- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto je toliki problem otici na njuskalo? Brze i jednostavnije!
Hmm novi ces tesko ispod 2500kn naci.
Bolje mrvu koristen, kao nov, oko 2400kn i manje tako da.
moze pomoc
jel se dogodilo nekom da mu odin nije htjro ocitat mobitel..mobitel sam prebacio u download mod i zelio ga rutat otvorio odin i odin mi ne pokazuje plavo da ga je ocitao
molim pomoc
Jel netko probao onaj "leaked" 4.2.1. službeni ?? Kako je zadovoljan s njime ?
Stavi si CM10.1 + Googy kernel... ta kombinacija mi se pokazala najbolja od aosp.. a od sammy baze Neat rom lite + googy kernel ili boeffla kernel.
btw ošao S3 od mene i sad sam vlasnik Nexusa 4, ajo kak tek tamo CM lijepo radi 
Jel netko probao onaj "leaked" 4.2.1. službeni ?? Kako je zadovoljan s njime ?
4.2.2. mi je na mobu od prvog dana i sve radi glatko, sve preporuke. Makar moram napomenuti da koristim WanamLite verziju.
Da li je pebble blue i purple blue ista boja? vidim da negdje piše ovako negdje onako
Ne kužim zašto su mi slike od svake pjesme na mobitelu iste. Taj problem je bio i na S1 i na S2. Kak se riješiti toga?
makni tu sliku iz foldera di su pjesme ..ako ne pomogne onda nece retroaktivno,ali za ubuduce ce ti biti bez
ej ljudovi, prijatelj mi prodaje nov neotvoren Samsung Galaxy s3 ali je iz VIPa i zaključan na njihovu mrežu, može li mi neko reć kolko se plaća ako bi se odlučio kupit i otključat ga na sve mreže i što bih izgubio s time (garancija, programi itd..)
Ak imas srece ga besplatno otkljucas, ak ne onda 100 kuna na Sammobilu. Garancija i sve drugo ti ostaje.
Ak imas srece ga besplatno otkljucas, ak ne onda 100 kuna na Sammobilu. Garancija i sve drugo ti ostaje.
možeš malo pobliže objasniti ovo prvo, ako imam sreće?! i gdje je taj Sammobil?
Koliko para frend traži za njega?
2300kn moram to iskoristit :D
hvala, tako je to lako?? ja sam mislio da tu idu procedure i da moram nositi u neki servis..
Prvo probaj ovo da ne placas, al moras staviti 4.1.1 firmware, jer inace ne prikazuje taj isti meni.
http://dl.xda-developers.com/attachdl/3b7f5e775b3064d19d9cc8bac1b23aae/51b8f4c5/1/8/7/0/3/5/2/Unlock_Galaxy_Phones_XDA_(owl7MINsize.pdf
Rekli su da se odgađa Android 4.2.2 za Galaxy S 3 
ajte preporuku nekog 4.2.1 ili 4.2.2 Custom ROM-a, ali da je baziran na Samsungovom firmware-u .... I je stabilan za svakodnevno korištenje i nema nekih kritičnih bugova.
Bok ljudi dali mi netko moze reci tko je jos uvijek na stoc VIP romu koji mu je csc ( sta mu pise kada se spoji na komp i pokrene kies)
Kaže ovako - PDA:MC2/ PHONE:MC2 / CSC:MD1 (VIP) ....
meni isto ali VD2 umjesto VIP
Jel ima netko da je flashao onaj 4.2.2 što je procurio ?? Ako ima može li mi reći koji mu je Baseband gore ??
Jel ima netko da je flashao onaj 4.2.2 što je procurio ?? Ako ima može li mi reći koji mu je Baseband gore ??
Ne flasha baseband, ostane ti sa prošlog roma.
Ma znam to sm i ja skužio, ali mi ge je promjenio, tj kao da mi je promjenio regiju ?? To mi nije jasno. Bilo mi je I9300XXEMC2 a sad mi je I9300BUEMC2 .... To mi nije jasno.