- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ljudi, ovog polja PDA nema u odinu 3.0.9, pa sam probao sa 3.0.7, ali neće započet update. U koje polje moram stavit taj jedan UK BTU file u novom odinu?
U Odin 3.09 firmware ide u AP polje.
Da, to je ta slika. Uspio sam flashat sa Odinom 3.0.4, IMEI ostao isti, status uređaja official, sve je ok. Brži je od 4.1.2 xxemg4, još samo treba vidjet potrošnju baterije. Hvala @galinjo24
hmm...cudno isao sam stavljat taj novi BTU 4.3, ovaj koji je danas izasao..a prije njega sam imao ovaj Open Europe..i preko odina 3.09 sam radio. Kad se izboot-ao na kraju, FW se uopce nije mjenjao, ostao je onaj stari?? zar je to moguce?? sve postavke su ostale iste, svi programi ostali, sve sve sve do u detalj!! 
EDIT: ne mislim time rec da je google backup to radio, jer nije imao kad, izbootao se u sekundi sa svim na sebi...
Jeli neko probao Imperium rom? Ima već verzija na bazi MK6. Ono što mi se čini kao prednost je što sa njim radi Wanam xposed.

hmm...cudno isao sam stavljat taj novi BTU 4.3, ovaj koji je danas izasao..a prije njega sam imao ovaj Open Europe..i preko odina 3.09 sam radio. Kad se izboot-ao na kraju, FW se uopce nije mjenjao, ostao je onaj stari?? zar je to moguce?? sve postavke su ostale iste, svi programi ostali, sve sve sve do u detalj!! 
EDIT: ne mislim time rec da je google backup to radio, jer nije imao kad, izbootao se u sekundi sa svim na sebi...
Pa ako je rom official od samsunga i ako se ide sve lijepo preko odina..ostane ti uvijek sve na mobu samo se rom promjeni...ali nekad se zna desit da neče uči u novi os...pa se mora napraviti full wipe
i da mislim da je baterija bolja na 4.3 nego na 4.1.2
pa isti je to rom...samo je ovo sa bug-fixom
edit:zar vise nema 3x4 tipkovnice ili sam ja lud?
@sale kada izlazi novi neat? 
UPLOADING... moguce vec sutra
all razlike nikakve nema!! 
Skini onaj VOD. Ona ima noviji changelog.
Da li ima ko od vas "Spirit FM" da mu radi i koja je verzija?
hvala
skinuo vodafon 4.3 i flashao bez problema... :)
ovako kernel je drugaciji, ali mi se cini kao da je mob malcice sporiji od BTU 4.3 roma ili mi se cini... mozda oko vara ovako sve ok, kad palim normalno samsung, samo dvje aplikacije od vodafona je na njemu, al i to se da maknuti
@bender sporiji je taj VOD rom od btu.... barem meni
@sale kada izlazi novi neat? 
za 1h
Jeli neko probao Imperium rom? Ima već verzija na bazi MK6. Ono što mi se čini kao prednost je što sa njim radi Wanam xposed.
sa kojim romom ne radi xposed? Ja ga ne volim ali stavljam i wanamovu app i xposed fajlove, to bar nije tesko :)
Onda čekam :D
Oce bit kakve prednosti s tim MK6 ROMom? I na koji nacin stavit sad neki drugi ROM, al da mi ostanu podaci, poruke i ostale gluposti na mobu tj. da se nista ne pobrise?
Oce bit kakve prednosti s tim MK6 ROMom? I na koji nacin stavit sad neki drugi ROM, al da mi ostanu podaci, poruke i ostale gluposti na mobu tj. da se nista ne pobrise?
Hoće definitivno. Uradi backup tvojih apps, full wipe, Flesujes rom, restart, vratiš aplikacije, uzivas
Hoće definitivno. Uradi backup tvojih apps, full wipe, Flesujes rom, restart, vratiš aplikacije, uzivas
S cim je po tebi najbolje uradit backup aplikacija?
Resetirao flash counter uspješno, promjenio CSC i konačno prešao na official 4.3 rom. Za sada sve radi odlično. Isplatilo se potruditi s tim da sam uspješno flashao tek od drugi puta. Dogodio se fail pa zatim uspješan flash.
sa kojim romom ne radi xposed? Ja ga ne volim ali stavljam i wanamovu app i xposed fajlove, to bar nije tesko :)
Zapravo, vjerojatno radi na svim 4.3 ali na 4.1.2 ne.
U folderu SMS poruka imam ikonicu,notifikaciju, da imam 1 nepročitanu poruku. Međutim, sve su poruke pročitane. Uređaj sam restartao, čak i pobrisao sve, apsolutno sve poruke na mobitelu, dakle, folder poruka je prazan, a i dalje imam notifikaciju da imam 1 nepročitanu poruku. Wtf ?
Hvala 
isprobaj ovo od kolege
isprobaj ovo od kolege
Puno hvala. Živio !
S cim je po tebi najbolje uradit backup aplikacija?
titanium backup, mada neki koriste obackup i zadovoljni su
Nadam se da iza nas ostale uskoro dolazi.
@spilice05 Otidi u postavke/aplikacije/sve aplikacije/badge provider/i u njemu ocisti podatke i ocisti meduspremnik.. to ti je to
Edit/ sad vidim da si već dobio odgovor, ali nema veze:)
juka
Jedini problem koji se pojavio na 4.3, pa tako i sa hotfixom odnosno ovom zadnjom 4.3 verzijom je taj da mjuza nekad preskace/loop-a kada je screen off... Taj problem nisam imao na prosloj verziji. Jel moze netko isprobati dali se i kod njega to desava? Nekad je potrebno i 20tak minuta screen off-a ali kad tad mi zaloop-a. Koristim stock Music player btw. Ne zanimaju me rjesenja tipa drugi playeri trenutno vec me zanima dali se ovo dogada svima/vecini ili samo meni. Thx!