Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.922.514
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Gale92 kaže...

Kada odem u Settings > My Device > Smart Screen
te odaberem "Smart stay" pojavi mi se pokraj crtica od signala " oko"  ( ok znam da je to kolko dugo gledaš u zaslon da se uređaj tj ekran ne gasi ) ali meni se to "oko" pojavi i ne treberi, dok je prije znalo treperit, recimo maknem uređaj sa strane ne gledam u njega, on zatreperi 3-4 puta i ekran se ugasi. a sada stoji ne treperi bez obzira dal ja gledam u njega il ne, i nakon nekog vremena se ugasi, dal se to kako moze namjestit da bude ko prie , znaci da kad maknem uređaj ne gledam da ikonica treperi i da se ugasi ekran onda.

Mislim da ne možeš to namjestiti. Tako je kako je.

btw ispod trenutno trajanje baterije na 4.3 root + boeffla kernel.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 17:13 (Marko5552).
14 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

Pamti li itko ode onaj tekst u vijestima BOL-a koji se ticao kupovine S3-a kod TELE2?

Da mi nabacite link.

Sve gledam ali mi izgleda uistinu previše davati 200 kn svaki mjesec iduće 2 godine + 500HRK za sam uređaj..

Nevjerojatno mi se sviđa ovaj mob ali je brate skup gdje god pogledam.

Najradije bi uzeo novi kad mu 'padne cijena' ali se pitam hoće li to ikad doći i da li će se onda naprosto prestati proizvoditi?

Vidim da ste ode strašno zauzeti u temi s nekakvim updateovima ali se odvojite tren i dajte koju korisnu informaciju.

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Pamti li itko ode onaj tekst u vijestima BOL-a koji se ticao kupovine S3-a kod TELE2?

Da mi nabacite link.

Sve gledam ali mi izgleda uistinu previše davati 200 kn svaki mjesec iduće 2 godine + 500HRK za sam uređaj..

Najradije bi uzeo novi kad mu 'padne cijena' ali se pitam hoće li to ikad doći i da li će se onda naprosto prestati proizvoditi?

Vidim da ste ode strašno zauzeti u temi s nekakvim updateovima ali se odvojite tren i dajte koju korisnu informaciju.

Pa imaš na njuškalu malo potraži. Ne isplati se davati toliko svaki mjesec onda radije nađi na njuškalu zapakirani za 2200 i to je to. Ja kad sam uzimao kupio 2 mjeseca star za 2200 nisam mogao niže spustiti, al prezadovoljan sam.

Hvala Sale !

15 godina
Marko5552 kaže...
forzzuk kaže...

Da mi nabacite link.

Pa imaš na njuškalu malo potraži. Ne isplati se davati toliko svaki mjesec onda radije nađi na njuškalu zapakirani za 2200 i to je to. Ja kad sam uzimao kupio 2 mjeseca star za 2200 nisam mogao niže spustiti, al prezadovoljan sam.

Hvala Sale !

Ja bi radije dao iznad još cca 600 kn i kupio ga oriđiđi iz trgovine LINK

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
Marko5552 kaže...
forzzuk kaže...

Da mi nabacite link.

Hvala Sale !

Ja bi radije dao iznad još cca 600 kn i kupio ga oriđiđi iz trgovine LINK

Radije ću si natočit goriva i najest se dobro još za tih 600 kn :D  Pa nisi mutav da ne znaš kupiti mobitel preko njuškala, odeš nađeš se pogledaš mobitel, upališ ako radi radi.

17 godina
odjavljen

Sale znaci ako vec imam Neat 6.1 nije potrebno raditi nikakav wipe?

Kakve SD kartice imate, gledam na Ebayu ima i jeftinijih, a i onih skuplji kao sto su od sun disk-a, jel se osjeti razlika?

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 19:36 (Edge).
14 godina
neaktivan
Uny kaže...
Gale92 kaže...
Uny kaže...

hmm, ja ne mogu ni provjeriti preko OTA, samo mi se vrti provjera i tako u nedogled, zna netko sto bi moglo zezati?

Pokušaj preko Kies ?
Možda je stvar u "serverima" pričekaj neko vrijeme, {#}

Jesam, i dalje nista.

kod mene je ista situacija...

16 godina
protjeran
Ja sam svog kupio u Tele2. 699kn odmah i 140kn mjesecno za tarifu i mobitel. Meni taman.
B-A-R-C-A
13 godina
Edge kaže...

Kakve SD kartice imate, gledam na Ebayu ima i jeftinijih, a i onih skuplji kao sto su od sun disk-a, jel se osjeti razlika?

bilo bi pozeljno napraviti full wipe ipak je to novi rom, tako uvjek ja napravim, ali nemoras mozes samo wipe cache i wipe dalvin cache.. ovog puta cu tako i ja napraviti

12 godina

pitanje za vlasnike LTE (i9305) verzije:

da li mob ima "gsm only" opciju?

ps.

vidim da se raspravlja o cijenama moba,

kako pratim već par dana njuškalo mogu reći da se da kupiti potpuno novi za 2000-2200kn  

ili se protegnuti do ca.2800 kn i ubosti malo rabljen s4 pitanje je sad{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sale može mali change log, ne mogu naći na xda, u čemu je razlika između 6.1 i 6.2, također hoće li biti šta od 4.4.2 verzije

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ponavljam :

jedno pitanje. jel postoji za s3 weather widget od s4? a da se ne treba rootat telefon.. ako može link od takve aplikacije, ako postoji.

imate li kakvo rješenje?

0 0 hvala 0
13 godina

JA OVAJ NEAT V6.2 NEMOGU NI SKINUTI... VEC CETVRTI PUT DODE DO 550MB I ONDA FAILED {#}  

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
igstromar kaže...

ponavljam :

jedno pitanje. jel postoji za s3 weather widget od s4? a da se ne treba rootat telefon.. ako može link od takve aplikacije, ako postoji.

imate li kakvo rješenje?

možda da si instaliraš ovako nešto:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather&hl=en

jedino da probaš naći na xda dali ima kakav port ali da je .apk, da ne moraš instalirati kroz cwm ali opet neznam dali će ti htjeti instalirati bez root privilegija

15 godina
Edge kaže...
mario1990 kaže...

Koji kernel bi preporučili uz neatrom v6.1

boeffla, googy, yank?  Ili da ostavim stock? , želim iz baterije izvući maksimalno, Pa koji bi odgovarao tome.

Koristim boeffla i mogu dogurati skoro svaki put preko 5h zaslona, 1h voice call i nesto sitno slusanje muzike uz preko 24h bez punjenja.

na lite-GX...5h 21min zaslon, upaljen net...

16 godina

mene niko ne sljivi, 3 puta pisem isto!

torkiranje MP3-a!!!

spor odaziv kod unlock screen-a..dakle, kad stisnem tipku da se pojavi lockscreen, treba mu pun klinac dok dodje!!

novi BTU 4.3 je u igri, jel ima ko takvih problema??

TiONiO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nabacio sam Svicarski 4.3 preko odina i radi dobro za sad. Sta vi jos preporucujete za S3 za bolji rad? Ima li nesto sto ga dodatno poboljsa ili slicno?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 22:45 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

T-Com, VIP ili bilo tko drugi uređaj MORA otključati na zahtjev korisnika samo ako je uređaj kupljen po punoj cijeni, ili ako je istekla prva pretplata na koju je uzet taj isti uređaj (ili ukoliko je uređaj kupljen na pretplatu, postoji mogućnost da se pretplata ''prekine'' tj. isplati do kraja (''penali'') i onda postoji mogućnost otključvanja istog)... jest off-topic, ali nek se nađe ;)

12 godina
neaktivan

Postovani

Evo ovako ekipa ubacio bi si ovaj NEATrom lite i to znam napraviti preko cwm-a ali nisam siguran dali i kernel moze isto tako ici preko cwm-a. Ubacio bi si ovaj Boeffla posto svi to preporucuju zajedno u kombinaciji da radi odlicno. Ako nije bad da mi zaljepite linkove za download NEATroma i kernela Boeffla u zip formatu. I jos jedna stvar kako znate koji je kernel tj. kako se zove evo recimo stavljam sliku s podacima dolje pa Vas molim da mi objasnite koji je to?

[IMG]http://i40.tinypic.com/2yoepo0.png[/IMG]

0 0 hvala 0
15 godina

Malo prije sam stavio novi Neat 6.2. Bio sam na 6.1 pa sam samo wipe dalvik  i wipe cache. Stavio poslije boeffla beta 9 kernel i boeffla app. Za sad se čini da sve radi kako treba kao što je i na 6.1 radilo. Još sam fade effect i white toggles stavio i to je to :).

BTW linkove imate na XDA za sve. Već je stavio Sale na rom ali evo mogu i ja ponovit.

Neat 6.2

Boeffla kernel

Ukratko uputa. Ako želite ići na najčišći način flasha onda ovako:

backupirajte što vam je bitno

Stavite na eksternu karticu Neat rom i Boeffla kernel

• Boot u recovery
  • Wipe cache, wipe factory reset, wipe dalvik
  • Format system, format internal sd card (oprez! da ne formatirate eksternu ili da vam nije na internoj nešto važno ostalo).
  • Flash Neat (odaberete opcije po želji)
  • Prvi boot
  • Zatim reboot u recovery
  • Flash boeffla kernel

Inače Boeffla kernelom se dobivaju dodatne mogućnosti preko boeffla aplikacije kao što je poboljšani zvuk uključivanjem određenih opcija, overclock procesora, mijenjanje governora, mijenjanje ponašanja svjetleće diode za obavijesti, overclock grafičkog procesora.... itd... Ukratko, gotovo sve na što utječe kernel može se mijenjati ali ko ne želi toliko prčkati najbolje ostati na stock kernelu koji dođe sa Neat romom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 23:23 (Chome).

2 0 hvala 1
16 godina

mi mozes rec sta dobivam sa tim Boeffla kernelom?? i kako njega stavim ako NEMAM root-an mob..4.3 je na njemu..

TiONiO
13 godina
Tionio kaže...

mene niko ne sljivi, 3 puta pisem isto!

torkiranje MP3-a!!!

spor odaziv kod unlock screen-a..dakle, kad stisnem tipku da se pojavi lockscreen, treba mu pun klinac dok dodje!!

novi BTU 4.3 je u igri, jel ima ko takvih problema??

jednosavno skini drugi 4.3 rom i probaj ponovo 

12 godina
neaktivan

i meni doso 4.3... upravo je instalacija u tijeku... kupljen u Tele2, otključan na sve mreže... javim dojmove :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo pri kraju baterija s Boeffla kernelom i ML2 debloated. Ide jos do 5 i pol sati screen on bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 1:06 (Marko5552).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Edge kaže...

Je.em li ga, ja ne znam kako ide ovde visestruki odgovor pa moram ovako

Nije potrebno, ali je nandroid potreban :)

14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

JA OVAJ NEAT V6.2 NEMOGU NI SKINUTI... VEC CETVRTI PUT DODE DO 550MB I ONDA FAILED {#}  

Pogledaj na xda, stavio sam jos 2 linka, jedan je direktan. Sledeci put koristi internet download manager :)

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

sale može mali change log, ne mogu naći na xda, u čemu je razlika između 6.1 i 6.2, također hoće li biti šta od 4.4.2 verzije

Crveno je ono sto je novo kod mene, a ono sto je kod samsunga novo, hmm ko ce ga znati

14 godina
neaktivan
Chome kaže...

Malo prije sam stavio novi Neat 6.2. Bio sam na 6.1 pa sam samo wipe dalvik  i wipe cache. Stavio poslije boeffla beta 9 kernel i boeffla app. Za sad se čini da sve radi kako treba kao što je i na 6.1 radilo. Još sam fade effect i white toggles stavio i to je to :).

BTW linkove imate na XDA za sve. Već je stavio Sale na rom ali evo mogu i ja ponovit.

Neat 6.2

Boeffla kernel

Ukratko uputa. Ako želite ići na najčišći način flasha onda ovako:

backupirajte što vam je bitno

Stavite na eksternu karticu Neat rom i Boeffla kernel

• Boot u recovery
  • Wipe cache, wipe factory reset, wipe dalvik
  • Format system, format internal sd card (oprez! da ne formatirate eksternu ili da vam nije na internoj nešto važno ostalo).
  • Flash Neat (odaberete opcije po želji)
  • Prvi boot
  • Zatim reboot u recovery
  • Flash boeffla kernel

Inače Boeffla kernelom se dobivaju dodatne mogućnosti preko boeffla aplikacije kao što je poboljšani zvuk uključivanjem određenih opcija, overclock procesora, mijenjanje governora, mijenjanje ponašanja svjetleće diode za obavijesti, overclock grafičkog procesora.... itd... Ukratko, gotovo sve na što utječe kernel može se mijenjati ali ko ne želi toliko prčkati najbolje ostati na stock kernelu koji dođe sa Neat romom.

Hvala :)

16 godina

stavio sam sale 6.2 sve leti kao i uvjek najbolji rom za mene{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice