valjda ce uspjet vratit counter....ili ce mob izdrzat 2 god sta sad da radim....al bome ako se neuspije sredit ovo iduci nece bit samsung da je svet....

VenAtoR#2231
13 godina
neaktivan
jocommb kaže...
oskarduki kaže...

i ja sam danas p.pizd.0 rooto, stavio cwm i skinio x note i omegu pa cu vidit koji od njih je bolji..... a knox...ko ga j..b. valjda ce uspjet vratit counter....ili ce mob izdrzat 2 god sta sad da radim....al bome ako se neuspije sredit ovo iduci nece bit samsung da je svet....

knox 0x1 mene to i ne zanima, nece telefon riknuti zbog knox. bolje biti na omegu rootovan, nego na fabrickom. sta ti vredi kad nije rotovan :) 

16 godina

Ima li još tko da nije dobio kitkat? Mora da sam jedini.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
acarnoje kaže...

Ima li još tko da nije dobio kitkat? Mora da sam jedini.

Nisi jedini... i ja cekam, uredjaj kupljen u tele2 al mislim da je otkljucan na sve. Neki su dobili jos prije mjesec dva, preko tmobile. Kad cemo mi dobit pitaj boga :-/ 

16 godina

Ja sad živim u Italiji.  A mob je kupljen u Sloveniji. Sad ni sam ne znam do koga je. Ni vodafone it ne pušta update. A trebao bi. A i kad dođem u hr isto na tmobileu ne dolazi update. A mob je 100% otključati. 

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
acarnoje kaže...

Ja sad živim u Italiji.  A mob je kupljen u Sloveniji. Sad ni sam ne znam do koga je. Ni vodafone it ne pušta update. A trebao bi. A i kad dođem u hr isto na tmobileu ne dolazi update. A mob je 100% otključati. 

mjenjanje sim kartice ti ništa nepomaže oko nadogradnje....

16 godina
neaktivan

Jel netko kupio spigen slim armor za note 3? ja imam jeftinu kopiju i od svih maskica jedino mi ona pase, dosta je velika i to mi nekako najvise pase, ali posto ima lufta naokolo i nije bas dobre kvalitete odlucio sam si original kupiti. E sad zna li netko gdje je najbolja cijena ili ako netko kojim slucajem prodaje svoju neka mi se javi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 22:08 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam sebi uzeo slim armor al mi nekako velika i glomazna, a telegon je malo veci pa mi nepase nikako. Platio je nekih 10 $ isto je kopija al nema lufta. Meni je za oko zapela caseology maska isto slim jako lijepa ima na amazon samo shipping skuplji od maske nekuzim zasto :-/ . 

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pitanje za vlasnike: Čitam po recenzijama na Anandtechu, Notebookchecku o nekim nevjerojatnim vremenima baterije na surfanju. Uglavnom Anandtech ima 12 sati surfanja na LTE a Notebookcheck 18 sati na WIFI signalu. Refresha se stranica u browseru svakih 30 sekundi. Ja ne postižem više od 8 sati na WIFI (cca 5 minuta za 1% baterije) i 5 i pol sati na 3G. (1 % svakih 3 minute) Nije rootan, iste vrijednosti imam na 4.3 i 4.4.2
16 godina
A cuj zavisi ti jako puno od jacine sigala,sto je slabiji puno viste guta bat,i od jos puno postavki ostalih....ja nisam nikad mjerio al bat mi traje...i to dobro traje...i naravno rootan sam i na omega v11 romu...
VenAtoR#2231
14 godina
neaktivan

Meni ide u prosjeku dva dana.... sve na stocku

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bi li mogao zamoliti da netko proba mjeriti kao ovi u reviewima. Na 3G signalu. Svakih 30s napraviti rwfresh i vidjeti koliko treba da izgubi 1%.
16 godina

evo stanje baterije koje sam uspio dobit.... rootan je, instaliran sweet rom uparen s CivZ-SnapKat-rev2.6 kernelom .... mobitel je koristen dosta,whats app jako puno,i surfanja ima, muzika i sports tracker.... bloatware sam pobriso i to dosta toga....ugl najbolje screen on vrijeme ikad....i bilo bi preko 8 sati da nisam pusto filmove da se istrosi baterija nakraju jer mi se nije vise dalo cekat.... imo sam i x note , i omegu 11 i nije ni blizu ovog sad..... i jos aplikacije mi nisu grenefajane...

VenAtoR#2231
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dragi moji, moram se pohvaliti da sam i ja uzeo prosle srijede ovaj hmmmmmm, ne znam kako da ga nazovem. Znam za zvanicne nazive, phablet, smartphone, ali za mene je ovo jednostavno dream machine. Prosto nevjerovatan stroj i svakome preporucujem od srca kupovinu ovog uredjaja.

Uz mogucnost smanjivanja displeja po potrebama, ne postoji vise za mene ona stara izreka, prevelik je ipak.

Tri  dana su mi trebala samo da sve proucim kako treba, sve opcije da integrisem u svoj zivot i da pocnem uzivati u svakodnevnom koristenju telefona. Ranije sam bio korisnik koji je ROM-ove mijenjao svakih 24 sata. Jednostavno se ne sjecam kada sam zadnji put imao ROM duze od 2 dana, osim kad sam bio u bolnici na operaciji ( nisu mi dali da ga ponesem na intenzivnu njegu - klosari jedni ).

Ali se sjecam suncane subote i prvog dana poslije operacije, zove supruga glavnu medicinsku sestru, zabrinula se ne moze me dobiti :). a ja nandroid pravim i instaliram novi ROM :)

Uglavnom koristim vec 5 dana X-NOTE i prezadovoljan sam performansama, uparen sa Abyss kernelom koji podrzava loop devices tako da vrtim i ubuntu na njemu.

Interesuje me koji je  Vama najdrazi ROM, dakle kako kazu na XDA, nema najboljeg ROM-a, sve je to stvar licnih preferenci, ali po meni postoje kompletniji i komplikovaniji ROM.-ovi i oni manje konfigurabilni.

Dakle koji preferirate ROM u odnosu na ostale. ( TW only ) ?

Kingdroid je protjeran, ali je po meni to jedan od najboljih ROM-ova ikad, koristim sam Sweet, ( odlican ), Omega ( Fenomenalan ), i sve ostale koji su bili za NOTE 1

Koji Vam kernel daje najbolju bateriju, iako je i ovo mrak sto dobijam. ?

Druga stvar koja me kopka, uspio sam nabaviti S Wiev cover za koji sam skoro pa 99,9 % siguran da je original. Koliko znam jedini moguci nacin da provjerim da li je zaista originalan IC od Samsunga je instalacija npr prvog stock  4.4.2 poljskog ROM-a koji je donio zabranu rada third party covera sa NOTE-om i provjera rada istog. Sudeci prema kutiji i izgledu same futrole, vjerujem da je 100% ipak original,a li covjek nije miran dok to sebi ne potvrdi 100%.

Kaze momak koji radi kod nas u sarajevu u tom SHOP-u, iako je to samo jos jedna piljara u nizu, da je originalan i da ga je on dobio iz  inostranstva, i zaista na njemu je cijena od nekih 5400 dinara i nisam dobio ni racun niti bilo sta drugo :), sto je cca 372 Kn i ima austrijsku deklaraciju i radi bez problema ikakvih, ali sam cuo da ima raznih S View covera sa fenomenalnom izradom ali sa neoriginalnim IC cipom.

Platio sam je tricavih 60 Kn, zato mi je tako tesko da povjerujem da je original.

Hvala Vam unaprijed na odgovorima.

It's so deep how can you be so shallow
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 11:03 (dejson).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mob je zvijer al me ubi sto nema official kitkat nikako.... tmobile dobio prije nekoliko mjeseci a tele2 i vip nula bodova. zasto???? nitko nezna :-/

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Da ovaj mob ima OIS na kameri i da nema AMOLED nego IPS display, definitivno bi bio moj prvom prilikom.. Ne kazem da je AMOLED los, ali meni jednostavno ne sjeda, no ne mijenja cinjenicu da je rijec o vrhunskom ekranu

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Da ovaj mob ima OIS na kameri i da nema AMOLED nego IPS display, definitivno bi bio moj prvom prilikom.. Ne kazem da je AMOLED los, ali meni jednostavno ne sjeda, no ne mijenja cinjenicu da je rijec o vrhunskom ekranu

svatko ima pravo na svoje misljenje i to cijenim, ali ekran koji ima nt3 je stvarno vrhunski i neznam sto moze biti od toga kvalitetnije a da ljudsko oko primjeti razliku isto tako se može reći i za kameru...

17 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
MARKOZD15 kaže...

svatko ima pravo na svoje misljenje i to cijenim, ali ekran koji ima nt3 je stvarno vrhunski i neznam sto moze biti od toga kvalitetnije a da ljudsko oko primjeti razliku isto tako se može reći i za kameru...

Moze se jos malo dotjerati black level sa custom kernelom, e sad je perverzija tek...

It's so deep how can you be so shallow
14 godina
odjavljen

OIS na kameri je definitivno koristan, što se tiče ekrana možda bi se navikao nakon nekog vremena, ali više preferiram IPS :)

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li još neko problem sa pamćenjem WiFi šifri na KitKatu?

Dok je bio na 4.3 sve bilo savršeno a sad svako malo zaboravi sve šifre i moram ponovo se prijavljivati.

Pokušao sam i sa onemogućavanjem backupa na Google i ništa.

Što je najgore, drugar ima isti i iste stvari se i njemu dešavaju.

Čitam da vas ima nekolicina koji nemaju update: smatrajte se sretnima.

Pored problema sa WiFi šiframa, ne radi niti jedna aplikacija za snimanje razgovora.
Valjda će sa 4.4.3 biti bolje

oš kupt ciglu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pao mi je uredjaj danas, srecom nikakvih posljedica nema na ekranu vec samo onaj metalni rub.... ima tko iskustva oko zamjene? vidim ima za kupit orginalno cijelo kućište drugo za nekih cca 250kn s tim rubom. Jednog dana ako ga budem prodavao pa bi zamjenio.

tip ovog...

http://www.ebay.com/itm/OEM-Samsung-Galaxy-Note-3-III-N900A-Front-Housing-Cover-Bezel-Middle-Frame-AT-T-/121296804261?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item1c3dda59a5

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 13:31 (tommek10).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stigla službena nadogradnja 4.4.2 mobitel je kupljen u tele2

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Jesi instalirao i da li imaš kakve probleme nakon updatea? Pitam jer vidim da se dva posta iznad spominju problemi kod wifi-a...

14 godina
neaktivan
Canis kaže...
tommek10 kaže...

Jesi instalirao i da li imaš kakve probleme nakon updatea? Pitam jer vidim da se dva posta iznad spominju problemi kod wifi-a...

Sve radi perfektno, nikakvih problema s wifi ili bilo cim drugim. Ljepse izgleda, za nijansu je sve jos ubrzano tako da stvarno leti sad, cak se i baterija popravila malo. 

P.s instalirao sam u petak jos.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 14:22 (tommek10).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice