Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.072.851
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

odlično sad imam nekoliko pitanja

jel to neka tema ili neki programi to za sms,pozive fotoaparat?

kako promijenis taj prednji dio u crno, to kad si mijenjao ekran i digitizer, s ebaya kupio?

i taj home button, to si samo sastrugao nečim?

jel to piše poreč tamo? :P

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
tonček kaže...

odlično sad imam nekoliko pitanja

jel to neka tema ili neki programi to za sms,pozive fotoaparat?

kako promijenis taj prednji dio u crno, to kad si mijenjao ekran i digitizer, s ebaya kupio?

i taj home button, to si samo sastrugao nečim?

jel to piše poreč tamo? :P

da, iz Poreča sam :P   To ti je miui launcheer (mi home) sa temom.Ima tema kolko hoces.A sto se ekrana tice mijenjao sam samo staklo(ugrijao fenom,odljepio i zaljepio novo). Zadnju masku na polirci polirao a okvir rašpama za nokte(imas 3 jacine). xD   Bolje nego oljusteno ;)

13 godina
4L4N kaže...
tonček kaže...
4L4N kaže...
domac5 kaže...

jbg ovaj je bijeli tak da bi to izgledalo blesavo

Moj je bio blue al sam stavio crno staklo,ispolirao okvir i poklopac baterije do crne boje. I home buton sam ispolirao tako da je metalno. Super je ispalo sve u svemu. Niko ne kluži da sam ja to radio i svi misle da je s4 radi home buttona

postaj neku slikicu :P

Eto.. slikano nokiom e52 pa nisu extra slike.

S čim si točno to ispolirao?

14 godina
neaktivan
Abalo kaže...
4L4N kaže...
tonček kaže...
4L4N kaže...
domac5 kaže...

jbg ovaj je bijeli tak da bi to izgledalo blesavo

Moj je bio blue al sam stavio crno staklo,ispolirao okvir i poklopac baterije do crne boje. I home buton sam ispolirao tako da je metalno. Super je ispalo sve u svemu. Niko ne kluži da sam ja to radio i svi misle da je s4 radi home buttona

postaj neku slikicu :P

Eto.. slikano nokiom e52 pa nisu extra slike.

S čim si točno to ispolirao?

Sa ovakvim rašpama koje sam uzeo curi :P  Imas brojeve koji oznacavaju koliko su grube pa ides po redu do zadnjeg koji je naj finiji :)  Dobio sam taj savijet od starije zene koja je svoj mobitel rašpala jer joj je pao hahahaha

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 21:14 (4L4N).
13 godina
tonček kaže...
Abalo kaže...
tonček kaže...

dobivamo kitkat :D

Ne dobiva Galaxy S3 International verzija koju mi imamo nego one američke verzije! Stavite ovi Salin NeatAOSP kitkat custom rom i imate takoreć Google Edition Galaxy S3. Kamera je sad već na razini stock kamere, baterija ako ne i bolja od stock roma. Ako neko nije zadovoljan s aosp kamerom nek skine Snap cameru, koja je po meni izvrsna.

šta me držiš za budalu

Lakše malo, znam da je bilo da dobivaju te američke verzije S3. A taj link nije baš provjeren, evo ti update na tom istom linku. Znači to je sve još uvijek "rekla/kazala".

"As some of our readers pointed out, the Galaxy Note 2′s model number is wrongly listed in the image (SM-N7100 instead of GT-N7100), so it’s possible the image could be fake, unless someone at Samsung made an unintentional mistake."

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 21:14 (Abalo).
14 godina
neaktivan

ma dobro da, fake fake , isto je fake ili ne ko i one prije slike sto su izasle

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Evo i ja sam nabavio polovan S3 i ovo mi je drugi put da ga imam. Posto kasnim (onaj prvi sam  imao na 2.3.4, u to vrijeme), trenutno je na njemu I9300XXUGNA5. Vratio sam se ovdje unatrag nekoliko stranica i vidim da ste predlagali postupak sa smartphonehrvatska. Uradio sam root i sada kada idem na dobijenu aplikaciju CWM dobijem poruku "CWM Manager - This version of CWM Manager should be used with CF-root v5.0 or never. It appears you arerunning a different kernel. Various features have been disabled."

Na smartphonehrvatska su mu isto pitanje postavili vezano za CWM Manager i doticni je rekao da se bez problema moze nastaviti koristiti. Da li vi koristite taj postupak ili neki drugi?

Nisam pocetnik u flashanju, toga sam se bas naradio za svoj gusht, no jako mi je potrebno da imam CWM recovery da bi flashao custom ROM-ove.

Mozete mi li predloziti koju stock verziju da skinem i koji odgovarajuci kernel sa CWM recovery za taj stock, da bi mi to sve bila osnova da dalje?

Koje vi koristite kada se sa custom ROM-a zelite vratiti na stock pa opet sa stock na neki custom. To bi zelio imati... Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 11:50 (Denyken).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Denyken kaže...

Pozdrav svima!

Evo i ja sam nabavio polovan S3 i ovo mi je drugi put da ga imam. Posto kasnim (onaj prvi sam  imao na 2.3.4, u to vrijeme), trenutno je na njemu I9300XXUGNA5. Vratio sam se ovdje unatrag nekoliko stranica i vidim da ste predlagali postupak sa smartphonehrvatska. Uradio sam root i sada kada idem na dobijenu aplikaciju CWM dobijem poruku "CWM Manager - This version of CWM Manager should be used with CF-root v5.0 or never. It appears you arerunning a different kernel. Various features have been disabled."

Na smartphonehrvatska su mu isto pitanje postavili vezano za CWM Manager i doticni je rekao da se bez problema moze nastaviti koristiti. Da li vi koristite taj postupak ili neki drugi?

Nisam pocetnik u flashanju, toga sam se bas naradio za svoj gusht, no jako mi je potrebno da imam CWM recovery da bi flashao custom ROM-ove.

Mozete mi li predloziti koju stock verziju da skinem i koji odgovarajuci kernel sa CWM recovery za taj stock, da bi mi to sve bila osnova da dalje?

Koje vi koristite kada se sa custom ROM-a zelite vratiti na stock pa opet sa stock na neki custom. To bi zelio imati... Hvala.

Zar je Galaxy S3 ikad bio na 2.3.4 Gingerbread-u??

Uglavnom, slobodno možeš flashat custom ROM preko toga, al prvo ti preporučam da si napraviš backup EFS particije, imaš program na google playu 'ktool'.

Što se tiče custom ROM-a, imaš Kitkat AOSP od Sale, imaš 4.3 od Sale i imaš CM10.2 (to su koje sam ja koristio) i najbolje radi AOSP Kitkat i CM10.2. 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Denyken kaže...

Pozdrav svima!

Zar je Galaxy S3 ikad bio na 2.3.4 Gingerbread-u??

Uglavnom, slobodno možeš flashat custom ROM preko toga, al prvo ti preporučam da si napraviš backup EFS particije, imaš program na google playu 'ktool'.

Što se tiče custom ROM-a, imaš Kitkat AOSP od Sale, imaš 4.3 od Sale i imaš CM10.2 (to su koje sam ja koristio) i najbolje radi AOSP Kitkat i CM10.2. 

Moja greska :) Zbrzao sam, to sam mislio na S2. Pardon... :) S3 mi je bio na 4.0.4

Znaci mogu bez problema probati npr ovaj

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-smartdroid-v1-0-t2602543

Koje su posljedice ako ne uradim backup EFS particije? Smijem li bez toga raditi custom flash?

15 godina
odjavljen
Denyken kaže...

Moja greska :) Zbrzao sam, to sam mislio na S2. Pardon... :) S3 mi je bio na 4.0.4

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-smartdroid-v1-0-t2602543

Koje su posljedice ako ne uradim backup EFS particije? Smijem li bez toga raditi custom flash?

Preporučam ti da obavezno napraviš to, par min posla ti je to :) Uglavnom mobitel ti može izgubit IMEI i nećeš moć karticu koristiti

A što se tiče tog ROM-a, zašto ne? slobodno ga pukni

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Denyken kaže...

Preporučam ti da obavezno napraviš to, par min posla ti je to :) Uglavnom mobitel ti može izgubit IMEI i nećeš moć karticu koristiti

A što se tiče tog ROM-a, zašto ne? slobodno ga pukni

Jel na ovo idem?

Uradim cf-root pa onda ktool pa flash custom ROM?

Jel tim redom?

15 godina
odjavljen

Da, backup-aj si EFS i spremi si ga na komp za svaki slučaj, onda radi što poželiš :)

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Da, backup-aj si EFS i spremi si ga na komp za svaki slučaj, onda radi što poželiš :)

Znaci, to sto S3 napravi-prebacim na PC i cuvam za svaki slucaj?

Ne moram to uvijek raditi, samo jednom i sacuvam?

18 godina
neaktivan
Denyken kaže...
MARKOZD15 kaže...

samo jednom

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
jura kaže...
Denyken kaže...
MARKOZD15 kaže...

samo jednom

Hvala puno.

Ovo mjesto na internetu je najsusretljivije od svih foruma na kojima sam bio. Nitko se ni na jedno pitanje nije istresao i nitko se ne pravi geek nad geekovima. Sve pohvale decki.

15 godina
neaktivan

@Denyken

samo da se nadovežem na ovo o rootu

Spomenuo si root postupak sa smartphonehrvatska. Taj postupak koji je tamo je već malo zastario, tj. postupak je ok, ali onaj cf-root file nije. Sada je aktualan cf-auto-root.

Vidio sam da si već rootao pa ne bi bilo na odmet provjeriti jel stvarno imaš root. Skini na mobitel ovu aplikaciju i provjeri što izbacuje.

A person who never made a mistake never tried anything new. - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
16 godina
salesale kaže...

bas malo procitao listu svega sto ima u tom ROM-u i zelio bi probat..al ako mi mozes samo rec, vidim da imas vise verzija (lite, full, aroma...) pa ukratko, šta je šta? tnx {#}

TiONiO
14 godina
neaktivan

riješen battery drain  after call , sada je baterija ekvivalentna sa sammy romovima ,, ne vidim vise ni jedan razlog zasto ne preci na AOSP 4.4.2, eventualno kamera ali otompotom

ja sam presao na archidroid, prezadovoljan, evo i pokoja slikica

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
što je na kraju bilo. proximity senzor ili nesto drugo?
juka
14 godina
neaktivan

Mikrofon 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...

@Denyken

samo da se nadovežem na ovo o rootu

Spomenuo si root postupak sa smartphonehrvatska. Taj postupak koji je tamo je već malo zastario, tj. postupak je ok, ali onaj cf-root file nije. Sada je aktualan cf-auto-root.

Vidio sam da si već rootao pa ne bi bilo na odmet provjeriti jel stvarno imaš root. Skini na mobitel ovu aplikaciju i provjeri što izbacuje.

Ponovno sam ubacio stock pa onda cf-root sa smartphonehrvatska i uspjesno sam instalirao custom ROM :) To sam trazio - neki bazni stock i root sa CWM kojima bi dalje ubacivao custom ROM-ove.

Jos me nesto zanima...

Kako da resetujem brojcanik?

Kad sam bio aktivan sa flashanjem, tada je jedini nacin bio USB Jig kojeg sada nemam. Sada vidim da ima i softver za to. Da li ste vi radili to? Je li sigurno? Upozorava se na koristenje pa pomalo strepim...

15 godina
neaktivan

Za ljude koje zele samo fix, flashajte poslijednju verziju OVOGA preko bilo kojeg AOSP roma.

p.s. testirao na temaseku v50 i sve radi savrseno. (u v52 je fix vec integriran, FYI)

http://make-everything-ok.com/
16 godina
salesale kaže...

napravio full wipe nakon toga flasho rom i stalno mi resetira u recovery mode sta radit i zasto to tako?

15 godina
neaktivan
psihoroba kaže...
salesale kaže...

napravio full wipe nakon toga flasho rom i stalno mi resetira u recovery mode sta radit i zasto to tako?

flesuj zadnji philz odinom

novi rom:

I9300 AOSP NeatROM v3.6

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-i9300-aosp-neatrom-t2603155/post49255195#post49255195

16 godina

svaka čast druže radi sada ...  hvala još jednom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tionio kaže...
salesale kaže...

bas malo procitao listu svega sto ima u tom ROM-u i zelio bi probat..al ako mi mozes samo rec, vidim da imas vise verzija (lite, full, aroma...) pa ukratko, šta je šta? tnx {#}

to je jedna verzija, samo kroz instalaciju birs da li ces:

fill rom-instalirace sve sto ide uz stock rom

lite rom-instalirace ono sto ja preporucujem plus biras od dodatnih aplikacija sta hoces

extra lite-instalirace osnovno plus biras od dodatnih aplikacija sta hoces

18 godina
neaktivan

Instaliro sam 7.2 saletov ROM (full wipe) i sve je super samo kaj mi stalno puca internet veza. Npr. u google playu svako malo javlja "no comnection". Moram par puta stisnut na retry da bi proradilo. Jel jos nekom tako i jel ima lijeka?

Sale: daj mi reci jel treba rucno promijenit csc ili rom to automatski odradi? I puno hvala za ROM ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 11:58 (PraskaviRepan).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Instaliro sam 7.2 saletov ROM (full wipe) i sve je super samo kaj mi stalno puca internet veza. Npr. u google playu svako malo javlja "no comnection". Moram par puta stisnut na retry da bi proradilo. Jel jos nekom tako i jel ima lijeka?

Sale: daj mi reci jel treba rucno promijenit csc ili rom to automatski odradi? I puno hvala za ROM ;)

ja nisam imao tih problema dok sam bio na njemu.

potrebno je rucno promeniti ali ne znam zasto bi to radio. Zbog Kies-a?

ako neko raspolozen da testira 1 mod plz, a na v7.2 je, ja bih bio zahvalan. u pitanju je mogucnost podesavanja transparentnosti S4 accuweather widget-a kroz custom settings

[URL=http://d-h.st/QUp]S3_S4CustomTranspAccuWeather.zip - 2.07 MB[/URL]

15 godina
neaktivan

@sale

isprobavao sam 7.2 danas i htio sam probati ovaj mod, ali na žalost ovaj link više nije dobar  (ostala mi jedna zagrada u linku)

EDIT

Evo isprobao i postavke za transparentnost rade savršeno

A one ostale postavke ne funkcioniraju baš? Točnije UI Mods.

Odaberem na primjer kitkat bateriju i poslije toga promijenim boju baterije i za par sekundi "Unfortunately, System UI has stopped."

A person who never made a mistake never tried anything new. - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 20:05 (paradoxxxx).

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice