Nadam se da iza nas ostale uskoro dolazi.
Da i za nas Tele2 korisnike... nadam se da bu za tjedan dva, a ne za mjesec dva :)
Da i za nas Tele2 korisnike... nadam se da bu za tjedan dva, a ne za mjesec dva :)
Na kraju mi nebrendirani biti ćemo zadnji 
Hmm, izašo vip dan kasnije...ovaj UK BTU radi brže od 4.1.2, čak očigledno. Nemam baš neke zamjerke na rom, ali baterija opet preko noći odlazi kakvih 5%. Nisam radio wipe, mislim da nema potrebe. Skida se vipov pa ćemo vidjet...
Jedno pitanje, ako ja sada stavim 4.3 UK Official preko Odina, i onda za par tjedana/mjeseci od Tele2 originalan 4,3, dal mi ostaje važeća garancija? Dal oni to vide da je mijenjano? Hvala
Jedno pitanje, ako ja sada stavim 4.3 UK Official preko Odina, i onda za par tjedana/mjeseci od Tele2 originalan 4,3, dal mi ostaje važeća garancija? Dal oni to vide da je mijenjano? Hvala
Mozes tako, da.
Mozes tako, da.
Okej, hvala. Princip stavljanja preko odina identičan je kao i kod Samsung Galaxy s2?
Pa zapravo isti :)
trpas preko PDA.
Stavio novi vipov 4.3, malo je veći file od UK BTU, isto je brz, sve super, vidjet ćemo kak se baterija ponaša.
veci file je iz istog razloga kao i onaj prvi vodafonov 4.3 zbog nekih njegovih aplikacija koje oni ubacuju od vipa tj vodafona
ja koristim onaj BTU i pre zadovoljan, rame sam uspjeo nastimat tako da je rjetkost da ide iznad 500, vecinom je 490MB maximum koliko sam usojeo viditi na razlicitom koristenju... baterija zasad je ok iako od jucer nisam mogao dati nekakav previse bolji komentar, jel kad sam stavio rom nije bila puna baterija, nekih 70%, sad je na 33%.. to ce se pokazati sa punim punjenjem u roku par dana... fluidan je, super brz, bez stekanja, zasad sam iznenadujuce prezadovoljan, i pjesme mi netrzaju kad je mob zakljucan, kad je ekran ugasen, pa ga hoces upaliti odma se pali bez ikakvog stekanja, kasnjenja i sl.. sve je onako kako bi "trebalo" biti... naravno moze jos puno bolje sa ovim mobitelom 
Kak naštimaš te rame?
Dali netko zna nali se sad posto smo u EU moze mob root-at i staviti custom rom i da neizgubim garanciju?
Hvala!
Kak naštimaš te rame?
pobrises sve ono iz roma sto ti netreba, ili freezas preko titaniuma.. sve ono sto ti radi beskorisno u pozadini a ni neznas zasto radi... samsungove gluposti sklonis, i mob zivne od toga, a rami se netrose bezveze... naravno neke stavke nesmjes uklonit jer rom nece raditi glatko...
MA SUNCE TI HEBEM I ROMOVIMA I SAMSUNGU I HEBENOJ NEOZBILJNOSTI!!! MARŠŠŠ!!
poludio sam danas, u javnom prijevozu sam bio i zvoni mi telefon, javim se, a on upali vanjski ZVUČNIK i zamrzne se, i ko za vraga, zvala me neka baba koja nije dobila neki važan mail koji sam joj poslao..i nit mogu prekinut poziv nit ugasit zvucnik!! LUD SAM BIOO!! hebali mater svoju neozbiljnu, kakve su to igre s tim ROM-ovima?? neozbiljni su 100 na sat!!
koristim BTU ovaj zadnji sto je izasao, jucer je izasao, jucer sam ga stavio odmah jucer su bili i problemi, pustim si muziku prije spavanja i umjesto da me uspava, ono me iznervira svojim pucketanjem i prekidanjem...danas ovo sa ovim pozivom, pa da ga nisam toliko platio vec bi letio u neki zid!!! 
I9300XXUGMK6 NeatROM v6.1 Aroma (4.3) je online
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48553742&postcount=10626
I9300XXUGMK6 NeatROM v6.1 Aroma (4.3) je online
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48553742&postcount=10626
jel valja to šta? 
il ce me i na tom ROMu zvat kreštava baba kojoj necu moc smanjit jacinu, i koju ce cijeli bus morat slusat?
Gdje da skinem oficijalni novi 4.3, ali ne prvu verziju nego onu popravljenu? Hvala
http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9300 evo link svi ovi 4.3 u pocetku su novi sa tim fixom
http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9300 evo link svi ovi 4.3 u pocetku su novi sa tim fixom
Zahvaljujem. :)
...
koristim BTU ovaj zadnji sto je izasao, jucer je izasao, jucer sam ga stavio odmah jucer su bili i problemi, pustim si muziku prije spavanja i umjesto da me uspava, ono me iznervira svojim pucketanjem i prekidanjem...danas ovo sa ovim pozivom, pa da ga nisam toliko platio vec bi letio u neki zid!!! 
Znači nisam jedini sa ovim problemom... Ovdje u zadnjim postovima piše da je to prekidanje popravljeno sa updejtom ali kod mene je i dalje isto... Ja doduše nisam radio OTA nego skinuo ROM koji već ima taj update... Šta da sad radim...? Da probam skidat onaj bez updejta pa CSC change da napravim za OTA...?
Moze mi neko pomoci rootova sam telefon kao na linku na smartphone hrvatska i sad kad otvorim supersu pise mi super su binary is not installed you shod re root manually i onda izade samo, a treba mi dozvola prvo za triangle away i onda preko cwm da mu skinem root. Koju mu sad verziju roota trebam staviti posto mi je telefon 4.3 sa upgradeom ?
Moze mi neko pomoci rootova sam telefon kao na linku na smartphone hrvatska i sad kad otvorim supersu pise mi super su binary is not installed you shod re root manually i onda izade samo, a treba mi dozvola prvo za triangle away i onda preko cwm da mu skinem root. Koju mu sad verziju roota trebam staviti posto mi je telefon 4.3 sa upgradeom ?
Isto ko prosli put (+ skines onaj supersu1.80.zip i flashas iz recoverya)
Evo ti pa flešni ovaj kernel 5.00.5 tar.md5 umjesto CF roota. Postupak je isti.
Pozdrav kolege. Sudjelovao sam u temi prije dosta vremena i nisam pratio puno neke stvari a mnoge me nisu ni zanimale što se tiče rootanja, unrootanja, raznoraznih custom romova, kernela, resetiranja flash countera, instaliranja recoverya itd. Sada se to malo promjenilo pa evo da objasnim svoju situaciju.
Galaxy S3 i9300 sam kupio prije nešto oko 8mj. bio je na official stock android 4.0.4 romu i imao je instaliran TWRP. Imao sam problema sa kamerom i morao sam ga re-flashati. Uradio sam to preko Kiesa, instalirao sam istu verziju rom-a i CSC mi je se promjenio na KOR a pretpostavljam da je bio na nekom slovenskom(nisam obraćao pažnju i nisam 100% zapamtio).
Od tada mi update preko Kies-a nije više radio. Posle sam update vršio preko odina. Instalirao sam 4.1.2 UK BTU i od tada sam na njemu. Probao sam promjeniti CSC na BTU ali nije mi uspjevalo pošto mobitel nije rootan. TWRP mi je nestao.
Custom binary download: Yes (2 counts)
Current binary: Samsung Official
System Status: Official
E sada želio bih preći na 4.3 UK BTU ali skontao sam da neću moći dobiti taj update koji popravlja bugove sve dok mi je CSC na KOR. Što trebam uraditi i kojim redosljedom? Vidim da se Triangle Away sada plaća. Ako rootam mobitel i poništim conuter, moram li ga opet unrootati da instaliram official rom ili šta gubim a šta dobijam sa rootanim mobitelom? Koliko prednosti ima rootani od ne rootanog u praksi.
http://tr3x.jezgra.net/android tu ti sve piše kako i šta napraviti ja sma se držao toga i uspio. I skini odavde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2564006 4.3 koji već ima u sebi taj update i sve odradi preko Odina
Vidim kako je ovdje sve lijepo objašnjeno no imam problem...naime, kad mi je mob bio na 4.1.2 bio je rootan, nadogradio sam ga na 4.3 prvi vipov ota, došao mi je automatic update, e sad poslije toga mob ''nije bio rootan'' pa nisam mogao triangle awayom maknut counter, potom sam opet napravio root i imam super su i to međutim triangle mi kaže da nema root acces a super su mi keže ''imamo problem!nema instaliranog su binarnog i supersu ga ne može instalirati''...
ono šta ja želim je staviti taj noviji 4.3 vipov koji ne mogu više s moba jer mi kaže''vaš je uređaj mijenjan.aktualiziranje softvera nije dostupno'' te maknuti counter na nulu jer ide na garanciju :)
ako netko ima savjet bio bi zahvalan
Takodjer, pogledaj moj zadnji post. Svi imaju isti problem a jednostavna solucija. :)
http://download.chainfire.eu/372/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.86.zip
možda bi pomoglo da flashas UPDATE-SuperSU-v1.86.zip iz recovery-a kad ti već sam ne da update iz aplikacije
naravno ako imas neki custom recovery (CWM, PhilZ...)
druga ideja je da rootaš još jednom :D
EDIT
sorry, vidim da je kolega bender već odgovorio
@acerbis skini rom koji ti odgovara... flashas ga preko odina... zatim root sa cf root v6.4 isto preko odina, zatim u recoveryu flashas super su v1.80...skines ovo i promjenis csc na onaj koji ti treba... triangle da maknes binary status i ostale na official... skines sa play store aplikaciju, obrises root... u super su napravis full unroot... vratis mob na tvornicke postavke... ako si skinuo i flashao 4.1.2 onda poslje svega ovog ponovo samo flashas taj rom, i ota ti radi... mob kao iz trgovine, moze i na garanciju :P
Instaliram maloprije novi neat i za 5 minuta mi ode 22% baterija, ne kužim..
Ali da Chainfire ne može napraviti root preko Odina, ne kužim? I to kaj svi forsiraju flešanje preko CWM-a mi je glupo. Puno ugodnije je raditi te stvari prek desktopa, odnosno Odina.
flashao sam ga nanovo, sad radi, thx :)
btw pokazuje mi binary2 madsa sam ga micao triangleom :/