- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozes ali xxemg4 pa na dalje...ispod toga ti izbacivat gresku da nije registrirano na mrezi jer sve ispod xxemg4 ne moze citat esf v2
juka
Mozes ali xxemg4 pa na dalje...ispod toga ti izbacivat gresku da nije registrirano na mrezi jer sve ispod xxemg4 ne moze citat esf v2
možeš li mi molim te dati link od tog XXEGMK4, nigdje ga nenađem
Dali vi koji imate vec 4.3 znate dali nova opcija u kameri slika i zvuk kada se snimi moze nekako gledati na drugim uredajim, ja sam probao prebaciti na htc one s i ponudi mi da prebaci samo sliku ili samo zvuk?
Krivo pitanje saznao sam kako ide
posalje se u obliku video.
moze li se unlockat s3 na sve mreze bez kupnje koda? imam 4.3 verziju
ja sam nedavno kupio od lika iz t-coma s4 mini.. dao mi je unlock kod kad sam ubacio vip karticu i mob se odkodirao.. ja sam ga pitao jel se može inače taj kod dobit free? lik mi kaže da t-com i vip po zakonu na zahtjev kupca otključati uređaj na sve mreže..
sad jel to istina, treba ispitati.. ne vjerujem da mi je lagao..
Koji kernel bi preporučili uz neatrom v6.1
boeffla, googy, yank? Ili da ostavim stock? , želim iz baterije izvući maksimalno, Pa koji bi odgovarao tome.
moze li se unlockat s3 na sve mreze bez kupnje koda? imam 4.3 verziju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.galaxsimunlock
Ja koristio ovo na 4.1 verziji i uspjesno ga otkljucao :)
Koji kernel bi preporučili uz neatrom v6.1
boeffla, googy, yank? Ili da ostavim stock? , želim iz baterije izvući maksimalno, Pa koji bi odgovarao tome.
Koristim boeffla i mogu dogurati skoro svaki put preko 5h zaslona, 1h voice call i nesto sitno slusanje muzike uz preko 24h bez punjenja.
Opaaa, stigo 4.3 za nebrendirane i otključane telce. (SEE) Skidamo :)
Nadogradio 4.3 (SEE) i sad kad spojim na kies 3 piše da uređaj ne podržava nadogradnju softvera programom kies. wtf? A prije je podržavao na 4.1.2. Jel ima neko sličan problem? Jel to do kiesa il do mene?
Pozdrav.
Napokon stigla nadogradnja za nebrendirane SIII, upravo sam skinuo nadogradnju tesku 429,60 mb. Nadogradujem
Možda je i meni , tko zna 
Opaaa, stigo 4.3 za nebrendirane i otključane telce. (SEE) Skidamo :)
Opa, idem ga stavit punit, pa se nadam da je i meni stigla 
hmm, ja ne mogu ni provjeriti preko OTA, samo mi se vrti provjera i tako u nedogled, zna netko sto bi moglo zezati?
hmm, ja ne mogu ni provjeriti preko OTA, samo mi se vrti provjera i tako u nedogled, zna netko sto bi moglo zezati?
Pokušaj preko Kies ?
Možda je stvar u "serverima" pričekaj neko vrijeme, 
Upravo pogledao svoj CSC, i veli mi VD2 što bi značilo Njemačka? Odkud to na mom galaxy-u, nikad nije bio rootan.
Pokušaj preko Kies ?
Možda je stvar u "serverima" pričekaj neko vrijeme, 
Jesam, i dalje nista.
Probaj isključit/uključit uređaj. Čudno, jer ja sam samo otišao na aktualizaciju i samo mi je došlo. Možda će kroz par sati i tebi...
Upravo sam izvršio "update" sviđa mi se novi android, možda sam malo razočaran što nema onih novotarija sa S 4 i što je "aplikacija" za kameru ostala ista, samo se je ikonica promijenila 
Imam nekoliko pitanja
1. Kada idete Settings > My Device > Display , pa pod grupu "Screen" , što znači nova opcija "Daydream" te se nju može označiti i odznačiti.
2. Kada držite tipku Home, pa uđete u pozadinske aplikacije, odaberete prvu ikonicu s ljeva ( onaj kao krug ) uđete u njega i onda prva ikonica sa desne strane " Clear Defaults " , čemu ona služi ?
Inače ako će kome pomoći, niti meni potrošnja RAM-a ne ide ispod 600 mb 
Probaj isključit/uključit uređaj. Čudno, jer ja sam samo otišao na aktualizaciju i samo mi je došlo. Možda će kroz par sati i tebi...
Rijeseno, uredaj mi je rootan i zbog toga se promijenio status u postavkama na custom, iako sam bio resetirao sa triangle away i dalje je pisalo isto dok u postavkama triangle away aplikacije nisam stavio kvacicu na Allow tracker to run, iskljucio/ukljucio mob i stigao update :) pa eto, ako netko naide na isti problem, nek zna sta treba napraviti.
jedno pitanje. jel postoji za s3 weather widget od s4? a da se ne treba rootat telefon.. ako može link od takve aplikacije, ako postoji. :)
Koju verziju 4.3 je najbolje flashati na S3 od ovih koje su dostupne na sammobile? Sada imam XXEMC2, android 4.1.2.
Stavite si zadnji update za Švicarsku, trenutno meni najbolji. Naravno root sam napravio i stavio boeffla kernel. Mobitel hoće poletit od brzine :D
Kada odem u Settings > My Device > Smart Screen
te odaberem "Smart stay" pojavi mi se pokraj crtica od signala " oko" ( ok znam da je to kolko dugo gledaš u zaslon da se uređaj tj ekran ne gasi ) ali meni se to "oko" pojavi i ne treberi, dok je prije znalo treperit, recimo maknem uređaj sa strane ne gledam u njega, on zatreperi 3-4 puta i ekran se ugasi. a sada stoji ne treperi bez obzira dal ja gledam u njega il ne, i nakon nekog vremena se ugasi, dal se to kako moze namjestit da bude ko prie , znaci da kad maknem uređaj ne gledam da ikonica treperi i da se ugasi ekran onda.