Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.915.796
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
rosimic90 kaže...
mario1990 kaže...

Preko odina stane na ovome dijelu (slika) i nema pomaka! Tako samo stoji. 

To se i meni dogadjalo s tom verzijom, probaj neku drugu

Problem rijesen sa odinom, stavio stock sa sammobila i radi. Medjutim kad ga spojim na kies pise da ova verzija ne podrzava nadogradnje preko kiesa. Verzija je sa sammobilea 4.1.2 tele 2. 

I moze preporuka nekog custom roma 4.1.2 ili 4.2.2. Da radi sve ili da su minimalni bugovi. Preferiram cisti android. :)

De gustibus non est disputandum.
13 godina
stavi ti lijepo neatrom lite(4.1.2) i aromamods za njega. Sve sto treba tamo je.
ja
13 godina

Jucer kupio ovu torbicu odlicna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tri "rešetke" pokrivaju ionako malu površinu zvučnika, neznam zašto su tako napravili.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Element Eclipse - Samsung Galaxy S3 Case

http://dx-box.com/element-eclipse-samsung-galaxy-s3-case.html

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo je fora rješenje za zvučnik, imaš ga sprijeda. Ali opet ima ali haha....prevelik je uređaj. Ali, nemoš i ovce i novce tako da, maska je jako dobra.

Iako je ovo po meni još uvijek uvjerljivo najbolja stvar za S3.

Maska s tim "naslonom" iza, slušalice, folija za ekran te auto punjač za 10$.

http://www.ebay.com/itm/Black-Skin-Gel-Case-DC-Charger-Blk-Headset-Clear-LCD-For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-/370712166482?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item56502ac052

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dakle..
Koja je fora da se mobitel sam spoji na roaming unutar RH ??

Konkretno, tele2 mreža. Šta treba napraviti

u postavkama mobitela da se to više ne događa?

Pod "način rada mreže" imam

1)GSM/WCDMA(automatski način) 

2)GSM

3)WCDMA

PS.bio je isključen "podatkovni roaming"

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pod mobilne mreze odaberi operatera rucno...vjerovatno tiod odaberi operatera odabrano automatski...
juka
17 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Pod mobilne mreze odaberi operatera rucno...vjerovatno tiod odaberi operatera odabrano automatski...

Ma kuzim ja tebe, to sam i napravio, odabrao sam "Tele2 3G"

Tak imam u ponudi zajedno sa ostalim mrežama kada ih mobitel skenira.

Zanima me šta će sad biti.. Da li se on može svejedno spojiti na roaming?
Ako odaberem "Tmobile3G" .. onda bi trebao imati bolji signal na mjestima

gdje nema glupog tele2 ? 

Ps. svejedno me FASCINIRA mogućnost da se na

teritoriju RH možeš spojiti na roaming iz neke susjedne države.

Jeba me pas, to je stvarno za izludit.

14 godina
neaktivan
Ja zivim blizu granice ss bih i stalno mi se spajao na njihov eronet, prije na s2, sad sam na s3 to napravio rucno odabraoi ne spaja mi se sam...iako mi je ovdje njihiva mreza na punom signalu a nasa tmobile 3g ako imam dvije u kuci sretan sam...
juka
14 godina
neaktivan

Za nekih mjesec dana ću dobit samsung galaxy S3 mini, pa me zanima ima li ga netko, te kakvi su dojmovi?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Za nekih mjesec dana ću dobit samsung galaxy S3 mini, pa me zanima ima li ga netko, te kakvi su dojmovi?

Dobar, brz, mali, samo u cijeloj prici, los ekran :).

14 godina
neaktivan
BMK kaže...
LadiesMan kaže...

Kako misliš loš ekran?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina

evo malo novosti: CM10.2 official {#}

koristim custom rom NeatRomLite 4.1.2 i stvarno je super, brz i fluidan... zanima me jer netko od vas koristio 4.2.2 NeatRomLite, kakav je?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 13:30 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
13 godina

4.2.2 neatrom je takodjer brz itd..

Ali ne mozes mijenjati kernel, tezi je na ramu podosta itd..

Koristio sam mjesec dana, super je ali 4.12 leti :)

ja

0 0 hvala 1
12 godina
BMK kaže...
LadiesMan kaže...

Vidiš meni je bio dosta spor i trzuckav, dugo loadanje apliakcija. 4.1.2 stock fw, resetiran na tvorničke ali mi je i dalje bio spor.

15 godina
mario1990 kaže...

I moze preporuka nekog custom roma 4.1.2 ili 4.2.2. Da radi sve ili da su minimalni bugovi. Preferiram cisti android. :)

Bolji rom baziran na AOSPu od SlimBean neces naci. Pregrst opcija i optimizacija te vrlo azurne nadogradnje, apsolutni minimum aplikacija sto znaci da sam rom ima jedva 90mb.

Preporucam da na njega puknes i neki kernel da izvuces max iz baterije.

13 godina

Pardon na Offtopicu. Znam jednog lika kojemu sam ubacio neki rom na uredjaj (da ne imenujem ni rom ni uredjaj itd..ali radi 1a, superfast itd..)..

I lik ubaci - Facebook, - facebook messenger, -neke notifications for facebook i jos 10 crapova za facebook i zove kako mu steka...WTF.. :)

Ima nekih korisnika kojima treba zabraniti smartphone. Nevezano za prijadnje postove ovog foruma, samo se prisjetio kako nesto brzo moze biti crappy u krivim rukama. :)

OFFTOPIC END :)

ja

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Jel ima neko problem s official facebook aplikacijom da mu prilikom uploada uploada recimo jos 10 puta (tu istu sliku)?

1 0 hvala 0
15 godina
Zin8 kaže...

Jel ima neko problem s official facebook aplikacijom da mu prilikom uploada uploada recimo jos 10 puta (tu istu sliku)?

Nisam primjetio tu "greškicu", sve super radi

Krstacic Nino
14 godina
odjavljen
Gale92 kaže...
Zin8 kaže...

Nisam primjetio tu "greškicu", sve super radi

Meni se juler dogodilo treći-četvrti put i uploadalo je nekih 7-8 komada

Reinstalacija nije pomogla

15 godina
neaktivan
MewCore kaže...
mario1990 kaže...

Bolji rom baziran na AOSPu od SlimBean neces naci. Pregrst opcija i optimizacija te vrlo azurne nadogradnje, apsolutni minimum aplikacija sto znaci da sam rom ima jedva 90mb.

Preporucam da na njega puknes i neki kernel da izvuces max iz baterije.

Stavio sam slimbean 4.2.2 i zadovoljan sam s njim.  :) Što se tiče kernela ima neka preporuka?

De gustibus non est disputandum.
15 godina
mario1990 kaže...

Stavio sam slimbean 4.2.2 i zadovoljan sam s njim.  :) Što se tiče kernela ima neka preporuka?

Googy-Max kernel.

Nastavak Siyah kernela nakon cije instalacije po performansama ocekuj nesto izmedju Note 2 i S4 :D

Dolazi sa vise sound engina koji bez ikakve distorzije dizu kvalitetu zvuka, overclock i undervolt cega god hoces, kalibracija ekrana koja korigira Samsungove ultra prenabrijane boje i kontrast koji ubija sve detalje, virtualnu memoriju radi koje bez problema odjednom mozes vrtiti pola appova instaliranih na mobu, dual boot sto znaci istovremenu instalaciju AOSP/CM i Samsungov ROMa i jos hrpu toga. Osobno mi je ovaj kernel unio vise pozitivnih promjena nego kompletni rom.

Sve se vrlo jednostavno moze modificirati u stweaks appu.

14 godina
neaktivan
Mario koji kernel koristis sa slimbean...ima li ti kakvih vecih bugova.....kakav je sa ram memorijom...jel moze googy max kernel sa slimbean...imam official na 4.1.2...prije par dana mi je dosao neki update ali nisam primjetio nikakve promjene, a nikako nisam zadovoljan kakoi upravlja ram memorijom...mislim da moze puno bolje....jedva mi browser whats upp i nekad messenger drzi u multitaskingu cim bi upalio jos nest npr gmail aplikaciju diglo bi mi nesto iz rama od ovog prije...
juka
14 godina
neaktivan
Mario koji kernel koristis sa slimbean...ima li ti kakvih vecih bugova.....kakav je sa ram memorijom...jel moze googy max kernel sa slimbean...imam official na 4.1.2...prije par dana mi je dosao neki update ali nisam primjetio nikakve promjene, a nikako nisam zadovoljan kakoi upravlja ram memorijom...mislim da moze puno bolje....jedva mi browser whats upp i nekad messenger drzi u multitaskingu cim bi upalio jos nest npr gmail aplikaciju diglo bi mi nesto iz rama od ovog prije...
juka
13 godina
MewCore kaže...
mario1990 kaže...

Googy-Max kernel.

Nastavak Siyah kernela nakon cije instalacije po performansama ocekuj nesto izmedju Note 2 i S4 :D

Dolazi sa vise sound engina koji bez ikakve distorzije dizu kvalitetu zvuka, overclock i undervolt cega god hoces, kalibracija ekrana koja korigira Samsungove ultra prenabrijane boje i kontrast koji ubija sve detalje, virtualnu memoriju radi koje bez problema odjednom mozes vrtiti pola appova instaliranih na mobu, dual boot sto znaci istovremenu instalaciju AOSP/CM i Samsungov ROMa i jos hrpu toga. Osobno mi je ovaj kernel unio vise pozitivnih promjena nego kompletni rom.

Sve se vrlo jednostavno moze modificirati u stweaks appu.

taj googy-max na koje sve romove moze ici, da sve ljepo radi....

14 godina
odjavljen

Trebao bi novi straznji poklopac za svoj S3, bateriju,screenprotector i maskicu. Jel se to da nac jeftinije nego na ebayu?

koje je baterije (osim originalnih) najsiplativije uzeti?

I koje maskice imate?Htio bi neku da ne cini mobitel jos glomaznijim a da ga stiti

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 13:47 (Zin8).

0 0 hvala 0
17 godina
Zin8 kaže...

Trebao bi novi straznji poklopac za svoj S3, bateriju,screenprotector i maskicu. Jel se to da nac jeftinije nego na ebayu?

koje je baterije (osim originalnih) najsiplativije uzeti?

I koje maskice imate?Htio bi neku da ne cini mobitel jos glomaznijim a da ga stiti

Ja sam sebi prije koji dan narucio ovo: LINK

Cisto da mi ga zastiti od grebanja, narocito poklopca :) Mislim da tanje i elegantnije od toga neces nac.
Ako trazis dobru zastitu od padova, morat ces pronaci nesto gumenije.

Za ovo ostalo, baci pogled tu: XDA Accessories 

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 14:25 (PiXeLsss).
15 godina
Juka_91 kaže...

Googy max funkcionira sa svim romovima baziranim na CyanodgenMod 10.1(4.2.2), CM 10.2(4.3) i onim koji kao bazu imaju Samsung 4.1.2. Ukratko - 90% romova.

Ne radi sa leaked Sammy 4.2.2 no to su ionako nestabilne bete.

Problem sa multitaskingom je ucestal na sluzbenom romu i moze se rijesiti tako da flashas custom rom (CyanodgenMod i SlimBean su moji favoriti) i nakon toga:

1. Flashati Googy Max Kernel

2. Instalirati STweaks aplikaciju(google play store)

3. u STweaks pod ZRAM namjestiti ZRAM size 500mb i Swappiness 90%.

4. Set ZRAM i resetiras fon.

Nakon ovog probaj ucitati 10 appova i vidi kako multitaska ;)

14 godina

Stavio sam zadnji Slimbean 4.2.2 i kada pokušam flashati googy max kernel piše installation aborted. :S

Luc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice