nije do zvučnika, popravljeno, sad je ok :) ne znam ni šta je bilo, mm resetirao i sad se čuje normalno zvono i video radi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije do zvučnika, popravljeno, sad je ok :) ne znam ni šta je bilo, mm resetirao i sad se čuje normalno zvono i video radi
Meni je ipak jednostavnije flesnuti isti firmware, nego posle opet sve podesavati i prebacivati podatke.
A tko nema mane ? Prvi od vas koji je bez grijeha neka baci kamen !
Ima smrtnih mana, sitnih mana i ima mana. Vi o ovom mobitelu pričate o manama. Naravno da ima ja bi ga razbio kada je u pitanju pozivanje i prekidanje telofoniranja. Ali navikneš se. A ovo freez ili zamzavanje je pojedinačna stvar i do romova je ili do instaliranih alikacija. Ako i niste nikad ništa rotali ne mora značiti da upravo radi toga imate u memoriji smeća more i od kada postoji mobitel. Ako želiš pogledaj na kartici koliko imaš mapa koje vjerovatno ne znaš za čega su, ili si možda neke obrisao a trebaju i nisi znao zašto su. Ima tako slično i u root mapi koju ne vidiš, neću reći ni ja ništa kao kod rotanog ne diram u root mapi ali eto svakakvog se drloga nađe u mapama nakon silnih alikacija koje si isprobavao. Pa svi vi kojima nešta ne radi kako treba poželjno je mobitel vratiti na početne postavke i fortmatirati sd i internu karticu. Nema-ima mane !!!!
da nadodam kakav SUDEN DEATH,
Da li bi netko mogao preporučiti neku kvalitetnu gel maskicu za S3... gledao sam onaj otterbox commuter al mi je to ipak malo previs, hehe...
Evo da se i ja ukljucim na temu smrzavanja - radis se o stock nebrandiranom S3 16GB iz VIPa. U zadnjih mjesec-dva poceo se nasumicno smrzavati i jedino pomaze gasenje Power tipkom. Probao sam par puta cekati odmrzavanje, jednom se odmrznuo nakon 8 minuta, nekoliko puta sam cekao 15-ak min. i onda odustao . Najduzi period je izdrzao 2 tjedna bez friza, ali u prosjeku se zna svaki drugi dan barem jednom, a nekad i po 3-4 puta smrznuti u danu. Ima li kakvih najava rjesavanja situacije? Danas mi je stigao ovaj update od 50MB pa me bas zanima hoce li to utjecati na smrzavanje, javim kroz par dana...
Da li bi netko mogao preporučiti neku kvalitetnu gel maskicu za S3... gledao sam onaj otterbox commuter al mi je to ipak malo previs, hehe...
Zdusno preporucam ovo, koristim vec 6. mj., mob je padao bar 10 puta na pod s raznih visina, kombinacija je gume i plastike, a nije neka gadna cifra...
http://www.ebay.com/itm/New-iFace-Mall-First-Class-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-SIII-S3-i9300-free-gift-/271052266254?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3f1bf95b0e
Evo da se i ja ukljucim na temu smrzavanja - radis se o stock nebrandiranom S3 16GB iz VIPa. U zadnjih mjesec-dva poceo se nasumicno smrzavati i jedino pomaze gasenje Power tipkom. Probao sam par puta cekati odmrzavanje, jednom se odmrznuo nakon 8 minuta, nekoliko puta sam cekao 15-ak min. i onda odustao . Najduzi period je izdrzao 2 tjedna bez friza, ali u prosjeku se zna svaki drugi dan barem jednom, a nekad i po 3-4 puta smrznuti u danu. Ima li kakvih najava rjesavanja situacije? Danas mi je stigao ovaj update od 50MB pa me bas zanima hoce li to utjecati na smrzavanje, javim kroz par dana...
Koji ROM imaš na telefonu ?
U svakom slucaju prezadovoljan Sam mobitelom brz je sto je najvaznije ekran savrsen za mene
Sad pustit cu ga na stock jos 4.1.2 neznam Kako Se vamo flasha a I neznam hocu Li uopce rootat jer Sam imao neugodna iskustva sa S2....
U svakom slucaju koji rom preporucate za duze trajanje baterije I fluidnost?

Službeni !
edit: ali rootan !
Evo da se i ja ukljucim na temu smrzavanja - radis se o stock nebrandiranom S3 16GB iz VIPa.
Pa kako sam i napisao, originalni 4.1.2. sa svim sluzbenim update-ovima...
Evo da se i ja ukljucim na temu smrzavanja - radis se o stock nebrandiranom S3 16GB iz VIPa.
4.1.2 -I9300XXELLA CSC: VIP
-I9300XXEMC2 CSC: SEE
ili imaš neki drugi, no da ne duljim. Imao službeni VIP ROM XXELLA, smrzavao se sve u šesnaest, restartao se sam od sebe, stavio I9300XXEMB5, http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=BTU#firmware. Sada nema ni smrzavanja ni restartanja, sve radi kao vurica. Ima nadogradnja ROM-a, ali ga nisam nadogradio.
Da li je netko pokušao igrati Real Racing 3 na ovom mobu sa stock 4.1.2 ?? Koristim ove live wallpapere i svaki put kad izađem iz igre nestane mi pozadina ??
Da li je netko pokušao igrati Real Racing 3 na ovom mobu sa stock 4.1.2 ?? Koristim ove live wallpapere i svaki put kad izađem iz igre nestane mi pozadina ??
Sve super s LW i tom igrom, stock 4.1.2 (rootani)
pozz drustvo imam problem na s3 pa ako netko znao bio bi zahvalan....
danas sam skuzio da kad me netko zove nepokazuje nista mob ne reagira kao da me nezove nitko, nista se nedesava, a radi sve uredno.... koristio sam cm10.1
pa sam stavio drugi rom, i isprobao i radio je poziv kad me netko zove, nedugo nakon stavljanja novog roma opet isti problem, probao sam zatim drugi dragon i na njemu sve ok dok negdje nezapne, i sad sam opet vratio cm10,1 i radilo u poctku, i kad sam sve napravio na mobu isprobam se nazzvat i zvoni na drugom mobu kao obicno ali na mom mobu s3 nereagira uopce.... u cem je problem?
@Gale92, koliko ja čuo u petom mjesecu najranije, vjerovatno prema kraju mjeseca!!
Ma nema šanse,Google I/O je 15-17.5, di će bit najavljen nasljednik JB 4.2,al onda nakon toga kroz koji tjedan kreću nadogradnje za Nexus liniju,pa tek onda SGS3.
Idealno 7 mj,realno 8-9 mjesec.
Jel netko probao sluzben miui v5 za s3?
Pozz ekipa, posto sam narucio s3 lte moze jedno pitanjce, kakve su slusalice unutra? vidio sam dosta videa na yt, zanima me kakav je bass i kvaliteta zvuka
Kupio novi SGS3 LTE. Lik ga dopeljao iz njemacke. Ima na sebi T-mobile firmware. Koji firmware stock je no-brand?
Pozdrav, zanima dal netko koristi zamjenske baterije veceg kapaciteta za S3, ako da, gdje se daju nabaviti?
Dali postoji stolni punjac za takve baterije?
Jel netko probao sluzben miui v5 za s3?
Jučer probao i ne mogu shvatiti zbog čega nisam probao prije,nešto fluidnije nisam nikad probao.
Jel možeš staviti link?

Vjerojatno ti se brisu iz rama kada pokrenes igru...
ljudi pomagajte, dakle danas primjećujem da ne mogu napuniti mobitel odnosno puni se užasno sporo te do nekih 70-tak %. Imate možda kakve savjete šta kako da napravim, sa drugim punjačem mogu probat tek za nekih dva tri dana...
ljudi pomagajte, dakle danas primjećujem da ne mogu napuniti mobitel odnosno puni se užasno sporo te do nekih 70-tak %. Imate možda kakve savjete šta kako da napravim, sa drugim punjačem mogu probat tek za nekih dva tri dana...
drugi punjac..... ili puni preko kompa :)
http://miuiandroid.com/community/threads/3-4-5.20002/
edit: za sada sam jako zadovoljan, baterija mi se cini nesto kraca nego na miui india v4, ali pustit cu je jos par ciklusa za konacnu ocjenu. Rom je (meni) lijep, fluidan, brz (ne mislim na neke testove i benchmak i sl., nego u dnevnoj upotrebi, nema zastajkivanja ni trzanja kakve sam povremeno imao kod sam based romova).
edit 2: e da, nije official kako sam mislio, promaklo mi je
pozz. jel mi može neko dati link za skidanje IGo navigacije za S3?
4.1.2 -I9300XXELLA CSC: VIP
-I9300XXEMC2 CSC: SEE
ili imaš neki drugi
Dakle, imao sam do prije 6 dana ovaj: I9300XXELLA, a nakon posljednje nadogradnje imam ovaj: I9300XXEMC2. I moram priznati da u 6 dana niti jedan freeze se nije još dogodio, sve radi tip-top. No, kao što rekoh, i sa I9300XXELLA je bio period od cca 14 dana bez smrzavanja, ali se znao inače i po 4 puta dnevno zakočit. Restart mi se na I9300XXELLA nije baš dogadjao, možda 2 puta u tijeku nekoliko mjeseci koristenja...
Kako si nadogradio na ovaj XXEMC2 ?? Preko Kiesa ili ?? Ja imam 16gb verziju iz Vipa ... i trenutno mi je gore Baseband version I9300BUELL1 , Build number JZO.54K.I9300XXELLA ... Dok Kies kaže PDA:LLA / PHONE:LL1 / CS:LL3 (VIP) ... i da je to najnovija nadogradnja. Inače mobitel je kupljen 23.1. i u njemu je onaj famozni MMC čip koji može prouzročiti SDS, kod mene je već tjedan dana i nisam do sad, hvala Bogu, doživio niti jedan frezze, a i prema prijašnjem vlasniku mobitela (ženska osoba) nije također doživljen niti jedan frezze.