Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.821.085
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

mala nadogradnja cm10.1 + novi kernel temesek 

http://temasek.hopto.org/?dir=Samsung%20Galaxy%20S3%20-%20i9300/CM10.1

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 15:11 (SIII Deny).

1 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
SIII Deny kaže...

Meni je sa temasek kernelom dosta tisi zvuk nego sa stock cm kernelom. A ako u dsp manageru pojacam zvuk odmah krci za razliku od cm-a.

17 godina
neaktivan

Jel zna možda netko hoće u hrvatsku tj. t-mobile doć S3 sa 2GB rama?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jos ovaj mjesec :)
16 godina

nevjerojatno koliko im se razilaze informacije...na faceu kažu da će doći i9300 jos ovaj mjesec.u centru kažu da će od sada imati samo plavi a na szk kažu da će imat sve tri boje kao i do sada(ovo dvoje mi nisu znali reć koja verzija)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
user3468 kaže...
SIII Deny kaže...

Meni je sa temasek kernelom dosta tisi zvuk nego sa stock cm kernelom. A ako u dsp manageru pojacam zvuk odmah krci za razliku od cm-a.

tu si upravu.

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

nevjerojatno koliko im se razilaze informacije...na faceu kažu da će doći i9300 jos ovaj mjesec.u centru kažu da će od sada imati samo plavi a na szk kažu da će imat sve tri boje kao i do sada(ovo dvoje mi nisu znali reć koja verzija)

ovi iz szk ti nemaju pojma, bit ce plavi i sivi ,ovaj mjesec dolazi i9305 sa 2gb

14 godina
neaktivan

Bok ljudi imam par pitanja

dali je na ovom novom englezu XELLA dosao onaj FIX za onu iznenadnu smrt

i drugo ja sam na nebrendiranom SEE XELL4 i nisam bas zadovoljan sa brzinom moba

baterija je ok ali malo mob zastajkuje i pitanje dali on ima taj FIX i dali se isplati

stavljati tog engleza ili ako je  jos nesto novije izaslo od firmware-ova

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

pise da je navodno stavljen fix u engleza ELLA u njegov kernel tocnije..

za sve one ljubitelje Omega Roma, uskoro izlazi Omega V37 sto znaci da je ocekujete sutra, najkasnije prekosutra.... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 22:37 (SIII Deny).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nova nadopuna!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
spajder68 kaže...

nova nadopuna!

ostajes pri njegovom kernelu ili?

14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
spajder68 kaže...

nova nadopuna!

ostajes pri njegovom kernelu ili?

ostajem!

13 godina

nisam bas ekspert sa flashanjem i tim stvarima ( trenutno mi je gore brendirani Tmobile 4.1.1 ) koji XXELL da privremeno stavim dok tmobile ne izda svoj , i dali ce ovaj flash raditi counter ?

GALAXY S3 GTi9300

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

nisam bas ekspert sa flashanjem i tim stvarima ( trenutno mi je gore brendirani Tmobile 4.1.1 ) koji XXELL da privremeno stavim dok tmobile ne izda svoj , i dali ce ovaj flash raditi counter ?

ako stavljaš officijalne firmware counter ne radi,što znači ostaje na nuli,kad ti izađe brendirana verzija za T-mobile samo napraviš opet instalaciju preko odin-a i to je to,tu su ti officijani i postupak instalacije,koliko vidim zadnji je španjolac unbranded. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610

17 godina

Prije par dana sam primjetio da mi bijela boja baca na žutu,kad surfam pa je bijela podloga i slično,a kada gledam iz drugog kuta onda bude bijelo,znači samo kada se gleda direktno u ekran. Da li je to i kod vas tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

izasle male nadogradnje za velike mobitele... cm10.1 -0113 & Omega V37 {#}

0 0 hvala 0
13 godina
spajder68 kaže...
g3arv8 kaže...

ako stavljaš officijalne firmware counter ne radi,što znači ostaje na nuli,kad ti izađe brendirana verzija za T-mobile samo napraviš opet instalaciju preko odin-a i to je to,tu su ti officijani i postupak instalacije,koliko vidim zadnji je španjolac unbranded. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610

moram raditi i ovaj CSC  ? i ako mozes objasniti sto je to i koji odabrati ?

i kad stavim ovaj rom u njemu je ( kernel , recovery, i naravno rom ) ?, hocu reci nista drugo ne moram raditi ? hvala

GALAXY S3 GTi9300
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 13:08 (g3arv8).
14 godina
neaktivan

JEdno stupid pitanje: pričate o brendiran VIP i nebrendiran VIP ili bilo koji, šta točno mislite pod to brendiran ili ne brendiran !!!?'??

(jgb. zastranio sam ) {#}{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

zakljucan na vip mrezu ( ima vipove ikonice ) ili slobodan uredaj nebrendiran

GALAXY S3 GTi9300
14 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

E, i pretpostavljao sam. A sada, ja sam i S II i S III (sada imam III ) kupio u VIPu i oba su bila zaključana i što sam ja prvo napravio otključao ih na sve mreže te niti jedan ni jedne ikonice nikakve vipove ili onih programćiča nije imao. Za HTove sam vidio svega Wisepilote,Chatone,planet 9 i koješta...

Update na S III-ci sam među prvima dobivao. CSC mi je VIP i na kraju pitanje :

1. Kakav je moj uređaj ?

• brendiran
  • ne brendiran
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
13 godina
weks kaže...

Prije par dana sam primjetio da mi bijela boja baca na žutu,kad surfam pa je bijela podloga i slično,a kada gledam iz drugog kuta onda bude bijelo,znači samo kada se gleda direktno u ekran. Da li je to i kod vas tako?

Ni traga zutoj, bijela boja snijega kod mene :)

Prvi ekran mi je imao zute boje i pink fleku i puno mrlja na crnoj boji podloge. Odnio sam u servis da zamijene ekran i sad imam odlican.

Kasnije sam kupio jos jedan s3 koji je pak imao cijeli crvenkast ekran, trazio sam novi uredaj i dobio dobar.. neznam jel to samo ja nemam srece pa uvijek naletim na samsunga sa sjebanim ekranom ili ih stvarno ima toliko ali ljudi ne primjecuju.. cak sam morao uvjeravat ljude i dokazivat im fleke i kao svi daltonisti niko ne vidi. Dok nisu dosli tehnicari i odmah skuzili da ekran ne valja.

13 godina

ako si ih otkljucao onda je nebrendiran

GALAXY S3 GTi9300

1 0 hvala 0
14 godina
tommek10 kaže...
AMD boy kaže...
tommek10 kaže...
dreammaker kaže...

Koristim ga već par mjeseci i mogu reći da je ovo savršeni case. Kvaliteta + izgled = 10/10

ja sam bio neko vrijeme u potrazi i nakraju se odlucio za njega i nisam pozalio ni sekunde. Upravo kako ti kazes 10/10 ulozeno dobiveno.

nisam našao, to je hard case ili silikon?

pa nesto izmedju.... više hard case.... ali u ruki djeluje fenomenalno. Kao da je od gume ali nije :)

kako nisi nasao??? imas na ebay, to je od proporte case, jako kvalitetan case, cim dobivas dozivotnu garanciju znas da mora biti dobar ;-)

http://www.ebay.com/itm/Proporta-Union-Jack-Flag-Case-for-Samsung-Galaxy-SIII-S3-I9300-Lifetime-Warranty-/320960574351?pt=PDA_Accessories&hash=item4ababdb38f

Identičan, samo crne boje sam kupio u Tele2 - Arena centar...Mislim da je bio ispod 100 kn, više se ne sjećam, uglavnom, jako je dobar i djeluje kvalitetno samo možda vizualno nije najljepši (meni- ok, stvar osobnog ukusa..)...

Btw...Tele2 trgovine imaju u ponudi flip covere (original Samsung) za S3 u raznim bojama po 199 kn, dok su recimo u Samsungovim trgovinama po 250 kn...pa eto, čisto ako će nekoga to zanimati...Ja sam ga htio kupiti,ali nema za crni model....

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 14:14 (Purger155).
15 godina
neaktivan
weks kaže...

kod mene je tako, kad se gleda pod pravim kutem mrvicu vuče na žuto, pod drugim kutevima mrvicu vuče na plavo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 14:25 (tbusljet).
14 godina
robijan kaže...
g3arv8 kaže...

E, i pretpostavljao sam. A sada, ja sam i S II i S III (sada imam III ) kupio u VIPu i oba su bila zaključana i što sam ja prvo napravio otključao ih na sve mreže te niti jedan ni jedne ikonice nikakve vipove ili onih programćiča nije imao. Za HTove sam vidio svega Wisepilote,Chatone,planet 9 i koješta...

Update na S III-ci sam među prvima dobivao. CSC mi je VIP i na kraju pitanje :

1. Kakav je moj uređaj ?

• brendiran
  • ne brendiran

U VIP-u ti se prodaju dvije vrste uređaja, odn. sa dva CSC-a, prvi je VIP koji je brandiran i zaključan na VIP, a drugi je SEE koji je nebrandiran i tvornički otključan na sve mreže....Zašto je tako, ne znam, samo znam da je ova informacija provjerena preko nekoliko puta...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 14:37 (Purger155).
13 godina

Dali netko zna stranicu gdje se moze provjeriti sg s3 preko seriskog broja ili IMEI?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

a što te točno zanima? kada je kupljen i sl..ili samo koja je verzija uređaja? Za ovo prvo (koliko ja znam) takva stranica ne postoji, ovo drugo se može vidjeti preko KIES-a (verzija softwarea, regija), ne znam da li je to što ti trebaš...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

mala nadopuna na vec poznati cm10.1

da nebi bilo zabune posto je tek danas ujutro azirirana nova inacica 0113 a baterije ima poprilicno, za sve baterija kako se vidi nije nadopunjavana, i na nekih 40% je mob jutros azuriran.... da nebi bilo zabune posto je tek danas ujutro azirirana nova inacica 0113 a baterije ima poprilicno, za sve baterija kako se vidi nije nadopunjavana, i na nekih 40% je mob jutros azuriran....

1 0 hvala 0
13 godina
Purger155 kaže...

a što te točno zanima? kada je kupljen i sl..ili samo koja je verzija uređaja? Za ovo prvo (koliko ja znam) takva stranica ne postoji, ovo drugo se može vidjeti preko KIES-a (verzija softwarea, regija), ne znam da li je to što ti trebaš...

Ovo sam mislio kada je kupljen jer nemogu nista naci za provjeru seriskog, onda kako kazes vjerovatno nema hvala svejedno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice