- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina. Popravak u ovlaštenom servisu (T-mobile) me je došao 1150 kn
To je to, kaj se tiče sudden deatha smo izgleda sigurni. zadnji SAM firmware ELLA je siguran, fix je riješen preko kernela.
Neki custom kerneli su već ubacili fix; temesek, perseus, yank, wanamlite.. Vidim da je i u novi CM nighty koji treba izać stavljen fix.
Fix vrijedi samo dok se mobitel koristi jer ga kernel učitava prilikom podizanja... u recoveryu su i dalje mogući sudden death sindromi sve dok ne dobijemo recovery sa fixom.
Jer moze link od tog officialnoga roma ELLA koji ima fix za sudden death ?
Navodno i XXELL5 ima stringove koji upućuju na fix kao i kod XXELLA ali nezna se je li potpuno isti fix ili su nešto mjenjali.
Croatia (VIPNET)2012 December4.1.2
Luxembourg2013 January4.1.2
Koliko sam ja skuzio to sto pise da je fix u kernelu znaci ako ja stavim na to npr. Cm10.1 on ima svoj kernel i znaci da fix onda nevrjedi, fix vrijedi samo ako stavim ELLA oficialni rom i nista nemjenjam. Ako sam u krivu molim da me netko ispravi.
Koliko sam ja skuzio to sto pise da je fix u kernelu znaci ako ja stavim na to npr. Cm10.1 on ima svoj kernel i znaci da fix onda nevrjedi, fix vrijedi samo ako stavim ELLA oficialni rom i nista nemjenjam. Ako sam u krivu molim da me netko ispravi.
Znači onda možeš instalirat temasekov kernel koji ima taj fix uključen. Ili neki drugi koji isto ima tak fix uključen.

Cm10.1 ima svoj kernel koji takoder ima fix tako da si miran. Vise manje svi poznatiji romovi i kerneli imaju fix, pise im u changelogu.
Jedina je razlika sta ti za cm10.1 treba clockwork recovery a on jos nema fix, zato stavis custom clockwork od ovog lika koji je ubacio ella kernel u recovery.
imam stock 4.1.2,jel se moze kak stavit da mi ikonice u gornjem desnom kutu budu plave!
da, baš sam mu ovaj video poslao preključer :) . rekao je da će još razmislit jer će ovako izgubit garanciju; ma zapravo je u dreku kako god okreneš. a ja mu lijepo govorio da kupi futrolu ali nije htio jer 'ovako bolje izgleda'... :s
imam stock 4.1.2,jel se moze kak stavit da mi ikonice u gornjem desnom kutu budu plave!
nažalost nemože bez roota i custom recovery-a, ako te zanima pogledaj ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1807819
EDIT: Izgleda da treba samo custom recovery, root netreba
ocito je da je mob rootan i da je nesta na njemu mjenjano
probao i preko kisa, isto ne mogu veli da imam zadnju verziu firmwarea :/ dal da ga vratim na tvorničke postavke?
Stigao case, svake preporuke. Prezadovoljan sam njime!!! :)
http://www.ebay.com/itm/Proporta-Union-Jack-Flag-Case-for-Samsung-Galaxy-SIII-S3-I9300-Lifetime-Warranty-/320960574351?pt=PDA_Accessories&hash=item4ababdb38f
Koristim ga već par mjeseci i mogu reći da je ovo savršeni case. Kvaliteta + izgled = 10/10
@zaiki: Nemaš zašto vraćati hoće preko kiesa i to ti je dobro da možeš buduće službene nadogradnje izvršiti.A to što ti neće preko OTA nešta je mijenjano pa zato.
http://www.ebay.com/itm/Proporta-Union-Jack-Flag-Case-for-Samsung-Galaxy-SIII-S3-I9300-Lifetime-Warranty-/320960574351?pt=PDA_Accessories&hash=item4ababdb38f
Koristim ga već par mjeseci i mogu reći da je ovo savršeni case. Kvaliteta + izgled = 10/10
ja sam bio neko vrijeme u potrazi i nakraju se odlucio za njega i nisam pozalio ni sekunde. Upravo kako ti kazes 10/10 ulozeno dobiveno.
Jedna brzinsko pitanje - kolko vam izdrži baterija malo jačeg/žeščeg korištenja?
Jedna brzinsko pitanje - kolko vam izdrži baterija malo jačeg/žeščeg korištenja?
Jedan dan izdrži sve, a ionako a svaku noć prije spavanja stavljam na punjač.
ja sam je jednom čak uspio ispraznit za 4 sata.... kriminalno sam prasio po internetu (podatkovnim prometom) i uz to virtual tennis =)
ja sam bio neko vrijeme u potrazi i nakraju se odlucio za njega i nisam pozalio ni sekunde. Upravo kako ti kazes 10/10 ulozeno dobiveno.
nisam našao, to je hard case ili silikon?
misle li ovi iz tmobile izbacit xella , ugazio mi mobitel u 150ti dan pa sam ga turn off ( sad bi mi bilo fora da se ne upali vise ) cekam fix neda mi se prepirat sa njima stvarno su slabi po pitanju podrske
Bude za 2.tj
misle li ovi iz tmobile izbacit xella , ugazio mi mobitel u 150ti dan pa sam ga turn off ( sad bi mi bilo fora da se ne upali vise ) cekam fix neda mi se prepirat sa njima stvarno su slabi po pitanju podrske
Možda čak i imaš fix , evo šta kažu na XDA forumu.
You can assume yes. I've checked XXELL1/XXELL4/XXELL5/XXELL6/XXELLC and XXELLA stock kernels and all contains the VTU00M string and some strings that occur in the fix source code.
So atm we take this to assume with relative high possibility, that the fix is in these stock kernels already.
di mi je najbolje kupiti 64gb class 10 ?
nisam našao, to je hard case ili silikon?
pa nesto izmedju.... više hard case.... ali u ruki djeluje fenomenalno. Kao da je od gume ali nije :)
kako nisi nasao??? imas na ebay, to je od proporte case, jako kvalitetan case, cim dobivas dozivotnu garanciju znas da mora biti dobar ;-)
Možda čak i imaš fix , evo šta kažu na XDA forumu.
You can assume yes. I've checked XXELL1/XXELL4/XXELL5/XXELL6/XXELLC and XXELLA stock kernels and all contains the VTU00M string and some strings that occur in the fix source code.
So atm we take this to assume with relative high possibility, that the fix is in these stock kernels already.
da ali meni brendirani tmobile jos uvijek stoji na 4.1.1