Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.072.755
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zanima me koja je trenutno realna cijena za S3 iz oglasnika? Osnovi model 16GB, nov, zapakiran. Jel negdje oko 2500kn ili?
Tony Soprano
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Tony.Soprano kaže...
Zanima me koja je trenutno realna cijena za S3 iz oglasnika? Osnovi model 16GB, nov, zapakiran. Jel negdje oko 2500kn ili?

Sto je toliki problem otici na njuskalo? Brze i jednostavnije!

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
14 godina
neaktivan
Ma sve sam pregledao, cijena naravno ima svakakvih, pa me zanimalo šta kažete vi ovdje na forumu. Ne treba dizati odmah tenzije radi jednog običnog pitanja.
Tony Soprano
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ja sam kupio rabljeni ocuvani zs te pare. Novi moze i vise. Nego, ekipa, dajte mi recite kako vi stojite sa softwareom-jel vrtite S3 na stock firmwareu ili imate neki ROM. Pitam jer vrtim neko vrijeme stock TRA ROM skinut sa Sammobilea i nisam bas nesto zadovoljan fluidnoscu. Smatram da bi trebalo to ici brze s obzirom na cetverojezgrasa. Zanima me ima li na XDA koji dobar ROM, ali da je bar ko stock battery friendly, a u isto vrijeme fluidan? Inace sam fan cistog Androida i zadnji telefon ni je bio Galaxy Nexus koji je cisti Android vrtio jako dobro. Koje ROMove koristite i koji biste preporucili? I da, je li ovaj neofficialni 4.2 ROM brzi od 4.1? Hvala
15 godina
neaktivan
Tony.Soprano kaže...
Ma sve sam pregledao, cijena naravno ima svakakvih, pa me zanimalo šta kažete vi ovdje na forumu. Ne treba dizati odmah tenzije radi jednog običnog pitanja.

Hmm novi ces tesko ispod 2500kn naci.

Bolje mrvu koristen, kao nov, oko 2400kn i manje tako da.

13 godina

moze pomoc
jel se dogodilo nekom da mu odin nije htjro ocitat mobitel..mobitel sam prebacio u download mod i zelio ga rutat otvorio odin i odin mi ne pokazuje plavo da ga je ocitao
molim pomoc 

warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel netko probao onaj "leaked" 4.2.1. službeni ?? Kako je zadovoljan s njime ?

Samsung Galaxy SIII mini :)
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Ja sam kupio rabljeni ocuvani zs te pare. Novi moze i vise. Nego, ekipa, dajte mi recite kako vi stojite sa softwareom-jel vrtite S3 na stock firmwareu ili imate neki ROM. Pitam jer vrtim neko vrijeme stock TRA ROM skinut sa Sammobilea i nisam bas nesto zadovoljan fluidnoscu. Smatram da bi trebalo to ici brze s obzirom na cetverojezgrasa. Zanima me ima li na XDA koji dobar ROM, ali da je bar ko stock battery friendly, a u isto vrijeme fluidan? Inace sam fan cistog Androida i zadnji telefon ni je bio Galaxy Nexus koji je cisti Android vrtio jako dobro. Koje ROMove koristite i koji biste preporucili? I da, je li ovaj neofficialni 4.2 ROM brzi od 4.1? Hvala

Stavi si CM10.1 + Googy kernel... ta kombinacija mi se pokazala najbolja od aosp.. a od sammy baze Neat rom lite + googy kernel ili boeffla kernel.

btw ošao S3 od mene i sad sam vlasnik Nexusa 4, ajo kak tek tamo CM lijepo radi {#}

15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Jel netko probao onaj "leaked" 4.2.1. službeni ?? Kako je zadovoljan s njime ?

4.2.2. mi je na mobu od prvog dana i sve radi glatko, sve preporuke. Makar moram napomenuti da koristim WanamLite verziju.

http://make-everything-ok.com/
15 godina
@Pacoo, prvo provjeri imas li instalirane Samsung drivere na racunalu, onda tek spoji mob s kompom.
15 godina
neaktivan

Da li je pebble blue i purple blue ista boja? vidim da negdje piše ovako negdje onako

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne kužim zašto su mi slike od svake pjesme na mobitelu iste. Taj problem je bio i na S1 i na S2. Kak se riješiti toga?

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

makni tu sliku iz foldera di su pjesme ..ako ne pomogne onda nece retroaktivno,ali za ubuduce ce ti biti bez

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja baš hoću da budu slike zbog preglednosti...

Ovak to izgleda Ovak to izgleda
Ne kužim zašto ovi iz Samsunga već 4 godine nisu sredili tu stvar?

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 23:18 (Tinča14).
16 godina
neaktivan

ej ljudovi, prijatelj mi prodaje nov neotvoren Samsung Galaxy s3 ali je iz VIPa i zaključan na njihovu mrežu, može li mi neko reć kolko se plaća ako bi se odlučio kupit i otključat ga na sve mreže i što bih izgubio s time (garancija, programi itd..)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ak imas srece ga besplatno otkljucas, ak ne onda 100 kuna na Sammobilu. Garancija i sve drugo ti ostaje.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ak imas srece ga besplatno otkljucas, ak ne onda 100 kuna na Sammobilu. Garancija i sve drugo ti ostaje.

možeš malo pobliže objasniti ovo prvo, ako imam sreće?!  i gdje je taj Sammobil? 

16 godina
neaktivan

Koliko para frend traži za njega?

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

2300kn moram to iskoristit :D

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

http://www.sammobile.com/unlock/

Evo pa slijedi upute.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

http://www.sammobile.com/unlock/

Evo pa slijedi upute.

hvala, tako je to lako?? ja sam mislio da tu idu procedure i da moram nositi u neki servis.. 

14 godina
protjeran

Prvo probaj ovo da ne placas, al moras staviti 4.1.1 firmware, jer inace ne prikazuje taj isti meni.

http://dl.xda-developers.com/attachdl/3b7f5e775b3064d19d9cc8bac1b23aae/51b8f4c5/1/8/7/0/3/5/2/Unlock_Galaxy_Phones_XDA_(owl7MINsize.pdf

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Rekli su da se odgađa Android 4.2.2  za Galaxy S 3 {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ajte preporuku nekog 4.2.1 ili 4.2.2 Custom ROM-a, ali da je baziran na Samsungovom firmware-u .... I je stabilan za svakodnevno korištenje i nema nekih kritičnih bugova.

15 godina
neaktivan

Bok ljudi dali mi netko moze reci tko je jos uvijek na stoc VIP romu koji mu je csc ( sta mu pise kada se spoji na komp i pokrene kies)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kaže ovako - PDA:MC2/ PHONE:MC2 / CSC:MD1 (VIP) ....

15 godina
neaktivan

meni isto ali VD2 umjesto VIP

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 12:21 (hrcpin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel ima netko da je flashao onaj 4.2.2 što je procurio ?? Ako ima može li mi reći koji mu je Baseband gore ??

14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Jel ima netko da je flashao onaj 4.2.2 što je procurio ?? Ako ima može li mi reći koji mu je Baseband gore ??

Ne flasha baseband, ostane ti sa prošlog roma.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
16 godina
neaktivan

Ma znam to sm i ja skužio, ali mi ge je promjenio, tj kao da mi je promjenio regiju ?? To mi nije jasno. Bilo mi je I9300XXEMC2 a sad mi je I9300BUEMC2 .... To mi nije jasno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice