Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.828.877
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
twingley kaže...
omega v34 je čudo ^^

imas vec omegu v36 pa si ga probaj i on je odlican ako zelis nesta slicno oficialnom romu 

14 godina
neaktivan
4mal kaže...

da al ga nema za skinut samostalno grrr  vip i tele 2 dobili odvano via ota , kies i flash 

Kaj taj t.-moblie ceka koji *rac !

moraju svoj bloatware staviti .. za 1-2 tjedna ce doc ota

17 godina
twingley kaže...
omega v34 je čudo ^^

5 dana? Pa da ga držim ugašenog 5 dana ispraznila bi se baterija...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
twingley kaže...
omega v34 je čudo ^^

{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Kako?!

http://make-everything-ok.com/
12 godina

meni je mob na cm10.1 izdrzala 2dana i 15 sati i tri sata rada ekrana, malo prije stavio ga na punjac  {#}

1 0 hvala 0
16 godina
twingley kaže...
omega v34 je čudo ^^

koliko sam ja shvatio mobitel se prvo roota kako bi se dobile admin ovlasti... nakon toga se po želji stavlja rom koji se može naci u google play ili na xda!?

koji su najbolji  rom-ovi?

nisam bas neki android expert kao što se vidi:D

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
twingley kaže...
omega v34 je čudo ^^

koliko sam ja shvatio mobitel se prvo roota kako bi se dobile admin ovlasti... nakon toga se po želji stavlja rom koji se može naci u google play ili na xda!?

koji su najbolji  rom-ovi?

nisam bas neki android expert kao što se vidi:D

Skini samo sa XDA (na sa Play-a) zadnju Omegu (kazu da je zadnja V36, da ne skines AOKP) i flesni ju prek Odina. Na Omegi vec imas root.

daniel
13 godina
mnjikloh kaže...

Way to spoil my surprise. 

Anyway I'm already almost finished. 

I'm confirming that the sudden death syndrome is caused by MMC failure and the fix is kernel integrated, the new bootloader is unrelated to any of the security issues or hardware fixes.

Expect an urgency kernel update within the hour. I also advise other developers who already are using other source bases not to use update 7, it is outdated and older than other sources. I extracted the fixes and will be in my Github within the same hour.

Prepisano iz posta tvorca perseus kernela.

To je to, kaj se tiče sudden deatha smo izgleda sigurni. zadnji SAM firmware ELLA je siguran, fix je riješen preko kernela.

Neki custom kerneli su već ubacili fix; temesek, perseus, yank, wanamlite.. Vidim da je i u novi CM nighty koji treba izać stavljen fix.

Fix vrijedi samo dok se mobitel koristi jer ga kernel učitava prilikom podizanja... u recoveryu su i dalje mogući sudden death sindromi sve dok ne dobijemo recovery sa fixom.

15 godina

pozdrav!

dal postoji kakvi kabel/adapter da mogu s3 spojit sa lcd TV-om i gledat filmove u hd rezoluciji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz,imao sam do prije galaxy i9000 i ajd eto idem ga zamjeniti za novi s3.Telefon je odličan,izbornik ludilo,kamera super itd.Jedina zamjerka mi je vibracija,neznam jel i kod vas tako ili je moj pod greškom heheeh.Na i9000 vibracija je 10 puta jača od s3.Zanima me jel i kod vas slaba vibracija.Znači vibra pojačana do kraja i isključena štednja energije.

0 0 hvala 0
17 godina
zaki23 kaže...

pozdrav!

dal postoji kakvi kabel/adapter da mogu s3 spojit sa lcd TV-om i gledat filmove u hd rezoluciji?

http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-s3-mhlhdmi-adaptor

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina

evo i mene  da se prebacim,prodao svoj s2 i uletio u s3

za sada sve pet,vidijet cemo koliko cu izdrzati na njegovom romu {#}

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel koristio tko galaxy S3 kao diktafon na nekim predavanjima ili kao press novinar kod izjava.... naime trebao bih snimiti predavanja od jedno 3-4 sata pa me zanimaju vaša iskustva ako je bilo.... preporuka najbolje apk. koja to izvodi i kod tog snimanja koji mikrofon se koristi? jel ovaj za razgovor ili??? pretpostavljam da je to jer je i jedini mic?? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 21:02 (Prim).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam snimao diktafonom, ali da ti ispravim pretpostavku, koja je opet majka zajeba. S III ima 2 mikrofona koji omogućuju stereo snimanje videozapisa recimo. Za diktafon ne znam.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Nisam snimao diktafonom, ali da ti ispravim pretpostavku, koja je opet majka zajeba. S III ima 2 mikrofona koji omogućuju stereo snimanje videozapisa recimo. Za diktafon ne znam.

Dva su  mikrofona, jedan gore jedan dole (mala rupica desno od headphone jacka, odnosno desno od microusb priključka). Služe za snimanje stereo zvuka, odnosno za smanjivanje ambijentalnih šumova kod razgovora. Na stock romu imaš aplikaciju već instaliranu za diktafon.

Kakva je kvaliteta nisam probao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 21:41 (redrum781).
12 godina
neaktivan

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Wi-Fi-All-Share-Cast-Dongle-HUB-for-Samsung-Galaxy-S3-All-Share-Cast-/160874429912

jos bolje bezicni ,,,davali su ga u t-com ako si uzeo s3 za 1 kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 22:17 (zagi123).
17 godina
zagi123 kaže...

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Wi-Fi-All-Share-Cast-Dongle-HUB-for-Samsung-Galaxy-S3-All-Share-Cast-/160874429912

jos bolje bezicni ,,,davali su ga u t-com ako si uzeo s3 za 1 kn

To radi preko wifija. Ti si pitao za spajanje kablom. 

15 godina
protjeran
Ekipa sta ste na stock 4.1.2, dal vam sms aplikacija dosta vise laga pri scrollanju nego prije?
Sve ostalo je ok (osim sta sam bio prisiljen stavit 4.1.2 jer je 4.1.1 izgubio copy/paste mogucnost, problem koji nije bio rjesiv bez factory reseta ili roota, a nisam zelio ni jedno od to dvoje) al ovo bas iritira.
Kao i vecini, baterija je isto nesto bolja...
17 godina

Meni isto laga pri scrollanju ali sam ukljucio force gpu rendering u developer opcijama i vise ne lagga.

16 godina

Namjeravam si kupiti bijeli s3 pa me zanima gdje ga je najbolje kupiti jer u t-mobile vise nemaju bijeli. Jedino vip ima ali mi to ne odgovara. Postoji u Splitu dućan Impuls i oni ih imaju, otkljucani su na sve mreže pa me zanima jel itko kupovao u njih? Pozdrav!

0 0 hvala 0
13 godina

dali je tmobile dobio OTA XELLA verziju ?

HTC one X - Stock

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

šta su one lažne lokacije u opcijama razvoja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tonček kaže...

Dopusta ti da si odredis bilo koju lokaciju u android emulatoru (pri testiranju) radi nedostatka GPS modula. Isto tako ne precizira lokaciju u GPS aplikacijama (Maps, itd.), vec te 'pomakne' za nekoliko (desetak)metara. 

14 godina
neaktivan
Phill kaže...
tonček kaže...

Dopusta ti da si odredis bilo koju lokaciju u android emulatoru (pri testiranju) radi nedostatka GPS modula. Isto tako ne precizira lokaciju u GPS aplikacijama (Maps, itd.), vec te 'pomakne' za nekoliko (desetak)metara. 

a ako to ukljucim ho ce li mi navigacija dobro raditi?

12 godina
user3468 kaže...

To je to, kaj se tiče sudden deatha smo izgleda sigurni. zadnji SAM firmware ELLA je siguran, fix je riješen preko kernela.

Neki custom kerneli su već ubacili fix; temesek, perseus, yank, wanamlite.. Vidim da je i u novi CM nighty koji treba izać stavljen fix.

Fix vrijedi samo dok se mobitel koristi jer ga kernel učitava prilikom podizanja... u recoveryu su i dalje mogući sudden death sindromi sve dok ne dobijemo recovery sa fixom.

Jer moze link od tog officialnoga roma ELLA koji ima fix za sudden death ?

14 godina
neaktivan

Ako zelite ubrzat home button.

Dakle odete u S Voice aplikaciju, stisnete meni, settings i maknite kvacicu sa open via home key, i sad ce vam puno puno brze primat tipku home.

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
tonček kaže...
Phill kaže...
tonček kaže...

a ako to ukljucim ho ce li mi navigacija dobro raditi?

Hoce, samo ce ti se povecati radijus pozicije odnosno moguce su odredene nepreciznosti, ali nista strasno. Ja to drzim iskljuceno.

17 godina

Htio bih probati ovaj ROM ali piše: Only for the gt-i9300 international version

Da li bi taj ROM mogao ići na moj S3 iz T-coma pošto pište "only international version" ako to ima ikakve veze?

Do sada sam probao Omega v36 Jelly Bean 4.1.2 ali podosta ima laga a bateriju mi dosta brzo ždere i Android Revolution HD (samo nakratko) koji je poprilično brz i nema laga ali nema instaliran CWM i u stock browseru mi neće npr. na početnoj stranici www.bug.hr učitavati animacije... Koji ROM bi mi mogli preporučiti? 

Scorp21
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 19:50 (Scorp21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Od romova koje sam ja isprobavao za izdvojiti su:

RR V3.1.4 (4.2.1)

CM10.1 (4.2.1)

Omega V36 (4.1.2)

Super Nexus Build 5 (4.1.2)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 21:02 (SIII Deny).

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Poznanik je strgao prednje staklo na sgs3. Zvao je servis i traze mu 1500 kn za popravak, sto je fakat previse. A ako staklo naruci sa ebay- a i sam ga zamjeni proci ce puno jeftinije ali izgubit ce garanciju. Dakle ili dat 1500 kn lopovskom servisu, ili popravit sam za cca 200 kn ali spusit 20 mjeseci garancije..?! Ima li tko kakvi savjet ili nesto?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice