Dobar dan mene zanima dali mogu sa internacionalne verzije imam Model – GT-I9300
Android – 4.1.2
Osnovna verzija – I9300XXEMG4 stavit na vipovu skinutu na sammobilu verziju softvera 4.3 I9300XXUGMK6_I9300VFGGMK4_I9300BUUGMK1 hvala a da ne izgubim imel tel.iNACE KORISTIM VIP MREZU ako neko zna nek kaze
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li negdje opcija za uključit crt off u novom Neat romu ili link di skinut? Imam boeffla kernel ali u njegovoj app isto nema a niti u wanam.
ubacio sam mod u Neat App/Mods 1
Odlično. Čim stignem probam a i potrudit ću se donirat za pivo barem.
Dobar dan mene zanima dali mogu sa internacionalne verzije imam Model – GT-I9300
Android – 4.1.2
Osnovna verzija – I9300XXEMG4 stavit na vipovu skinutu na sammobilu verziju softvera 4.3 I9300XXUGMK6_I9300VFGGMK4_I9300BUUGMK1 hvala a da ne izgubim imel tel.iNACE KORISTIM VIP MREZU
Mozes
Sa xxemg4 ide na sve up posto je efs v2 i jedno i drugo.
Zna li iko kada će izaći CynogenMod 11 (Android 4.4) STABLE?
Ima li negdje opcija za uključit crt off u novom Neat romu ili link di skinut? Imam boeffla kernel ali u njegovoj app isto nema a niti u wanam.
ubacio sam mod u Neat App/Mods 1
Odlično. Čim stignem probam a i potrudit ću se donirat za pivo barem.
salio sam se :)
javi kako radi. meni je nekako prebrzo. fade radi lepo
Samo fade sam probao i radi. Na tome ću i ostati. Crt mi već malo dosadio :). Još da mi je naći 3g/2g za ubacit među toggle-se sreći ne bi bilo kraja :D
pozdrav
trebao bih malu pomoć oko ovog widgeta
kada flasham bilo koji od ta dva ne dobijem novi widget, a što je najbolje trenutno nema ni onog starog klasičnog
u system/app ima accuweatherwidget.apk i accuweatherwidget_main.apk
probao sam izbaciti to van pa flashati i nakon toga se u system/app pojavi accuweatherwidget.apk, ali widgetu ni traga
u čemu griješim?
Sale, častim pivom:
9GS68971LN737583R
Sale, častim pivom:
9GS68971LN737583R
hvala puno. imas privatnu poruku
Hvala na odgovoru samo me zanima to radim s odinom imam verziju 3.0.7 s njom mogu stavit softver
pozdrav
trebao bih malu pomoć oko ovog widgeta
kada flasham bilo koji od ta dva ne dobijem novi widget, a što je najbolje trenutno nema ni onog starog klasičnog
u system/app ima accuweatherwidget.apk i accuweatherwidget_main.apk
probao sam izbaciti to van pa flashati i nakon toga se u system/app pojavi accuweatherwidget.apk, ali widgetu ni traga
u čemu griješim?
probaj da instaliras. nadam se da koristis tw launcher
da tw launcher je bio,a pojavio se i widgt
i onda sve lijepo sredim pa shvatim da mi je tw dosadan :D
sada je za promjenu nova + neki sat iz beautiful widgets-a i lijepi xmas pack ikonica
ipak je božićno vrijeme 
Kolega bender007 mi je prije nekih mjesec dana pomogao rootati mob pa mu se još jednom zahvaljujem.
Zatim sam preko clean mastera obrisao sve gluposti koje mi je Samsung nametnuo, te google+.
Instalirao nova launcher, koja je brža od touch wiza, i ždere manje memorije.
Ono što me najviše oduševilo je dosta duža baterija :D
Evo pogledajte rezultat od jučer, jučer je bila nenormalno dobra, nisam je mogao potrošit do kraja :D Da jesam, screen on bi prešao 6h.
Wi-fi je bio upaljen valjda 2h sveukupno, ako i toliko, sve ostalo 3g.
Pogledao sam dvije serije preko video playera, to je 1h. Surfao sam barem 3h. Igrao sam igre oko 1 sat otprilike, a ovo ostalo je vjerojatno otpalo na postavke nove.
Au..To je odlicno vrijeme uz taj screen ON.
Drago mi je da si sredio. Fora je sto je ekran najveci potrosac pa onda wifi(ili radio ako je na 3G) (barem mi je tako nekako u glavi)
Napravi nandroid backup pa probaj freezati touchwiz da vidis hoces li dobiti jos vise free rama..ne zbog rama nego da ne seta po memoriji.
Neki su rekli da ne bude aktivan ali ne mogu si pomoci da mislim drugacije, na htcu se sense launcher uvijek budio i bio u memoriji osim ako ne ubijes rucno.
:) cheers ;) mozda na tvom mjestu ne bi ni dirao nista kad tako super radi.
Au..To je odlicno vrijeme uz taj screen ON.
Drago mi je da si sredio. Fora je sto je ekran najveci potrosac pa onda wifi(ili radio ako je na 3G) (barem mi je tako nekako u glavi)
Napravi nandroid backup pa probaj freezati touchwiz da vidis hoces li dobiti jos vise free rama..ne zbog rama nego da ne seta po memoriji.
Neki su rekli da ne bude aktivan ali ne mogu si pomoci da mislim drugacije, na htcu se sense launcher uvijek budio i bio u memoriji osim ako ne ubijes rucno.
:) cheers ;) mozda na tvom mjestu ne bi ni dirao nista kad tako super radi.
@bender ja isto korisim nova launcher i freezao sam odma touchwiz i puno se oslobodi rama, jel dok ga nisam freezao stalno mi je radio u pozadini iako ga bekoristim nego drugi launcher
Ahm, to sam si i mislio, ne da mi vrag mira :)
Sale, mozda da sastavis "deWizz", skripta koja makne touchwiz i dijelove koji ne rade bez njega, umjesto njega nova launcher.
Ako treba pomoc <3 :)
Ahm, to sam si i mislio, ne da mi vrag mira :)
Sale, mozda da sastavis "deWizz", skripta koja makne touchwiz i dijelove koji ne rade bez njega, umjesto njega nova launcher.
Ako treba pomoc <3 :)
moze, pravi :)
ali nova je paid, zar ne?
Nije paid. Tj ima i apex paid mislim.
Ne smije ni slucajno stavljati paid :)
citam ovo o paidu ali nista sad nemogu povezati, jel neznam sta je paid, za to jos nisam cuo
... pa ako imas malo dobre volje da mi objasnis..
moramo proveriti to. ja mislim da je nova paid a apex nije jer tarzan pokusava da hakuje novu vec 20 dana. zasto bi to radio ako je free
PAID- placa se
moramo proveriti to. ja mislim da je nova paid a apex nije jer tarzan pokusava da hakuje novu vec 20 dana. zasto bi to radio ako je free
PAID- placa se
sad znam, i da ja sam novu launcher platio nesta sitno, iako nija nista posebno se dobilo s tim, tocnije sve je isto kao i sa besplatnom verzijom, samo sto kad kupis mozes primati notifikacije na launcheru...
FREE version: hrpa mogucnosti, ali prikazivanje obavjesti na odredenoj ikoni nije moguc, samo je obacjest na traci obavjesti
PAID version: sve isto kao i na FREE verzii samo obavjesti na ikonicama je dostupan kao i na traci
Većina custom romova stavlja Free verziju Nova launchera koja je sasvim dovoljna i ni ne znaš da nije paid dok ne odeš u settings i vidiš da tamo nudi paid verziju u kojoj dođu još neki dodaci koji nisu ključni. Ali po meni je najbolje da ostane TW launcher a ko želi novu da se napravi opcija u Aroma installeru. Ne bi po defaultu izbacio TW.
Pa i misljeno je da ako se odabere opcija "brisanja tw" i stavljanja nova launchera.
Kako god se cinilo bolje :)
Moja preporuka je staviti novi 4.3 (ima ga Vip) plus AGNI kernel. U Antutu 21.800 bodova, i to samo lagani klok (1.5/640, lulzactiveq+SIO). Sa agresivnijim klokanjem (ali opet - sve stabilno) ide preko 22.000. Radi ko vurica, nema nikakvog laga, baterija drži solidno.
Stigao S3
Ništa posebno
http://www.gsmarena.com/the_beast_released_samsung_galaxy_siii_is_now_here-news-4200.php
Lošiji ekran od konkurenta
http://www.engadget.com/2012/05/03/galaxy-s-iii-microscope-hd-super-amoled/
Ima hrpa članaka na Engadetu o S3
HTC će biti vladar tržišta ove godine
Kako sam se nasmijao pročitavši ovo tvoje...
Imao sam par mjeseci HTC One X i sada već drugog S3... dobar je One X, ma i LG 4X (isti hardver) ali S3 bolje leži u ruci zbog oblijih rubova. Hardverski je S3 DALEKO jači, te ima masu sitnih funkcija za koje se kasnije zapitaš kako je moguće da nešto tako jednostavno ne koriste i drugi proizvođači osim Samsunga... A i manje se zagrijava, puno manje.
Što se tiče ekrana, u tome S3 briljira. One X ima dobar IPS zaslon (oni ga nazivaju Super LCD), visoke svjetline i kontrasta. No Amoled je ipak svijet za sebe - ovakve boje i ovakvu crnu nema nitko!
Jedino u čemu je ONe X bolji to je zvuk koji "out of the box" daje - beats audio. Ali, i tu se može doskočiti putem instaliranja flash moda za zvuk tako da i S3 postaje "zvučna bomba".
Sve ostalo je jednako ili bolje kod Samsunga S3.
:) na njegov text star godinu i pol dana dok jos nije imao oneX u rukama ? :)
Sad stavio natrag 4.1.2 od Tele2, i spojim na kies i opet ne podržava. A prije je... Što je sad?
pogledaj csc
smisli koji si network
rootaj
skini csc changer
promijeni csc u svoj csc
triangle away
stock recovery
flash rom
volume up, home, power -> clear oba cachea, reset.
:) 1001 puta napisano doslovno. Mora se forum bolje organizirati.
ponavljanje je majka znanja :)
evo ja već cca tjedan dana koristim popravljeni 4,3 i skroz sam zadovoljan, nisam ga rootao još pa tako ni pozamrzavao/obrisao one neke glupave aplikacije a radi skroz ok, kontam da bi moglo biti još bolje s time...jel ima koja aplikacija koja to radi a da nezahtjeva root?
e da pitanje jedno na lock screen se pojave onaj glupavi chat kamera internet bla bla kako da ja to maknem da mi na lock screen nebude tih prečaca, u onim postavkam za lock screen sam bio i tamo sam poisključivao što sam našao ali ovo i dalje bude na lock screenu kad ga otključavam...nekontam...
Sad stavio natrag 4.1.2 od Tele2, i spojim na kies i opet ne podržava. A prije je... Što je sad?
pogledaj csc
smisli koji si network
rootaj
skini csc changer
promijeni csc u svoj csc
triangle away
stock recovery
flash rom
volume up, home, power -> clear oba cachea, reset.
:) 1001 puta napisano doslovno. Mora se forum bolje organizirati.
ponavljanje je majka znanja :)
evo ja već cca tjedan dana koristim popravljeni 4,3 i skroz sam zadovoljan, nisam ga rootao još pa tako ni pozamrzavao/obrisao one neke glupave aplikacije a radi skroz ok, kontam da bi moglo biti još bolje s time...jel ima koja aplikacija koja to radi a da nezahtjeva root?
e da pitanje jedno na lock screen se pojave onaj glupavi chat kamera internet bla bla kako da ja to maknem da mi na lock screen nebude tih prečaca, u onim postavkam za lock screen sam bio i tamo sam poisključivao što sam našao ali ovo i dalje bude na lock screenu kad ga otključavam...nekontam...
pa sto ih jednostavno ne obrises ( a i mislim da je to jedini nacin):
settings/lock screen/shortcuts/long press/ubaci u kantu, gotovo