Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.074.208
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

K vragu i ubuntu. Već dan i pol pokušavam syncat touch repo da probam pokrenut build za sgs3 (nestrpljiv sam to isprobat pa sam odlučio ne čekat nekog drugog da napravi build) i stalno puca.

Izgleda doslovno svi žele syncat, serveri su preopterećeni...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
SIII Deny kaže...
Gale92 kaže...

Što mislite kada bi mogli dobiti "official" update Androida 4.2.1

official update 4.2.1 sam vec stavio gore
samo trebas citati sta ti pise i to je to i naravno RADIS NA SVOJ RIZIK!

Ja stavio 4.2.1 i ako je test dobro radi,ostavicu ga nekoliko dana da vidim sta se desava s baterijom,javljam sta ce biti... 

15 godina
neaktivan

stavljena testna inačica firmwara 4.2.1,ništa specijalnog,što več nije viđeno i e da brojač radi i naravno gubi se jamstvo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koju sd karticu kupiti od 32gb?

LoL East: SicKnoT8 ,PSN ID: IamTw3ez

0 0 hvala 0
13 godina

Nocas mi dosao update na vipov official bilo je XXELKC sad je XXELLA bilo je veliko oko 22 mb. mislim da je pisalo.

Od jucer Od jucer
Danas Danas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Wanam 4.2.1 stavio ali nema datoteke... Još 

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
robijan kaže...

Wanam 4.2.1 stavio ali nema datoteke... Još 

probaj omegu i ona se prebacila na 4.2.1, vec je dojadila sa pun klinac update-a na 4.1.2, ovo bi trebalo biti malo osvjezenje

13 godina

evo mali programcic pomocu kojeg se moze urediti lock screen ako vas rom nema svoja podesenja a neda vam se koristiti neki od lock screen app koje nekad znaju trositi vise rama, vise baterije, ili se nekad sruse, ovo je na foru fixa za postojeci lock screen, pa pogledajte i probajte kome je potrebno https://play.google.com/store/apps/details?id=net.nurik.roman.dashclock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5udXJpay5yb21hbi5kYXNoY2xvY2siXQ

0 0 hvala 0
15 godina
oskarduki kaže...
SIII Deny kaže...
Gale92 kaže...

Ja stavio 4.2.1 i ako je test dobro radi,ostavicu ga nekoliko dana da vidim sta se desava s baterijom,javljam sta ce biti... 

A što misliš kada bi mogla izaći "official" update ?

Na Ljeto ili ?

13 godina
Gale92 kaže...

Na Ljeto ili ?

i ovo je official samo sto je tek testna verzija i nema update preko Kiesa, te ti brojac radi... a za finalnu official verziju nacekat cemo se kao i sa svim drugim update-ima koji su nam stizali puno kasnije nego ostalima, sve ovisi od nasih operatera 

15 godina
SIII Deny kaže...
Gale92 kaže...

Na Ljeto ili ?

i ovo je official samo sto je tek testna verzija i nema update preko Kiesa, te ti brojac radi... a za finalnu official verziju nacekat cemo se kao i sa svim drugim update-ima koji su nam stizali puno kasnije nego ostalima, sve ovisi od nasih operatera 

Pročitao sam na Android Hrvatska da ga možemo očekivati za nekih2 do 3 mjeseca {#}

I još nešt, ekipa dali ste isprobali Windows 8 launcher za Android telefone, ako jeste kakvi su dojmovi ?

17 godina

Negdje sam vidio da se taj update planira kad izađe četvorka

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
SIII Deny kaže...
Gale92 kaže...

Na Ljeto ili ?

Pročitao sam na Android Hrvatska da ga možemo očekivati za nekih2 do 3 mjeseca {#}

I još nešt, ekipa dali ste isprobali Windows 8 launcher za Android telefone, ako jeste kakvi su dojmovi ?

ja koristim launcher 8 trenutacno, jedino locksreen nekad malo zalaga ali inace je odlican:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8&hl=hr

edit: i da, na engleskom je ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 13:57 (rosimic90).
17 godina
neaktivan

Mali {#}: koristi li tko PowerAMP za glazbu? Zanima me zbog naših znakova dal si je tko uspio namjestit da ne budu oni hjeroglifi umjesto kvačica. {#}

0 0 hvala 0
15 godina

Ostavit ću official Adroid bez ikakvih preinaka, dosta mi je dobar ovakav kakav je, vidjet ću što će novoga donijeti Android 4.2.1 {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mi moze netko preopruciti neku kvalitetnu maskicu za S3? Po mogucnosti da je sa ebaya. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
oskarduki kaže...
SIII Deny kaže...
Gale92 kaže...

Na Ljeto ili ?

http://androidhrvatska.com/2013/02/24/testni-4-2-1-za-samsung-galaxy-siii/ 

ista prića

17 godina

Ima li znatiželjnih avanturista za isprobat ubuntu touch?

Najprije flešati

http://ubuntuone.com/6W7jhRMFQHl9yEwjwc9FRb

Zatim 

http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-touch-preview/quantal/mwc-demo/quantal-preinstalled-phablet-armhf.zip

Ima još dosta posla dok to ne bude upotrebljivo, ali RADI!!

Naravno, flešate na vlastitu odgovornost.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 15:09 (redrum781).

0 0 hvala 0
15 godina

Znači, situacija je slijedeća. Jučer sam se dogovorio oko kuonje S3 s nekim frajerom na Njuškalu jer preko Njuškala stalno kupujem telefone i tak se nađem s frajerom da vidim telefon i skužim čim sam ga upalio da je fake, dakle prijelaz između screenova je trzav, sve trza, vidi se da unutra nije nikakav četverojezgreni procesor već neki kineski šrot. Izvadil sam zadnji poklopac, izvadim bateriju i piše da je model neki I9308 tak nešto, ne sjećam se. Onaj gore izgled baterije u desnom kutu je kao u Gingerbreadu, išao sam i pod verzijom Androida i tam piše da je 4.0.4, no po rezoluciji sam odmah skužil da je puno slabija jer se vide pikseli, i nije to onaj "sharp" screen" ko u pravog S3. Naravno, sva sreća da sam primijetio da je fake pa ništa aod toga. Sad mene zanima na što konkretno trebam pripaziti prilikom kupnje S3 preko oglasnika? Nemojte mi početi s tim da to nije sigurno i ostale priče kad uvijek tak kupujem mobitele i nemam problema, osim  u gore navedenom slučaju, no nisam tolko ćorav da ne vidim da je fake. Hvala i svako dobro želim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Znači, situacija je slijedeća. Jučer sam se dogovorio oko kuonje S3 s nekim frajerom na Njuškalu jer preko Njuškala stalno kupujem telefone i tak se nađem s frajerom da vidim telefon i skužim čim sam ga upalio da je fake, dakle prijelaz između screenova je trzav, sve trza, vidi se da unutra nije nikakav četverojezgreni procesor već neki kineski šrot. Izvadil sam zadnji poklopac, izvadim bateriju i piše da je model neki I9308 tak nešto, ne sjećam se. Onaj gore izgled baterije u desnom kutu je kao u Gingerbreadu, išao sam i pod verzijom Androida i tam piše da je 4.0.4, no po rezoluciji sam odmah skužil da je puno slabija jer se vide pikseli, i nije to onaj "sharp" screen" ko u pravog S3. Naravno, sva sreća da sam primijetio da je fake pa ništa aod toga. Sad mene zanima na što konkretno trebam pripaziti prilikom kupnje S3 preko oglasnika? Nemojte mi početi s tim da to nije sigurno i ostale priče kad uvijek tak kupujem mobitele i nemam problema, osim  u gore navedenom slučaju, no nisam tolko ćorav da ne vidim da je fake. Hvala i svako dobro želim.

Koliko košta taj rizik kupovine na taj način ? Mislim koliko ti je tražio za takav mobitel ?

15 godina

Video pregled Androida 4.2.1 na Galaxy S III na pogledajte {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Stavio jučer puno zastajkivanja, recimo jedan primjer apk.za pozive PixelPhone koja mi savršeno radi treba joj duplo duže već na stocku. Imenik mi zaglavi nakon dva tri slova kada pretražujem, 3 -4 sek. dok mi prikaže broj. Kada pozivam sugovornik mi odgovori a tek onda se čuje ono biranje broja.Zaslin zaključavanja malo "glup" mislim da su nepotrebni ovih više prozora. Baterija prvo punjenje 30 % 16 h. i td. Nisam presretan i naravno da je ovo testna verzija !

17 godina
neaktivan

Jel neto stavio novu omegu v44? Kakva je?

Tnx!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Sad mene zanima na što konkretno trebam pripaziti prilikom kupnje S3 preko oglasnika? 

Iz vlastitog iskustva! :)

Prvo provjerim oštećenja na mobu (da li ih ima)

Zatim skinem stražnji poklopac provjerim "raspored" IMEI, bateriju, Stavim sim. Pokrenem mob.

Provjerim podatke pod "about" ilitiga o telefonu. Provjerim softverski IMEI u slučaju s3 upišeš *#06#

Provjerim da li rade osnovne "stvari" Poruke,pozivi,internet, kamera (kvaliteta slike) tako možeš isto prepoznati kopiju.

Uglavnom manje više to, uz naravno provjeru jamstva/računa. Ako nisi siguran u to kako mob izgleda ideš do bilo kojeg mobil centra (ima ih svugdje jel) Pogledaš kako izgleda mob. Pogledaš par videa na yt.. {#}

Ugl: tako ja radim, vjerojatno zato nisam nikad imao problema sa kupovinom preko oglasa.. {#}

De gustibus non est disputandum.
15 godina
neaktivan
robijan kaže...
Gale92 kaže...

Stavio jučer puno zastajkivanja, recimo jedan primjer apk.za pozive PixelPhone koja mi savršeno radi treba joj duplo duže već na stocku. Imenik mi zaglavi nakon dva tri slova kada pretražujem, 3 -4 sek. dok mi prikaže broj. Kada pozivam sugovornik mi odgovori a tek onda se čuje ono biranje broja.Zaslin zaključavanja malo "glup" mislim da su nepotrebni ovih više prozora. Baterija prvo punjenje 30 % 16 h. i td. Nisam presretan i naravno da je ovo testna verzija !

ma žali bože izgubljenog vrimena,trkom na stock stanje..

13 godina
neaktivan

evo ko je hteo keyboard note II 

https://www.4shared.com/zip/XbORtLvI/Note2IME_ZSDMA6_WithAutoCorrec.html?

radi provereno na s3 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdav ekipo!

trebam hitno pomoc....

idem za pola sata gledati jedan samsung s3, inace imam iphone.,... zbog cijene mi se cini da je prevara

al ne budi lijen idem ga ja pogledati..

Molim vas daj mi recite kak  da znam da je origi, tj. da nije fake

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

De pogledaj moju poruku iznad {#}

De gustibus non est disputandum.
15 godina

fora je onaj homescreen/lockscreen sa kalendarom.

jel se jos gdje skine ili uređaj baš mora biti rootan?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrFriks kaže...

Jel neto stavio novu omegu v44? Kakva je?

Tnx!

nebi ti preporucio dosta steka, a i v43 steka ima puno laga, ja se vratio na v 42 ona radi kao urica.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice