Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.020.862
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Moj je iz tele 2 na produzenje preplate i otkljucan je na sve mreze
juka
15 godina
neaktivan

Hvala vam puno :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znači ovako

trenutno imam NeatRom 5.4 (+ Googy 2.0.7)

nakon flashanja sve radi super, i onda instaliram nešto dozvolim root pristup i moram rebootat mob

nakon reboota root više nije dobar, neke aplikacije imaju root pristup neke ne

flasham najnoviji supersu.zip, ali ne mijenja se ništa

recovery je cwm 6.0.4.4

kada idem reboot iz recovery-a tada mi se pojavi ono nešto da root nije dobar bla bla, fix now yes/no

vidio sam negdje na xda da tu poruku treba ignorirati i odabrati no jer se u protivnom gubi root

odaberem no opet ista situacija, root ne vrijedi

flasam sve ispočetak tako da sljedeći put odaberem yes, a kad ono sve opet isto

u čemu griješim? zašto se to dešava? :D

EDIT:
Moja greška {#}

flashao sam u međuvremenu stock i poslije sam zaboravio maknuti recovery-from-boot.p iz systema

sada sve radi

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 19:40 (paradoxxxx).

0 0 hvala 0
15 godina

Nadam se da ćemo uskoro i mi dobit 4.3 , pošto S 4  počinje sutra, LINK {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koristim Neat rom 4.8. Upravo stavio Jkay framework iz onih Aroma mods što ima za skinut uz Neat rom. Sada mi je lock screen uvijek onaj original od Jelly beana iako je samsungov odabran u jkay aplikaciji. I koji got odaberem u jkay options uvijek je taj isti. Sad me zanima kako najjedonstavnije maknuti jkay framework da mi se vrati stock lock screen?

0 0 hvala 0
14 godina

Ja imam placen app, radi mi ok to na 4.7-4.8.

Reflash roma ti to je to.

Neces nista podesavati.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja imam deluxe app ali nema veze sa time. Nešto ga je zezalo. Možda nešto iz Aroma mods. U svakom slučaju i mislio sam da će mi jedino reflash roma pomoć pa sam to i napravio.

Zapravo mi se sviđa samo jedna stvar iz Jkay-a a to je onaj toggle na gsm (tako da lakše prebacujem sa 3g na edge). Imam iz aroma mods onaj mod 23 toggles ali nema tog tamo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

I ja imam deluxe app ali nema veze sa time. Nešto ga je zezalo. Možda nešto iz Aroma mods. U svakom slučaju i mislio sam da će mi jedino reflash roma pomoć pa sam to i napravio.

Zapravo mi se sviđa samo jedna stvar iz Jkay-a a to je onaj toggle na gsm (tako da lakše prebacujem sa 3g na edge). Imam iz aroma mods onaj mod 23 toggles ali nema tog tamo.

samo moras reinstalirati deluxe app i sve ce proraditi. e sad, ja nisam proveravao ali neko me je obavestio da je vise nema na playstore. treba proveriti

15 godina
neaktivan

Ok. Budem vidio pa možda probam još jednom. Nego, probao sam iz Aroma mods onu S4 kameru ali to nije S4 kamera nego kamera AOSP google roma. Jeli to neka greška ili što? Više puta sma probao tako da nije da sam slučajno odabrao krivo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Ok. Budem vidio pa možda probam još jednom. Nego, probao sam iz Aroma mods onu S4 kameru ali to nije S4 kamera nego kamera AOSP google roma. Jeli to neka greška ili što? Više puta sma probao tako da nije da sam slučajno odabrao krivo.

jeste, moja greska. kamera iz s4 ge rom-a

15 godina
neaktivan

A jel ima onda negdje kamera od S4 koja se može flashati na Neat 4.8?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

bok meni puno troši dok uređaj miruje 46posto ili na cekajnju 40 posto tak mi piše sto to znaci moci to kako islikuciti trba pomoc novi je 6mjesci je ster

0 0 hvala 0
14 godina
interpunkcija

Koji android imas?
Aplikacije?
Gps, wifi, bluetooth, data?
ja
12 godina
neaktivan

novo android 4.0.9 može sto obajni kako složiti štednju baterije

0 0 hvala 0
14 godina

4.0.9.? Jesi siguran da nije neka S3 kopija?

I da, ja bih na prvom mjestu složio tipkovnicu :D

Luc
12 godina
neaktivan

dok miruje trošil punopuno i na cekanju sto to moglu biti moci to kako složiti

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Vec sam ti reko u PP da ga vratiš na tvornicke postavke.

Ako to neces, onda obriši cache/dalvik cache i flešaj 4.1.2 firm koji skineš sa Sammobile stranice.

na referendumu PROTIV
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koliko mAh ti piše na bateriji?

Luc
12 godina
neaktivan

unda mi se sve izbriše apelacije i android novi

0 0 hvala 0
14 godina

Pocni citati postove koje ti drugi korisnici pisu.

ja

1 0 hvala 0
15 godina
jel ima tu netko da je presao sa iphonea 4S na galaxy s3? razmisljam o zamjeni al neznam jel cu prec s konja na magarca, dosadio mi je malo iphone, volim se igrat s romovima i kernelima
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Pocni citati postove koje ti drugi korisnici pisu.

google prevoditelj  {#}

15 godina
odjavljen
moj je frend neki dan presao sa iP4s na HTC One X, mislio je da ce pogrijesit al se preporodio, narocito zbog zaslona
17 godina
domac5 kaže...
jel ima tu netko da je presao sa iphonea 4S na galaxy s3? razmisljam o zamjeni al neznam jel cu prec s konja na magarca, dosadio mi je malo iphone, volim se igrat s romovima i kernelima

s konja na magarca nikako, s3 je bolji mobitel, ima mi frend 4s a ja imam s3, kad je vidio moj s3 sad i on zeli.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
domac5 kaže...

s konja na magarca nikako, s3 je bolji mobitel, ima mi frend 4s a ja imam s3, kad je vidio moj s3 sad i on zeli.

S3 je mrvicu bolji, ništa značajno. Jedina prednost/mana (kako gledaš) je veći ekran, sve ostalo je manje više isto.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

S3 bi prije direktno sa iP5 usporedio i tu bi bilo dvojbe mozda, al ovako nema dvojbe uopce.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
Realno, ajfonovcima uopce ne bi preporucip prelazak na android. Stalno ce kukati kako nesto ne valja, kako ovo, kako ono. Znaci ako prckas po mobu, moras se pomiriti s tim da ces ponekad nesto i zasrati. A posto bi flashao(da..iphone je poprilicno dosadan..), onda samo naprijed. Ima materijala.
Ios appovi su nativni, android "trce" u dalvik vm'u. I uopce nema dvojbe s3 vs iphone 4s.
ja
16 godina
bender_007 kaže...
Realno, ajfonovcima uopce ne bi preporucip prelazak na android. Stalno ce kukati kako nesto ne valja, kako ovo, kako ono. 

samo ako prelaze na neki jeftini android sa slabim hardverom. ako prelaze na flagship, nece nitko kukati

Potpis!
16 godina
neaktivan

Može li mi netko objasniti ovaj fenomen:

Stari ima S2 i na njemu 2.3.4 sustav, te mob ima gigu rama, kao i moj s3.

E sad, njemu je stalno slobodno 400-500 mb RAM memorije, dok je meni stalno od 150-200.

U čemu je problem? Meni se stalno ažuriraju mail, whatsapp i face, dok starom samo mail. Face maksimalno uzima oko 60mb, a whatsapp 20. Koji onda đava uzima još megabajta da ih imam toliko malo?

Tnx na odgovoru :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav, imam problem sa jednim S3 od prijatelja. Naime, on je stavio CM11 i od tad mu vise ne radi touch. Znaci i ranije je mijenjao ROM-ove i nikakvih problema nije bilo. Dakle nakon sto je taj ROM stavio ne radi mu touch ali display uredno radi i prikazuje sve. Spojio je miš preko OTG kabla i mobitel i displaj rade, ali touch ne radi. Uradio je unroot i stavio stock ROM, ali i dalje ista stvar. Imate li kakvu ideju sta bi moglo biti? Moze li biti do digitizera? Kaze kad se palio da je malo jace bljesnuo display.

NAPOMENA: Touch tipke menu i back rade. Mozda nije sprzen digitizer???

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 15:43 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice