Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.005.157
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

4. recovery koji imas je CUSTOM - flashaj taj fajl koji si skinuo i reboot.

Znači uđem u recovery i koji sad fail koji sam skinuo flasham?

Skini http://download.chainfire.eu/supersu taj? to skinem na sd karticu? jedino mi taj korak nije 100 % jasan. Aj molim te još mi probaj nekako ak ti se da to objasnit malo bolje. jbg ja sam ti "laik", nisam majstor ko ti.

14 godina

Bas taj fajl. Njega fleshnes.

ja

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pozdrav, u potrazi sam za nekim custom ROM-om koji je baziran na samsungovom TouchWizu, ali da nije spor i da nema bugova. Probao sam NeatROM lite v5.3 to je onaj sa 4.3 androidom, al je katastrofa. Nekad mu treba i do 5 sekundi da mi se pojavi lockscreen, kada me neko zove samo crn ekran i cuje se isprekidan ringtone, uglavnom uzas. Neznam jesam li ja skinuo neku ne dovrsenu verziju ili je u necem drugom problem. Omega je također spora. Dakle treba mi brz i stabilan TouchWiz baziran ROM.

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

delete

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 21:05 (tonček).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MaXt0r kaže...

Pozdrav, u potrazi sam za nekim custom ROM-om koji je baziran na samsungovom TouchWizu, ali da nije spor i da nema bugova. Probao sam NeatROM lite v5.3 to je onaj sa 4.3 androidom, al je katastrofa. Nekad mu treba i do 5 sekundi da mi se pojavi lockscreen, kada me neko zove samo crn ekran i cuje se isprekidan ringtone, uglavnom uzas. Neznam jesam li ja skinuo neku ne dovrsenu verziju ili je u necem drugom problem. Omega je također spora. Dakle treba mi brz i stabilan TouchWiz baziran ROM.

To je greska u korisniku. Tj korisnik ne zna namjestiti :). Sporost dolazi takodjer i od bugovite verzije stock roma.

sad je popravljeno, ublazeno. Probaj novi neatrom lite baziran na popravljenom mk6 firmwareu.

ja
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
MaXt0r kaže...

To je greska u korisniku. Tj korisnik ne zna namjestiti :). Sporost dolazi takodjer i od bugovite verzije stock roma.

sad je popravljeno, ublazeno. Probaj novi neatrom lite baziran na popravljenom mk6 firmwareu.

Skidam novu verziju sto je kolega postavio link na prosloj stranici. Javim dojmove nakon instalacije i malo igranja. Imate neki prijedlog kako namjestiti da sve radi kako treba?

The future is Fusion - AMD
14 godina
neaktivan

Prijatelju Bender_007, eto uz tvoja uputstva sve sam riješio, instalirao stari tele2 softver (4.1.2) , kies ga prepoznaje i sad čekam 4.3 od tele2 update. (načekal bum se :D ) Hvala ti još jednom i Bog te poživio :)

1 0 hvala 0
14 godina
MaXt0r kaže...
bender_007 kaže...
MaXt0r kaže...

Skidam novu verziju sto je kolega postavio link na prosloj stranici. Javim dojmove nakon instalacije i malo igranja. Imate neki prijedlog kako  namjestiti  da sve radi kako treba?

Naravno. Javi kad instaliras pa ces dobiti par dobrih prijedloga :)

ja
15 godina
neaktivan

Od kada to wipe briše fileove sa interne sd kartice? Napravio sam wipe prije instalacije Neat-a 6.1- Nakon boota odem da ću restorat titaniumom backupirane apps-e kad ono nema ničeg na internoj sd. Reko koji k....

0 0 hvala 0
14 godina

Koji tocno wipe ?

I uvijek se uzdaj radije u extSdCard.

ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 21:44 (bender_007).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Od kada to wipe briše fileove sa interne sd kartice? Napravio sam wipe prije instalacije Neat-a 6.1- Nakon boota odem da ću restorat titaniumom backupirane apps-e kad ono nema ničeg na internoj sd. Reko koji k....

ako si bio na verziji 4.1.2 nisu obrisani samo je promenjena putanja do njih na 4.2.2 i 4.3 romovima. Mozes iz recovery promeniti default memory a mozes i sa nekim file managerom copy paste iz data/media u data/media/0. A najbolje da sve kopiras iz data/media na PC, format interne i vratis ono sto ti treba :)

15 godina
neaktivan

Ok. Hvala. Budem pogledao.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A dajte mi samo recite, tele 2 stavlja softwer TWO na uređaje? Il neke druge? Zaš mi je onda pisalo KOR csc kad sam stavljao onaj 4.3 od UK BTU? Il to nema veze?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da li netko zna gdje tmobile salje uredjaje na servis?konkretno za ovaj model

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ne znam kako tmobile, mene su poslali direktno u samsung ovlateni jer vip ne moze ..

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da al ima 3 ovlaštena, europatrade, agram i jos jedan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo jašem i ja na Neat 6.1. Za sada sve ok ali treba pričekati malo za prave dojmove.

Imam pitanje koje toggle-se staviti na ovaj rom? Nisam vidio da ima nešto u Wanam xposed a niti u Aroma installeru nije bilo za odabrati.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Evo jašem i ja na Neat 6.1. Za sada sve ok ali treba pričekati malo za prave dojmove.

Imam pitanje koje toggle-se staviti na ovaj rom? Nisam vidio da ima nešto u Wanam xposed a niti u Aroma installeru nije bilo za odabrati.

mislis na notification toggle? nisam siguran da je neko nesto napravio. mozda da portujem 23 toggles al se pitam ima li potrebe jer skoro sve ih vec imamo

13 godina
neaktivan

Ljudi ima li neki kao jailbreak kao an Iphoneu za besplatne aplikacije?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ono što osobno bi volio da ima je torch i 3g/2g toggle. Ostalo više manje imamo sve.

0 0 hvala 1
14 godina
drakula789 kaže...

Ljudi ima li neki kao jailbreak kao an Iphoneu za besplatne aplikacije?

"aptoide", ima ih jos ali spor download.

ja
15 godina
neaktivan

Ima li negdje opcija za uključit crt off u novom Neat romu ili link di skinut? Imam boeffla kernel ali u njegovoj app isto nema a niti u wanam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Ima li negdje opcija za uključit crt off u novom Neat romu ili link di skinut? Imam boeffla kernel ali u njegovoj app isto nema a niti u wanam.

nema. ako stignem napravicu danas

14 godina

Joj Sale :), nemoj previse razmaziti ljude.

Zamisli da je Samsung user-friendly kao ti, koliko bi on imao profita..

ja

4 0 hvala 1
17 godina

zna netko kolko bi kostala zamjena jacka za slusalice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nešto novo u vezi update na 4.3 {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

ubacio sam mod u Neat App/Mods 1

15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Joj Sale :), nemoj previse razmaziti ljude.

Zamisli da je Samsung user-friendly kao ti, koliko bi on imao profita..

ma covek mi je obecao 100€ kako da mu ne ucinim :D

14 godina
Gale92 kaže...

Nešto novo u vezi update na 4.3  {#}

To nije i9300, unutra je snapdragon

ja
12 godina
neaktivan

Dobar dan mene zanima dali mogu sa internacionalne verzije imam Model – GT-I9300
Android – 4.1.2
Osnovna verzija – I9300XXEMG4 stavit na vipovu skinutu na sammobilu verziju softvera 4.3 I9300XXUGMK6_I9300VFGGMK4_I9300BUUGMK1 hvala a da ne izgubim imel tel.iNACE KORISTIM VIP MREZU ako neko zna nek kaze

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice