Koji kernel stavim uz Omegu rom? Il da samo ostavim ovaj koji je gore?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cf auto root radi puno bolje od kinga..
http://download.chainfire.eu/229/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.zip
Koji su trenutno najbolji custom romovi za Galaxy S3?
Neatrom 7.5 brz, stabilan, stock, nema problema sa kamerom, baterija traje on screen izmedju 4 - 5 sati on-screena :)
Ili probaj aosp neatrom 4.9 nesto losija baterija i kamera ali nista znacajno barem za mene, ali zato stabilan i fluidan.. Drugi telefon potpuno ;) na njemu mi baterija izdrzi cca 4h on screena sa stock kernelom. Uz boeffla kernel moze i dulje.
sta ti i kako podesis boeffla kernel da moze tako izdrzati... meni je 3-3.5h on screen bio maximum
Zzmove , zzmove battery yank. I jos su neke stvari bile izmijenjene, te postavke sam nasao na xda forumu u temi o boeffla config profilima pa sam skinuo vec sve podeseno i samo ocitao profil postavki. :)
De gustibus non est disputandum.
Neatrom 7.5 brz, stabilan, stock, nema problema sa kamerom, baterija traje on screen izmedju 4 - 5 sati on-screena :)
Ili probaj aosp neatrom 4.9 nesto losija baterija i kamera ali nista znacajno barem za mene, ali zato stabilan i fluidan.. Drugi telefon potpuno ;) na njemu mi baterija izdrzi cca 4h on screena sa stock kernelom. Uz boeffla kernel moze i dulje.
sta ti i kako podesis boeffla kernel da moze tako izdrzati... meni je 3-3.5h on screen bio maximum
Zzmove , zzmove battery yank. I jos su neke stvari bile izmijenjene, te postavke sam nasao na xda forumu u temi o boeffla config profilima pa sam skinuo vec sve podeseno i samo ocitao profil postavki. :)
moze link?
i koji kernel staviti za trazeni link, boeffla cm11.0 ili omni? treba mi za cm11 ali neznam koji kernel, posto saletov aosp rom koristi omni kernel, pa me zanima za cm11
Je li iko flesao Galaxy S5 Touchwiz? Kako radi to uopce na S3, bolje ili losije od default touchwiz launchera?
moze link?
i koji kernel staviti za trazeni link, boeffla cm11.0 ili omni? treba mi za cm11 ali neznam koji kernel, posto saletov aosp rom koristi omni kernel, pa me zanima za cm11
za cm - cm kernel :)
hahha to je jasno cm za cm...
al u download boeffla kernel ima dvje opcije
cm11 i omnirom cm11... zato sam pitao koji za koji
Pozdrav narode.
Jedno padobransko pitanje, gdje ste popravljali razbijena stakla na S3?
Ekran radi, sve 5, samo je staklo razbijeno?
Europtrade ili?
pitam za prijatelja
hahha to je jasno cm za cm...
al u download boeffla kernel ima dvje opcije
cm11 i omnirom cm11... zato sam pitao koji za koji
Ovaj prvi :)
Je li iko flesao Galaxy S5 Touchwiz? Kako radi to uopce na S3, bolje ili losije od default touchwiz launchera?
zakolje mobitel, uninstal samsungov opčenito i instal nova, preporodit će ti se mob
zakolje mobitel, uninstal samsungov opčenito i instal nova, preporodit će ti se mob
Ne svidja mi se izgledom nova launcher. Da mogu nekako postaviti weather widget, ostavio bi ga...
Meni osobno se najviše sviđa original googlov, totalno jednostavno, a opet funkcionalno, bez nepotrebnih gluposti
Probaj chronus ili ez weather
CM11, ja bi prvo probao neku snapshot varijantu, pa ak je stabilna onda novi nightly
http://download.cyanogenmod.org/?device=i9300
ali nisam nikad flashao s3 pa nisam ziher..
na frendovom HTC one x najbolje mi je ispao Beanstalk
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-03-25-14-t2662391
Je li bolja Xperia SP od galaxy s 3? Ima bolji GPU, ali dual core cpu. Medjutim, opet dobije veci score u Antutu benchmarku nego S3 (Xperia SP - 23000, S3 - 19000).
Pogledaj samo temu za Xperiu SP, ljudi su totalno nezadovoljni prednjom i zadnjom kamerom, kao i wifi prijemom, čini se kao dosta bugovit mob. S3 je super ako staviš neki custom ROM, tako da ti preporučam da ostaviš S3 ;)
Stavio sam CM11 i sve radi super jedino baterija se prazni kao luda......dali postoji kakav fix ili to tek dolazi?
Stavio sam CM11 i sve radi super jedino baterija se prazni kao luda......dali postoji kakav fix ili to tek dolazi?
Instalirao Kies i nakon toga uspješno instalirao CM.
forzzuk kaže..Misliš ovo preko instalera gore spomenutog i linkanog?
Što je točno ispalo, daj objasni.
Stari ne bi te ubilo da odgovoriš na post, da li si CM instalirao preko onog instalera koji je kolega linkao?
ne treba ti kies, dosta su ti samsung usb driveri..
mob se roota i postavi mu se custom recovery, kopiraju se rom.zip i gapps.zip na sd karticu, boota se u recovery, napravi full wipe, erase data, wipe dalvik data, instalira se zip od roma i od gapps i reboota i to je to..
najbolje ti je ak znaš engleski pretražiti teme na xda forumu.. ja sam od tamo naučio svašta, na nekoliko mobova stavljao custom romove između ostalih i htc one x koji je dosta kompliciran jer prvo sa od htc-a generiranim tokenom moraš otključat boatloader,da bi stavio custom recovery, probao sam stavit cmw ali nije radilo kak treba, već tek sa zadnjom verzijom twrp 2.7.0.0.. ja to nisam odprve znao pa sam usrao i dobio bootloop..
srećom uspio sam preko adb sideload prebacit fajlove s kompa na mob i završiti instalaciju kak spada..
malo tu searchaj..
Stari ne bi te ubilo da odgovoriš na post, da li si CM instalirao preko onog instalera koji je kolega linkao?
Stavio sam cm11 preko one OneClick applikacije i sve je prošlo ok.Nakon toga sam ga root-ao jer mi je javljalo da mob nije root-an.To sam napravio preko KingoAndroid Root aplikacije.Nakon toga sve radi ok ali baterija se prazni kao luda.......vidim da dosta ljudi ima problema sa baterijom.
Ja sam uspio sa ovim. Prvi dan nikako stalno mi izbacivalo da se ne može povezati sa uređajem a sljedeći dan iz prve. Znači samo biti uporan. Sama instalacija ne može biti jednostavnija jer tvoje je da ništa ne diraš
. Sve gotovo za par minuta. I ne treba ti Keis, ja ga bar nisam instalirao.
A što se tiče baterije i meni je u početku skoro 30% vukao Navigon (ili GPS) koji se nije dao nikako ugasiti ali sam i to riješio sa Battery Doctorom koji je ugasio sve nepotrebno.
U svakom slučaju sve preporuke jer mob sada leti
Ja sam uspio sa ovim. Prvi dan nikako stalno mi izbacivalo da se ne može povezati sa uređajem a sljedeći dan iz prve. Znači samo biti uporan. Sama instalacija ne može biti jednostavnija jer tvoje je da ništa ne diraš
. Sve gotovo za par minuta. I ne treba ti Keis, ja ga bar nisam instalirao.
A što se tiče baterije i meni je u početku skoro 30% vukao Navigon (ili GPS) koji se nije dao nikako ugasiti ali sam i to riješio sa Battery Doctorom koji je ugasio sve nepotrebno.
U svakom slučaju sve preporuke jer mob sada leti
ja koristim cm11 vec par dana i prezadovoljan sam.... a bateriju sam rjesio tako sto sam instalirao boeffla kernel... kad sam kernel stavio baterija je bila nekih cc65% i od tih 65% baterija je drzala 1dan i 12h a screen on je bio 3h, sto znaci da je screen on mogao i duze da je baterija bila napunjena do maximuma
Samsung Galaxy S4 Mini LTE (serranoltexx/l9195XXUAMF5) with the latest CM11 nightly.
A dali mi netko može objasniti kako se stave taj boefla kernel??
Hvala
A dali mi netko može objasniti kako se stave taj boefla kernel??
Hvala
skineš odgovarajući boeffla kernel u zipu staviš na mob i flashah ga putem cwm-a.
možeš..
ali nađi twrp 2.7
moze link nekog boot animationa da pase na saletov rom? Original samsung bi bilo extraa al moze i onaj nexusov na krugove.
moze link nekog boot animationa da pase na saletov rom? Original samsung bi bilo extraa al moze i onaj nexusov na krugove.
Moze S5?
Pogledaj samo temu za Xperiu SP, ljudi su totalno nezadovoljni prednjom i zadnjom kamerom, kao i wifi prijemom, čini se kao dosta bugovit mob. S3 je super ako staviš neki custom ROM, tako da ti preporučam da ostaviš S3 ;)
Vjeruj da ne znam sta da stavim od toliko silnih romova. Sa custom romovima se zale na kameru i baterije, a to su mi dvije jako bitne stavke..
Vjeruj da ne znam sta da stavim od toliko silnih romova. Sa custom romovima se zale na kameru i baterije, a to su mi dvije jako bitne stavke..
S3 LTE i zdravo
obicni 4.3 na njemu trenutno,radi bez problema imas 2GB rama i plus dobijas 4.4
telefon ni u snu nebi mijenjao kako sam zadovoljan sa njim,ne treba mi nikakav bolji