Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.826.629
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Gale92 kaže...

Sad kad smo dobili i nadogradili naše uređaje na 4.3, čekamo 4.4 KitKat, priča se da u Veljači dobivamo 4.4 ??
Što vi znate o tome {#}

ma di se priča? :O

TiONiO
11 godina
neaktivan

Lijepo vas molim za pomoć. Imam Samsung S3 i akualizirala sam novi softver 4.3 i trenutno mi se svake 2 sekunde pojavljuje poruka ..proces android.process.media.greška mobitel je potpuno usporen, ne mogu se ulogirati na gmail, ne mogu ući u galeriju...molim vas pomozitemi kako da sve vrati  kako je bilo ( a da ne idem na tvorničke postavke, jeer ću sve izgubiti) . Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Dali je netko rootao mob pomocu ovog softwera?? http://www.oneclickroot.com/

B-A-R-C-A
12 godina
kikirikipiki kaže...

Lijepo vas molim za pomoć. Imam Samsung S3 i akualizirala sam novi softver 4.3 i trenutno mi se svake 2 sekunde pojavljuje poruka ..proces android.process.media.greška mobitel je potpuno usporen, ne mogu se ulogirati na gmail, ne mogu ući u galeriju...molim vas pomozitemi kako da sve vrati  kako je bilo ( a da ne idem na tvorničke postavke, jeer ću sve izgubiti) . Hvala.

najbolje je vratiti na tvornicke postavke, ili factory reset, wipe cache  u reckoveryu ali to ti je malte ne isto... 

ovo u vezi one click root rade se ja drzim standardne procedure sa cf root preko odina... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 14:17 (SIII Deny).
13 godina

stvar je kod ovih univerzalnih alata da recovery ostane defaultni..

razvojni programer koji je autor alata root app delete preporuča cydia impactor http://www.cydiaimpactor.com/

ak ideš kroz clockworkmode to je skroz drugi korjen i istina to je preporučljiva metoda od svakog xda developera, ako misliš stavljat neki custom rom ali za amatere čisto bespotrebna..

sa standardnim recoveryjem bilo kad ga možeš unrootat i flashat na službenu verziju..

svi pljuju po kingo rootu ali ja sam 4 telefona rootao bez problema s njim..

dotjerao malo original rom i super..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel se mogu grinificirat sve sistem app? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

To nemoj raditi. Situacija bi bila: "on upali, green ugasi" .. I tako u nedogled.

Radije skini autostarts ili slican app..

Ili za disablanje servisa.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

AOKP ili CyanogendMod, oba JB 4.3, sta vi preferirate? Sad bas testiram oba (dosta mi vise stocka) i ne znam koji da stavim, al uvijek se iznenadim

kad predem s stocka na custom rom, tek se onda vidi kako je samsung pokvario stock rom :)

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

To nemoj raditi. Situacija bi bila: "on upali, green ugasi" .. I tako u nedogled.

Radije skini autostarts ili slican app..

Ili za disablanje servisa.

Da ali ja ppgasim sve user aplikacije i opet mi je slobodan ram na 40mb i steka za poludit i odem u postavke i vidim sve neke glupe sistemske aplikacije upaljene...cemu svrha onda greenify app kad  ce sistem uvijek upaliti neke druge aplikacije koje nisu grinificirane i popuniti opet ram do kraja? 

14 godina
neaktivan

Kako sprijecit da mi sistem pali te nepotrebne aplikacije? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Uny kaže...

AOKP ili CyanogendMod, oba JB 4.3, sta vi preferirate? Sad bas testiram oba (dosta mi vise stocka) i ne znam koji da stavim, al uvijek se iznenadim

kad predem s stocka na custom rom, tek se onda vidi kako je samsung pokvario stock rom :)

Iskreno neznam kakav je AOKP,ali CM 10.2   (4.3 android) službeni i stable je fenomenalan ROM,superbrz i nisam imo nikakvih problema na njemu. Mislim da AOKP nemože biti bolji od CM-a,ali eto,isprobavaj pa stavi ono što ti paše.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
neaktivan

Baterija danas na 4.3 btu.. cijelo vrijeme 3g a pola dana do sada i wifi, igranje surfanje 9gag, pozivi

juka

1 0 hvala 0
12 godina

meni su cm odlicni romovi, iako je kamera losija i jos nekih sitnica, ali najvise mi smeta tihi zvuk opcenito, a preko nekog kernela namjestat nimi je to to...

a takvi su i AOKP romovi

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 19:04 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sto se tice svih aosp romova tako i cm menibsu isto super i odmah bi se vratio na cm ili slimbean samo da je baterija bolja...meni bas curi i uvijek ima onaj after call bug gdje nakon poziva curi malo vise baterija u standbyu ..kamera mi i nije previse bitna niti zvuk koji je po meni zadoboljavajuc...eto drzim se sluzbenog roma samo zbog baterije, iako je cm i ostali slicni puuno naprijed sto se tice upravljanjem memorijom brzinom i slicno..
juka
12 godina
Juka_91 kaže...
Sto se tice svih aosp romova tako i cm menibsu isto super i odmah bi se vratio na cm ili slimbean samo da je baterija bolja...meni bas curi i uvijek ima onaj after call bug gdje nakon poziva curi malo vise baterija u standbyu ..kamera mi i nije previse bitna niti zvuk koji je po meni zadoboljavajuc...eto drzim se sluzbenog roma samo zbog baterije, iako je cm i ostali slicni puuno naprijed sto se tice upravljanjem memorijom brzinom i slicno..

upravo tako {#}

14 godina

Koristim zadnji Neat 6.2. Primjetio sam zadnja 2 ciklusa punjenja baterije da mi Android OS puno troši baterije. Jeli još netko to primijetio?

0 0 hvala 0
12 godina
Chome kaže...

Koristim zadnji Neat 6.2. Primjetio sam zadnja 2 ciklusa punjenja baterije da mi Android OS puno troši baterije. Jeli još netko to primijetio?

ja ga koristim i baterija traje i traje 

14 godina
neaktivan
Chome kaže...

Sta kaze BBS?

14 godina
neaktivan

Gdje se na neat romu uređuje jačina vibracije za back i menu tipke, a i općenito? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
salesale kaže...
Chome kaže...

Sta kaze BBS?

Nemam to nego wackelock detector. On mi za jedan widget na homescreenu (calendar) javlja najveći broj wakeup-ova ali čini mi se da wakelock detector na 4.3 ne prikazuje precizno kao na 4.1.2. Taj widget koristim još od 4.1.2 i nije mi nikad bio uzrok trošenja baterije.

Evo od zadnjeg punjenja imam screen on samo 17 minuta.

1d i 43min mi je na bateriji i ostalo je još 65%.

Manji dio dana je na 3g (cca 9 sati) a ostatak dana i noć na wifi.

Nije da curi baterija jako brzo ali u statistici mi je čudno da mi je AndroidOS 38%, Device idle 21%, Cell standby 18%, Voice calls 9%, Screen sa 9%....

Možda nije ništa problematično ali kad got vidim taj AndroidOS sjetim se onog buga koji je prije postojao na starijim romovima gdje je AndroidOS bio uzrok draina.

14 godina

Ovo je zaista loše, od kad sam "update" 4.3, naprosto mi "ždere" RAM {#}
Ako netko želi , može mi se javiti na private, da ga priupitam koji je postupak roota te stavljanja custom roma ( te koji je najbolji )

Hvala.

Btw: što mislite da ovo zaživi i na starijim verzijama Samsung uređaja, recimo SGS III : LINK !!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chome kaže...
salesale kaže...
Chome kaže...

Sta kaze BBS?

Nemam to nego wackelock detector. On mi za jedan widget na homescreenu (calendar) javlja najveći broj wakeup-ova ali čini mi se da wakelock detector na 4.3 ne prikazuje precizno kao na 4.1.2. Taj widget koristim još od 4.1.2 i nije mi nikad bio uzrok trošenja baterije.

Evo od zadnjeg punjenja imam screen on samo 17 minuta.

1d i 43min mi je na bateriji i ostalo je još 65%.

Manji dio dana je na 3g (cca 9 sati) a ostatak dana i noć na wifi.

Nije da curi baterija jako brzo ali u statistici mi je čudno da mi je AndroidOS 38%, Device idle 21%, Cell standby 18%, Voice calls 9%, Screen sa 9%....

Možda nije ništa problematično ali kad got vidim taj AndroidOS sjetim se onog buga koji je prije postojao na starijim romovima gdje je AndroidOS bio uzrok draina.

taj androidos je stvarno puno ali nemoj gledati stock battery stats zato sto ne prikazuje dobro. Vidis da se avake i screen on ne poklapaju pravilno. Uradi wipe oba cache i instaliraj ili bbs ili gsam battery monitor pa mi javi posle par punjenja praznjenja situaciju

13 godina

Dali je netko voljan mi objasniti u PP root i linkove za to nisam nikad radio ali bih htio stavit to imam android 4.3 vip nebrendirani

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brkan83 kaže...

Dali je netko voljan mi objasniti u PP root i linkove za to nisam nikad radio ali bih htio stavit to imam android 4.3 vip nebrendirani

hvala

Sto na PP?

Stavis md5 fajl iz ovog zipa u PDA u PC Odin, start i gotovo

13 godina
salesale kaže...
brkan83 kaže...

hvala

Sto na PP?

Stavis md5 fajl iz ovog zipa u PDA u PC Odin, start i gotovo

nece tako stoji mi na SetupConnection.. i to je to stavio sam drivere za mob

14 godina
neaktivan

jesi li stavio mob u download mode? probaj drugi usb port, pokrenuti odin kao administrator, ako imaš kies ugasi ga (ugasiti proces u Task Manageru)

imaš ovdje lijepo objašnjeno, ali u 3. koraku gdje piše preuzmite CF-Root-SGS3-v6.4.zip ti skineš ono što ti je sale dao link 

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 17:44 (paradoxxxx).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Resetiro sam counter sa triangle eway ali mi i dalje stoji neki crveni usklicnik kad palim mob, kako da to maknem? Imam neat 6.2

I drugo pitanje  jel portana sammy camera na aosp,  to je jedino sto me drzi na sammyju na aosp je jako losa iako su sredili da nema fc vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...

jesi li stavio mob u download mode? probaj drugi usb port, pokrenuti odin kao administrator, ako imaš kies ugasi ga (ugasiti proces u Task Manageru)

imaš ovdje lijepo objašnjeno, ali u 3. koraku gdje piše preuzmite CF-Root-SGS3-v6.4.zip ti skineš ono što ti je sale dao link 

+1

tonček kaže...

Resetiro sam counter sa triangle eway ali mi i dalje stoji neki crveni usklicnik kad palim mob, kako da to maknem? Imam neat 6.2

I drugo pitanje  jel portana sammy camera na aosp,  to je jedino sto me drzi na sammyju na aosp je jako losa iako su sredili da nema fc vise

1 Ako ti smeta moras stari bootloader instalirati

2 Nije

16 godina
Pozdrav ekipi. Imam 2 s3 telefona. Na jednom je I9300XXEMG4 ERO (od Eroneta - BiH). Na drugom sam stavio I9300XXUGMK6 NEE.

Prema vasim iskustvima koji je najbolji 4.3 da stavim na ovaj prvi telefon i jesam li pogrijesio sa ovim NEE?

P.S. Telefoni su otkljucani na sve mreze.
morrisoN

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

[ROM] [Jan 9] [4.4.2] AOSP NeatROM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49255343

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice