Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.005.548
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Testna je od note 2.. Ne znam koliko je nasa testna. To nam uvale testnu koja ostane official..tako da :)

---sad citam da se nekima nije dobro skinulo, nece flashati itd --

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 22:11 (bender_007).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
bender_007 kaže...

Testna je od note 2.. Ne znam koliko je nasa testna. To nam uvale testnu koja ostane official..tako da :)

---sad citam da se nekima nije dobro skinulo, nece flashati itd --

ja je skidam vise od 4h i tek je na 55%. razmisljam da odem u krevet i batalim ovo sranje. ko izmisli taj glupi terafile i ovi debili na sammobile su jos gori od njih kad uploaduju tamo{#}{#}

15 godina
odjavljen
Kolega @bender_007

hvala puno na pomoci! uspio sam flashati 4.3 na GS3 u par minuta, radi bez beda!

skinuo sam ga odavde: http://kickass.to/s3-4-3-firmwares-i9300xxugmj9-i9300oxagmj9-btu-zip-t8184254.html

1 0 hvala 0
14 godina

Ma nista, drago mi je ako se uspije srediti.

@sale - ja sam jucer stavio skidati, taj teracrap je nevjerojatan.

a opet..gdje ? Mega ?

Romovi su preko 800 megi za s3, preko 1.5 za novije uredjaje..fiju..tko ce t osve skladistiti

ja

0 0 hvala 1
13 godina

evo ista vjest i na xda

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

koristim slimbean,jel može preporuka nekog dobrog kernela?

jel koristil ko ove: Boeffla Kernel ili Googy-Max2 Kernel ?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 10:29 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SIII Deny kaže...
bender_007 kaže...
Stockrecovery, clear caches.

evo ga uspio sam i skida mi se update tezak 24,15MB
javim dojmove iako su ga vec svi malte ne nahvalili :) 

evo drugi dan koristim mob sa ovim fixom... {#} 

i nisam nimalo zadovoljan, ulazak u galeriju, imenik, sam dialer, postavke i slicno je jako sporo... moglo bi se reci i da postoji poprilicno laga....
ili je to normalno samo sto sam ja net rom 4.3 ustimo savrseno pa mi je sad ovo sve sporo... 

14 godina

Meni radi poprilicno dobro sve. Evo jucer je recimo bio usran dan, ne znam kako drugacije reci. Rama zauzeto oko 500, doslovno laga stogod radio, restart nije pomogao itd itd..da ne pricam gluposti :)

Danas ko bebica radi kao i prvog dana. Naravno, neat je radio odlicno, nadam se da uskoro izbace kernel source novi pa da se srede stvari.

Dotle, ceka se neat mk6 :) + nadam se yank kernel na bazi mk6 (kad izadje source)

ja

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Imam neat 4.3 i boeffla kernel i sve radi ko po spagi, instaliralo sam si greenify za aplikacije koje drkare u pozadini a netrebaju mi notifikacije tipa fejs. Uglavnom, Android Sustav i OS se vrte ispod 10%, dodatno sam izbriso ostatak aplikacija i systemskih fajlova koji su nepotrebni i baterija je odlicna.

http://isvijet.com.hr

1 0 hvala 0
13 godina
bender_007 kaže...

Meni radi poprilicno dobro sve. Evo jucer je recimo bio usran dan, ne znam kako drugacije reci. Rama zauzeto oko 500, doslovno laga stogod radio, restart nije pomogao itd itd..da ne pricam gluposti :)

Danas ko bebica radi kao i prvog dana. Naravno, neat je radio odlicno, nadam se da uskoro izbace kernel source novi pa da se srede stvari.

Dotle, ceka se neat mk6 :) + nadam se yank kernel na bazi mk6 (kad izadje source)

Ram oko 500, meni ne ide ispod 650, u čemu ja griješim onda

15 godina
neaktivan

Ako je istina da će Samsung u 1. mjesecu izdati 4.4 i za naš mob onda ne vidim zašto bi sad forsirali 4.3. Bolje da se potrude oko 4.4 onda.

0 3 hvala 0
14 godina
SIII Deny kaže...
bender_007 kaže...

Ram oko 500, meni ne ide ispod 650, u čemu ja griješim onda

Zapravo sam to "RAM oko 500" spomenuo kao lose. Inace mi je oko 480 itd :)

Ne znam. Sta imas installed ? Ja sam napustio greenify, imam tweedly za twitter, whatsapp. gmail, email. Svi ostali g_crap servisi pogaseni.

I da, stavi seeder 2.0 ..meni omiljeni alat, povremeno lag fix (fstrim) napravim.

A kao sto rekoh na xda. Stock trenutno a kad sale izbaci neatrom lite "mk6" onda bye bye stock :).

Jednostavno je...ako custom rom na bazi stock "crap" roma radi super..onda zamisli kako ce custom rom raditi na bazi "popravljenog" stock roma :))

@chome..nemojmo tako, pogledaj sta su nam sa 4.2.2 napravili...sta su sa 4.3 napravili..

Znaci imali su vremena fixati sve, medjutim eto kako je ispalo.

Nemam previse vjere kako ce nam 4.4 raditi uz touchwiz, bolje bi trebalo naravno raditi. Jedno je misliti: "ako kazu da radi na 512 itd mb uredjajima kod nas ce letiti" a drugo je praksa.

U prvom mjesecu ne dobivamo sigurno nista, spominju treci..ako i tad.

ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 13:55 (bender_007).
13 godina

ovako je stanje kod mene 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Kupio preko ebaya, qi bezicni punjac sa recieverem, stavio na bateriju i uopce mi ne utjece na debljinu uredaja, dakle stvarno je tanak, cak i masku imam neku al taknu i puni...puni mi 500 tih mah ili koje je vec jedinica, a na zidnom je 1000 ja mislim, jer mi je 500 na receiveru granica... sve mi radi uredno, uglavnom ga ostavim preko noci ( za sada samo jedna noc) i ujutro je bio pun i nije vruc znaci da je sve u redu..nema neke posebne pozicije puni kako god ga stavim dokle god je na tom postolju...platio 35e preko njemackog ebaya

Ajd baci link ak ti nije bed :)

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
14 godina
neaktivan
Kitkat u prvom dolazi za note3 i galaxy s4 a u 3 trecem za s3 i note2....ako i tada:)
juka
14 godina

A vidim deni. Jbg, fejsbuk ovo, mesenđer for fejsbuk, ovo za fejsbuk :)))

Hvala bogu pa ga ne koristim.

Ali inace, ne znam do cega je, pogledaj betterbatterystats :)

ja

0 0 hvala 1
13 godina

NEAT Rom 5.4 MJ9 - MK6 kernel repacked - NOVA Launcher Premium [Greenify(Facebook, Instagram...), AntTek App manager(freeze TW, Samsung push service i neke Google apps), Seeder] 

Sve radi odlično s navedenom kombinacijom. Sad me samo zanima kad će Sale izbacit NEAT sa MK6 firmwareom? :) 

I još nešto, ima li netko oni zip modded stock kamere s nekim poboljšanima, ne sjećam se točno...? 

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Zasto se muciti sa tim kada i orginal rom radi kako treba, barem kod mene.
B-A-R-C-A
12 godina
neaktivan

pozdrav forumasi! Ima jako jako puno stranica u vezi galaxy s3 i nemogu ih bas procitat  sve,pa ovako :) naime korisnik sam iphone cijelu svoju mladost i dobio sam prije tjedan dana galaxy s3 na poklon i odlucio sam malo se osjvezi i prodao sam ihpone i koristim sad s3. Ali prijatelj je koristnik nexus 4 i jako mi se svida izgled njihovog androida,pa sam to naravno guglo jel to moguce na s3 i vidim moguce je :) posto nisam upoznat s androidom a vidim da se pise o custom romovima kernelima i cyida i neznam vise sta,pa bih vas zamolio jel ima ko kaki tutorial i dali mi moze linkat ili objasnit na PM kako mogu stavit taj rom CyanogenMod 10 tipa ovo

? PA eto bio bihvam jako puno zahvalan :) I da mozete ostavit iskustva bila ona pozitivna ili losa s tim romom :) i vidim da ima taj rom 10.1 10.2 10,3 itd saad neznam koji je najbolji ocito zadnja verzija! puno pozdrava svima!

edit: vidim da treba micro sd kartica za custom rom.pa me sad znaima od kolko minimalno GB mogu stavit sd karticu da bih instalirao ovaj room?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 22:13 (RondoVK).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RondoVK kaže...

pozdrav forumasi! Ima jako jako puno stranica u vezi galaxy s3 i nemogu ih bas procitat  sve,pa ovako :) naime korisnik sam iphone cijelu svoju mladost i dobio sam prije tjedan dana galaxy s3 na poklon i odlucio sam malo se osjvezi i prodao sam ihpone i koristim sad s3. Ali prijatelj je koristnik nexus 4 i jako mi se svida izgled njihovog androida,pa sam to naravno guglo jel to moguce na s3 i vidim moguce je :) posto nisam upoznat s androidom a vidim da se pise o custom romovima kernelima i cyida i neznam vise sta,pa bih vas zamolio jel ima ko kaki tutorial i dali mi moze linkat ili objasnit na PM kako mogu stavit taj rom CyanogenMod 10 tipa ovo

? PA eto bio bihvam jako puno zahvalan :) I da mozete ostavit iskustva bila ona pozitivna ili losa s tim romom :) i vidim da ima taj rom 10.1 10.2 10,3 itd saad neznam koji je najbolji ocito zadnja verzija! puno pozdrava svima!

edit: vidim da treba micro sd kartica za custom rom.pa me sad znaima od kolko minimalno GB mogu stavit sd karticu da bih instalirao ovaj room?

Evo ja imam CM 10.2 (Android 4.3.1),to je zadnji stabilan pa sam ga flashao. Uopće nije teško. Prvo moraš rootati telefon (vidi ovdje http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/ ). Onda moraš flashati CWM (vidi ovdje za root i CWM na jednom linku: http://techbeasts.com/2013/08/21/how-to-root-install-cwm-on-samsung-galaxy-s3-guide/ ) te na kraju flashati ROM. Skini sa službene CM stranice ROM te ga prebaci na SD karticu (dovoljno je 2GB,ali bolje 4Gb). Flashaš ga ovako: http://xperiahtcrootingrom.com/update-install-cyanogenmod-10-2-on-samsung-galaxy-s3-i9300/ 
ROM skidaš odavdje: http://download.cyanogenmod.org/?device=i9300&type=stable  biraš onaj skroz gore (najnoviji najstabilniji). sa prošlog linka (di je tutorial kako se flasha ROM) skini gapps (google apps),to flashas poslje ROM-a. Eto,sve ti piše,na tebi je da napraviš. I da,zapamti!! Samo čitaj,čitaj i čitaj šta piše,jer,jedan krivi korak može te odvesti do brickanja telefona i eto plati unbrickanje.

Evo ja ću ti odg. na pitanje kakav je. Super,krcat opcijama,brz,baterija dugo traje uz "heavy use" korištenje,ma sve naj,nemam zamjerke. Jedino što se izbornik aplikacija (ilitiga app drawer) nemože baš podesiti (tj. nemože uopće),samo si instaliraš Apex ili Nova launcher i to je to...Ako trebaš još šta pitaj...

P.S. imam 15 godina i ekstremno je lagano,tako da ako si stariji to ti nebi trebalo predstavljati problem. 

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina

Jel doso sluzbeni 4.3.3.? Imam uredaj kupljen u slobodnoj prodaji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mar123 kaže...

Jel doso sluzbeni 4.3.3.? Imam uredaj kupljen u slobodnoj prodaji.

nismo jos dobili ni 4.3, za ostalo se nenadam preko oficialnog roma

12 godina
neaktivan

hvala hvala :) danas poslje rucka cu to krenit pa ak budem imo kako pitanje imas PM :P :)

13 godina
RondoVK kaže...

hvala hvala :) danas poslje rucka cu to krenit pa ak budem imo kako pitanje imas PM :P :)

ako ti se pak nesviđa cm10.2 stabile, imas i slim bean http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2409522 takoder je stabilan... pun opcija, pa cak koliko se sjecam ima u sebi i sound beast opciju, koja pojaca jako puno zvuk i kvalitetu

18 godina
neaktivan

imam slimbean 4.3.build.2.2.

e sad koji kernel moram staviti.radi se o boeffla kernelu.ovaj samsung 4.3.x kernel ili cm 10.2?mislim da je slimbean rađen po cm romu tak da bi trebal taj staviti ili?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ljudi ako netko još koristi onaj oficialni rom sa onim fixom nek mi provjere jel galerija radi savršeno ili se ruši...  Dok sam u galeriji sve radi ok, ali kad hoću neku sliku podijeliti ili je poslati galerija se zamrzne, i izbaci me i piše pogreška u galeriji... I tako u nedogled, nije pomogao ni restart moba...  Hvala unaprijed ako netko proba i javi 

0 0 hvala 0
14 godina

Radi dobro kod mene.

Iako prije par dana mi nije htjelo ni otvoriti, pa restart samo i sve ok.

Probaj clear cache. Ako imas greenify, probaj disable.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
bender_007 kaže...

Radi dobro kod mene.

Iako prije par dana mi nije htjelo ni otvoriti, pa restart samo i sve ok.

Probaj clear cache. Ako imas greenify, probaj disable.

Probao ali ne pomaže... Ostavit ću ga još malo, pa ako dođe sebi super, ostavit ću si rom jel je sad sve nasjelo kako treba i odlično radi, a baterija drži i drži... Ako se ne popravi galerija idemo dalje u nove custom romove ;-) 

15 godina

Oprostite ako je {#}
al došao mi je uređaj sa servisa, išao sam instalirat Opera , te kad npr. upišem korisničko ime i lozinku za fb, browser me ne pita ako želim "upamtiti" podatke,
kako da napravim da me to pita te da spremi korisničko ime i lozinku da idući puta ne moram upisivati ?

Druga stvar jest instalirao sam fb messenger, te kada mi stigne poruka u inbox ne "iskoči" mi kružić kao obavjest da sam dobio poruku, što trebam napraviti u postavkama messengera da mi to bude kao prije ??

Hvala na razumjevanju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šta je "mana" ili loša strana cm-10.2.0-i9300.zip

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice