Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.091.923
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
EchoOne kaže...
gamer34 kaže...

Ajde mi molim vas preporucite neki program za kalibraciju ekrana da ga podesim kao neki ips lcd jer ovaj amoled mi se gadi i boje su odurne, prenerealne i bodu u oci ili ako stavim na natural preblijede i opet odurne.

Evo jedan za tebe ;)

njuskalo.hr/mobiteli/iphone-4-16gb

Stranica koju pokusavas pronaci ne postoji! {#}

14 godina
neaktivan

Stavi si custom rom i kernel pa ćeš moći podešavati boje kako ti odgovara... Slažem se da su ove ponuđene na stocku užas .. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tonček kaže...

Stavi si custom rom i kernel pa ćeš moći podešavati boje kako ti odgovara... Slažem se da su ove ponuđene na stocku užas .. 

Ah znaci nista bez custom roma {#}, meni se stvarno neda s tim zezat. 

14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
tonček kaže...

Ah znaci nista bez custom roma {#}, meni se stvarno neda s tim zezat. 

e to ne znam... stavio sam si custom rom pa nisam dalje istrazivao, vjerojatno i postoji nešto

13 godina

sad sam vec duze na stocku rootanim, pa nisam pratio bas custom romove nikako... jer moze par prjedloga, preporuka koji su među naj boljima po vasem misljenju, pa da si nabacim neki... {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ponedjeljak it is!  {#}

http://make-everything-ok.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Phill kaže...

Ponedjeljak it is!  {#}

Onaj osjecaj kad stari S3 vrti noviji Android od tek pustenog u prodaju HTCa One ili Xperie Z... :)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
13 godina
protjeran

Jel custom ili stock?

Edit: gledao sam preko m.bug i nisam vidio link...

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 20:37 (Matijasever).
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Phill kaže...

Ponedjeljak it is!  {#}

Onaj osjecaj kad stari S3 vrti noviji Android od tek pustenog u prodaju HTCa One ili Xperie Z... :)

Ostajem pri tome da je Samsung od svih OEM-ova najbolji sto se tice podrske/nadogradnje.

Matijasever kaže...
Jel custom ili stock?

Biti ce stock  {#}  Samo je pitanje da li ce biti leak ili official.

13 godina
protjeran
Ja cu sa mojim i9305 vjerojatno morati malo vise cekati...
SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
14 godina
neaktivan

Uvijek prvo idu prioritetniji, znnaci i9300 u ovom slucaju.

Sammobile je tweetao ovo takodjer, znaci moguce i official. Ja sam sretan i sa leakom, bit ce to prva liga ;)

15 godina
neaktivan

Ja sam na 4.2.1 leaku od drugog mjeseca i, osim sto tipkovnica tu i tamo zastuca, super mi je {#} 

14 godina
neaktivan

Meni se baterija dosta boljom pokazala na 4.1.2. pa sam na njemu i ostao.

13 godina
neaktivan

Staje sa sindromom iznenadne smrti, jel prijavljen ijedan slucaj? Ja se mislim da li da stavim custom rom?Moze preporuka nekog?

0 0 hvala 0
15 godina
Dali se nekom ikad dogada da mu se widget za sat nece refreshat, znaci gore u kutu pise pravo vrijeme a na widgetu kasnu.
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Dali se nekom ikad dogada da mu se widget za sat nece refreshat, znaci gore u kutu pise pravo vrijeme a na widgetu kasnu.

Da, upravo. :/

15 godina

Instalirao sam SwiftKey tipkovnicu i oduševljen sam, nikad nisam mislio da ću iskusiti tipkovnicu bolju nego na ios-u ali sam se prevario. A sad, dali netko zna kako podesiti da mi se ekran nakon 30 sekundi zaista zaključan a ne da ja stisnem home gumb i onda mi izade iz prošle aplikacije a ne odvede me na lock screen.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 13:21 (gamer34).
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Instalirao sam SwiftKey tipkovnicu i oduševljen sam, nikad nisam mislio da ću iskusiti tipkovnicu bolju nego na ios-u ali sam se prevario. A sad, dali netko zna kako podesiti da mi se ekran nakon 30 sekundi zaista zaključan a ne da ja stisnem home gumb i onda mi izade iz prošle aplikacije a ne odvede me na lock screen.

Zato jer tipku stisneš 1-2-3 sekunde poslije nego što se zaključao. Stisni je poslije 5-6 sekundi pa će biti lock screen.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 20:36 (explorer 4).
13 godina
protjeran
Isprobao sam S4 sa svim tim njegovim funkcijama aktivnima. Isao sam pogledati koliko memorije RAM ima slobodne...pisalo je da mu je zauzeto 1,2GB...sada se pitam, kako ce korisnici i9300 moci koristiti te funkcije kad imaju na raspolaganju 1GB, odnosno 0,8 iskoristivo?
17 godina
odjavljen
Matijasever kaže...
Isprobao sam S4 sa svim tim njegovim funkcijama aktivnima. Isao sam pogledati koliko memorije RAM ima slobodne...pisalo je da mu je zauzeto 1,2GB...sada se pitam, kako ce korisnici i9300 moci koristiti te funkcije kad imaju na raspolaganju 1GB, odnosno 0,8 iskoristivo?

Android koristi onoliko koliko ima na raspolaganju. 

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina

Ekipa čitajte Android 4.2.2 za S 3 {#}

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

Nemojte da sam dzaba pisao, podijelite ga i s ostalima koji se ne razumiju u RAMe i stosta...

17 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Ja cekam ARHD verziju :) Ova je bloatana sa nekim glupostima koliko sam procitao.

15 godina
neaktivan

Vrlo stabilan leak, cak bih se usudio reci da je ovo najbolja verzija do sada sto se tice performansi i opcenitog user experience-a. Ali sam ipak ostao vrlo razocaran s obzirom da, osim settings UI-a i s-voice (kojeg i tako ne koristim), nisu nista prenijeli sa S4. Cak je i Touchwiz ostao potpuno isti. 

{#}

Gledam naravno u odnosu na 4.2.1 leak.

15 godina
neaktivan

Dal bi ovo prošlo pod garanciju?

Ne radi samo ekran.

Nema vanjskih oštećenja. Pukotina se vidi samo po tim kutem.

Znači puknut je LCD iznutra.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 15:06 (marquez2404).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naravno da ne jer je mehaničko oštećenje....ne nadaj se ničemu

15 godina
Gale92 kaže...

Ajme majko ovi settingsi rasporedeni po prozorima {#}

14 godina
protjeran

Ja ne znam kaj je sa dizajnerom u Samsungu? Ovak ruzno sucelje i jos k tome nakelje te isprane boje, a amoled moze prikazati nevjerojatno žarke? Kak da onda ne stavim neki AOKP?

daniel
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ja ne znam kaj je sa dizajnerom u Samsungu? Ovak ruzno sucelje i jos k tome nakelje te isprane boje, a amoled moze prikazati nevjerojatno žarke? Kak da onda ne stavim neki AOKP?

Ma meni je AOKP dosadio isto. Sad mi je stock izgled fresh :D

šumski put je bio ravan.
14 godina
protjeran

OK, sam taj velim, ja sam na MIUI-u (sammy) zbog fm-a, ali ak sam na stocku, onda barem stavim neku temu koju sam "preradim", pa imam tocno kaj hocu.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice