Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.915.598
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Samo redownload napravi. Vjerojatno broken download..

ja
15 godina
Luc989 kaže...

Stavio sam zadnji Slimbean 4.2.2 i kada pokušam flashati googy max kernel piše installation aborted. :S

Probaj sa TWRP 2.6.0.0 recoveryem. Imas i9300 ili i9305?

14 godina

i9300.Napravio redownload, stavio TWRP 2.6.0.0 recovery i opet neće flashati Googy-Max Kernel 1.6.8.zip

ps. kako na romu promjeniti da nebude sve tako sitno nego malo krupnija slova, ikone... itd

Luc
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 17:02 (Luc989).
17 godina
Luc989 kaže...

i9300.Napravio redownload, stavio TWRP 2.6.0.0 recovery i opet neće flashati Googy-Max Kernel 1.6.8.zip

ps. kako na romu promjeniti da nebude sve tako sitno nego malo krupnija slova, ikone... itd

Odi u settings pa udi u interface te pod lcd density... Tamo imas upute, uglavnom kroz par restartanja namistis idealnu rezoluciju.. Kod mene je trenutno 320

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
12 godina
neaktivan

Pozdrav. Da li neko zna kako da popravim live wallpaper tj da se ne rusi kad hocu da ga stavim vracao sam mobilni i na tvorničke postavke ali nista mislim da je nesto do mobitela jer i kolega ima galaxy s3 i taj mu wallpaper radi bez problema. Hvalla

0 0 hvala 0
15 godina
rus63 kaže...

Pozdrav. Da li neko zna kako da popravim live wallpaper tj da se ne rusi kad hocu da ga stavim vracao sam mobilni i na tvorničke postavke ali nista mislim da je nesto do mobitela jer i kolega ima galaxy s3 i taj mu wallpaper radi bez problema. Hvalla

I ja mogu potvrditi da i meni wallpaperi rade normalno

Krstacic Nino
13 godina

Samo ti live wallpaper koji je od velike koristi i vaznosti steka ?

ja

0 0 hvala 0
14 godina

Jedno pitanje

Sta bi ovo trebalo znaci, skinuo sam sa neta pa stavio preko ODINa ovaj MG4 zadnji za Croatia TRA, sta u biti i je moj telefon, ali kad ga spojim na KIES, pise da je ALB, ili kad udjem u RECOVERY pise takodjer MultiCSC ALB.

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne steka samo taj steka mi jos jedan koji sam skinuo a prije sam ga imao na mobu. Evo sad sam skinuo bass booster i on mi se zaustavlja a isto sam ga prije imao 

15 godina
neaktivan

Imam Miui v5 3.8.16 i dosta sam zadovoljan... brz,jednostavan rom, ugl. za ljude koji vole ios.

Sada skidam GlamourS4 s3 v2.9, jel neko koristi, kakav je?

Phone: Samsung Galaxy SIII [I9300]

0 0 hvala 0
13 godina
To si otprilike sam odgovoris. Pogledas na kojoj je bazi. Nema smisla prolaziti 100 romova kojo su na istoj bazi.
ja
17 godina
lilwrba kaže...

Imam Miui v5 3.8.16 i dosta sam zadovoljan... brz,jednostavan rom, ugl. za ljude koji vole ios.

Sada skidam GlamourS4 s3 v2.9, jel neko koristi, kakav je?

Nisam testirao, navodno da jede puno RAM :/ :)

15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudovi, bio sam do sada na S2, S3 uzeo na probu i nije me odusevio, mozda je razlog tome sta je gore neki stock rom od vipa, koji rom bi preporucili staviti na njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Pozdrav ljudovi, bio sam do sada na S2, S3 uzeo na probu i nije me odusevio, mozda je razlog tome sta je gore neki stock rom od vipa, koji rom bi preporucili staviti na njega?

Najnoviji stock rom, root + perseus kernel, uv cca 100mV, par trikova što sam napisao u ovoj temi za S3 (animacije sve na 0.5x, + force gpu rendering u developer options). i vozi miško ;)

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
odjavljen

Jel ima kakva aplikacija za free in-app purchase?

Imam rootani S3

EDIT:Znam za GameCIH,ali trebam nešto da baš možeš kliknuti na buy u aplikaciji i ''kupiti'' određenu stvar.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 13:48 (Zin8).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Imam rootani S3

EDIT:Znam za GameCIH,ali trebam nešto da baš možeš kliknuti na buy u aplikaciji i ''kupiti'' određenu stvar.

Naravno da ima, zove se freedom, na mobu sam pa nemogu linkat

14 godina
EchoOne kaže...
eplati.com kaže...

Najnoviji stock rom, root + perseus kernel, uv cca 100mV, par trikova što sam napisao u ovoj temi za S3 (animacije sve na 0.5x, + force gpu rendering u developer options). i vozi miško ;)

Sta znači točno force GPU rendering ?

15 godina

poz

posto sam presao sa s2 na s3 a i trenutacno sam novi sto se tice ove teme,  jel moze neka preporuka custom roma (ili da ostajem na stock romu 4.1.2.)

hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mkexx kaže...
EchoOne kaže...
eplati.com kaže...

Sta znači točno force GPU rendering ?

Znaci da gpu obavlja graficke zadatke umjesto cpua. Amo rec...

psihoroba kaže...

poz

posto sam presao sa s2 na s3 a i trenutacno sam novi sto se tice ove teme,  jel moze neka preporuka custom roma (ili da ostajem na stock romu 4.1.2.)

hvala 

Znaci 4 posta iznad procitaj, odgovorio sam na to pitanje...

Jel tako tesko bar jednu stranicu procitat, a to je najcesce postavljano pitanje.

Nhf, al citanje nije nikog ubilo...

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
neaktivan

Zna li neko možda odakle da naručim sa Samsung Galaxy S3 Mini, one zaštitne maske, te one folije itd? Ako neko zna neku stranicu molin vas bacite link (naravno, da je pouzdano).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.

0 0 hvala 0
15 godina
LadiesMan kaže...

Zna li neko možda odakle da naručim sa Samsung Galaxy S3 Mini, one zaštitne maske, te one folije itd? Ako neko zna neku stranicu molin vas bacite link (naravno, da je pouzdano).

eBay :)

ja sam za sebe kupio u T-mobile centru za svoj uređaj SGS III i zadovoljan sam

Krstacic Nino
16 godina

Prvi put nosio mob bez maske, pao i puklo staklo {#}

Koja je najjeftinija varijanta? Ebay pa platiti u nekom servisu? 

Zna li netko koliko je to kvalitetno. Citao sam da prasina ulazi i takve šeme.

Jer preskupo mi u ovlastenom servisu...

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

0 0 hvala 0
17 godina
psihoroba kaže...

poz

hvala 

Za pocetak mislim da bi ti Omega 4.2.1 bila idealna :) Osjetit ces promjene, stabilan je, pregrst opcija a vizualno gotovo isti stocku :)

14 godina
odjavljen
PiXeLsss kaže...
psihoroba kaže...

poz

hvala 

Za pocetak mislim da bi ti Omega 4.2.1 bila idealna :) Osjetit ces promjene, stabilan je, pregrst opcija a vizualno gotovo isti stocku :)

Moze neke prednosti/mane u odnosu na stock?

Ako ima nekih boljih stvari prešao bih ali neda mi se zezat ako nije nešt posebno

14 godina
neaktivan
Psihoroba, daj slimbean 4.2.2 sansu...znaci iskustvo najslicnije nexusu 4 cisti android, rom velik jedno 100 mb, mozes instalirat dodatno jos neke aplikacije ako zelis koje idu uz taj rom. Ja sam vec tjedan dana na njemu kernel sam ostavio koji vec dode uz taj rom super zadovoljan jako brz, fluidan 100 posto, multitasking puuuno bolji nego u stocku. Probaj ako volis jednostavne i ciste romove..
juka

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
...i da sto je najvaznije stabilan i bez bugova...mislim na ovaj zadnji za galaxy s3 znaci build 8
juka
14 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

ti sereš o čitanju meni pa pročitaj ti prvo tražio sam custom rom a ne stock -.-' (najjaci su mi ti likovi sto samo pametuju)

Prvo malo pripazi na rječnik.

Drugo, tražio si custom rom, ja sam ti dao kombinaciju s kojom bi ti mob radio odlično. Mogao sam ti reći umjesto stock roma da staviš wanamlite i što bi vidio razlike? Teme i modove si ionako sam odabereš i složiš koji ti trebaju.

Treće, stranica ranije, 2 odgovora na tvoje pitanje - i da - pametujem ti jer si lijen pročitat teksta više nego što na titlu filma piše, a bahatiš se onima koji ti hoće pomoć.

Zato ne budi lijen, pričitaj koju stranicu ranije i pronađi svoj odgovor.

4 2 hvala 0
15 godina

nisam tu da se svadjam tako da ne bitno ... 

Jel neko zna dal se moze bspl sim unlock odradit na telefonu? (uredjaj je rootan vec) 

edit: dal se flashanjem custom roma uredjaj otkljucava na sve mreze?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 15:29 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zin8 kaže...
PiXeLsss kaže...
psihoroba kaže...

poz

hvala 

Moze neke prednosti/mane u odnosu na stock?

Ako ima nekih boljih stvari prešao bih ali neda mi se zezat ako nije nešt posebno

Na pocetku instalacije odaberes koje ti aplikacije trebaju a koje ne; vise slobodnog RAMa u odnosu na stock; bolja fluidnost; dolazi s dosta tweakova; mogucnost flashanja razlicitih karnela; ono sto se meni najvise svida i bez cega nemogu je opcija javljanja/prekidanja poziva na fizicke tipke {#} Ja sam ga koristijo dosta i jednostavno nisam imao zamjerki, ni jedan force close ili bug nisam nasao.. tako da nema mane u odnosu na stock kod mene. Topic na forumu ima preko 10 milijuna pregleda, nebi ljudi bilo da nevalja.

Ako zelis stock look to ti je best rom s moje strane, ako ces cisti googlov imas slimbean i CyanogenMod
Neznam, nista te nekosta isprobat, jednostavno prije u CWM napravis backup i ako ti se ne svidi jednostavno restore na staro {#} 

14 godina
rosimic90 kaže...
Zin8 kaže...

Imam rootani S3

Naravno da ima, zove se freedom, na mobu sam pa nemogu linkat

Dali postoji neka vrsta hackanog GP-a ili je 4shared jedini nacin 

Mislim na{#}

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice