Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.821.842
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
salesale kaže...

Jel riješen bug sa baterijom nakon poziva? 

14 godina
neaktivan
tonček kaže...
salesale kaže...

Jel riješen bug sa baterijom nakon poziva? 

Nemam pojma o kakvom bug-u je rec

13 godina
neaktivan

Jel ima ko kakvi prijedlog s poboljšanjem kamere? Pa cijelo vrijeme imam osjećaj ko da je mutna mi... neznam. Čak se usudim reći da mi je na s2 bila bolja. Ili ja neznam slikat? :O

0 0 hvala 0
15 godina
igstromar kaže...

Jel ima ko kakvi prijedlog s poboljšanjem kamere? Pa cijelo vrijeme imam osjećaj ko da je mutna mi... neznam. Čak se usudim reći da mi je na s2 bila bolja. Ili ja neznam slikat? :O

također isti problem na 4.4 temasek..

13 godina
neaktivan

Ja sam na stock-u 4.1.2 i 4.3 bio i na objima loše. Je moguće da s2 ima bolju kameru?

0 0 hvala 0
12 godina
salesale kaže...

fino fino, jel ima kakvih bugova, kakva je kamera ( ista kao i na cm ili ), kako stoji sa baterijom ( traje, ili curi ubrzano ),  kako je sa ramima jel guta ili... i kakavj je antutu test ALI test sa normalnim svakodnevnim koristenjem bez dizanja procesora i slicno? Hvala!!!!.....

14 godina
neaktivan
igstromar kaže...

Ja sam na stock-u 4.1.2 i 4.3 bio i na objima loše. Je moguće da s2 ima bolju kameru?

nije moguce. imam na s2 neat samsungov a na s3 aosp i ne moze se porediti

SIII Deny kaže...
salesale kaže...

fino fino, jel ima kakvih bugova, kakva je kamera ( ista kao i na cm ili ), kako stoji sa baterijom ( traje, ili curi ubrzano ),  kako je sa ramima jel guta ili... i kakavj je antutu test ALI test sa normalnim svakodnevnim koristenjem bez dizanja procesora i slicno? Hvala!!!!.....

bug je jedini ne radi back za podizanje status bar-a, koliko ja znam.

kamera je mislim ista kao na cm

baterija, nemam pojma. nisam merodavan

ram odlican, prebcis na art i uzivas

antutu ne koristim, nikada nisam instalirao

13 godina
neaktivan

Koji je najbolji rom za bateriju?

Ako netko ima link na yt mogao bi postavit.

LP.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobio sam error "Status 7" šta sad? Sale pomagaaaaaaj

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Aj polako, sta instaliras i koji recovery imas?

15 godina
neaktivan
salesale kaže...
filipvk1000 kaže...

Imam CWM 6.0.3.2 

Prebacio sam rom i gapps na sd karticu,te napravio onako kako si reko na xda: Wipe data/Factory reset,wipe dalvik cache,u mounts i storage formatiro /system,i onda krenio flashati ROM i onda samo izbaci onog androida kao crven je i leži (to je pretpostavljam za error slika) i piše ispod Error "Status 7" Installation aborted.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
salesale kaže...
filipvk1000 kaže...

Imam CWM 6.0.3.2 

Prebacio sam rom i gapps na sd karticu,te napravio onako kako si reko na xda: Wipe data/Factory reset,wipe dalvik cache,u mounts i storage formatiro /system,i onda krenio flashati ROM i onda samo izbaci onog androida kao crven je i leži (to je pretpostavljam za error slika) i piše ispod Error "Status 7" Installation aborted.

to je stari recovery. kopiraj ovaj philz na ext sd

http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/i9300/philz_touch_6.07.9-i9300.zip

instaliraj ga, reboot recovery pa onda onda flash roma

Mozes i ovaj preko pc odina

http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/i9300/philz_touch_6.07.9-i9300.tar.md5

15 godina
neaktivan
salesale kaže...
filipvk1000 kaže...
salesale kaže...
filipvk1000 kaže...

Imam CWM 6.0.3.2 

http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/i9300/philz_touch_6.07.9-i9300.zip

http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/i9300/philz_touch_6.07.9-i9300.tar.md5

Samo ga flasham preko CWM-a? 

EDIT: Uspio. Hvala Sale.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 15:40 (filipvk1000).
12 godina
filipvk1000 kaže...
salesale kaže...
filipvk1000 kaže...
salesale kaže...
filipvk1000 kaže...

Imam CWM 6.0.3.2 

Samo ga flasham preko CWM-a? 

Ovaj prvilink možeš flashati preko cwm 

15 godina
neaktivan

Pitanje,di se mjenja iz dalvika u ART?

EDIT: Skonto

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 15:51 (filipvk1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
filipvk1000 kaže...

kad istrazis rom javi dojmove

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
filipvk1000 kaže...

Hoću.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 17:45 (filipvk1000).
14 godina
salesale kaže...
Chome kaže...
salesale kaže...
Chome kaže...

Koristim zadnji Neat 6.2. Primjetio sam zadnja 2 ciklusa punjenja baterije da mi Android OS puno troši baterije. Jeli još netko to primijetio?

Sta kaze BBS?

Nemam to nego wackelock detector. On mi za jedan widget na homescreenu (calendar) javlja najveći broj wakeup-ova ali čini mi se da wakelock detector na 4.3 ne prikazuje precizno kao na 4.1.2. Taj widget koristim još od 4.1.2 i nije mi nikad bio uzrok trošenja baterije.

Evo od zadnjeg punjenja imam screen on samo 17 minuta.

1d i 43min mi je na bateriji i ostalo je još 65%.

Manji dio dana je na 3g (cca 9 sati) a ostatak dana i noć na wifi.

Nije da curi baterija jako brzo ali u statistici mi je čudno da mi je AndroidOS 38%, Device idle 21%, Cell standby 18%, Voice calls 9%, Screen sa 9%....

Možda nije ništa problematično ali kad got vidim taj AndroidOS sjetim se onog buga koji je prije postojao na starijim romovima gdje je AndroidOS bio uzrok draina.

taj androidos je stvarno puno ali nemoj gledati stock battery stats zato sto ne prikazuje dobro. Vidis da se avake i screen on ne poklapaju pravilno. Uradi wipe oba cache i instaliraj ili bbs ili gsam battery monitor pa mi javi posle par punjenja praznjenja situaciju

Napravio sam wipe dalwik i cache. I dalje mi je visok Android OS. Radi se o tome da meni zapravo baterija ni ne curi pretjerano brzo ali do nedugo mi nikad nije bio u vrhu potrošača pa me zapravo zanima kako srediti taj prikaz potrošnje da bude kao prije. Znam da i inače nije to precizan pokazatelj ali je približno bio točan.

14 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
SIII Deny kaže...
filipvk1000 kaže...

Hoću.

Zasad sam zadovoljan,nisam našao nikakav bug no imam problem ali neznam jeli do ROM-a. Pošto imam 1gb interneta uvijek koristim net sa mobitela ali sada neće da se prebaci na 3g nego je stalno na Edge  iako je u postavkama preferirana 3g mreža. Help?

Proveri apn postavke. Iskreno nisam imao vremena da to pogledam

15 godina
neaktivan

To ne trebaš gledati sve dok ti se baterija ne isprazni 

Onda postotci budi realniji, a i s vremenom (kroz tjedan-dva) to ti se normalizira

14 godina
neaktivan
Chome kaže...
salesale kaže...
Chome kaže...
salesale kaže...
Chome kaže...

Koristim zadnji Neat 6.2. Primjetio sam zadnja 2 ciklusa punjenja baterije da mi Android OS puno troši baterije. Jeli još netko to primijetio?

Sta kaze BBS?

Nemam to nego wackelock detector. On mi za jedan widget na homescreenu (calendar) javlja najveći broj wakeup-ova ali čini mi se da wakelock detector na 4.3 ne prikazuje precizno kao na 4.1.2. Taj widget koristim još od 4.1.2 i nije mi nikad bio uzrok trošenja baterije.

Evo od zadnjeg punjenja imam screen on samo 17 minuta.

1d i 43min mi je na bateriji i ostalo je još 65%.

Manji dio dana je na 3g (cca 9 sati) a ostatak dana i noć na wifi.

Nije da curi baterija jako brzo ali u statistici mi je čudno da mi je AndroidOS 38%, Device idle 21%, Cell standby 18%, Voice calls 9%, Screen sa 9%....

Možda nije ništa problematično ali kad got vidim taj AndroidOS sjetim se onog buga koji je prije postojao na starijim romovima gdje je AndroidOS bio uzrok draina.

taj androidos je stvarno puno ali nemoj gledati stock battery stats zato sto ne prikazuje dobro. Vidis da se avake i screen on ne poklapaju pravilno. Uradi wipe oba cache i instaliraj ili bbs ili gsam battery monitor pa mi javi posle par punjenja praznjenja situaciju

Napravio sam wipe dalwik i cache. I dalje mi je visok Android OS. Radi se o tome da meni zapravo baterija ni ne curi pretjerano brzo ali do nedugo mi nikad nije bio u vrhu potrošača pa me zapravo zanima kako srediti taj prikaz potrošnje da bude kao prije. Znam da i inače nije to precizan pokazatelj ali je približno bio točan.

Onda ništa ne možemo bez bbs s obzirom da taj wake detector nije siguran. Samo da nagađamo 

15 godina
neaktivan
salesale kaže...
filipvk1000 kaže...
SIII Deny kaže...
filipvk1000 kaže...

Hoću.

Zasad sam zadovoljan,nisam našao nikakav bug no imam problem ali neznam jeli do ROM-a. Pošto imam 1gb interneta uvijek koristim net sa mobitela ali sada neće da se prebaci na 3g nego je stalno na Edge  iako je u postavkama preferirana 3g mreža. Help?

Proveri apn postavke. Iskreno nisam imao vremena da to pogledam

U kući nisam imo signala. ALi kad sam izašo van prebacio je na 3g. Radi fino.

17 godina
neaktivan

Upgrade na sluzbeni 4.3 brise sve aplikacije,slike i ostalo?jer i cura mi ima galaxy s3 i sad je slike prebacila na komp,ali igra neke igre na mobu pa joj je bed da ne izgubi sve od igra(tocnije tenisa){#}{#}{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koja to tenis igra? 

17 godina
neaktivan

Stick tennis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako hoće može napraviti backup te igre i ostalih ako je potrebno pomoću programa Helium {#}

za ovu aplikaciju nije potreban root tako da može bez problema to odraditi

ako je mobitel rootan onda samo instalira Helium na njega i može napraviti backup pa to prekopirati na PC, ili napraviti backup na sd karticu

u slučaju da mobitel nije rootan onda treba i na PC instalirati aplikaciju Helium s ove stranice (odabereš gore za što trebaš - windows, mac, linux)

i onda imaš upute dalje na toj stranici

dakle instalirati na mobitel pa na pc, spojiti mob na pc, pokrenuti helium na mobu i na pc-u i pričekati malo dok se ne pojavi zelena kvačica (piše sve lijepo na linku)

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 22:38 (paradoxxxx).

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Postavio danas komentar o kameri, pa da pitam ima li još ko kakvo neugodno iskustvo o nekakvoj pomalo mutnoj kameri, i riješenje? anybody?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nije rootan,da je rootan onda bi joj prek titaniuma backup napravil.

Znaci briseju se aplikacije?ja imam rootan mob i ako trebam backup napravim to pomocu titaniuma,a ne znam vise kak ide to prek sluzbenog nadogradivanja pa zato pitam.ako se brisu onda budem napravil ovo kak si mi napisal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jura kaže...

Upgrade na sluzbeni 4.3 brise sve aplikacije,slike i ostalo?jer i cura mi ima galaxy s3 i sad je slike prebacila na komp,ali igra neke igre na mobu pa joj je bed da ne izgubi sve od igra(tocnije tenisa){#}{#}{#}

Ako ideš ono aktualizacija softvera na mobu, i skineš i instaliraš preko moba mislim da ti sve aplikacije i slike ostanu.

A ako ideš update-at prek kiesa moraš označit da ti sve sačuva.

15 godina
neaktivan

NeatROM (AOSP 4.4) rezultat na Antutu,stock kernel i nisam diro postavke od procesora (ako je to bitno)

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice