Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

poruka: 730
|
čitano: 190.903
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

aha...pa vidim promjenjena je verzija...sad je XXUENB1

nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi
12 godina
neaktivan

ja sam sinoć dobio taj update a koristim kopiju s-view covera koji mi nije radio od kad je stigao 4.4.2 a od sinoć ponovo radi :)

Galaxy Note 3
16 godina

Ja sam na bonbonu i jos uvijek mi je android 4.3. I nema updatea. Kako da ga nadogradim?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 19:40 (acarnoje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
acarnoje kaže...

Ja sam na bonbonu i jos uvijek mi je android 4.3. I nema updatea. Kako da ga nadogradim?

jesi probo preko kiesa?

16 godina

Evo sad. Kad se upali pise da je nova verzija ista kao i ona koja je instalirana tj. nema nvije. A kad idem firmware upgrade onda kaze galaxy note 3 does not support. Ne znam sta to znaci.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Postovani,da se pohvalim da sam novi clan ovdje i da posjedujem note3 ali imam problem sa njime,kada sam na njegovom original browseru zna me nekad izbacit iz interneta sa porukom internet greska I onda sve stranice koje sam spremio u favorite i stavio na pocetni ekran u obliku widgeta jednostavno vise ne reagira i svaki put kad stisnem nazad na internet stalno mi to javlja i nekad nekon toga uopce nece ucitat internet,ako neko zna dobro bi mi dosla pomoc jer je ovo stvarno iritirajuce

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sheimus kaže...

Postovani,da se pohvalim da sam novi clan ovdje i da posjedujem note3 ali imam problem sa njime,kada sam na njegovom original browseru zna me nekad izbacit iz interneta sa porukom internet greska I onda sve stranice koje sam spremio u favorite i stavio na pocetni ekran u obliku widgeta jednostavno vise ne reagira i svaki put kad stisnem nazad na internet stalno mi to javlja i nekad nekon toga uopce nece ucitat internet,ako neko zna dobro bi mi dosla pomoc jer je ovo stvarno iritirajuce

koji orginal mislis posto su oba orginal....chrome je sad standardni preglednik od kit kata pa nadalje, a onaj browser je isto orginal ali samsungov preglednik.... ja sam se ostavio oba i prebacio na firefox.... a da mogu birat vratio bi si guglov browser zbog onih brzih kontrola, fora su mi {#}

16 godina

I meni fale te brze kontrole koje sam imao na umi x2. A update za note 3 mi nikako ne dolazi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 23:55 (acarnoje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ma onaj samsungov browser,kad mi se to desi onda vrtim chrome browser koji radi super al sam se nekak naviko na samsungov,sve u svemu sranje a kitkad nadogradnja nikak da mi dode da naj vjerovatnije rijesi taj bag

tomas
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 3:04 (sheimus).
16 godina
sheimus kaže...

Ma onaj samsungov browser,kad mi se to desi onda vrtim chrome browser koji radi super al sam se nekak naviko na samsungov,sve u svemu sranje a kitkad nadogradnja nikak da mi dode da naj vjerovatnije rijesi taj bag

a cuj probaj neke alternative, firefox , dolphin, opera,....

bar dok ti nestigne kit kat

14 godina
neaktivan

Jos uvijek nema informacija kad bi mogao kitkat na tele2?

1 0 hvala 0
16 godina

nisam se raspitivo al pogledajte dal se okine knox ako se updejta preko odina ako se skine sa samfirmwarea rom

edit...nista tamo su jos 4.3 romovi.... dta vam i bolje bar rotat mozete....{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 23:24 (jocommb).
13 godina

Evo stigo mi prvi update za 4.4.2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Veoma brzo nadam se, trebam i ja da uzmem ovaj telefoncic ( koliko je sutra ) pa me interesuju preporuke za custom ROM, ne vjerujem da ce biti na stocku duze od 5 minuta LOL.

Dakle hocu definitivno TW sa svim stvarima naravno koje on ima, kamera sa 4k snimanjem, S pen aplikacije, dakle pure touchwiz.

Znam za ROM-ova koji se mogu skinuti za njega, Omega, Bobcat, X-NOTE, Sweet ROM, Wanam ja mislim, Kingdroid ne znam da li ima za GN3 ROM.

Znam da o ovome nema rasprave na XDA, ali po meni ima  ROM-ova koji svaka cast i tim developerima ubacuju neke razne teme koje mi narusavaju ozbiljni kredibilitet ove mrcine.

Htio bih dakle Stockbased 4.4.2 TW ROM koji je onako najbolji sa featurima, i da po potrebi multi DPI podrzava jer mi je perverzija mijenjati DPI.

Znam i za BAM Android i za njegove feature pa eto i on dolazi u obzir.

Ovaj put mi je cilj, uzeti phone, staviti custom ROM i ne otvoriti vise XDA :-)

Hvala dragi forumasi za sve savjete, a ja sada odoh skidati zadnje verzije svih dostupnih tako da kada mi kazete koji je po vama the best, taj i koristim :)

It's so deep how can you be so shallow

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Evo stigo mi prvi update za 4.4.2

Ti vec skidas update za 4.4.2 a mi socijalci na tele2 i vip mrezi jos nismo dobili kitkat :-/

13 godina

ja sam isto na tele2 ali je mob kupljen u švicarskoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Niti ja isto jos nisam dobio,mobitel je kupljen u Sloveniji ali nazalost jos nista

tomas
16 godina
prije nego ga rotas jel znas za knox counter i garanciju?
ja bi ga roto za minutu da nije njega tako da je sad taj knox malo veci zajeb...
VenAtoR#2231
17 godina

Zanima me jesu note 3 na tele 2 mrezi otkljucani ili zakljucani?

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Imam ponudu u kojoj mi je ponuden nexus5 star 3 tjedna i nadoplatom od 300kn za moj note3 koji je star 3 mjeseca,recite mi dali se ta trampa isplati za mene

tomas
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

neisplati se, nemoj mijenjat

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 21:21 (Xboxn00b).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemoj mjenjat.... ni za 1300kn nadoplate

0 3 hvala 0
11 godina
tommek10 kaže...

Nemoj mjenjat.... ni za 1300kn nadoplate

znaci nexus osim stabilnost ni po cem drugom se nemoze mjerit sa noteom

tomas
16 godina

iskreno ako se ovo s knox-om nerijesi ozbiljno cu razmisljat o promjeni mobitela.....ide mi na zivce android volim zbog custom-izacije....a ne da mi glupani iz samsunga to zabranjuju....ako vec oce da se trpaju u administracije s knox-om neka imaju posebne uredaje koje sadrze knox za takve ljude...

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina

El ima jos neko a da nije dobio nadogradnju na kitkat

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima nas koliko hoces :)

P.s to sam i rekao neisplati se note 3 za nexus i 1300kn jer je note 3 daleko bolji uredjaj...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 6:37 (tommek10).

0 1 hvala 0
11 godina

Znaci ni ti nisi jos dobio nadogradnju i kolko vidim kupljen ti je u tele2,ja sam svoj kupio u Sloveniji i nikak da ga docekam pogotovo sto vidim da neki forumasi dobivaju novu nadogradnju na 4.4.2 a mi covjece ni da dodemo do 4.4.2,vec sam mislio da sam kupio kopiju posto nikak ju dobijem a nema druge nego cekat

tomas
14 godina
neaktivan
sheimus kaže...

Znaci ni ti nisi jos dobio nadogradnju i kolko vidim kupljen ti je u tele2,ja sam svoj kupio u Sloveniji i nikak da ga docekam pogotovo sto vidim da neki forumasi dobivaju novu nadogradnju na 4.4.2 a mi covjece ni da dodemo do 4.4.2,vec sam mislio da sam kupio kopiju posto nikak ju dobijem a nema druge nego cekat

na tmobile je dosao kitkat jos prije mjesec dana... vip i tele2 jos uvijek nula bodova. Jeli tvoj kupljen u slobodnoj prodaji ili preko operatera nekog?

11 godina

Kupio sam ga novog,otkljucan je na sve mreze znaci ja nisam nista diro ali kad ga resetiram na tvornicke postavke ima jedno 10 aplikacija od Telekom Slovenia tipa kao sto ima tcom al se izbrisu bez problema tak da ni sam neznam,el se moze to mozda kak provjerit

tomas
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 11:31 (sheimus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidim s4 je dobio sluzbenu nadogradnju na kitkat(vip,tele2)... posto mi je ovo prvi note kako je bilo do sad jeli se pojavljivala nadogradnja u isto vrijeme, prije ili poslje u odnosu na s4?? Po nekoj logici bi trebali i za nas pustit kad su za s4 .

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice