Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.070.136
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
sage kaže...

Ljudi molim vas pomoć. Rootao sa galaxy s3 koji ima stock rom 4.3 sa cf auto root preko odina. Sve je uredno prošlo. Nakon toga kad sam odradio što mi je trebalo htio sam napraviti unroot i resetirat onaj custom binary. Skinuo sam triangle away resetirao flash counter no u download modu je i dalje sljedeće:

status: custom binary download: yes (1 counts)

custom binary: custom

system status: custom

skinuo sam triangle away, napravio reset flash counter i na kraju bude sljedeće:

status: custom binary download: yes (1 counts)

custom binary: custom

system status: official

kako to sve resetirat da bude na nuli.

Unaprijed hvala. 

Spojis ga na Kies i on ti sve odradi, vrati sve na fabricke postavke. Znaci novi rom ti flesha.

12 godina
neaktivan
Prepoznaje mi uređaj na kompu kao GT-I9300 , ali ja ne mogu ući u njegovu mapu i kopirati si datoteke s moba na komp i obrnuto.. Kad odem pod uređaji i pisači u control pannel i kliknem svojstva, pod stanje uređaja mi kaže: ovaj uređaj se ne može pokrenuti.(kod 10) .. Trebam li najnovije drivere? Ako da može molim vas link, našao sam neke ali nisam siguran jel je to to..
16 godina
neaktivan

no, receno je da sluzbeno necemo dobit 4.4, ali posto ovi vrijedni android developeri rade na tome da slože 4.4 na osnovu note2 i s3 LTE...pa posto ce to bit nekakav (ne)službeni 4.4, zanima me dali ce sale radit neat za njega? :)

To će nam najbolje @sale odgovoriti. :) , Ali predpostavka je da hoće, već je sale surađivao sa JustArchiem (developerom koji je pokrenuo portanje KitKat-a, sa notea 2 na S3) Dok se srede još određeni bugovi, za očekivati je neki neat baziran na stock kitkatu..:)

forzzuk kaže...

Isprobao NEAT, sviđa mi se za sad.

Mada mi se čini da sam odabrao nekoliko za mene nepotrebnih programčića/appova pri instalaciji tipa greenify i nekakve backup sheme..

Jedini problem koji vidim jest to što imam 2 'internet' pokretača i mob me pita s kojim se želim spojiti na net odnosno executati neku radnju.

Količina slobodne ram memorije neka te ne muči ako uređaj radi dobro.

Što se tiče dva browsera jedan ti je stock browser dakle onaj koji dolazi sa galaxijem s3, a drugi ti je note 3 browser koji je portan, na njemu ti rade smart geste tj. Smart Scroll. Listanje stranica pomoću pogleda.

Što se tiče nepotrebnih programa, ako imaš nešto što ti smeta, instaliraj si titanuim backup sa trgovine play i preko njega možeš zamrznuti ili izbrisati sve što te smeta. A greenefiy aplikaciju bih ti osobno preporučio, greeneficiraš većinu apova i manja ti je potrošnja baterije a i memorije, jednostavno manje procesa tj pokrenutih aplikacija u pozadini.

De gustibus non est disputandum.
16 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
mario1990 kaže...

moze link?

i koji kernel staviti za trazeni link, boeffla cm11.0 ili omni? treba mi za cm11 ali neznam koji kernel, posto saletov aosp rom koristi omni kernel, pa me zanima za cm11 

Ispričavam se na duplom postu.
 kolega sad sam stigao odgovoriti. Link - Tu imate razne profile za boeffla kernel, pa po vlastitioj želji odaberite koji vam najbolje odgovara.  

17 godina
neaktivan

Aj molim nekoga tko zna kako vratiti stock rom na galaxy s3 kad je na mobitelu cwm recovery i u ovom slučaju cynogenmod rom da mi stavi link na tutorial, najbolje s youtubea,

Pretpostavljam tad više nema stock recovery pa da u download modu odem flešam stock.

Stavio bi cynogenmod 11, ali to me pati ne znam ako bi htio vratiti stock kako bi to vratio natrag. Znam flešat preko odina, ode se u download mode itd...

Ovo s brojem flešanja sam nekako uspio riješiti sa uputama preko ove stranice.

Edit: pokušat ću u toku dana ako stignerm, pa javim se ako zapnem. pozdrav.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 13:23 (sage).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sage kaže...

Aj molim nekoga tko zna da mi stavi link na tutorial, najbolje s youtubea, kako vratiti stock rom na galaxy s3 kad je na mobitelu cwm recovery i u ovom slučaju cynogenmod rom.

Pretpostavljam tad više nema stock recovery pa da u download modu odem flešam stock.

Stavio bi cynogenmod 11, ali to me pati pa ne znam ako bi htio vratiti stock kako bi to napravio.

Ovo s brojem flešanja sam nekako uspio riješiti sa uputama preko ove stranice.

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/20/unroot-galaxy-s3/ Evo sve lijepo i detaljno, a ako zapneš javi se.

17 godina
neaktivan

Instalirao sam cynogenmod 11 preko installera, sve je prošlo uredno, jedino ne uspijevam spojiti mob sa kompjuterom. Mobitel je spojen preko usb kao media device (MTP). Ono što bi htio je da u file exploreru imam copy/paste opcije prema mobitelu. Kad prebacim na Camera mode (PTP) u file exploreru imam ikonu od moba, ali sam čita internu memoriju, ne externu sd karticu.

Ako netko nešto zna unaprijed hvala.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 19:33 (sage).

0 0 hvala 0
14 godina

Ispao mi je S3 i staklo nije puklo ,ali ekran ne radi. Koje su mi najbolje opcije - najbolji servis i sl? Ili je sve isti k ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
salesale kaže...
Almin94 kaže...
Luc989 kaže...

Ekipo, zamjenio ja svoj white S3 nakon skoro 2 godine korištenja.

Sada sam na LG G2 32 GB black.

Dobra zamjena {#}

Btw ajd neka neko odvrti Antutu, cisto me zanima koliki se dobije score na Saletovom romu...

Na AOSP-u ili Samsungu? Ako je ovo prvo mogu ja

Neat rom Samsung. Hajde molim te. :-)

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-neatromlite-themed-aroma-mods-t2060403/post35760601#post35760601

Trenutno sam na AOSP-u ali sutra planiram da probam ND5 rom pa ako ti znaci pokrenucu test

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

no, receno je da sluzbeno necemo dobit 4.4, ali posto ovi vrijedni android developeri rade na tome da slože 4.4 na osnovu note2 i s3 LTE...pa posto ce to bit nekakav (ne)službeni 4.4, zanima me dali ce sale radit neat za njega? :)

To će nam najbolje @sale odgovoriti. :) , Ali predpostavka je da hoće, već je sale surađivao sa JustArchiem (developerom koji je pokrenuo portanje KitKat-a, sa notea 2 na S3) Dok se srede još određeni bugovi, za očekivati je neki neat baziran na stock kitkatu..:)

forzzuk kaže...

Isprobao NEAT, sviđa mi se za sad.

Mada mi se čini da sam odabrao nekoliko za mene nepotrebnih programčića/appova pri instalaciji tipa greenify i nekakve backup sheme..

Jedini problem koji vidim jest to što imam 2 'internet' pokretača i mob me pita s kojim se želim spojiti na net odnosno executati neku radnju.

Količina slobodne ram memorije neka te ne muči ako uređaj radi dobro.

Što se tiče dva browsera jedan ti je stock browser dakle onaj koji dolazi sa galaxijem s3, a drugi ti je note 3 browser koji je portan, na njemu ti rade smart geste tj. Smart Scroll. Listanje stranica pomoću pogleda.

Što se tiče nepotrebnih programa, ako imaš nešto što ti smeta, instaliraj si titanuim backup sa trgovine play i preko njega možeš zamrznuti ili izbrisati sve što te smeta. A greenefiy aplikaciju bih ti osobno preporučio, greeneficiraš većinu apova i manja ti je potrošnja baterije a i memorije, jednostavno manje procesa tj pokrenutih aplikacija u pozadini.

Evo da odgovorim ovde :) Da, bice ali samo ako puno bude stabilan rom. Stvarno nemam vremena da se igram sa Samsungovim sran.ima a to Archi sto je poceo...hmm..lepo mi je rekao na PM: u prevodu: "kad sam poceo da jedem go.na jescu ih do kraja ali poslednji put". Eto :)

16 godina
neaktivan
salesale kaže...

Trenutno sam na AOSP-u ali sutra planiram da probam ND5 rom pa ako ti znaci pokrenucu test

Bicu ti zahvalan. Odvrti i na AOSP-u ako se vec nisi prebacio na ND5.

16 godina
neaktivan

Evo AOSP Neatrom 4.9 - Art mode. Standardne postavke, stock neat kernel.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 18:14 (mario1990).
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
salesale kaže...

Bicu ti zahvalan. Odvrti i na AOSP-u ako se vec nisi prebacio na ND5.

prekasno. vec sam na 7.6 jbg :(

evo dole je test na cist lite rom

mario1990 kaže...

Evo AOSP Neatrom 4.9 - Art mode. Standardne postavke, stock neat kernel.

to je bas malo. koliko se secam imao sam preko 20.000 na 5.0 sa dalvik

14 godina
neaktivan

koji je posljednji modem.. moze neki link?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

bas sam isprobao malo ovaj kitkat koji je jos u izradi..mobitel radi začuđujuće brzo! iznenadjen sam! samo neka jos to naprave do kraja bit ce super..jos kad sale umjesa svoje prstiće u to... uf {#}

TiONiO

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
tonček kaže...

koji je posljednji modem.. moze neki link?

ovaj XXUGND1

http://d-h.st/7oP

16 godina
neaktivan
salesale kaže...
to je bas malo. koliko se secam imao sam preko 20.000 na 5.0 sa dalvik

Slazem se, ako me pamcenje sluzi imao sam prije oko 21.000. Sad koristim art. Ne obazirem se na benchmarke.. Zapravo nisam niti imao antutu instaliran, vec sam ga danas instalirao da kolegi "odvrtim"..  Bitno je da sve radi kako treba :D

17 godina

Pozz , planiram staviti ovaj saletov Neat rom 5.0 i nigdje ne vidim postupak kako da satvim taj rom ako nemam SD karticu u mobitelu (imam 32 gb, pa mi nema potrebe). Jel mi može neko dati neki link ili objesniti šta i kako ? {#}

#yolo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako na aosp uci u safe mod?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ekipa, dali vrijedi instalirati onaj cm security sa Google trg? Koliko bi to pomoglo ili odmoglo? Imam cm11 ako je to bitno u vezi ovog 

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Pozz , planiram staviti ovaj saletov Neat rom 5.0 i nigdje ne vidim postupak kako da satvim taj rom ako nemam SD karticu u mobitelu (imam 32 gb, pa mi nema potrebe). Jel mi može neko dati neki link ili objesniti šta i kako ? {#}

Ma samo stavis na internu memoriju, dakle spojis mob na komp stavis na internu (tamo gdje su ti dcim folder i ostali ) ugasis mob udjes u recovery nadjes tu mapu i flashas.

Edit: Evo malo o bateriji, slike.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 1:02 (mario1990).
13 godina

kakve su vam to fore sa unlike (palac dolje)? bolje odgovorite na pitanja koje netko postavi, jer jerovatno nezna inace nebi ni pitao da zna... a ne se tu pravite prepametni, pa samo klikate unlike i like, ocigledno nemate ni vi pojma, al eto stisctete nesto da se kaze da ste prisutni... idite na facebook pa tamo lajkajte, ovdje nisu statusi za skupljanje lajkova, ili nesto slicno, nego forum na kojem pomazemo jedni drugima... toliko od mene, vjerujem da ce se netko i pronaci u ovom tekstu... bez uvrede forumasi, koji su redovno aktivni i pomazu drugima i davaju savjete i informacije koje su od koristi {#} 

10 2 hvala 3
14 godina
neaktivan

Šta god probao uvijek se vratim na temaseka i boeffla kernel,  zajedno mi daju 22000na antutu, baterija je na 3.5h ali na performance mod,  intelliactiv governor,  1.7cpu overclockan gpu isto itd. sto znaci ne steka ni fejs ni nista,  brightness na max,  tako da netko stedljiviji moze cak i 4, 4ipo sati izvući 

pusabok

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sjajno, LG L9 dobiva update na kitkat, a mi na s3 ne.

Lijepa politika Samsunga. Da su nam dali taj update na 4.4 bi fino ispali gospoda, ovako su ispali go¨vna.

http://www.gsmarena.com/lg_now_seeding_kitkat_updates_for_l9_ii_and_g_pro_lite-news-8612.php

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Evo da im je 4.3 stabilab i brz, nekako bi se pomirli za taj update, ali raditi na onakvom 4.3 update-u je smrt, lijepo CM ili neatROM i amen
*Sony Xperia Z1 Compact*
16 godina
Pa ni 4.3 nije donio ništa dobrog, nema smisla onda taj 4.4.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
neaktivan

Imalo bi smisla da touchwiz nije gladan rama, ovako verzija androida koja je optimizirana za rad na mobitelima sa 512 rama jedva gura na mobu sa dvije gige, dragi samsung pa upucaj se više

15 godina
neaktivan
16 godina

prvih 2 tjedna na Neat-u i odusevljen sam, posebno me danas iznenadila obavijest :)
topla preporuka svima koji zele stabilan i kvalitetan rom! :) 

TiONiO
14 godina
neaktivan

Je li taj neat rom ista brzi od stock 4.3?

xXxXx

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice