Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.818.411
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

zelim jednostavno maknuti logo od neatroma pri paljenju mobitela, pa me zanima sta treba obrisati imam dvje stavke.(to mi pise u samom cijelom romu kad ga otvorim preko kompa, system/media i onda pri kraju ovo)... 1.bootsamsung.qmg  

2.bootsamsungloop.qmg 

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

@Juka-91   moze link od jkay za 4.3 jel nenadem za skinuti

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 19:04 (SIII Deny).
13 godina
SIII Deny kaže...

@Juka-91   moze link od jkay za 4.3 jel nenadem za skinuti

Nema za 4.3 jos. Valjda ce biti.

Imas link sto sam ti ostavio za bootanimation. Instaliras i kliknes na button i obrise ti. Mozes ako bas hoces i ona 2 fajla obrisati. (ali nemas potrebe mislim)

ja
12 godina

prvi put ta aplikacija nimi je upalila ostalo je sve po starom, probat cu jos jednom, pa ako neuspje, obrisat cu ono pa vidit kad flasham kako ce biti 

probao opet sa tom aplikacijom, i pise da ga nema vise ali on je i dalje tu, i dalje nemogu upaliti mobitel, bez da odem u recovery i napravim wipe {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 19:14 (SIII Deny).
14 godina

Evo kao što svi znamo za novi software da šteka otključavanje i čeka se po par sekundi. Našao sam privremeno riješenje tih problema barem meni funkcionira nekad se malo zblesira al ne toliko.

Skinite si ovaj program za otključavanje 

http://valid.canardpc.com/2749994

1 0 hvala 1
13 godina
SIII Deny kaže...

prvi put ta aplikacija nimi je upalila ostalo je sve po starom, probat cu jos jednom, pa ako neuspje, obrisat cu ono pa vidit kad flasham kako ce biti

probao opet sa tom aplikacijom, i pise da ga nema vise ali on je i dalje tu, i dalje nemogu upaliti mobitel, bez da odem u recovery i napravim wipe  {#}

Dobro kaze da ga nema. Nema bootanimation.zipa :)

Obrisi i one 2. Ali ne bi trebalo smetati.

ja
12 godina

obrisao i ono dvoje... sa njegovim kernelom sve super pali gasi kad hoces bez problema... cim sam stavio yank mob radi super dok je upaljen cim ga ugasim nemogu ga vise upaliti... cijeli j***** dan se zabavljam sa ovim problemom i nemam rjesenja, a ovi sa aplikacijom i brisanjem nisu upalili

0 0 hvala 0
13 godina
SIII Deny kaže...

obrisao i ono dvoje... sa njegovim kernelom sve super pali gasi kad hoces bez problema... cim sam stavio yank mob radi super dok je upaljen cim ga ugasim nemogu ga vise upaliti... cijeli j***** dan se zabavljam sa ovim problemom i nemam rjesenja, a ovi sa aplikacijom i brisanjem nisu upalili

Ma ja stavio litegx, ok radi. Sad ce neatrom 5.4 svejedno. Idem malo skrtiti rom

Ajd instaliraj busybox ako nemas. Citao sam na yankovom forumu da ima i veze s time..

ja
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 19:34 (bender_007).
13 godina
neaktivan

Ja uzivam pa vidit cemo dokle cu:) druga slika je cisto lagani multitasking:)

juka

0 0 hvala 0
12 godina

nemam zivaca vise za yank mozda kasnije, sad skidam par kernela koje sam nasao na neatlite rom stranici koji podrzavaju 4.3 rom pa cemo probati ostale, ako isto bude komplikacija vratim se na stock kernel i to je to dok nedode v5.4 kako si i rekao da ce uskoro

0 0 hvala 0
13 godina
SIII Deny kaže...

nemam zivaca vise za yank mozda kasnije, sad skidam par kernela koje sam nasao na neatlite rom stranici koji podrzavaju 4.3 rom pa cemo probati ostale, ako isto bude komplikacija vratim se na stock kernel i to je to dok nedode v5.4 kako si i rekao da ce uskoro

Novi ima aromu odmah :)

ja
17 godina
neaktivan

meni sad vise nista jasno. Citam svakojake postove itd. jel ovaj 4.3 official il nije ? zadnji rom koji sam skinuo kak da provjerim sta je ? npr. kad odem na xda developerse ko da sam dijete od 7 godina koji gleda u integrale. Jednom sam se tjedan dana dana aktivno pokusavao snaci da skuzim sve tamo ali nula bodova.

je..... ti takve mobitel i je.... s 5000 stvari da proradi kak spada. Napokon podesim mob da radi kak spada, skinem updejt, pa ne radi, pa wajpaj sve i opet ispocetka jebada s postavljanjem moba kao sta je bilo.

neznam otkud da pocnem. Kako da budem siguran da imam updejt koji sam updejto OTA tj. da skinem taj apsolutno isti i flashnem ga preko odina ? se to moze nekak laicki saznati?

13 godina

Skines sa sammobile. Official je.

Imas gore za check firmware, odaberes gt-i9300, croatia, vip ili sta vec. Imas razne opcije. Skines, flashas.

ja

0 0 hvala 0
12 godina
bender_007 kaže...
SIII Deny kaže...

Novi ima aromu odmah :)

zanimljivo kako znas sve to {#}

13 godina

Neke stvari znas a druge se pravis da znas :))

imas par kernela na odabir, imas i xposed odmah u njemu. Samo makni ako nadjes opciju za xprivacy..

ja
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 22:24 (bender_007).

1 0 hvala 0
17 godina
bender_007 kaže...
official ili? koja mreza?

VIP official download.

13 godina
makopos kaže...
bender_007 kaže...
official ili? koja mreza?

VIP official download.

Ako si napravio EFS backup mozes.

Ako nisi onda skini za tele2 rom ili bilo koji gdje vidis xxemg4 modem ili noviji.

ja
14 godina
neaktivan

Dobro jutro imam jedan veliki problem nakod updata na 4.3 VIP koji mi se ponudio neki dan imam

velikih problema google play mi se non stop rusi i ne dozvoljava uopce da udem u njega

napravio sam i full wipe i hard reset al opet isto

pa me zanim dali netko ima takvih problema hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

baci ga u smeće jer ja dolazim u takvu napast. šta su napravili sa ovim užas. a svi koji govore da je lako stavit ROM je sr*nje, upute su ovakve, da bi napravio ovo moraš prvo napravit ono, a da bi napravio prvo to, moraš još prvo napraviti ono itd... daleko je to od onog šta pričaju one-click install.

Vratit na staro je teško ko i maknut f*ckin lock screen sa uzorkom, ne mogu ga nigdje više naći po postavkama da maknem to.

toliko čovjek može biti isfrustriran jednim glupim updateom, da bar to nisam radio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 8:00 (makopos).
16 godina
neaktivan

Čoviječe koliko raznih informacija to je strašno. Kako je na taj sajt za skinit izaša ViP official rom koliko će im trebat da ga stave na redovni update. Jeli se to očekiva za ViP danas sutra da dode? Ili će sve to za mjesec-dva? Mislim ima li smisla se zajebavat ako će se sutra-preksutra moć updejtat sa 2 klika?

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vip je već počeo postati over the air update...trebao bi ga dobiti ovih dana...pokusaj i rucno...otidi u postavke/o uredaju/ aktualizacija softwarea i tamo aktualiziraj
juka
17 godina

Evo npr. ovaj ROM : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47151452&postcount=7508

i zadnji tekst u crvenom dole piše napravi wipe/format, a kako to napraviti? gdje su upute ? o tome pričam, svi oni misle da svaki user radi ROM upgrade nekih tri puta dnevno pa da svi sve znamo....

13 godina
neaktivan

Netko tko flasha costum rom bi tebao znati to napraviti....zapravo full wipe i format se podrazumjevaju kod bilo kojeg mjenjanja roma....ali za sve postoji prvi put, jel tako....ugl ako si ti sad na stock romu....skines neatrom koji zelis i stavis ga na sd karticu, zatim rootas mobitel jer bez toga ne mozes stavljat romove, znaci das si *te ovlasti* sa rootom....evo ode ti je detaljno objasnjeno http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/ ....onda si instaliraj rom manager app sa play storea i u njoj ces imat drugu opciju instal costum recovery...sljedis upute i instaliras za svoj model costum recovery....onda iz te iste aplikacije odes u opciju reboot into recovery...u recoveryu nades sljedece ocije---wipe chache, onda wipe delvik cache, i wipe data/factory reset( to sve ti je zapravo taj wipe/format) !!samo pazi time ti se brisu svi podatci sa mobitela!! i onda nakon toga odes iz tog recoverija na install zip/install zip from sd card1(u mene se tako zove moja sd kartica u tebe ce mozda drugacije) i nades onaj neat rom koji si tu spremio u .zip formatu i slijedis upute....i to ti je to,,,moze i drugi kernel ako zelis instalirat, ako zelis na isti nacin kao da hoces instalirat rom znaci u recoveriju install from sd card i samo nades zip od kernela koji si nades na internetu i prethodno skines i spremis na sdcard

juka
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 9:45 (Juka_91).
17 godina

Čekaj, moram kupiti microsd karticu ?

13 godina

Nije toliko komplicirano.

Treba sve u jednu temu strpati.

Znaci oni koji su na vipu, koji nemaju rootan uredjaj, ne mogu ni napraviti backup EFS particije. Barem ne na 2 od 3 nacina. Tko je voljan isprobati treci a nije rootan nek se javi u pm, sastavim nesto brzinski (kad dodjem doma, jel).

Znaci, sta bi vip korisnik koji nije rootan trebao napraviti:

1. ROOTATI, da..rootati.

2. Odmah backup efs i prebaciti na disk..

3. E sad mozes flashati, mozes unrootati i dobiti official ota..

Zasto ? Tele2   korisnik vec ima xxemg4 modem i samim tim ima i novi format efs'a, novi modemi ga mogu citati, stari ne mogu. Povratkom na stari 4.1.2 (najnoviji official tele2) ce njima sve ok raditi. Vipov korisnik nece imati signala itd i biti ce primoran koristiti novi modem.

Vjerojatno negdje imaju upute na jednom mjestu ali trebalo bi na domacu stranicu blog, whatever, mozda u jedan thread ovdje sve upute napisati, mozda prevesti.

- ne treba ti micro sd, nista od onog gore ne brise internu memoriju. Brisu se vitalni dijelovi android os'a.

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 10:00 (bender_007).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo da kažem... isti slučaj s lock screen-om treba mu i do 7-8 sekundi da probudi zaslon nakon dužeg mirovanja ali kad ga probudi nema problema samo kad dulje stoji od sat dva pa na dalje... inače radi se o vip-u i stock-u... to su te boljke, nadam se da će doći nekakav fix s updateom ako ga uopće i bude... pozdrav. živili

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Brise se sa wipe data/factory reset sve sa interne memorije....a na sd kartici sve ostaje
juka
14 godina

Molim vas ako mi možete reći zašto se ne mogu spoiti sa svojim uređajem na kućni wi-fi.
Naime jučer je kod nas bilo jako nevrjeme , ( inače sam sa Otoka Raba) te je nestajalo struje pa je tako i Internet "štekao".
Danas sam se išao spoiti sa SGS III na moj kućni wi-fi ali mi se ne želi spoiti.

Dok se moja sestra koja ima iPhone 4 normalno spaja.
Ja se s laptopom također normalno spoim i sve radi.

Dok mi na drugome računalo koje je žično spojeno također odbija spajanje ( no to je sada nebitno)

U privitku su slike (slika_1.) kad se pokuša spoiti te ( slika_2.) koja mi daje rezultat spajanja.

To sam primjetio jučer na večer, kad sam se išao spoiti, inače do tada je sve normalno radilo.
Ako ima kakve veze uređaj je "official" te nikada na njemu nisu rađene nikakve preinake.

Hvala na razumjevanju. {#}

slika_1 slika_1
slika 2 slika 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 10:33 (Gale92).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

`jutro...opet ja :)   Sad sam se opet bacio malo na iscitavanje ovih poruka... Ako sam dobro shvatio-nakon sto sam uradio update preko odina na vip 4.3,juce sam pokusao vratiti na 4.1.2 (bih ero I9300XXEMC2 jer sam iz bih,mada ne koristim tu eronet mrezu al hajd to nije tako ni bitno),sve je proslo poprilicno ok,osim sto na kraju nisam imao signal...medjutim sad vidjeh ako bi skinuo tele2 I9300XXEMG4 (bih ero I9300XXEMG4 nosi istu oznaku,tako da pretpostavljam da je to slicno),trebao bi imati signal i na 4.1.2...

inace vise sam se pogubio sa ovim svim objasnjenjima, kako je krenulo,jos malo cemo poceti praviti sami sebi mob a ne sredjivati softw.  :D

Juce sam se zalio na bateriju,kako se brzo trosi,preko toga mogu i prijeci,evo npr: juce sam napunio na 100%,ukljucio power saving mode...trenutno je baterija na 74% sa 16h13min,jeste da nisam nesto pretjerano ni koristio mob. (screen 1h10min itd)..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

dosao novi yank555 i novi liteGX pa idemo isprobati kako sljaka, nadam se da danas budem imao vise srece 

edit: koliko sam ja skuzio a trebalo bi biti tako, ako netko hoce se vratiti na 4.1.2 sa 4.3 mora imati XEMG4(4.1.2) i onda ce sve biti ok sa signalom itd.. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 11:01 (SIII Deny).

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice