Sad kad smo dobili i nadogradili naše uređaje na 4.3, čekamo 4.4 KitKat, priča se da u Veljači dobivamo 4.4 ??
Što vi znate o tome
ma di se priča? :O
Sad kad smo dobili i nadogradili naše uređaje na 4.3, čekamo 4.4 KitKat, priča se da u Veljači dobivamo 4.4 ??
Što vi znate o tome
ma di se priča? :O
Lijepo vas molim za pomoć. Imam Samsung S3 i akualizirala sam novi softver 4.3 i trenutno mi se svake 2 sekunde pojavljuje poruka ..proces android.process.media.greška mobitel je potpuno usporen, ne mogu se ulogirati na gmail, ne mogu ući u galeriju...molim vas pomozitemi kako da sve vrati kako je bilo ( a da ne idem na tvorničke postavke, jeer ću sve izgubiti) . Hvala.
Dali je netko rootao mob pomocu ovog softwera?? http://www.oneclickroot.com/
Lijepo vas molim za pomoć. Imam Samsung S3 i akualizirala sam novi softver 4.3 i trenutno mi se svake 2 sekunde pojavljuje poruka ..proces android.process.media.greška mobitel je potpuno usporen, ne mogu se ulogirati na gmail, ne mogu ući u galeriju...molim vas pomozitemi kako da sve vrati kako je bilo ( a da ne idem na tvorničke postavke, jeer ću sve izgubiti) . Hvala.
najbolje je vratiti na tvornicke postavke, ili factory reset, wipe cache u reckoveryu ali to ti je malte ne isto...
ovo u vezi one click root rade se ja drzim standardne procedure sa cf root preko odina...
stvar je kod ovih univerzalnih alata da recovery ostane defaultni..
razvojni programer koji je autor alata root app delete preporuča cydia impactor http://www.cydiaimpactor.com/
ak ideš kroz clockworkmode to je skroz drugi korjen i istina to je preporučljiva metoda od svakog xda developera, ako misliš stavljat neki custom rom ali za amatere čisto bespotrebna..
sa standardnim recoveryjem bilo kad ga možeš unrootat i flashat na službenu verziju..
svi pljuju po kingo rootu ali ja sam 4 telefona rootao bez problema s njim..
dotjerao malo original rom i super..
Jel se mogu grinificirat sve sistem app?
To nemoj raditi. Situacija bi bila: "on upali, green ugasi" .. I tako u nedogled.
Radije skini autostarts ili slican app..
Ili za disablanje servisa.
AOKP ili CyanogendMod, oba JB 4.3, sta vi preferirate? Sad bas testiram oba (dosta mi vise stocka) i ne znam koji da stavim, al uvijek se iznenadim
kad predem s stocka na custom rom, tek se onda vidi kako je samsung pokvario stock rom :)
To nemoj raditi. Situacija bi bila: "on upali, green ugasi" .. I tako u nedogled.
Radije skini autostarts ili slican app..
Ili za disablanje servisa.
Da ali ja ppgasim sve user aplikacije i opet mi je slobodan ram na 40mb i steka za poludit i odem u postavke i vidim sve neke glupe sistemske aplikacije upaljene...cemu svrha onda greenify app kad ce sistem uvijek upaliti neke druge aplikacije koje nisu grinificirane i popuniti opet ram do kraja?
Kako sprijecit da mi sistem pali te nepotrebne aplikacije?
AOKP ili CyanogendMod, oba JB 4.3, sta vi preferirate? Sad bas testiram oba (dosta mi vise stocka) i ne znam koji da stavim, al uvijek se iznenadim
kad predem s stocka na custom rom, tek se onda vidi kako je samsung pokvario stock rom :)
Iskreno neznam kakav je AOKP,ali CM 10.2 (4.3 android) službeni i stable je fenomenalan ROM,superbrz i nisam imo nikakvih problema na njemu. Mislim da AOKP nemože biti bolji od CM-a,ali eto,isprobavaj pa stavi ono što ti paše.
meni su cm odlicni romovi, iako je kamera losija i jos nekih sitnica, ali najvise mi smeta tihi zvuk opcenito, a preko nekog kernela namjestat nimi je to to...
a takvi su i AOKP romovi
upravo tako
Koristim zadnji Neat 6.2. Primjetio sam zadnja 2 ciklusa punjenja baterije da mi Android OS puno troši baterije. Jeli još netko to primijetio?
Koristim zadnji Neat 6.2. Primjetio sam zadnja 2 ciklusa punjenja baterije da mi Android OS puno troši baterije. Jeli još netko to primijetio?
ja ga koristim i baterija traje i traje
Sta kaze BBS?
Gdje se na neat romu uređuje jačina vibracije za back i menu tipke, a i općenito?
Sta kaze BBS?
Nemam to nego wackelock detector. On mi za jedan widget na homescreenu (calendar) javlja najveći broj wakeup-ova ali čini mi se da wakelock detector na 4.3 ne prikazuje precizno kao na 4.1.2. Taj widget koristim još od 4.1.2 i nije mi nikad bio uzrok trošenja baterije.
Evo od zadnjeg punjenja imam screen on samo 17 minuta.
1d i 43min mi je na bateriji i ostalo je još 65%.
Manji dio dana je na 3g (cca 9 sati) a ostatak dana i noć na wifi.
Nije da curi baterija jako brzo ali u statistici mi je čudno da mi je AndroidOS 38%, Device idle 21%, Cell standby 18%, Voice calls 9%, Screen sa 9%....
Možda nije ništa problematično ali kad got vidim taj AndroidOS sjetim se onog buga koji je prije postojao na starijim romovima gdje je AndroidOS bio uzrok draina.
Ovo je zaista loše, od kad sam "update" 4.3, naprosto mi "ždere" RAM
Ako netko želi , može mi se javiti na private, da ga priupitam koji je postupak roota te stavljanja custom roma ( te koji je najbolji )
Hvala.
Btw: što mislite da ovo zaživi i na starijim verzijama Samsung uređaja, recimo SGS III : LINK !!!
Sta kaze BBS?
Nemam to nego wackelock detector. On mi za jedan widget na homescreenu (calendar) javlja najveći broj wakeup-ova ali čini mi se da wakelock detector na 4.3 ne prikazuje precizno kao na 4.1.2. Taj widget koristim još od 4.1.2 i nije mi nikad bio uzrok trošenja baterije.
Evo od zadnjeg punjenja imam screen on samo 17 minuta.
1d i 43min mi je na bateriji i ostalo je još 65%.
Manji dio dana je na 3g (cca 9 sati) a ostatak dana i noć na wifi.
Nije da curi baterija jako brzo ali u statistici mi je čudno da mi je AndroidOS 38%, Device idle 21%, Cell standby 18%, Voice calls 9%, Screen sa 9%....
Možda nije ništa problematično ali kad got vidim taj AndroidOS sjetim se onog buga koji je prije postojao na starijim romovima gdje je AndroidOS bio uzrok draina.
taj androidos je stvarno puno ali nemoj gledati stock battery stats zato sto ne prikazuje dobro. Vidis da se avake i screen on ne poklapaju pravilno. Uradi wipe oba cache i instaliraj ili bbs ili gsam battery monitor pa mi javi posle par punjenja praznjenja situaciju
Dali je netko voljan mi objasniti u PP root i linkove za to nisam nikad radio ali bih htio stavit to imam android 4.3 vip nebrendirani
hvala
Dali je netko voljan mi objasniti u PP root i linkove za to nisam nikad radio ali bih htio stavit to imam android 4.3 vip nebrendirani
hvala
Sto na PP?
Stavis md5 fajl iz ovog zipa u PDA u PC Odin, start i gotovo
nece tako stoji mi na SetupConnection.. i to je to stavio sam drivere za mob
jesi li stavio mob u download mode? probaj drugi usb port, pokrenuti odin kao administrator, ako imaš kies ugasi ga (ugasiti proces u Task Manageru)
imaš ovdje lijepo objašnjeno, ali u 3. koraku gdje piše preuzmite CF-Root-SGS3-v6.4.zip ti skineš ono što ti je sale dao link
Resetiro sam counter sa triangle eway ali mi i dalje stoji neki crveni usklicnik kad palim mob, kako da to maknem? Imam neat 6.2
I drugo pitanje jel portana sammy camera na aosp, to je jedino sto me drzi na sammyju na aosp je jako losa iako su sredili da nema fc vise
+1
Resetiro sam counter sa triangle eway ali mi i dalje stoji neki crveni usklicnik kad palim mob, kako da to maknem? Imam neat 6.2
I drugo pitanje jel portana sammy camera na aosp, to je jedino sto me drzi na sammyju na aosp je jako losa iako su sredili da nema fc vise
1 Ako ti smeta moras stari bootloader instalirati
2 Nije