Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.911.870
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
SIII Deny kaže...
spajder68 kaže...

a,je me izvoza ovi apollo music player,svira par pijesama pa izbaci,kad ono sukob interesa na relaciji sa plyerom pro,slijedila deinstalacija playera pro i onda milina za dušu i tilo..

zanimljovo kod mene na marketu ima samo beta verzija {#}

evo link pa uživaj! http://www.filedownloads.org/dlc7fdu7li7f/apolo.rar.html

13 godina

upravo stavljen novi ROM na mob, pa cemo malo istrazivat, po sadasnjim saznanjima poprilicno je zanimljiv {#}

ako netko zeli isprobat: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1943391

0 0 hvala 0
16 godina
SIII Deny kaže...

upravo stavljen novi ROM na mob, pa cemo malo istrazivat, po sadasnjim saznanjima poprilicno je zanimljiv {#}

ako netko zeli isprobat: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1943391

Javi utiske..

šumski put je bio ravan.
16 godina
protjeran
Tonči kaže...

Moguće da oni govore o Chromeu, je evo testirano, Firefox ne refresha niti s 10 tabova, ne refresha mi se ni GMail app, ni Facebook...

Koristim Dolphin trenutno, isprobano sa Operom i stock browserom i isto cesto refreshaju tabove. Probat cu Firefox..

13 godina
dreammaker kaže...
SIII Deny kaže...

Javi utiske..

jako ljep izgled sucelja, brdo postavki, savrseno glatko radi i bez ikakvih zatrzavanja, ALI meni neradi zvuk ! neznam u cem je problem 

16 godina
SIII Deny kaže...
dreammaker kaže...
SIII Deny kaže...

Javi utiske..

jako ljep izgled sucelja, brdo postavki, savrseno glatko radi i bez ikakvih zatrzavanja, ALI meni neradi zvuk ! neznam u cem je problem 

Morat ćeš skinuti update prije zadnjeg. Bar dok ne izađe novi, to sam vidio čačkajući po xda threadu koji si gore dao ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan

Jel ce s3 imat ona nova poboljsanja u S memo kao sto ima galaxy note 2 ?

LoL East: SicKnoT8
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 18:00 (lilwrba).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ova memorijska dobra za S3, tj. ima li nešto brže od ovog sa linka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja ju imam, sve ok. ne znam jel ima nes brze kod nas.

1 0 hvala 1
17 godina
Penryn kaže...

Jel ova memorijska dobra za S3, tj. ima li nešto brže od ovog sa linka?

Imas original samsungovu u Protisu.

32GB i class 10 za nizu cijenu

http://protis.hr/products/details/memorijska-kartica-samsung-micro-sd-32gb-class10--sd-adapter/50729

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
ansha kaže...
Tonči kaže...

Moguće da oni govore o Chromeu, je evo testirano, Firefox ne refresha niti s 10 tabova, ne refresha mi se ni GMail app, ni Facebook...

Koristim Dolphin trenutno, isprobano sa Operom i stock browserom i isto cesto refreshaju tabove. Probat cu Firefox..

Jel koristis stock ili neki rom?

Ako imas root preporucam da stavis V6 Supercharger skriptu.

Stvarno rula, koristim na Omegi i nisam nasao bolju kombinaciju

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
protjeran
lilwrba kaže...

Vec ima na 4.1.2 romovima, samo treba naci koji radi dobro.

daniel
15 godina
neaktivan

je rade ovi developeri cm10 nightly-a svaki dan neka nadopuna cyanogen mod-a,svaka im čast! http://changelog.bbqdroid.org/#i9300/cm10/1353866109

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
lilwrba kaže...

mozes preporucit koji?

LoL East: SicKnoT8
13 godina
spajder68 kaže...

je rade ovi developeri cm10 nightly-a svaki dan neka nadopuna cyanogen mod-a,svaka im čast! http://changelog.bbqdroid.org/#i9300/cm10/1353866109

jako brzo izlaze nove verzije, ja sam danas skinuo 20121124 oko podne, a sad vidim da je izasla 25, i sve bolje i bolje optimizirano i ugladeno..

spajder jedno pitanje sad pri azuriranju mi je stavio svoj kernel dok sam pri 20121124 ja stavio kernel syah v1,7 da vratim syah koji sam imo ili ostavim ovaj njegov, sta preporucujes?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 20:48 (SIII Deny).
13 godina
Mitch kaže...
ansha kaže...
Tonči kaže...

gdje skinuti V6 Supercharger i kako je instalirati ?

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
Mitch kaže...
ansha kaže...
Tonči kaže...

gdje skinuti V6 Supercharger i kako je instalirati ?

sve je tu:http://www.svijet-androida.com/12/09/2011/v6-supercharger-optimizirajte-vas-ram/

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

spajder jedno pitanje sad pri azuriranju mi je stavio svoj kernel dok sam pri 20121124 ja stavio kernel syah v1,7 da vratim syah koji sam imo ili ostavim ovaj njegov, sta preporucujes?

ja sam ostavija njegov kernel pa ču malo bit na njemu i tako svako malo izlaze ažuriranja,a sijah v1.7 po želji,kako te volja,btw evo tu imaš thema pa si nađi nešto za sebe. http://cm-themes.com/

14 godina
protjeran
lilwrba kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...
lilwrba kaže...

mozes preporucit koji?

Stavi Omegu.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656

daniel
14 godina
neaktivan

Trebam telefon odnijeti na servis pa vraćam stock ROM. Jasno, zaboravio koji je ROM bio unutra...

Kupio sam telefon u lipnju, na početku prodaje u T mobile. Nije bio zaključan. Imao je par appova od T mobile (Planet 9) ali ne i oznaku  "Tmobile" preko browsera

Da li stavim sa Sammy-a I9300XXDLIH (zadnji T mobile oznake) ili I9300XXDLJ4 (zadnji za Hrvatsku)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda pitam u krivu temu, ali ne znam gdje bi drugo. Zanima me je li ovaj prodavač pouzdan, je li tko već kupovao od njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Penryn kaže...

Možda pitam u krivu temu, ali ne znam gdje bi drugo. Zanima me je li ovaj prodavač pouzdan, je li tko već kupovao od njega?

Samo gledaj ako preuzimas da ima ovjereno jamstvo i racun i gdje je kupljen.

17 godina
neaktivan
brkan83 kaže...

Bi li garancija prošla bez računa, samo uz samsungovo ovjereno jamstvo? Uzimao bih ovo 'napamet', jer sam iz Splita pa bi mi slali poštom. Pitao sam sad za račun, jel ga dobijem, pa ću vidjet što će odgovoriti.

13 godina
Penryn kaže...
brkan83 kaže...

Bi li garancija prošla bez računa, samo uz samsungovo ovjereno jamstvo? Uzimao bih ovo 'napamet', jer sam iz Splita pa bi mi slali poštom. Pitao sam sad za račun, jel ga dobijem, pa ću vidjet što će odgovoriti.

Nemoj bez racuna uzimati nemora bit da ce priznati jamstvo sigurno je sigurno ja sam imao problema sa prijasnjim mobom zbog toga sto nisam racun imao nisu ga htijeli uzeti u t-mobileu

17 godina
neaktivan
brkan83 kaže...

Nemoj bez racuna uzimati nemora bit da ce priznati jamstvo sigurno je sigurno ja sam imao problema sa prijasnjim mobom zbog toga sto nisam racun imao nisu ga htijeli uzeti u t-mobileu

E da, toga se i bojim. Vidim da je prodavač iz Istre, pa je moguće da to uzimaju u Sloveniji ili čak Italiji, pa odbiju porez ovo-ono pa onda švercaju vamo kod nas..

Evo još čekam odgovor, al čini mi se da ću se povući. Hvala puno. {#}

13 godina
Penryn kaže...
brkan83 kaže...

E da, toga se i bojim. Vidim da je prodavač iz Istre, pa je moguće da to uzimaju u Sloveniji ili čak Italiji, pa odbiju porez ovo-ono pa onda švercaju vamo kod nas..

Evo još čekam odgovor, al čini mi se da ću se povući. Hvala puno. {#}

Uglavnom za tu lovu mozes naci na njuskalu i sa racunom i sa garancijom kupljen kod nas tako da neisplati se rizikovati iako se takav mobitel u prosjeku kvari 3-4 % sto nije strasno ali nikad neznas.

13 godina
neaktivan

Ma ja sam probao sve te 4.1.2  od omege wanama arhd nema koji nisam...dok nisam isprobao i ovaj Viking rom i stvarno radi savrseno...nema aroma instaler a i ne treba mi...sve je kao i stock samo sto je uklonjen skoro sav bloatware od samsunga al bukvlano sav..cak nema ni se browsera stock (ionako licno meni nije nesto)..tako da ako neko zeli isproba moja ppreporuka...i da rom je samo 450 mb

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 13:22 (Delfinster).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako Samsung testira nove uređaje (govor je nebitan, tako da nema veze šta je na korejanskome)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

2 0 hvala 2
16 godina
Delfinster kaže...

Ma ja sam probao sve te 4.1.2  od omege wanama arhd nema koji nisam...dok nisam isprobao i ovaj Viking rom i stvarno radi savrseno...nema aroma instaler a i ne treba mi...sve je kao i stock samo sto je uklonjen skoro sav bloatware od samsunga al bukvlano sav..cak nema ni se browsera stock (ionako licno meni nije nesto)..tako da ako neko zeli isproba moja ppreporuka...i da rom je samo 450 mb

Meni je Stock Browser najbolji browser, tako da taj rom ne dolazi u obzir kod mene. Uostalom na Wanamu sam starom više od mjesec dana, sa JB Domination temom i ne planiram se prebaciti dok ne izglancaju 4.2 romove ;)

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Isprobavam hard swap da vidim dal se može dobit kaj sa tim. Prvo sam probao postaviti swap veličine 700mb, i swappiness na 100(instant trpa sve u swap). U početku je mob radio super a krajem dana sve sporije i sporije kako je swap rasao.  

onda sam stavio swap veličine 256mb i swappiness na 60 i sad radi puno bolje. 

Pa eto svi vi kaj se žalite da vam fali rama na S3, probajte sa ovim.

swappiness = 0-100

0- sve trpa u ram memoriju ,a ak ponestane memorije onda swapa

100- sve trpa odma u swap

Postupak itd je objašnjen na linku gore.

ukratko:

1) napraviti primarnu fat32 particiju na sd kartici na kompu (minitool partition wizard)

2) napraviti primarnu linux swap particiju na sd kartici na kompu (minitool partition wizard)

3) flešati datoteku sa linka preko recoverya (automatski pronalazi swap particiju)

4) reboot, pokrenuti terminal i upisati "free" , ako pod swap ne piše sve 0 onda ste uspjeli, a ako niste čitat dalje na link gdje ste pogriješili :)

e da, ovo radite na svoju odgovornost, ja ne odgovaram za ništa :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 19:32 (user3468).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice