Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.184
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
kpavl kaže...

Stavi BetterBatteryStats (nađi na xda ima thread) i prati uputstva s prve stranice. Postaj rezultate tu pa ću ti ja pročitati ili postaj na xda ako imas acc. 

vratio na 4.1 i sve super opet, budem pricekao novi release pa ako se ponovi drain budem postao

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
15 godina
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

bilo bi ljepo od njih da budemo jos u 2013-oj kad ga odluce izdat

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
15 godina
neaktivan

http://androidhrvatska.com/2013/03/18/4-2-2-za-sii-i-note-a-5-0-za-galaxy-siii/

I ako ima nadogradnje na 5cu normalno je da će biti i 4.2.2

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
pai in the ass kaže...
SIII Deny kaže...
pai in the ass kaže...
Gale92 kaže...
pai in the ass kaže...
A kako da saznam koji trenutno imam csc?

Instaliraj si Samsung Galaxy S / S2/ S3 CSC {#} i onda kada ga pokreneš ti on navede verziju CSC-a

Neće mi raditi. nadam se da ne mora biti rootan. Kad kliknem na Change csc prebaci me jednostavno na tipkovnicu {#}

ako nece preko app raditi onda hoce ovako: upisi si *#272*u nastavku svoj IMEI i# i onda izaberi two ako si tele2

UNCKNOW APPLICATION!

ja malo prije kod sebe tako napravio i radi nikakav nepoznat zahtjev kao sto rekoh *#272*251564846525649861326386# i odabrao csc odgovarajuci, naravno ovo nije moj imei bubnio sam brojeve a i nema toliko brojeva 

evo ti pa mapo pogledaj mozda si u nekom koraku pogrjesio https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_8Tga_yKywc

Probao sam flashnut gore TRA, ali je isto...I frend je probao ovo sa 272 i isto mu se ništa pojavilo. Kupio je mob isti dan kad i ja isto u Tele 2 ali ga nije rootao. Ma dobro, nije to tako strašno. I tako sam do sada updatao preko wirelesa i gotovo. Oni te podsjete da postoji novija inačica...

Miro
18 godina
ATJLučko kaže...

bilo je za ocekivat..posto je s3 jos uvijek pila od moba {#}

15 godina
neaktivan
Kupio sam si neki dan micro sd od 16Gb. Stavim, mob je prepozna i reko sad ću si aplikacije gore premjestit. Skinem appIIsd, kad ono nema opcije premiještanja aplikacija. Malo prosurfam i saznam da se to na SGS3 ne može (valjda ako nije rootan). Ljudi, jesam ja to dobro vidio?
Miro

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...
Kupio sam si neki dan micro sd od 16Gb. Stavim, mob je prepozna i reko sad ću si aplikacije gore premjestit. Skinem appIIsd, kad ono nema opcije premiještanja aplikacija. Malo prosurfam i saznam da se to na SGS3 ne može (valjda ako nije rootan). Ljudi, jesam ja to dobro vidio?

jep, nemre bez roota ;)

13 godina

nije u vezi teme S3 ali pogledajte koliko je u testu cak i trojka bolja od iphon 5-ice http://www.bug.hr/vijesti/geekbench-samsung-galaxy-s4-najbrzi-svijetu/122620.aspx

a za one koji se nemogu odluciti koji bi od tri "najaca" moba danasnjice htjeli imati u svom depu a bitne su im performanse mislim da je stvar jasna

3 0 hvala 0
15 godina
SIII Deny kaže...

nije u vezi teme S3 ali pogledajte koliko je u testu cak i trojka bolja od iphon 5-ice http://www.bug.hr/vijesti/geekbench-samsung-galaxy-s4-najbrzi-svijetu/122620.aspx

a za one koji se nemogu odluciti koji bi od tri "najaca" moba danasnjice htjeli imati u svom depu a bitne su im performanse mislim da je stvar jasna

Znamo da je S III bolji od iPhonea 5 {#}

13 godina
Gale92 kaže...
SIII Deny kaže...

neki znaju neki neznaju... stavio sam link zato sto je tu i dokaz, a ne samo prazne rjeci da je S3 bolji od navedenog ;)

15 godina
SIII Deny kaže...
Gale92 kaže...
SIII Deny kaže...

neki znaju neki neznaju... stavio sam link zato sto je tu i dokaz, a ne samo prazne rjeci da je S3 bolji od navedenog ;)

GSM Arena sve zna 

14 godina
neaktivan

gle, imam galaxy s3 i tvrditi da je zbog benchmarka bolji.... nije, u nečemu je bolji u nečemu ne, npr na s3 sm si morao staviti excontacts da ne moram 100 god čekati da se imenik otvori, nadalje kad uđeš u poruke šteka, uđe momentalno ali treba par sekundi da se stvore poruke... dalje mob mi ze zna rebootati sam od sebe..., ponekad javi da nema sim-a, pa ga se mora ručno rebootati pa bude ok... mislio sam slat na servis al ekako mi se čini da nebi niš napravili....

ako je po nečemu ovaj mob bolji od ip5 onda je to ekran, koji je gori po specifikacijama al veći pa samim time ugodniji i po usb on the go, koji je zaista korisna stvarčica... čak tipkovnicu i miša možeš spojit{#} ugl, s3 sam uzeo jer sam imao ip4, pa mi je 5 bio dosadan jer je sve skoro isto,... al sad mi je skoro žao, jer sam na ip4 sa jailbreakom imao sve šta treba... i ništa nije štekalo...

15 godina
neaktivan

Jel se jos uvijek moram  brinut za onaj sudden death ili ?

Phone: Samsung Galaxy SIII [I9300]

0 1 hvala 0
15 godina
lilwrba kaže...

evo neki dan je jedan kolega stavio da mu je s3 odjednom crknuo.

gle ako imaš garanciju nemoraš se brinut,dobiš novi uređaj i bok :)

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
acerbis kaže...

gle, imam galaxy s3 i tvrditi da je zbog benchmarka bolji.... nije, u nečemu je bolji u nečemu ne, npr na s3 sm si morao staviti excontacts da ne moram 100 god čekati da se imenik otvori, nadalje kad uđeš u poruke šteka, uđe momentalno ali treba par sekundi da se stvore poruke... dalje mob mi ze zna rebootati sam od sebe..., ponekad javi da nema sim-a, pa ga se mora ručno rebootati pa bude ok... mislio sam slat na servis al ekako mi se čini da nebi niš napravili....

ako je po nečemu ovaj mob bolji od ip5 onda je to ekran, koji je gori po specifikacijama al veći pa samim time ugodniji i po usb on the go, koji je zaista korisna stvarčica... čak tipkovnicu i miša možeš spojit{#} ugl, s3 sam uzeo jer sam imao ip4, pa mi je 5 bio dosadan jer je sve skoro isto,... al sad mi je skoro žao, jer sam na ip4 sa jailbreakom imao sve šta treba... i ništa nije štekalo...

sa stock romom i nerotanim mobom od tih tvojih problema sam samo imao ulazak u poruke i imenik, a rebootanja neka bez razloga nije bilo ni na tragu, mob je sa glatkocom radio sve za sto je i napravljen, pogotovo sa 4.1.2 kad je dobio update.. 

kad sam napravio root i isprobao brdo custom romova i sve cake, rjesio sam problem i oko imenika i poruka..

ti tvrdis da je iphone bolji ja da je S3, netko ce stati na moju netko na tvoju stranu misljenja, razmisljamo drugacije..
meni osobno iphone se nesvida nikako, jer da bi se malo vise poigrao moras staviti "jallbreak" ne samo sto se tice nekih programa, nego i za ono osnovno mjenjanja tema ikonica mjenjanja pozadina, i slicno, a za svaki postupak moras skidati poseban i programcic, po meni suludo... vidim ti si koristio ip4 pa se vjerovatno neces sloziti samnom, i ja sam ga imao svega par sati i prodao brzinski {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 10:37 (SIII Deny).
14 godina

Pozdrav imam problema sa spajanjem galaxya i PC, spojim mob sa usb-om na komp ali komp ga jednostavno nemoze prepoznat, instalirao sam i Kies ali niti ga ni on neprepoznaje.Procito sam negdje da trebam imati najnoviji widows media player ali nevjerujem da je u tome problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 13:33 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xboxn00b kaže...

Pozdrav imam problema sa spajanjem galaxya i PC, spojim mob sa usb-om na komp ali komp ga jednostavno nemoze prepoznat, instalirao sam i Kies ali niti ga ni on neprepoznaje.Procito sam negdje da trebam imati najnoviji widows media player ali nevjerujem da je u tome problem.

probaj otici u postavke, opcije za razvojne programere i tamo upaliti usb debugging... 

14 godina

upaljen je vec

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
Xboxn00b kaže...

probaj otici u postavke, opcije za razvojne programere i tamo upaliti usb debugging... 

Ali prvo iskopčaj kabel iz kompa, upali debug pa opet ukopćaj...

Miro
13 godina
Xboxn00b kaže...

upaljen je vec

onda probj otici i spojiti kod frenda mob pa ako tamo ocita mob, znaci nije do moba nego do tvog kompa, eventualno windowsa, mozda se nesta smrdalo, drugu ideju nemam

15 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

upaljen je vec

Onda ugasi.

Miro
17 godina
neaktivan

jel se zna nekom desiti da vibracija odjednom postane jako slaba? Meni jedan dan dok tipkam je uzasno slaba, skoro pa ju ne primjetim, dok sljedeci dan vibrira kao lud.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Problem je valjda rijesen, problem je u kablu, kada ga pri vrhu malo savinem,onda se cuje onaj zvuk kao kad ukopcam usb.

sad mi izbacuje ovu poruku, imam instaliran win7 i imam windows media player

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 16:27 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ej imam pitanje. Jel se nekome događa bootloop nakon pokušaja vraćanja originalnog firmwarea? Ja sam vlanik S2, bratiću sam prije mjesec dana flešnuo tadašnji Cyanogenmod i imao ga je mjesec dana, ali želi nazad na originalni firmware. To bi trebao biti piece of cake, ali naravno uvijek nešto krene po zlu. Probao sam sa Odinom 3.07 i nakon uspješnog flešanja javi da mora instalirati MTP driver pri rebootanju telefona. Pokušao sam sada i sa Odinom 1.85 - ista stvar. Snimio sam posljednji Kies maloprije i restartao komp, pobrinuo se da ne stoji neki proces u pozadini koji bi kočio rad Odina... Dok spojim svoj S2, normalno detektira i instalira MTP driver. Bilo bi još smiješnije, ali već mi se to dogodilo sa curinim S3 prije nekih 2-3 mjeseca, znači ista priča i dogodi se bootloop. No kod nje sam onda samo flešnuo opet Siyah, te kroz njega vratio neki custom rom, unutar tog custom roma snimio sam Mobile Odin koji je posao odradio bez problema jer mu nije trebalo računalo za flešanje. No ovdje sada više ne mogu ni flešati Siyah, tj mogu, ali ne mogu ući u njega nego mi ostane defaultni recovery. Neke sugestije?

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 16:35 (kuleee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ok riješio sam još jednostavnije, ulaskom u taj obični recovery i factory resetom. Ušao je u službeni firmware.. Ne razumijem baš kako i što, ali glavno da šljaka...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

uvijek treba factory reset kad mijenjas romove

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
lilwrba kaže...

evo neki dan je jedan kolega stavio da mu je s3 odjednom crknuo.

gle ako imaš garanciju nemoraš se brinut,dobiš novi uređaj i bok :)

da dodam,evo i kod mene je telefon od druga isto od jednom se ugasio i ne daje nikave znake zivota,probao sam sa usb jig ne biva. nikad nista nije muvao, rot i tako to, sve offic... 

13 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

imao sam isti problem do danas, kod mene nije htelo isto tako,probao sam kod druga isto nije htelo. resio sam tako sto sam format.memorisku i uradio factory reset. 

a sve to sam dobio tako sto sam bio zarazio usb na komp.nekom fleskom, probaj tako pa videces...

14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
acerbis kaže...

sa stock romom i nerotanim mobom od tih tvojih problema sam samo imao ulazak u poruke i imenik, a rebootanja neka bez razloga nije bilo ni na tragu, mob je sa glatkocom radio sve za sto je i napravljen, pogotovo sa 4.1.2 kad je dobio update.. 

kad sam napravio root i isprobao brdo custom romova i sve cake, rjesio sam problem i oko imenika i poruka..

ti tvrdis da je iphone bolji ja da je S3, netko ce stati na moju netko na tvoju stranu misljenja, razmisljamo drugacije..
meni osobno iphone se nesvida nikako, jer da bi se malo vise poigrao moras staviti "jallbreak" ne samo sto se tice nekih programa, nego i za ono osnovno mjenjanja tema ikonica mjenjanja pozadina, i slicno, a za svaki postupak moras skidati poseban i programcic, po meni suludo... vidim ti si koristio ip4 pa se vjerovatno neces sloziti samnom, i ja sam ga imao svega par sati i prodao brzinski {#}

Gle, ja tu nevidim strane, neznam koliko godina imaš, uostalom nije bitno, meni mob služi za pozive,poruke, mail, net,...+tu i tamo koja igra(u čemu se jedino vidi ta snaga s3-a kako ih učitava naprema drugim androidima i kako glatho radi npr vice city)

nisam fanboy ni jednog ni drugog, jer trenutno imam puno većih briga od mobitela, tu dolazimo do njegove osnovne funkcije...telefon, pa u vožnji čekati otvaranje...ili exdialer koji viče RATE US!RATE US! <{#}Itd... izgleda da ću ga i ja rootati,... neda mi se da nešto na što imam ugovor od 2 godine i top model je šteka na osnovnim funkcijama, a za ovo šta se reboota, če posjetit servis prije nego ga rootam, da nebi bilo to vam je od rootanja...

btw, možeš mi preporučiti rom i kernel koji si stavio :)thx

još ću i geek postati{#}{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice