Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.005.259
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
DiRT kaže...

Nemam kies 3, ali nije niti upaljen kies, pa ne treba biti upaljen? Kak sam prije uvijek uspio bez problema, a sad me zeza nešto. Sad probavam sa Odin 3.0.4, vidjet ćemo...

jel ti možda ovakva slika?

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 17:26 (galinjo24).
16 godina
neaktivan
DiRT kaže...

E ljudi, ovog polja PDA nema u odinu 3.0.9, pa sam probao sa 3.0.7, ali neće započet update. U koje polje moram stavit taj jedan UK BTU file u novom odinu?

U Odin 3.09 firmware ide u AP polje.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 17:36 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Da, to je ta slika. Uspio sam flashat sa Odinom 3.0.4, IMEI ostao isti, status uređaja official, sve je ok. Brži je od 4.1.2 xxemg4, još samo treba vidjet potrošnju baterije. Hvala @galinjo24

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 17:37 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

hmm...cudno isao sam stavljat taj novi BTU 4.3, ovaj koji je danas izasao..a prije njega sam imao ovaj Open Europe..i preko odina 3.09 sam radio. Kad se izboot-ao na kraju, FW se uopce nije mjenjao, ostao je onaj stari?? zar je to moguce?? sve postavke su ostale iste, svi programi ostali, sve sve sve do u detalj!! {#}

EDIT: ne mislim time rec da je google backup to radio, jer nije imao kad, izbootao se u sekundi sa svim na sebi...

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 19:25 (Tionio).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jeli neko probao Imperium rom? Ima već verzija na bazi MK6. Ono što mi se čini kao prednost je što sa njim radi Wanam xposed.

0 0 hvala 0
15 godina
Tionio kaže...{#}

hmm...cudno isao sam stavljat taj novi BTU 4.3, ovaj koji je danas izasao..a prije njega sam imao ovaj Open Europe..i preko odina 3.09 sam radio. Kad se izboot-ao na kraju, FW se uopce nije mjenjao, ostao je onaj stari?? zar je to moguce?? sve postavke su ostale iste, svi programi ostali, sve sve sve do u detalj!! {#}

EDIT: ne mislim time rec da je google backup to radio, jer nije imao kad, izbootao se u sekundi sa svim na sebi...

Pa ako je rom official od samsunga i ako se ide sve lijepo preko odina..ostane ti uvijek sve na mobu samo se rom promjeni...ali nekad se zna desit da neče uči u novi os...pa se mora napraviti full wipe{#}i da mislim da je baterija bolja na 4.3 nego na 4.1.2{#}

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 20:52 (galinjo24).
16 godina

all razlike nikakve nema!! {#}

OpenEurope OpenEurope
BTU BTU
TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 21:02 (Tionio).
15 godina

pa isti je to rom...samo je ovo sa bug-fixom{#}

edit:zar vise nema 3x4 tipkovnice ili sam ja lud?

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 22:02 (galinjo24).
13 godina
neaktivan

@sale kada izlazi novi neat? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

UPLOADING... moguce vec sutra 

1 0 hvala 1
14 godina
Tionio kaže...

all razlike nikakve nema!! {#}

Skini onaj VOD. Ona ima noviji changelog.

ja
14 godina
protjeran

Da li ima ko od vas "Spirit FM" da mu radi i koja je verzija?

hvala

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SIII Deny kaže...

skinuo vodafon 4.3 i flashao bez problema... :)
ovako kernel je drugaciji, ali mi se cini kao da je mob malcice sporiji od BTU 4.3 roma ili mi se cini... mozda oko vara ovako sve ok, kad palim normalno samsung, samo dvje aplikacije od vodafona je na njemu, al i to se da maknuti 

@bender sporiji je taj VOD rom od btu.... barem meni 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 22:57 (SIII Deny).
15 godina
neaktivan
Gamer321 kaže...

@sale kada izlazi novi neat? {#}

za 1h

15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Jeli neko probao Imperium rom? Ima već verzija na bazi MK6. Ono što mi se čini kao prednost je što sa njim radi Wanam xposed.

sa kojim romom ne radi xposed? Ja ga ne volim ali stavljam i wanamovu app i xposed fajlove, to bar nije tesko :)

13 godina
neaktivan

Onda čekam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Oce bit kakve prednosti s tim MK6 ROMom? I na koji nacin stavit sad neki drugi ROM, al da mi ostanu podaci, poruke i ostale gluposti na mobu tj. da se nista ne pobrise?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Edge kaže...

Oce bit kakve prednosti s tim MK6 ROMom? I na koji nacin stavit sad neki drugi ROM, al da mi ostanu podaci, poruke i ostale gluposti na mobu tj. da se nista ne pobrise?

Hoće definitivno. Uradi backup tvojih apps, full wipe, Flesujes rom, restart, vratiš aplikacije, uzivas

13 godina
salesale kaže...
Edge kaže...

Hoće definitivno. Uradi backup tvojih apps, full wipe, Flesujes rom, restart, vratiš aplikacije, uzivas

S cim je po tebi najbolje uradit backup aplikacija?

17 godina
neaktivan

Resetirao flash counter uspješno, promjenio CSC i konačno prešao na official 4.3 rom. Za sada sve radi odlično. Isplatilo se potruditi s tim da sam uspješno flashao tek od drugi puta. Dogodio se fail pa zatim uspješan flash.

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
salesale kaže...
Chome kaže...

sa kojim romom ne radi xposed? Ja ga ne volim ali stavljam i wanamovu app i xposed fajlove, to bar nije tesko :)

Zapravo, vjerojatno radi na svim 4.3 ali na 4.1.2 ne.

12 godina

U folderu SMS poruka imam ikonicu,notifikaciju, da imam 1 nepročitanu poruku. Međutim, sve su poruke pročitane. Uređaj sam restartao, čak i pobrisao sve, apsolutno sve poruke na mobitelu, dakle, folder poruka je prazan, a i dalje imam notifikaciju da imam 1 nepročitanu poruku. Wtf ?

Hvala {#}

HZV

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Za sms poruku....odi u postavke upravljanje aplikacijama udi u sve nadi badge provider i u njoj upri ocisti podatke i cache i reboot...radi provjereno....

isprobaj ovo od kolege

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
12 godina
jura kaže...
Juka_91 kaže...
Za sms poruku....odi u postavke upravljanje aplikacijama udi u sve nadi badge provider i u njoj upri ocisti podatke i cache i reboot...radi provjereno....

isprobaj ovo od kolege

Puno hvala. Živio !

HZV
15 godina
neaktivan
Abalo kaže...
salesale kaže...
Edge kaže...

S cim je po tebi najbolje uradit backup aplikacija?

titanium backup, mada neki koriste obackup i zadovoljni su

17 godina
neaktivan
Izasla nadogradnja za VIP korisnike 4.3., VIP-I9300XXUGMK6 20131217103847
Nadam se da iza nas ostale uskoro dolazi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo na Twiteru kaže da je došao...jel netko dobio !?

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@spilice05 Otidi u postavke/aplikacije/sve aplikacije/badge provider/i u njemu ocisti podatke i ocisti meduspremnik.. to ti je to

Edit/ sad vidim da si već dobio odgovor,  ali nema veze:)

juka
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 9:40 (Juka_91).
16 godina
neaktivan

Jedini problem koji se pojavio na 4.3, pa tako i sa hotfixom odnosno ovom zadnjom 4.3 verzijom je taj da mjuza nekad preskace/loop-a kada je screen off... Taj problem nisam imao na prosloj verziji. Jel moze netko isprobati dali se i kod njega to desava? Nekad je potrebno i 20tak minuta screen off-a ali kad tad mi zaloop-a. Koristim stock Music player btw. Ne zanimaju me rjesenja tipa drugi playeri trenutno vec me zanima dali se ovo dogada svima/vecini ili samo meni. Thx!

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 9:45 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice