Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.922.669
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
bender_007 kaže...
brkan83 kaže...
Cro01 kaže...

Ja isto imam vip nebrandirani ali nisam jos nista dobio...

Koji ti je csc?   meni je SEE

ovako

pise mi multi csc

csc-code : XEO

Sto to znaci?

13 godina

Kazu na netu: Poland

CSC LISTA

ja
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 13:44 (bender_007).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ako imam android 4.3, jel mogu na njega flashat modem od 4.1.2?
14 godina
neaktivan

Mozes ali xxemg4 pa na dalje...ispod toga ti izbacivat gresku da nije registrirano na mrezi jer sve ispod xxemg4 ne moze citat esf v2

juka
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 14:43 (Juka_91).
15 godina
neaktivan

Meni je takoder csc SEE, zasto se to ne nalazi na ovoj listi?

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...

Mozes ali xxemg4 pa na dalje...ispod toga ti izbacivat gresku da nije registrirano na mrezi jer sve ispod xxemg4 ne moze citat esf v2

možeš li mi molim te dati link od tog XXEGMK4, nigdje ga nenađem 

13 godina

Dali vi koji imate vec 4.3 znate dali nova opcija u kameri slika i zvuk kada se snimi moze nekako gledati na drugim uredajim, ja sam probao prebaciti na htc one s i ponudi mi da prebaci samo sliku ili samo zvuk?

Krivo pitanje saznao sam kako ide

posalje se u obliku video.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 18:28 (brkan83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

moze li se unlockat s3 na sve mreze bez kupnje koda? imam 4.3 verziju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ja sam nedavno kupio od lika iz t-coma s4 mini.. dao mi je unlock kod kad sam ubacio vip karticu i mob se odkodirao.. ja sam ga pitao jel se može inače taj kod dobit free? lik mi kaže da t-com i vip po zakonu na zahtjev kupca otključati uređaj na sve mreže..

sad jel to istina, treba ispitati.. ne vjerujem da mi je lagao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji kernel bi preporučili uz neatrom v6.1

boeffla, googy, yank?  Ili da ostavim stock? , želim iz baterije izvući maksimalno, Pa koji bi odgovarao tome.

De gustibus non est disputandum.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

moze li se unlockat s3 na sve mreze bez kupnje koda? imam 4.3 verziju

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.galaxsimunlock

Ja koristio ovo na 4.1 verziji i uspjesno ga otkljucao :)

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
17 godina
neaktivan

Pozdrav.

Napokon stigla nadogradnja za nebrendirane SIII, upravo sam skinuo nadogradnju tesku 429,60 mb. Nadogradujem

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mario1990 kaže...

Koji kernel bi preporučili uz neatrom v6.1

boeffla, googy, yank?  Ili da ostavim stock? , želim iz baterije izvući maksimalno, Pa koji bi odgovarao tome.

Koristim boeffla i mogu dogurati skoro svaki put preko 5h zaslona, 1h voice call i nesto sitno slusanje muzike uz preko 24h bez punjenja.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 12:19 (Edge).
13 godina
neaktivan

Opaaa, stigo 4.3 za nebrendirane i otključane telce. (SEE)  Skidamo :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nadogradio 4.3 (SEE) i sad kad spojim na kies 3 piše da uređaj ne podržava nadogradnju softvera programom kies. wtf? A prije je podržavao na 4.1.2. Jel ima neko sličan problem? Jel to do kiesa il do mene?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 13:23 (igstromar).

0 0 hvala 0
15 godina
Smesh kaže...

Pozdrav.

Napokon stigla nadogradnja za nebrendirane SIII, upravo sam skinuo nadogradnju tesku 429,60 mb. Nadogradujem

Možda je i meni , tko zna {#}

igstromar kaže...

Opaaa, stigo 4.3 za nebrendirane i otključane telce. (SEE)  Skidamo :)

Opa, idem ga stavit punit,  pa se nadam  da je i meni stigla {#}

17 godina
neaktivan

To je trenutna poteskoca, tako je i na mom kies 3.

Pogledaj sliku.

13 godina
neaktivan
Smesh kaže...

To je trenutna poteskoca, tako je i na mom kies 3.

Pogledaj sliku.

Da.. vidim.

AP CP CSC :

15 godina
neaktivan

hmm, ja ne mogu ni provjeriti preko OTA, samo mi se vrti provjera i tako u nedogled, zna netko sto bi moglo zezati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Uny kaže...

hmm, ja ne mogu ni provjeriti preko OTA, samo mi se vrti provjera i tako u nedogled, zna netko sto bi moglo zezati?

Pokušaj preko Kies ?
Možda je stvar u "serverima" pričekaj neko vrijeme, {#}

17 godina
neaktivan

Upravo pogledao svoj CSC, i veli mi VD2 što bi značilo Njemačka? Odkud to na mom galaxy-u, nikad nije bio rootan.

Steam:luka2301 , origin:chi2301

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
Uny kaže...

Pokušaj preko Kies ?
Možda je stvar u "serverima" pričekaj neko vrijeme, {#}

Jesam, i dalje nista.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 15:07 (Uny).
13 godina
neaktivan

Probaj isključit/uključit uređaj. Čudno, jer ja sam samo otišao na aktualizaciju i samo mi je došlo. Možda će kroz par sati i tebi...

12 godina
neaktivan
Za vas koji imate 4.3, imate li koje rješenje za bateriju? Otkad sam nadogradio na 4.3 baterija mi se dosta brže troši.. Imam i greenify, stavio sam sve aplikacije koje ne koristim toliko.. I obriso sam i poisključivo sva samsungova i neka googleova sranja koja mi ne trebaju, ali baterija se jos uvijek brzo troši..
15 godina

Upravo sam izvršio "update" sviđa mi se novi android, možda sam malo razočaran što nema onih novotarija sa S 4  i što je "aplikacija" za kameru ostala ista, samo se je ikonica promijenila {#}
Imam nekoliko pitanja
1. Kada idete Settings > My Device > Display , pa pod grupu "Screen" , što znači nova opcija "Daydream" te se nju može označiti i odznačiti.
2. Kada držite tipku Home, pa uđete u pozadinske aplikacije, odaberete prvu ikonicu s ljeva ( onaj kao krug ) uđete u njega i onda prva ikonica sa desne strane " Clear Defaults " , čemu ona služi ?

Inače ako će kome pomoći, niti meni potrošnja RAM-a ne ide ispod 600 mb {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
igstromar kaže...

Probaj isključit/uključit uređaj. Čudno, jer ja sam samo otišao na aktualizaciju i samo mi je došlo. Možda će kroz par sati i tebi...

Rijeseno, uredaj mi je rootan i zbog toga se promijenio status u postavkama na custom, iako sam bio resetirao sa triangle away i dalje je pisalo isto dok u postavkama triangle away aplikacije nisam stavio kvacicu na Allow tracker to run, iskljucio/ukljucio mob i stigao update :) pa eto, ako netko naide na isti problem, nek zna sta treba napraviti.

13 godina
neaktivan

jedno pitanje. jel postoji za s3 weather widget od s4? a da se ne treba rootat telefon.. ako može link od takve aplikacije, ako postoji. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koju verziju 4.3 je najbolje flashati na S3 od ovih koje su dostupne na sammobile? Sada imam XXEMC2, android 4.1.2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stavite si zadnji update za Švicarsku, trenutno meni najbolji. Naravno root sam napravio i stavio boeffla kernel. Mobitel hoće poletit od brzine :D

0 0 hvala 0
15 godina

Kada odem u Settings > My Device > Smart Screen
te odaberem "Smart stay" pojavi mi se pokraj crtica od signala " oko"  ( ok znam da je to kolko dugo gledaš u zaslon da se uređaj tj ekran ne gasi ) ali meni se to "oko" pojavi i ne treberi, dok je prije znalo treperit, recimo maknem uređaj sa strane ne gledam u njega, on zatreperi 3-4 puta i ekran se ugasi. a sada stoji ne treperi bez obzira dal ja gledam u njega il ne, i nakon nekog vremena se ugasi, dal se to kako moze namjestit da bude ko prie , znaci da kad maknem uređaj ne gledam da ikonica treperi i da se ugasi ekran onda.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice