Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.909.088
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
14_centurion_11 kaže...
14_centurion_11 kaže...

Koji biste mi rom preporučili da je fluidan i brz, a u isto vrijeme da koristi malo rama. Da preformuliram, imam puno aplikacija instaliranih i polako mi laga kad se napuni ram, koristim Clean Master, ali nije to to. Hvala :)

Itko ? {#}

Od čistog Android iskustva, probaj Paranoid Android - Mene je ROM oduševio, vrlo brz i stabilan, ali po meni ima malo lošiju kameru od stock ROMa.  Od čistog Androida dobar je i Slim Bean. Sve bolji ide i MIUI koji je jako dobar što se tiče kustomizacije samog ROMa itd. I na kraju, ako preferiraš nešto kao stock izgled, tu je Omega ROM.

15 godina
dreammaker kaže...

Koristi li itko Paranoid Android? Nekako mi se ne sviđa što ga za S3 ne radi d4rk nego neki drugi lik iz njihovog teama, pa sam skeptičan prema svemu. Isto tako oni su izbacili famoznu HALO opciju pa me zanima kako to funkcionira, je li bugovito i sl. Koristi li itko uopće CM 10.1 romove na S3? Dosadio mi je sammy, a htio bi HALO.

Sve što ću ti reći je to da PA ROM radi jako lijepo i brzo. Ja sam isprobao ovaj ROM i jedino što me smeta je malo lošija kamera od stock ROMa, ili mi se samo čini?

16 godina
jurica_m kaže...
dreammaker kaže...

Koristi li itko Paranoid Android? Nekako mi se ne sviđa što ga za S3 ne radi d4rk nego neki drugi lik iz njihovog teama, pa sam skeptičan prema svemu. Isto tako oni su izbacili famoznu HALO opciju pa me zanima kako to funkcionira, je li bugovito i sl. Koristi li itko uopće CM 10.1 romove na S3? Dosadio mi je sammy, a htio bi HALO.

Sve što ću ti reći je to da PA ROM radi jako lijepo i brzo. Ja sam isprobao ovaj ROM i jedino što me smeta je malo lošija kamera od stock ROMa, ili mi se samo čini?

Možeš li mi screenshotati statse baterije? I koliko si dugo na njemu? Bio sam korisnik Paranoid Androida na S2 i radio je perfektno, samo tada ga je radio d4rk dok za S3 ga taj neki iz tima radi pa nisam prepun povjerenja. I koji kernel i modem koristiš s njime?

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 5:33 (dreammaker).
15 godina
dreammaker kaže...
jurica_m kaže...
dreammaker kaže...

Možeš li mi screenshotati statse baterije? I koliko si dugo na njemu? Bio sam korisnik Paranoid Androida na S2 i radio je perfektno, samo tada ga je radio d4rk dok za S3 ga taj neki iz tima radi pa nisam prepun povjerenja..

Ja sam ti trenutno na Omegi pa ti ne mogu slikati. Ali, stvarno ti preporučujem da probaš ovaj ROM, vrhunski je i nećeš požaliti. Javi dojmove.

16 godina
jurica_m kaže...
dreammaker kaže...
jurica_m kaže...
dreammaker kaže...

Možeš li mi screenshotati statse baterije? I koliko si dugo na njemu? Bio sam korisnik Paranoid Androida na S2 i radio je perfektno, samo tada ga je radio d4rk dok za S3 ga taj neki iz tima radi pa nisam prepun povjerenja..

Ja sam ti trenutno na Omegi pa ti ne mogu slikati. Ali, stvarno ti preporučujem da probaš ovaj ROM, vrhunski je i nećeš požaliti. Javi dojmove.

Si flashao preko CWM recoverya ili si flashao prvo TWRP?

šumski put je bio ravan.
14 godina

Ekipa, da li je ponekad ( jedan put u 2 mjeseca npr. ) preporučljivo  u potpunosti isprazniti bateriju te je napuniti ?
Kako vi radite po tom pitanju ?
Ja ga ugl. stavljam puniti na 20 % ispražnjenosti {#} a tako negdje mi počne i led lampica davati crveni signal za bateriju.

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja to zapravo radim dosta često, jer kad ju samo nadopunim npr. stavim puniti na nekih 35-40% k'o da mi kraće drži, a ovako kad ju istrošim do kraja i napunim (prilikom punjenja je mob ugašen, i ne diram ga) mi je super.

2 0 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...

Si flashao preko CWM recoverya ili si flashao prvo TWRP?

Obični Recovery, samo napravi full wipe i onda flešaj. Koristil sam kernel koji dolazi uz sam ROM, a modem nisam mijenjal.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 22:29 (jurica_m).
14 godina
neaktivan

cm 10.1 temasek+ googy kernel

najbolja kombinacija

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jucer sam fleshao omega v45.1 (temeljena na leakanom 4.2.2 romu)

sad me zanima, jel bi mogao googy kernel na to jer pise da je samo za 4.1.2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2270158

pitaj u temi,  mislim da ne, pise da moze cm 10.1 a vjerojatno onda i ostali bazirani na njemu, omega nije ta

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

u zadnje vrijeme mi se mobitel sporo puni.zna li netko kako to popraviti?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probaj drugi punjač

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

u zadnje vrijeme mi se mobitel sporo puni.zna li netko kako to popraviti?

Dvaput sam imao taj problem (u 8 sati napunilo se 10% baterije) i u oba slučaja problem je bio kabel. Osim drugog punjača, probaj i drugi kabel.

~
13 godina
rosimic90 kaže...

jucer sam fleshao omega v45.1 (temeljena na leakanom 4.2.2 romu)

sad me zanima, jel bi mogao googy kernel na to jer pise da je samo za 4.1.2?

Ne moze. Nemoj ni probavati.

Trenutno samo stock kernel koji dolazi uz taj leaked dok samsung ne izda kernel source.

P.s. omega i nije nesto, probaj wanamlite 6.7 ili 7.0 ili pardusROM.

4.1.2 romovi imaju dobar battery life, nemaju toliko ram zauzeca. Trenutno sam na pardusROM i ima manje zauzeca rama od recimo wanamlite 7.0 :) (nisam novu omegu probao ali starija verzija mi se nikako ne svidja)

ja
17 godina

to je uzasno nezdravo za li-ion bateriju i smanjuje joj vijek trajanja, zdravije je punit ga na 50% stalno i produzit ce joj se trajanje nego ga stalno/cesto ispraznjavat

14 godina
neaktivan
pavac kaže...

to je uzasno nezdravo za li-ion bateriju i smanjuje joj vijek trajanja, zdravije je punit ga na 50% stalno i produzit ce joj se trajanje nego ga stalno/cesto ispraznjavat

To je mit.

16 godina

Dali je premalo da prodam dotični star godinu dana od 16 GB za 2000kn?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako imaš garanciju, mogao bi uhvatit 100-200 kn više.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goodie kaže...

Dali je premalo da prodam dotični star godinu dana od 16 GB za 2000kn?

Ako je očuvan, stavi ga na njušku za 2300, garant će otić u roku par dana.

16 godina

Dva dana sam zasada na najnovijem Paranoid Androidu i baterija je ili odlična ili užasna. Neka aplikacija mi pali audioout_2 wakelock i nikako skužti koja. Imate li kakav prijedlog? Viber nemam instaliran btw.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

U slijedećih 48 sati očekuje nas nešto bitno za naš S3, nadam se, valjda test verzija 4.2.2.

Izvor: http://www.sammobile.com/2013/06/19/sammobile-prepare-your-flagship-device/

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 11:16 (jurica_m).

0 0 hvala 0
14 godina
jurica_m kaže...

U slijedećih 48 sati očekuje nas nešto bitno za naš S3, nadam se, valjda test verzija 4.2.2.

Izvor: http://www.sammobile.com/2013/06/19/sammobile-prepare-your-flagship-device/

Onda se uskoro moze i official update ocekivat il ?

15 godina
Gale92 kaže...
jurica_m kaže...

Onda se uskoro moze i official update ocekivat il ?

Da, trebao bi. Prati Sammobile-ovu stranicu - možda će sad kad puste tu testnu verziju reći i kada možemo očekivati novu verziju Androida.

17 godina
neaktivan

Ljudi upadam ko padobranac ovdje ali trebam pomoć, naime danas sam išo puniti s3 te nakon pola sata osjetio se čudan miris te na kraju tekućina koja sam primjetio koja je izlazila sa donje strane mobitela( ne iz baterije), mob je počeo rikavati, pretjerano se grijati, uključivati sVoice te neke besmislene aplikacije sam od sebe te sam morao izvaditi bateriju. Mob nikad nije rootan niti sam išta prčko po softweru, eh sad ne znam jel to ima kakve veze sa sudden death-om? A najviše se bojim  dal će priznati mi garanciju jer dosad nisam imao dobrih iskustava s tim. help :(

Steam:luka2301 , origin:chi2301

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD boy kaže...

Ljudi upadam ko padobranac ovdje ali trebam pomoć, naime danas sam išo puniti s3 te nakon pola sata osjetio se čudan miris te na kraju tekućina koja sam primjetio koja je izlazila sa donje strane mobitela( ne iz baterije), mob je počeo rikavati, pretjerano se grijati, uključivati sVoice te neke besmislene aplikacije sam od sebe te sam morao izvaditi bateriju. Mob nikad nije rootan niti sam išta prčko po softweru, eh sad ne znam jel to ima kakve veze sa sudden death-om? A najviše se bojim  dal će priznati mi garanciju jer dosad nisam imao dobrih iskustava s tim. help :(

ma nebrini ako telefon nisi rootao, nemas brige odnesi ga kod koga imas garanciju i objsni sve lijepo kako si i ovdje napisao i nemas brige. Samo neznam od kud tekućina ako nije iz baterije??

17 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
AMD boy kaže...

ma nebrini ako telefon nisi rootao, nemas brige odnesi ga kod koga imas garanciju i objsni sve lijepo kako si i ovdje napisao i nemas brige. Samo neznam od kud tekućina ako nije iz baterije??

Stvarno nemam pojma, baterija je netaknuta i čitava, a tekućina je nekako dospjela iz usb-a utora, odnosno iz tog djela, tamo je procesor ili nešto? . Ugl. smrdi još uvijek po pokvarenim jajima 

14 godina
protjeran

Okaci slike i napisi sve fino kaj se dogosilo na Sammobile, mozda ti posalju novoga. Ovo jedino moze kiselina iscuriti, kaj nije šala.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Okaci slike i napisi sve fino kaj se dogosilo na Sammobile, mozda ti posalju novoga. Ovo jedino moze kiselina iscuriti, kaj nije šala.

Da cura nije skužila postalno bi gadno jer sam ja zaspo, a mob je na kraju počeo proizvodit čudne zvukove...misliš da okačim na forum ili?

14 godina
protjeran

Da, na forum na Sammobilu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice