Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.273
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
wolfx00 kaže...

stiže i za Telce xD 

A fala ti *urcu vise...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan
Da u gornjem linku je za tele2 ali za galaxy s4 active
juka
12 godina
neaktivan

moj bad, malo sam požurio sa veseljem :/

14 godina
protjeran
bender_007 kaže...

Da, čeka TRA, a ovaj link je za LTE model. Da ne bi neko napravil ciglu od mobitela, haha. greška

Crkva je zlo 21. stoljeća
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 23:55 (daniel.hajdinjak666).
15 godina
neaktivan

Šta mislite o ovom romu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815285

4.4.2 Android,kolko sam ja shvatio sve radi...jel ima tko neku informaciju o njemu,da ga je probao,ili nešto?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nebtendirani kod nas su tra i see

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
15 godina
filipvk1000 kaže...

Šta mislite o ovom romu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815285

4.4.2 Android,kolko sam ja shvatio sve radi...jel ima tko neku informaciju o njemu,da ga je probao,ili nešto?

Mislim da je brutala.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
13 godina
neaktivan
wolfx00 kaže...

stiže i za Telce xD 

nije, to je za s4 mini duos, ako dobro vidim broj s slike.. ;)

14 godina
neaktivan

Novi 4.3 za kinu...ML1 ...bulid date 4.12

juka
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 11:11 (Juka_91).

0 0 hvala 0
13 godina

I'd hit it :)

-prosli kineski se nije mogao flashati cijeli, bootloader se nije dao, tako da, radije ni ne dirati taj kineski.

-keyboard u kina romu je imao brojeve iznad + emoji +++

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 11:51 (bender_007).

1 0 hvala 0
15 godina
kuro kaže...

Ako sam kupio otkljucani S3 u ducanu i koristim ga u Tomato mrezi koji firmware trebam ocekivati? Je li neki brendiran kao Tomato ili genericki? Trenutacno mi govori da imam najnoviju verziju (4.1)

Ja sam kupio uređaj u Vipu, otključani,
znači ja očekujem nebrendirani firmware , a mislim da tako i ti, {#}

17 godina
neaktivan

Ubrzo u nabavku nove kartice, no ono nakon me zanima.. Sale, najvjerojatnije ću hitit Neat v6.1 i biram MK6 modem jel? A Boefflu flešam Odinom i that's it, nema dodatnih čačkanja?

0 0 hvala 0
16 godina

meni i dalje trokira MP3 {#}

TiONiO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...

Ubrzo u nabavku nove kartice, no ono nakon me zanima.. Sale, najvjerojatnije ću hitit Neat v6.1 i biram MK6 modem jel? A Boefflu flešam Odinom i that's it, nema dodatnih čačkanja?

jeste tako je, samo izaberi i kernel tokom instalacije pa posle kako hoces. nisam siguran da li je boeffla za odin ili cwm, proveri to

13 godina

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Šta napraviti da ovaj google play ne troši toliko bateriju na VIP 4.3. gmk6, rotan.

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

isti problem imam i ja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
robijan kaže...

Šta napraviti da ovaj google play ne troši toliko bateriju na VIP 4.3. gmk6, rotan.

uf treća sreća, dva puta sam koristio brzi odgovor ali ništa ne objavljuje

nego:

ako je uređaj rootan, samo instaliraj greenify i stavi aplikaciju koja ti je budna u hibernaciju

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=en

14 godina

a ako nije rootan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
robijan kaže...

nego:

ako je uređaj rootan, samo instaliraj greenify i stavi aplikaciju koja ti je budna u hibernaciju

Ovo nije aplikacija, ovo je sistemski program ili zovi kako hoćeš... i nije problem mogu ja njih poisključivati i ovako

ali šta onda ? Ostajem bez svih ili ako i pojedinačno isključim tada koji od ovih a još i podprograma za pojedinačno ima mogućnosti za isključiti

Gdje je onda bit androida ! Pitanje je zašto sada troši toliko i šta stvarno od ovih servisa ne treba a da mob. radi normalno ako se šta iskljući...

15 godina
neaktivan
robijan kaže...

Ovo nije aplikacija, ovo je sistemski program ili zovi kako hoćeš... i nije problem mogu ja njih poisključivati i ovako

ali šta onda ? Ostajem bez svih ili ako i pojedinačno isključim tada koji od ovih a još i podprograma za pojedinačno ima mogućnosti za isključiti

Gdje je onda bit androida ! Pitanje je zašto sada troši toliko i šta stvarno od ovih servisa ne treba a da mob. radi normalno ako se šta iskljući...

što se tiče toga imaš dvije opcije ili baciti oko na xda, gdje se o tome na veliko pisalo ili da ti netko pomogne tko je to radio, konkretno mislim da je kolega explorer napisao par stranica prije kako je obrisao određene stavke, te je usppio dobiti screen on od nekih 6 sat i ako se dobero sjećam

vidi za sda si potrošio 14 posto baterije,ta ko da postotak od 20-30 posto za trg. play nije mjerodavan, jer je sama aplikacija bila aktivan 3 minute ako se dobro sjećam

ali ima tu jedna druga stvar, nije u redu da nakon 7 sati ne korištenja ostaneš bez  14 posto baterije

koji rom koristiš i kada si ga instalirao, dali si možda mjnejao kernel

13 godina

Da se malo ubacim iako nema veze sa ovom temom..  Sretan vam Božić forumaši, sve najbolje! {#}

5 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
robijan kaže...

što se tiče toga imaš dvije opcije ili baciti oko na xda, gdje se o tome na veliko pisalo ili da ti netko pomogne tko je to radio, konkretno mislim da je kolega explorer napisao par stranica prije kako je obrisao određene stavke, te je usppio dobiti screen on od nekih 6 sat i ako se dobero sjećam

vidi za sda si potrošio 14 posto baterije,ta ko da postotak od 20-30 posto za trg. play nije mjerodavan, jer je sama aplikacija bila aktivan 3 minute ako se dobro sjećam

ali ima tu jedna druga stvar, nije u redu da nakon 7 sati ne korištenja ostaneš bez  14 posto baterije

koji rom koristiš i kada si ga instalirao, dali si možda mjnejao kernel

na VIP 4.3. gmk6, rotan., skinut s sammobile čim je izašao znaci nije flashan na onaj mj9...Već na stock 4.1.2 i wipe all data... Možda je u kernelu problem.. rotao sam s cfautorot.. Možda je kernel u njemu problem, koji kernel je moguće flashati odinom jer nemam Cwm niti jedan i dali bi popravilo trajanje baterije? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 12:54 (robijan).
15 godina
neaktivan

Tko ima problem s google play servisima. Otidjite u aplikaciju te ugasite " daljinski lociraj ovaj uredjaj " . Ja ne koristim lokacijske usluge tako da nemam problema s tim.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
robijan kaže...

nego:

Vidim da dosta korisnika koristi Greenify.. zbilja korisna aplikacija kad se poštela kak treba?

{#}: Vama i obitelji želim sretan Božić i sve najbolje u nadolazećim blagdanima! {#}

15 godina
neaktivan

Zna neko dobar S3 KitKat ROM? Skinio sam onaj ressurection remix rom,ali izbacuje onaj status 7 error al neda mi se tražit šta nevalja. Znali se kad će izaći službeni CM 11 STABLE? Ima još par KitKat ROM-ova al svi imaju neke bug-ove...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vidio sam da je Frayab danas stavio ljudi iznenađenje za Božić nexus 4 rom 4.4.2 nađi na xda
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
Vidio sam da je Frayab danas stavio ljudi iznenađenje za Božić nexus 4 rom 4.4.2 nađi na xda

Mozda ovo? :)

Sretan Bozic svima

13 godina
neaktivan
robijan kaže...

Normalno kad samsung ima govno od podrske,a asus dobije medju prvima update ja sam za nexus 7 dobio nekii tjedan....

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan
salesale kaže...
robijan kaže...

Mozda ovo? :)

Sretan Bozic svima

Sale, ne se ljutit ma twitteru sam primijetio prije nego sam došao vamo na forum pa sam samo prenio viđeno. Da baš ne pratim ostale romove i ne  samo sam nhtio dati informaciju.... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice