Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.020.862
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
salesale kaže...
paradoxxxx kaže...

flashao sam supersu iz recovery-a, a prije napravio wipe svega, ali ne radi :D

Danas mi je neki čudan dan...

A ništa idem sve opet ispočetka

nije potreban nikakav wipe, samo flash supersu.zip

samo flash supersu.zip nije upalio, opet su neke aplikacije imale root, a neke ne

root checker je i dalje govorio kako nije rootan, a titanium backup je uredno obavljao posao

ne znam u čemu je bio problem, ali sam onda nakon flasha opet napravio kompletan wipe i sad sve funkcinora

hvala na pomoći

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png
17 godina

Stvar cm11, odnosno kitkata općenito čak i na službenim izdanjima google play servisi koji žderu bateriju. Kad se ugase lokacijski servisi ili čak samo i google now baterija je znatno bolja. Vjerujem da će google to skoro popraviti.

Ja vrtim temasekov cm11 sa ARTom i sve uredno radi, da ne velim leti naspram samsungovih službenih izdanja, trajanje baterije mi nije problem.

Još uvjek mi nisu jasni proizvođači custom interfacea, pa zar ne vide da useru sjajan hw sa svojim sw idiotarijama. Da ne spominjem kretenske nadogradnje koje redovito kasne po par mjeseci za aktualnom verzijom.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 21:24 (redrum781).

0 0 hvala 0
17 godina

imam problem sa slusalicama, ukljucim slusalice, napise mi slusalice ukljucene ali nista na njih ne cujem, onda kad ih naglo izvucem na milisekundu se na njih cuje zvuk i to je to. mozda netko zna rjesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Probaj odmah u pocetku ne ustekati skroz. Hm. Vise mehanicki kvar valjda.

ja

0 0 hvala 0
17 godina
bender_007 kaže...

Probaj odmah u pocetku ne ustekati skroz. Hm. Vise mehanicki kvar valjda.

al nekuzim ako mi pise da su spojene i gore mi je nacrtan onaj znaki da su spojene, jedino ne dolazi zvuk na njih.

13 godina
neaktivan

Jesu original samsungove ili?

17 godina
Gamer321 kaže...

Jesu original samsungove ili?

nisu, isprobo sam od iphona i jos 5-6 nekih drugih no name. na svake da signal da su spojene, i kao da radi ali nema zvuka. resetirao sam uredaj i opet isto.

13 godina
neaktivan

Hmm, ja recimo imam problem kada spojim slušalice tipa Nokie,Sonya.. da mi zvuk bude lošiji, dok na org.radi normalno. Sumnjam da je problem u tome što nisu org.ali..

17 godina

ma da bar dobijem neki sum, bilkakav zvuk, nego tisina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Zavrsio sam dan s 65% baterije, s 2h screen on-a i skinutih pola gige preko wlana, upaljenim whatsapp i facebook notifikacijama, ak ovak bude i ubuduce zadovoljan sam.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 0:31 (Edge).

0 0 hvala 0
15 godina

Nadam se da će uskoro i za SGS III 
link{#}

0 0 hvala 0
16 godina

Stavio adaway,divota...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Negdje na prošlim stranicama sam pročitao da ako imaš garanciju besplatno mjenjaju masku (moj je kupljen u VIP-u kao slobodan uređaj)??? Moja je na svakom kantunu izgrebana jer dječica vole da se igraju a mob je jako sklizak tako da je to bilo i očekivano (padovi i to). Prije nego mob produžim ženi mislio sam to rješit pa me ovo posebno zaintrigiralo, može li netko ovo potvrdit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nani kaže...

Negdje na prošlim stranicama sam pročitao da ako imaš garanciju besplatno mjenjaju masku (moj je kupljen u VIP-u kao slobodan uređaj)??? Moja je na svakom kantunu izgrebana jer dječica vole da se igraju a mob je jako sklizak tako da je to bilo i očekivano (padovi i to). Prije nego mob produžim ženi mislio sam to rješit pa me ovo posebno zaintrigiralo, može li netko ovo potvrdit?

ne verujem da je to tako. barem ne ovde. ako vide jednu ogrebotinu gubimo garanciju :(

15 godina
neaktivan

Pozzz i isprike na offu ali treba mi hitno.... kako da provjerim jeli s3 otvoren na sve mreze. Sof je 4.1.2 ona kratka sifra *#7....# nepali. A nemam micro card od drugih operatera da provjerim. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Pozzz i isprike na offu ali treba mi hitno.... kako da provjerim jeli s3 otvoren na sve mreze. Sof je 4.1.2 ona kratka sifra *#7....# nepali. A nemam micro card od drugih operatera da provjerim. Hvala unaprijed.

probaj sa ovom aplikacijom, check status

http://d-h.st/5Vd

15 godina
neaktivan

Nebi nista instalirao... jedan je zapakiran a drugi samo upaljen pa sam mislio utipkat onu sifru da mi izbaci ali na jb valjda neradi vise. Iz tele 2 su danas kupljeni ako to sto znaci.... p.s Necu ih koristit osobno zato nebih nista prckao po njima

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dajte mi email da nastavimo razgovor za konzolu tamo, ovdje je ogranicen broj poruka.

17 godina

jel zna netko neki "servis" koje ce mi jeftino servisirat s3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto mene s novim "problemom"

Nisam baš siguran je li problem ili ja ne znam podesiti neke postavke

Ovo mi se javlja na NeatRomu i Omegi (4.3), na ostalima nisam primijetio

Dakle, kada malo dulje držim home button da se otvori onaj popis otvorenih app meni se otvori onaj power menu za isključivanje, reboot i to 

Jel to normalno ili nešto ne štima? Ma koliko ja flashao sve ispočetka, radio wipe svega ovo se ne mijenja

Jednostavno home button ima istu ulogu ko i power button jedino što se ne isključi kada se dugo drži  :D

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Od jučer sam na M snapshot verziji CM11.2 sa stock kernelom i sve super radi bez greške. Sve ide glatko...baterija izdrži do kraja dana. {#}

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...

Eto mene s novim "problemom"

Nisam baš siguran je li problem ili ja ne znam podesiti neke postavke

Ovo mi se javlja na NeatRomu i Omegi (4.3), na ostalima nisam primijetio

Dakle, kada malo dulje držim home button da se otvori onaj popis otvorenih app meni se otvori onaj power menu za isključivanje, reboot i to 

Jel to normalno ili nešto ne štima? Ma koliko ja flashao sve ispočetka, radio wipe svega ovo se ne mijenja

Jednostavno home button ima istu ulogu ko i power button jedino što se ne isključi kada se dugo drži  :D

nesto ne stima kod tebe. evo drzim ga vec minut i ne otvara power menu

15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Znaci nemoguce je provjeriti jeli lockan ili ne.... :-/

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 7:39 (tommek10).
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
tommek10 kaže...

Znaci nemoguce je provjeriti jeli lockan ili ne.... :-/

sta je problem i da jeste? lako se otkljuca

14 godina

Mislim da su kod tele 2 ti skuplji mobiteli otkljucani. Tj..nisu zakljucani.

ja

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Kao sto rekoh zapakirani su i htio bih ih prodat a neznam jesu otkljucani ili ne. Davno sam presao s s3 na s4 pa sam zaostao na ovoj temi :-/

Edit: tnx bender

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 9:08 (tommek10).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Kao sto rekoh zapakirani su i htio bih ih prodat a neznam jesu otkljucani ili ne. Davno sam presao s s3 na s4 pa sam zaostao na ovoj temi :-/

Edit: tnx bender

razumem. sorry nemam ideju, jedino da poneses sim karticu drugog operatera. ovde su oko 2€

13 godina
Tinča14 kaže...

Od jučer sam na M snapshot verziji CM11.2 sa stock kernelom i sve super radi bez greške. Sve ide glatko...baterija izdrži do kraja dana. {#}

Misliš cm10.2? 

14 godina
p.s. pogledaj na njuskalu. potrazi s3, gdje spominju da je na tele2 pretplati i vidi sta kazu jel sve mreze ;)
ja
13 godina

Za one tko ne zna, Tele2 prodaje otključane uređaje... Bez obzira na cijenu i klasu... 

4 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice