joj, muku mucim s ovim mobom, a imam ga 2 tjedna..radi savrseno, ni sekunda lagga izmedu ekrana ni tokom surfanja ni nista..imam samo problema tokom jacih igara..steka na skoro bilokojoj, gta, nfs mw, asphalt heat itd..nista jako,sve je i dalje igrivo, al ak se koncentriram na stekanje, lako se primjeti, taman da se vidi da neide skroz glatko..uzasno me to zivcira..ocekivao sam da cu za te pare moc slijedece 2 god vrtit sta hocu i to savrseno glatko...kupljen je mob u t mobile, imam stock zadnji 4.1.2..neda mi se rootat , em sam lijen, pa jos ak mi sds dode..znam da se moze unrootat i tak..ali sta mi nebi trebao savrsno radit i sa stockom? benchmarke mi super odraduje, quadrant po 6k a antutu 15.500-16.000., citadel 41,5fps.dal to ujedno znaci da je sve ok s njim ili? nemrem ga bas odnjet na servis i rec da nisam zadovoljan sa time kako vrti igrice jel? :D
Neznam što bi ti reko. Meni sve radi normalno, sada trenutno igram asphalt 7 i sve radi super, nema trzaja, štekanja niti ičega :)
Pokušaj vratit uređaj na tvorničke postavke, to je jedino što mi trenutno pada na pamet