Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.847.044
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Izgleda da kupujem S3 u Tele2.

Zanima me ukratko kakva je trenutna situacija sa stock softwareom pošto se nemam namjeru zafrkavati s ROM-ovima itd.

Dakle, koja je trenutna verzija i kako se izvodi?

Fluidnost, 'fragmentacija', odaziv itd...?

EDIT: odnosno, da li je mobitel i dalje stari 'flagship' od lani, zajedno s svim dobrim stvarima koje idu uz to?

Hvala unaprijed.

Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 23:44 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
filipvk1000 kaže...
Tionio kaže...

imao bi ja CM kad bi kamera radila kako spada! {#}

Šta joj fali? Na CM 10.2(službeni) radi savršeno,isto kao i na mom CM 11 (neslužbeni od temaseka)...nerazumijem u čemu je problem s kamerom? Možda nema milion opcija ali slika je ista..

kao prvo, EXIF uopce ne napravi kako treba...ISO u stock-u ide i do 1600 ISO kad je upaljena opcija stabilizacije koja NE DOPUŠTA shutter speed ispod 1/33 sto rezultira dobrim slikama u slabijim svijetlosnim uvjetima (u klubovima i kad sam vani), gdje ju najvise i koristim, nema opciju NIGHT s kojom fotografiju nabije i preko 1600ISO i lijepo ispegla ŠUM! jednostavno nezna radit tako dobro sa hardware-om kao sto to zna radit STOCK

i jos par opcija koje jaaako iritiraju, pogotovo nekog koji se inace bavi fotografijom i kuzi te stvari! :)) a jednostavno tu kameru najvise i koristim kad sam vani, jer ne nosim sa sobom SLR a volim imat uspomene! :)

TiONiO
14 godina
neaktivan

Boeffla ne tadi na custom romovima 4.3

Tako da ko ima custom 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2478732&page=13

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel moze na s3 da se install starija verzija firmware preko odin i kako? jednostavno ubacis file i gas? tnx

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pedjat89 kaže...

jel moze na s3 da se install starija verzija firmware preko odin i kako? jednostavno ubacis file i gas? tnx

da, skines ju sa sammobile-a, telefon pokrenes u download mode, spojis na USB, skines ODIN, file koji si skinuo stavis u odin pod AP i kilknes starrt! :)

držiš fige da ti ne nestane struje i nema zime {#}

TiONiO
14 godina
neaktivan

Ljudi kako stavim neke app u spremljene procese da se brže otvaraju...? Imam onaj wanam xposed instaliran Al ne mogu naći opciju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Treba ti i app settings - vjerojatno u modules ili u download imas.

-(@boeffla ne radi sa ... 4.3...) -> zasto boeffla ne radi sa 4.3 custom romovima ?

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tionio kaže...
pedjat89 kaže...

da, skines ju sa sammobile-a, telefon pokrenes u download mode, spojis na USB, skines ODIN, file koji si skinuo stavis u odin pod AP i kilknes starrt! :)

držiš fige da ti ne nestane struje i nema zime {#}

Jeste drug moj ali nece skinuo sam ih 100 verzija i samo jednu odradi na kojoj ne mogu da ubacim slike i muziku na mob sto su bili na osnovnom? Slike mutne razlite boje a muzika stuca :/ help

Trky
14 godina
neaktivan
tonček kaže...

Boeffla ne tadi na custom romovima 4.3

Tako da ko ima custom 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2478732&page=13

kako ne radi sa 4.3 custom romovima?

Pa meni uredno radi na samsung based romovima, a i ona verzija za CM također radi na CM {#}

dakle sve radi, ti si vjerojatno nešto zeznuo 

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png
14 godina
neaktivan

Ma radi, al ne dobro zbog init.d skripti custom romova tak je on bar napisao na temi svojoj... Ja imam neat i stekalo je uzas, stavio sam ovaj novi i preporodio sam se

Btw.  Koju opciju izaberem u app settings? 

I jel ima i opcija da neke skroz izbacim iz memorije? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Imas opciju "resident".

ja

0 0 hvala 0
16 godina

Ja se ne kuzim bas u ta rutanja i ostale stvari pa me zanima dali taj neki one click instaler za cyogenmod funkcionira?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, planiram si kupiti S3 od jednog čovjeka, taj S3 je kupljen u VIP-u ali čovjek nikad nije probao staviti drugu karticu da vidi jeli mob otključan. Da li je vip prodavao otključane S3-ojke i postoji li način da se otključa, a da se ne izgubi garancije? Npr da odnesem u VIP i oni mi ga otključaju jel to moguće, prije isteka ugovora?

Necu zvaku ocu kusur

1 0 hvala 0
17 godina
slish480 kaže...

Pozdrav, planiram si kupiti S3 od jednog čovjeka, taj S3 je kupljen u VIP-u ali čovjek nikad nije probao staviti drugu karticu da vidi jeli mob otključan. Da li je vip prodavao otključane S3-ojke i postoji li način da se otključa, a da se ne izgubi garancije? Npr da odnesem u VIP i oni mi ga otključaju jel to moguće, prije isteka ugovora?

Moguće je, ali u VIPu će ti za to zadovoljstvo uzeti oko 500kn. 

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
16 godina
neaktivan
Bladepu kaže...
slish480 kaže...

Moguće je, ali u VIPu će ti za to zadovoljstvo uzeti oko 500kn. 

Ok, hvala onda ništa od toga.

Necu zvaku ocu kusur
13 godina

Ili pricekaj dok istekne garancija pa ti besplatno otkljucaju.

ja

0 0 hvala 0
15 godina

poz, htio bih si skinuti 4.3 posto jos nisam dobio update na mobu, procitao sam da je neko skinuo uk nebrendirani ali trenutno ne radi dl link, ima li koji drugi nebrendirani da si skinem?

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goodie kaže...

Ja se ne kuzim bas u ta rutanja i ostale stvari pa me zanima dali taj neki one click instaler za cyogenmod funkcionira?

Evo ga. Probaj : http://beta.download.cyanogenmod.org/install

14 godina
p1k1p kaže...

poz, htio bih si skinuti 4.3 posto jos nisam dobio update na mobu, procitao sam da je neko skinuo uk nebrendirani ali trenutno ne radi dl link, ima li koji drugi nebrendirani da si skinem?

hvala unaprijed

kako nisi dobio ?
pa svi smo dobili, odi na aktualizaciju softver,a ili spoji uređaj s KIES-om ,
mora ti biti {#}

15 godina

nema, pise da imam najnovije

14 godina
neaktivan

Mislim da HT nije dobio update? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

evo ja sada dobio update na tele2...429,60 mb....

0 0 hvala 0
13 godina
filipvk1000 kaže...
Tionio kaže...

imao bi ja CM kad bi kamera radila kako spada! {#}

Šta joj fali? Na CM 10.2(službeni) radi savršeno,isto kao i na mom CM 11 (neslužbeni od temaseka)...nerazumijem u čemu je problem s kamerom? Možda nema milion opcija ali slika je ista..

Slika nije ista, slikaj s jednom pa drugom pa ćeš vidit. Čak i u najboljim uvjetima se vidi razlika, a da ne govorim kod slabijeg osvjetljenja koliko je lošija. Baterija se čak dosta popravila i skoro pa je jednaka kao Sammy romu. Vratio sam se na 4.3 iako patim za onom fluidnošću na CM 10.2!

16 godina
Marko5552 kaže...
goodie kaže...

Evo ga. Probaj : http://beta.download.cyanogenmod.org/install

Dali mob mora biti root-an ili se to odradi automatski?

Nemožeš stisnut i prdnut.
16 godina
neaktivan
slish480 kaže...

Ja sam kupio u Vipu i dobio sam otključani uređaj, to su ti oni koji su se u početku prodavali (kupio sam sredinom 7.mj 2011.) sa CSC oznakom SEE (South East Europe) tako da je moguće da je otključan uređaj, provjeri. 

17 godina
neaktivan
keenan kaže...
slish480 kaže...

Ja sam kupio u Vipu i dobio sam otključani uređaj, to su ti oni koji su se u početku prodavali (kupio sam sredinom 7.mj 2011.) sa CSC oznakom SEE (South East Europe) tako da je moguće da je otključan uređaj, provjeri. 

Također kupio u Vipu, kraj 7. mjeseca 2012., na tarifu Savršena. I da, došao otključan. Ne znam gubi li se garancija ako se napravi SIM unlock neka me netko nadopuni glede ovog..

13 godina

Ne gubis garanciju u slucaju otkljucavanja preko unosa koda.

ja

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Onda si možeš bez problema kupit taj S3 i preko GalaxSim Unlocka otključat mob za ponešto $. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://download.cyanogenmod.org/?device=i9300 CM 11 izašao iz nightly faze te ušao u snapshot CM-a 11 za S3 i još 64 druga uređaja,uglavnom,uskoro ćemo imati stabilan CM 11,yaay! 

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Napokon skidam update za mob nisam ni znao da je izasao za tele2

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice