Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.826.629
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozz grupi.

Vidim da pisete o rootanim s3, moj je nov (tjedan dana sta, tele2), i nije rootan!

Ovako,

Do sad sam imao SE xperia mini st15,
moram reci da na s3, ne vidim da nista brze radi kao i na xperii.
Kad pokrenem bilo koju aplikaciju, treba i do 2sec da se pokrene, kad pritisnem HOME tipku, opet treba 2sec da se pojavi HOME zaslon.
Usudim se reci, da nije brzi od xperie, cak je ona mozda i brze"reagirala"!
Softwer koji je na s3 je 4.1.2 ,evo jucer sam ga nadogradio na 4,3, ne vidim nikakve razlike na bolje,sto se brzine tice, vec me na 4.3 izbacuje s WIFI, pise da je slab signal!!

Imate mozda kakvo rjesenje za s3?? Dali ga je nuzno rootat?
E, da xperia je bila rootana!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sta znaci kad po ekranu su roze crte ? Sta treba popravit il je to software? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

rootajem novog androida ćeš nepovratno izgubit garanciju.. (knox warranty ide na 0x1)

na 4.2 i više se da u postavkama aplikacija onemogućit dosta nepotrebnih aplikacija pa prvo probaj to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Mozes malo objasnit, kako onemogucit aplikacije??

13 godina
ivanm75 kaže...

rootajem novog androida ćeš nepovratno izgubit garanciju.. (knox warranty ide na 0x1)

na 4.2 i više se da u postavkama aplikacija onemogućit dosta nepotrebnih aplikacija pa prvo probaj to.

:) Ivane, nemojmo o KNOXU u S III - i9300 temi.

To ostavimo za note 2, note 3 + vjerojatno neke varijante s3 (vjerojatno samo at&t, sprint, verizon itd)

ja
13 godina

znači JB 4.3. nema knox? nisam to znao.. mislio sam da svaki novi rom to ima.. sorry.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Eto ja danas vratih 4.1.2 i preporodio se. Duža baterija, brži, nema trzanja itd....

0 0 hvala 0
13 godina
ivanm75 kaže...

znači JB 4.3. nema knox? nisam to znao.. mislio sam da svaki novi rom to ima.. sorry.

Iz tko zna kojeg razloga s3 nema knox :), jedva su nm i 4.3 dali :)

ja
13 godina
neaktivan
igstromar kaže...

Eto ja danas vratih 4.1.2 i preporodio se. Duža baterija, brži, nema trzanja itd....

Što?

Meni je sve ok :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 19:12 (drakula789).
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
ivanm75 kaže...

Iz tko zna kojeg razloga s3 nema knox :), jedva su nm i 4.3 dali :)

Nema ali se pripremaju :)

ApplicationPolicy.smali:

const-string v5, "com.sec.knox.containeragent"

invoke-virtual {p2, v5}, Ljava/lang/String;->contains(Ljava/lang/CharSequence;)Z

move-result v5

if-nez v5, :cond_1

const-string v5, "com.sec.android.app.knoxlauncher"

...

15 godina

cek knox kakva je to zastita? i zasto bi izgubio garanciju, uvijek moze vratit sve na tvornicki i resetirat broj ulaska u recovery

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
igstromar kaže...

Što?

Pa dosta se ljudi žalilo i na bateriju pogotvo, a i na trzanja i štekanja. Ništ novo. 4.3 nije ono kaj smo mislili da bude. Mislim da je najbolji 4.1.2 za S3, RAM mi je oko 600 MB, dok mi se na 4.3 ispod 720 nije spuštalo.

12 godina

treba podesiti i radit ce... puno brze i bolje od 4.1.2 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brkica11 kaže...

Pozz grupi.

Vidim da pisete o rootanim s3, moj je nov (tjedan dana sta, tele2), i nije rootan!

Ovako,

Do sad sam imao SE xperia mini st15,
moram reci da na s3, ne vidim da nista brze radi kao i na xperii.
Kad pokrenem bilo koju aplikaciju, treba i do 2sec da se pokrene, kad pritisnem HOME tipku, opet treba 2sec da se pojavi HOME zaslon.
Usudim se reci, da nije brzi od xperie, cak je ona mozda i brze"reagirala"!
Softwer koji je na s3 je 4.1.2 ,evo jucer sam ga nadogradio na 4,3, ne vidim nikakve razlike na bolje,sto se brzine tice, vec me na 4.3 izbacuje s WIFI, pise da je slab signal!!

Imate mozda kakvo rjesenje za s3?? Dali ga je nuzno rootat?
E, da xperia je bila rootana!

poučen iskustvom sa s2 (i9100) prvo što sam napravio je root i instalacija custom roma, mobitel daleko bolje  brže i bez štekanja radi, ako želiš fluidnost onda instaliraš si neki stabilni cm ili supernexus i gledaj kako mob diše

glavni problem kod samsunga je njihovo nepotrebno preopterečivanje sustava, gdje dolazi do štucanja i usporenosti, čak se usuđujem reći da je količina rama na i9300 premala, mislim da je lte verzija ovog mobitela puno bolja radi 2gige rama

ovih osamsto i nešto za čas zaštuca

čak mogu reći da su krenuli appleovim korakom, gdje novu verziju softvera namjerno preopterete kako bi natjerali kupce na kupnju novog uređaja

ios7 + iphone 4 = strašna usporenost

15 godina
neaktivan

Pošto vidim da apsolutno ne znate ili ne želite odgovoriti na neka osnovna pitanja koja sam postavio,

evo vam jedno jednostavno; koja je trenutna službena verzija Androida na Tele2 uređaju?

Dakle mislim da li je final build odnosno official release a ne one 'over the air' sheme.

Pitam jer upravo čitam da GSM areni neke stvari o Jelly Beanu i čini se izuzetno dobro.

Prelazim s Xperia Arc S na SIII sad kroz koji dan (naručen u tele2, stiže) pa me zanima kakva je situacija.

Pretpostavljam da vas ode ima barem nekoliko koji su također kupili mob u navedenog operatera.

Plus, da li tele2 po defaultu otključava uređaje koji su kupljeni na pretplatu/produljenje pretplate ili ne?

Hvala.

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za tele 2 je izasao sluzbeni 4.3 ali mislim da ces ti dobiti 4.1.2 kad ti dode mobitel na njemu. Ali ce ti doci poruka da su ti dostupnja azuriranja i onda ih mozes skinuti ota (over the air, sto je isto *sluzbeni nacin* tj ne trebas se spajat na kies i bla bla nego jednostavno ti dode poruka na mob da imas nadogradnju i zelis li da se skine i instalira.) Citam da nekima 4.3 ne radi dobro ode, meni radi super npr. Ja sam svoj s3 kupio u tele2 na postpaid tj na preplatu i bio mi je tvornicki otkljucan.

juka
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 22:45 (Juka_91).
15 godina
neaktivan

U tom slucaju cu pricekati da vidim kako ekipa reagira na novu nadogradnju i usput se dobro upoznati s trenutnom verzijom a i samim mobom.

Hvala na odgovoru.

Iduce pitanje, na Arc S mi se činilo da mi se mobitel ponekad usporava jer sam si uzeo class 6 (ako se ne varam, da sad ne vadim)

SD karticu od 32GB.

Znam da sam class odnosno brzina prijenosa/čitanja/pisanja može utjecati na mobitel (bilo koji) no

nadam se da neće praviti prevelike probleme.

Pitam jer se prebacujem s jednojezgrenog moba kojem 'i nije trebalo puno da zašteka samom od sebe' na ovu zvijer

no pošto je Android uvijek Android...

Plus, mada sam več naručio ovu njihovu Metallic Blue verziju, zanima me mišljenje vlasnika o potonjoj.

Nekako mi se činila najlogičniji izbor između ponuđene roze i bijele (bljak za jedno i drugo) no čitao sam da je nekako glossy. Istina?

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

imam na mobu neat romu instaliran adobe flash player... iskreno jel to potrebno? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
igstromar kaže...
drakula789 kaže...
igstromar kaže...

Što?

Pa dosta se ljudi žalilo i na bateriju pogotvo, a i na trzanja i štekanja. Ništ novo. 4.3 nije ono kaj smo mislili da bude. Mislim da je najbolji 4.1.2 za S3, RAM mi je oko 600 MB, dok mi se na 4.3 ispod 720 nije spuštalo.

Ja sam stavio da mi ram ne smije prijec 80 posto..

Ps. ima li netko problema sa fb messingerom nece sa mi spoji od kad sam skinio update?Dal trza nisam skonto...

14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
igstromar kaže...
drakula789 kaže...
igstromar kaže...

Što?

Ps. ima li netko problema sa fb messingerom nece sa mi spoji od kad sam skinio update?Dal trza nisam skonto...

1. pitanje: preko koje aplikacije/skripte/zipa?

2. pitanje: za čega tebi služi 20% RAM-a?

1. konstatacija: FB messenger je špijunska aplikacija

1. savjet: izbriši aplikaciju za špijuniranje

14 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

http://download.cyanogenmod.org/?device=i9300 CM 11 izašao iz nightly faze te ušao u snapshot CM-a 11 za S3 i još 64 druga uređaja,uglavnom,uskoro ćemo imati stabilan CM 11,yaay! 

meni i dalje piše nightly za datum 06.01 ?

15 godina
neaktivan
tonček kaže...
filipvk1000 kaže...

http://download.cyanogenmod.org/?device=i9300 CM 11 izašao iz nightly faze te ušao u snapshot CM-a 11 za S3 i još 64 druga uređaja,uglavnom,uskoro ćemo imati stabilan CM 11,yaay! 

meni i dalje piše nightly za datum 06.01 ?

Scrollaj malo dolje,izašao je bio snapshot,sad će još par nightly-a pa mislim RC pa onda stable,ako griješim nek me neko ispravi.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S III - Rapsrava
Uredjaj mora biti root-an da bi se instalirao CM?
B-A-R-C-A
13 godina
forzzuk kaže...

Pošto vidim da apsolutno ne znate ili ne želite odgovoriti na neka osnovna pitanja koja sam postavio,

evo vam jedno jednostavno; koja je trenutna službena verzija Androida na Tele2 uređaju?

Pretpostavljam da vas ode ima barem nekoliko koji su također kupili mob u navedenog operatera.

Plus, da li tele2 po defaultu otključava uređaje koji su kupljeni na pretplatu/produljenje pretplate ili ne?

Hvala.

Ja sam kupio u tele2 prek webshopa na pretplatu dosao mi je u petak tvornicki je otkljucan na sve mreze i cim sam se spojio na net odma  mi ponudio nadogradnju na 4.3

15 godina
neaktivan

Svi vi mob dobro ne radi,  šteka i sl preporuka je instalacija custom roma, razlika je ogromna

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja ti imam class 4 i meni ide sve uredno tj nema nekih trzanja...jedino minimalno kad ga bas opteretim...to je bilo zbog toga jer si imao jednu jezgru i kad je opteretis stuca...sad ces ipak imati 4:). Oznala za class je brzina pisanja citanja ali 6 je i vise nego u redu za dobar rad. Ja imam peable blue boje, ne znam jesi mozda na nju mislio al po meni sigurno puno bolji izbor od bijele i roze:) izgleda mi ipak malo ozbiljnije na toj plavoj
juka
14 godina
SIII Deny kaže...

imam na mobu neat romu instaliran adobe flash player... iskreno jel to potrebno? 

To imaš i na službenom instalirano. A potrebno je za otvaranje web stranica u flashu.

13 godina
neaktivan
tonček kaže...
drakula789 kaže...
igstromar kaže...
drakula789 kaže...
igstromar kaže...

Što?

1. pitanje: preko koje aplikacije/skripte/zipa?

2. pitanje: za čega tebi služi 20% RAM-a?

1. konstatacija: FB messenger je špijunska aplikacija

1. savjet: izbriši aplikaciju za špijuniranje

1.Clean Master

2.Trebalo bi biti manje ali ne mogu smanjit,ako znas kako javi :)

3.Sta da koristin umjesto toga?

14 godina

Sad kad smo dobili i nadogradili naše uređaje na 4.3, čekamo 4.4 KitKat, priča se da u Veljači dobivamo 4.4 ??
Što vi znate o tome {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Sad kad smo dobili i nadogradili naše uređaje na 4.3, čekamo 4.4 KitKat, priča se da u Veljači dobivamo 4.4 ??
Što vi znate o tome {#}

Auu bit ce predobro :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice