Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.826.604
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
explorer 4 kaže...

Evo sad će mi doći novi mob, neotvaran.

Koliko ste punili prvi put, 12 sati ili normalno punjenje kao i svako.

odmah ga koristis, kad se isprazni stavis punit

16 godina
neaktivan

Kad se isprazni ostaviš nekih 12 sati .. Meni nije stvaralo probleme ... 

GL&HF
15 godina
neaktivan

Onda ću ovo prvo punjenje 12 sati, a onda dalje normalno do 100 % i to je to.

Hvala :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Hvala :)

nema potrebe .. ionako kad se napuni se isključi

16 godina
explorer 4 kaže...

To sa 12 i više sati, obično se primjenjivalo prije i sa ondašnjim baterijama.

Ovdje nema potrebe.

I što se tiče stavljanja na punjač.

Ja recimo, nikad ne čekam da se mobitel ugasi, pa da ga tek onda spojim na punjač.

Pričakam da ostane par posto, i onda ga uključim.

Jbg, vremena se mijenjaju, pa zajedno s njima se mijenjaju i baterije.

Tako da se više ne radi o onim obveznim/višesatnim prvim punjenjima.

15 godina
neaktivan

Ok, onda stavljam na punjenje dok se ne napuni.

Hvala na objašnjenju :))

0 0 hvala 0
14 godina
explorer 4 kaže...

Ok, onda stavljam na punjenje dok se ne napuni.

Hvala na objašnjenju :))

U ostalom imaš u uputama kako se vrši prvo punjenje, {#}

Krstacic Nino
12 godina
merio kaže...
Tinča14 kaže...

Jel možda netko koristi Cyanogenmod ?

Čudno mi je da još nema stable verzije. Baš sam ga se zaželio, za sad sam na leakanom 4.2.2 i super je, ali mi je već taj dizajn dojadio.

Nikad neće biti stable verzije. Makar dok samsung ne izbaci source code..znači nikad! 

Ali ovo za sada sto je vani se moze smatrati jako stabilnim, meni radi brze od bilo kojeg samsungovog official roma. nema laga nema ničeg sto bi mi smetalo, a uz to je i ljepši {#}

stabilna verzija postoji ali za koji mobitel neznase zasad evo i izvor...

14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
merio kaže...
Tinča14 kaže...

Jel možda netko koristi Cyanogenmod ?

Čudno mi je da još nema stable verzije. Baš sam ga se zaželio, za sad sam na leakanom 4.2.2 i super je, ali mi je već taj dizajn dojadio.

Nikad neće biti stable verzije. Makar dok samsung ne izbaci source code..znači nikad! 

Ali ovo za sada sto je vani se moze smatrati jako stabilnim, meni radi brze od bilo kojeg samsungovog official roma. nema laga nema ničeg sto bi mi smetalo, a uz to je i ljepši {#}

stabilna verzija postoji ali za koji mobitel neznase zasad evo i izvor...

sve osim exynos4

12 godina

htjeo sam si nabaciti neki rom za promjenu pa sam gledao i naisao na ovaj... zapeo mi je za oko pa me zanima jel netko od vas se susreo sa tim romom i jel ima kakvih iskustava... sta kazete na ovaj rom?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Može li mi netko od vas reći koliko mu mob otprilike troši baterije preko noći, te koliko se uspije dobiti screen on na wi-fi a koliko na 3G.

Pitanje samo za one koji nisu rootali mob, jer ga ja neman potrebe rootat za sada.

Meni preko noći potrosi oko 23%, (npr. s 88%->55%; 23% -> ugašen i sl.) bas ovaj tjedan isprobao 3-4 puta jer sam u Istri pa ga punim drugacije nego doma u ZGB gdje je uvijek po noci na punjacu. Mozda je razlog potrosnje i cesce skakanje s mreza jer 3G gotovo i ne radi, a i 2G je jadan. Inače, mob je nerootan, stock unbranded, na VIPu, sa svim updejtima do sada, na njemu je uvijek sve ukljuceno (WiFi, 3G, GPS, Skype, GTalk...)...

14 godina
neaktivan

hocu da kupim ovaj s3 ali danas mi neki momak daje ponudu S3 ali neki flip cover kamera 12mpx 4.12 YB dali to ima ili sta je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
frulex kaže...
explorer 4 kaže...

Može li mi netko od vas reći koliko mu mob otprilike troši baterije preko noći, te koliko se uspije dobiti screen on na wi-fi a koliko na 3G.

Pitanje samo za one koji nisu rootali mob, jer ga ja neman potrebe rootat za sada.

Meni preko noći potrosi oko 23%, (npr. s 88%->55%; 23% -> ugašen i sl.) bas ovaj tjedan isprobao 3-4 puta jer sam u Istri pa ga punim drugacije nego doma u ZGB gdje je uvijek po noci na punjacu. Mozda je razlog potrosnje i cesce skakanje s mreza jer 3G gotovo i ne radi, a i 2G je jadan. Inače, mob je nerootan, stock unbranded, na VIPu, sa svim updejtima do sada, na njemu je uvijek sve ukljuceno (WiFi, 3G, GPS, Skype, GTalk...)...

Hmm, pa evo meni preko noci potrosi 3-4 % otkad sam ga kupio. Sve 5 zasad.

mirkossam kaže...

hocu da kupim ovaj s3 ali danas mi neki momak daje ponudu S3 ali neki flip cover kamera 12mpx 4.12 YB dali to ima ili sta je?

Ne postoji s3 s 12mpix kamerom

13 godina
neaktivan

Razbio sam staklo na kameri na stražnjoj strani, samo ono staklo izvana, može li mi netko reći gdje bi mogao to popraviti/zamijeniti i koliko bi koštalo? Koliko dugo moram čekati da mi to zamijeni?
Kamera normalno funkcionira, samo zbog razbijenog stakla su mi slike mutne jer ne može izoštriti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mob mi na 4.1.2 trza ko lud,narocito kada izlazim iz browsera ili fejsa...

oficijelni rom i nije rotan...

uopce nije fluidan...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

"Zanimljivo" je čitati te vaše komentare: koliko se baterija potroši kroz noć, gdje kupiti ovo, gdje kupiti ono..., raspravljate o sitnicama koje nisu uopće bitne,

vrlo važno jeli bat. kroz noć padne za 5, 7, 16%..., zato i postoje punjači pa se napuni. Ovi koji ne mogu naći razne djelove, servisi sve to imaju.

A još je "zanimljivije" kad se upuste u nekakvo "bildanje" mobitela, a onda poslije kukaju ne radi mi ovo, "zapinje" mi ono hehe, pa pustite sve kako

je došlo iz tvornice i sve će biti u redu. Svašta.??

Ajde živili vi meni !

PS:

Ovo nije komentar na posljednj post nego gledano u globalu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 1:46 (dadonv1).

4 8 hvala 0
16 godina
dadonv1 kaže...

"Zanimljivo" je čitati te vaše komentare: koliko se baterija potroši kroz noć, gdje kupiti ovo, gdje kupiti ono..., raspravljate o sitnicama koje nisu uopće bitne,

vrlo važno jeli bat. kroz noć padne za 5, 7, 16%..., zato i postoje punjači pa se napuni. Ovi koji ne mogu naći razne djelove, servisi sve to imaju.

A još je "zanimljivije" kad se upustite u nekakvo "bildanje" mobitela, a onda poslije kukate ne radi mi ovo, "zapinje" mi ono hehe, pa pustite sve kako

Ajde živili vi meni !

PS:

Za takve kao ti je iPhone puno bolji izbor od Galaxya S3. Šteta je imati Galaxy i ne zanimati se za stavljanje custom romova i sl. Flešanje raznih piz*arija nije nužno i razlog da nekome S3 šteka, sve ovisi kako tko koristi svoj mobitel.

šumski put je bio ravan.
14 godina
protjeran
dreammaker kaže...
dadonv1 kaže...

A još je "zanimljivije" kad se upustite u nekakvo "bildanje" mobitela, a onda poslije kukate ne radi mi ovo, "zapinje" mi ono hehe, pa pustite sve kako

Ajde živili vi meni !

PS:

Za takve kao ti je iPhone puno bolji izbor od Galaxya S3. Šteta je imati Galaxy i ne zanimati se za stavljanje custom romova i sl. Flešanje raznih piz*arija nije nužno i razlog da nekome S3 šteka, sve ovisi kako tko koristi svoj mobitel.

Ne, ne neka rade što god hoće, ja sam uvjek slobodouman i ne zamjeram nikom ništa, ali eto, primjetio sam...

Hvala na savjetu, ipak ću ja zadržati Galaxy S3 {#}

16 godina
neaktivan

Jedno pitanje .. Imam na ekranu ogrebotinu, nije to nista upecatljivo i veliko ali meni osobno smeta .. 

Zanima me moze li se taj gornji dio zamijeniti? Znaci ne cijeli ekran itd .. Samo onaj recimo "pokrov" ? 

GL&HF
12 godina
AmD kaže...

Jedno pitanje .. Imam na ekranu ogrebotinu, nije to nista upecatljivo i veliko ali meni osobno smeta .. 

Zanima me moze li se taj gornji dio zamijeniti? Znaci ne cijeli ekran itd .. Samo onaj recimo "pokrov" ? 

tesko jel je taj dio zaljepit sa ekranom od ispod... vecinom mjenjaju komplet sve...

16 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
AmD kaže...

tesko jel je taj dio zaljepit sa ekranom od ispod... vecinom mjenjaju komplet sve...

A baš me bode to u oči .. Puno mi je dat za sve .. 

GL&HF
15 godina
neaktivan

Ljudi, koliko dugo vam se puni mob...meni jučer 4 sata trajalo, jel to onda spor punjač ili šta?

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
AmD kaže...

Ako nisi zvao servis ?, najbolje je nazovi i pitaj. {#}

Meni je do sada pao dva puta, srećom na tepih{#}, nadam se da više neće.?

P.S.

Malo manje se "gužvaj" sa curom, ženom ? pa neće ispadati.? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 18:58 (dadonv1).
14 godina
protjeran
explorer 4 kaže...

Ljudi, koliko dugo vam se puni mob...meni jučer 4 sata trajalo, jel to onda spor punjač ili šta?

Nije to puno, to je realno punjenje. Vjerojatno je bio na 0%.

14 godina
protjeran

Možda malo glupo pitanje ?, dali je ista brzina punjenja preko USB-a (preko nekog uređaja npr. laptop) i preko mrežne utičnice.? {#}

E da je Tesla da nas riješi tih silnih kablova, žica... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 18:52 (dadonv1).

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mirkossam kaže...

Dobro ti je netko rekao, ne postoji (za sada) 12 mpx, max. je 8 mpx.

13 godina
dadonv1 kaže...

Možda malo glupo pitanje ?, dali je ista brzina punjenja preko USB-a (preko nekog uređaja npr. laptop) i preko mrežne utičnice.? {#}

E da je Tesla da nas riješi tih silnih kablova, žica... {#}

I nije glupo pitanje, skroz na mjestu. Nije isto preko punjaca i drugih usb "izvora".

Isto tako smanji snagu kad je skoro puna baterija. Itd.

ja
13 godina
neaktivan

Koristio sam kratko Lumiu 920, pa kao bivši vlasnik i S3 samo kratki osvrt da vam kažem (kopirano iz teme za lumiu 920). Znam da je bilo nekih koji su kombinirali mjenjati jedan za drugi...

Fora aparat, al jos je daleko od konkurencije. Fale neke osnovne stvari (flash, ne otvara sve stranice - filmovizija recimo, notifikacije su iz prošlog desetljeća, nema usb otg, ne čita .mkv, ne može se autorotacija isključiti, lcd ispran - manjak kontrasta...), a kamera to definitivno ne opravdava - što joj je i najveća prednost (odnosno najjača stavka smartphona).

Naslijepo gledajuci, ne vidim nikakvu razliku u kameri izmedju 920 i mog Notea2. Neki ce rec jedna je bolja od druge, al evo, nisam bas nesto primjetio.

Nisam primjetio nesto vecu fluidnost nego na mom Noteu, doduse sucelje je iznimno jednostavno pa nema mjesta da bilo sto i zatrza. Možda malo i je fluidnije, a možda je placebo efekt jer očekujem da bude "full fluidnija". Tipkovnica je solidna moram rec..

Sve u svemu, nakon 2 dana koristenja, za iste novce, moj dojam je da je S3 pere za 2 koplja, a kamoli Note2...

Eh da, uzeo sam frendov S3 u ruke pored Lumie, al nisam ravnomjeran za dat osjećaj o težini jer je S3 bio privezan za par balona helija mislim ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 22:46 (EchoOne).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadonv1 kaže...
AmD kaže...

Ako nisi zvao servis ?, najbolje je nazovi i pitaj. {#}

Meni je do sada pao dva puta, srećom na tepih{#}, nadam se da više neće.?

P.S.

Malo manje se "gužvaj" sa curom, ženom ? pa neće ispadati.? {#}

Ako nije problem link nekakvog servisa gdje to rade .. Jer garancija i slično to ne pokriva .. 

GL&HF
16 godina
EchoOne kaže...

I sad će ti doć netko iz WP8 teme, te će te posrat po ovom pitanju.

Ja sam koristio slabiji telefon na ovom OS-u, pa sam dobio sličan dojam.

A di je još Lumia 920, koja je praktički jedan od nositelja ovog OS-a.

I mene ako se pita, S3 je way to go.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 0:55 (zabranjeniples).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice