Jel neto stavio novu omegu v44? Kakva je?
Tnx!
nebi ti preporucio dosta steka, a i v43 steka ima puno laga, ja se vratio na v 42 ona radi kao urica.
treba full wipe pa ne steka :D
Jel neto stavio novu omegu v44? Kakva je?
Tnx!
nebi ti preporucio dosta steka, a i v43 steka ima puno laga, ja se vratio na v 42 ona radi kao urica.
treba full wipe pa ne steka :D
Novi Homescreen... Omega v. 42.1
Koji je to home?
http://i.imgur.com/h0V1nzP.jpg
Može pomoć, kako smanjiti br ovih slajdova što sam označio? A i moj screen je odlican ;)
Napravi potez prstima ko da hoćeš od-zumirati ;)
Axtross_Hr - Origin
Koji je to home?
nova
Mogu li ocekivati znacajan pad cijene ovog moba kada izadje SGS4?
Poučen iskustvom unazad zadnjih nekih četri godine, ako misliš na SGS III, po mojem, najviše maxxxximalno 15% ako 20%, i to za primjerke sa manje interne memorije, a možda ću se i ja jednom opako prevariti
!?!?
Poučen iskustvom unazad zadnjih nekih četri godine, ako misliš na SGS III, po mojem, najviše maxxxximalno 15% ako 20%, i to za primjerke sa manje interne memorije, a možda ću se i ja jednom opako prevariti
!?!?
Kao u slučaju da 4.2 nije Jelly Bean? 
ATJ, znam da želiš bit na mome mjestu i dobivat Samsung uređaje i sl... uređaje koje imaš toliko voliš i braniš, tako da vjerujem da ćeš bit ludo zainteresiran za ovo.
Koji je to home?
nova
a to je neki walpapers ili neki dodatak za novu?
ATJ, znam da želiš bit na mome mjestu ( na realno tvojem malo teže, ali DA, BITI MOBILER SVAKAKO
) i dobivat Samsung uređaje i sl... uređaje koje imaš toliko voliš i braniš, tako da vjerujem da ćeš bit ludo zainteresiran za ovo.
Makar sam ti već stisnuo "HVALA", evo ovim putem još jednom "HVALA" na informaciji, i da naravno, uredno sam se prijavio, i napisao jedan podulji post u svezi zainteresiranosti, paaaaaa se iskreno nadam da ću upast u Samsung Mobiler TEAM
!!!!
Još ako imaš kakve žnjore za neku toplu preporuku, ne bi ti zamjerio
!!!!
EDIT; nema edita, malo sam zabrijao, o yes
hehehehe !!!!
Ipak nazad na dobri stari VIP\I9300XXELLA_I9300VFGELL3_I9300BUELL1, ništa do službenog roma što se tiče od svih probanih ipak je na službenom najbolja situacija !
| 18 | slažem se |
|---|---|
| 3 | ne slažem se |
| 5 | da ali me zanima i drugo |
Koji je to home?
nova
nova+uccw+power toggles
ako te zanima da si napravis to mogu ti dat tutorial
Koji je to home?
nova
nova+uccw+power toggles
ako te zanima da si napravis to mogu ti dat tutorial
moze moze hvala unaprijed 
ljudi molim pomoc, stavio bih custom rom na svoj galaxy s3 ali sanim nikad to radio! nisam bas laik, znam rootat mob, ali nisam jos nikada stavio custom rom.
zanima me koji je najbolji rom ili jedan od najboljih te kako staviti rom. molio bih za pomoc
hmmmmmmmmm bas se nesnalazim sa UCCW tj, kod mene nema pola onoga sto je on radio, tocnije na 4:40min nemam te zip fajlove ili sta je to vec da bi napravio sve one sastrane aplikacije, dialer, contact i ostalo, sat, bateriju, datum :/
ili se treba jos nesta skinuti, ti si radio vec sta treba, nimi je jasno ?
ako jos nesta ide osim walpapera, uccw-a, i power togles-a molim te de link bio bih zahvalan
Pa moraš ih skinit.
hmmmmmmmmm bas se nesnalazim sa UCCW tj, kod mene nema pola onoga sto je on radio, tocnije na 4:40min nemam te zip fajlove ili sta je to vec da bi napravio sve one sastrane aplikacije, dialer, contact i ostalo, sat, bateriju, datum :/
ili se treba jos nesta skinuti, ti si radio vec sta treba, nimi je jasno ?
ako jos nesta ide osim walpapera, uccw-a, i power togles-a molim te de link bio bih zahvalan
https://www.dropbox.com/sh/9vn0eactxjsn3g2/fIH8dJdqNm
evo ti skini to sto nemas
Koji rom?
za cyanogen svi znate ,a ovo je supernexus http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076672
e sad,je li ima puno razlike? i zanima me jos zasto mi google voice ne odgovara glasom samo pretrazi
| 7 | Cyanogenmod |
|---|---|
| 4 | SuperNexus |
Ja muvao,petljao i evo sta sam napravio... :))
pa dobro je, skuzio si bit, još doradit i bit ce super! :)
S3deni .. trebaš skinuti fajlove sa njegovog dropboxa, imaš u info od video,a i neko ti je tu zalijepio link koji post iznad
S3deni .. trebaš skinuti fajlove sa njegovog dropboxa, imaš u info od video,a i neko ti je tu zalijepio link koji post iznad
Hvala tonček skinuo sam ali nikako nisam došo na zelenu granu sa uccw-om... Kad sam sve ljepo napravio po svom ukusu na živciralo me to što nisam mogao prečace one sa strane stavljati kako sam želio nego mi je bilo postavljeno files., poruke, postavke itd.. Nisam uspjeo to promijeniti, podesiti, iako sam radio po tutorijalu, pa sam nakratko odustao dok se ne smirim :-P
Hvala tonček skinuo sam ali nikako nisam došo na zelenu granu sa uccw-om... Kad sam sve ljepo napravio po svom ukusu na živciralo me to što nisam mogao prečace one sa strane stavljati kako sam želio nego mi je bilo postavljeno files., poruke, postavke itd.. Nisam uspjeo to promijeniti, podesiti, iako sam radio po tutorijalu, pa sam nakratko odustao dok se ne smirim :-P
ahahaha..tak sam i ja prvi put kad sam radio :D
ugl. kliknes gore na select object>static text 1>skrolaš desno na controls 3>text (tu si promijeniš text), a na controls 1 na color si promijeniš boju,ja sam za ove desno sve stavio bijele jer se bolje vide .... kad sve te textove izmjeniš ideš opet na select object>hotspots>i tu si odabereš broj klikneš na hotspot pored broja>app>odabereš app
i to bi bilo više manje to