Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.913.848
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
bobofloki2 kaže...

Spajder kakav je onaj fox rom? Vidio sam da si napiso da je odlican, a sad imas cm ;D koji je bolji?

ma nema lošeg roma,sam korisnik treba izabrat što je najbolje za njega,ono šta je dobro meni nemora značit dat če se svidjeti tebi itd...najbolje ti je provat par romo-va pa da olučiš šta tebi najviše odgovara kao krajnjem korisniku.

evo ovako sam ja sredija sebi i tako ostaje do daljnjeg.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 19:24 (spajder68).
13 godina

ja npr, sam stavio neki dan omegu v33.2 JB 4.1.2 sa kernelom v1.7, i nabacio motomoto00 temu da malo uljepsam mob, i radi fino i glatko. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cijenjeni forumaši.
Ovom prilikom vam želim zahvaliti svima a posebno onima koji su mi savjetom pomogli riješiti problem.
Ovdje ču samo ukratko opisati problem i riješenje tako da pomogne nekomu drugom ako bude bilo potrebe.
Problem je bio sa S III starim 20 dana.
Samo se ugasio i nije se mogao upaliti na ekranu je pisalo samo SAMSUNG GALAXY S III.
Nkon slanja uređaja u servis,kako AGRAM tako i EUROPATRADE, odgovoreno mi je da je mob rootan i da je otišla matična ploča i zbog neovlaštenog mjenjana softvera gubim pravo na jamstvo i besplan popravak.
To je bilo 12.9.2012
Nakon više od dva mjeseca odgovor je drugačiji a evo i zašto.
Kako god se vidi na uređaju da je neovlašteno rađeno tako se vidi i postoji zapis ,datum kada je to urađeno a na moju sreću taj datum je puno raniji nego to piše datum na računu prilikom kupovine.
O čemu je riječ?
Uređaj sam kupio iz izloga a ne iz zatvorene kutije.
Dućan u kojem sam kupio uređaj je mobitel rootao znajući da u slučaju bilo kojeg kvara servis prvo provjeri dali je bilo neovlaštenog rada pa kada to utvrdi odbije jamstvo .
Serviser je ispravno postupio ali je previdio datume.
Dućan koji je prodao uređaj snosi neke troškove popravka ali u ovakvim slučajevima ne snosi ništa jer je neovlašteni rad.
Kako mudro i pametno ,ali srećom vi ste forumaši mnogo mudriji i pametniji od sitnih trgovačkih duša.
Zato još jednom HVALA.
Zahvaljujem se i serviserima iz AGRAM SERVISA kao i EUROPATRAD-a na strpljivosti i ako sam bio lud i možda rekao koju riječ koju nisam trebao.
Zahvaljujem se i SAMSUNG korisničkoj službi koja me nazvala i lijepo mi objasnila da oni ne mogu kontrolirati prodajna mjesta i što se tamo radi ali bez obira na to su zamijenili matičnu ploču i popravili uređaj o svom trošku.
Hvala još jednom .

14 0 hvala 0
17 godina

Odlično, sad možeš uživati u ovom mobitelu.

Ne znam dal si napisao prije, al daj nam ime dućana di si ga kupio, da se još netko od nas ne za*ebe.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
15 godina

Dal je netko od vas počeo dobivati OTA ili kies nadogradnje na Android 4.1.2

pritom mislim na official ROM 4.1.1

0 0 hvala 0
13 godina
spajder68 kaže...
bobofloki2 kaže...

Spajder kakav je onaj fox rom? Vidio sam da si napiso da je odlican, a sad imas cm ;D koji je bolji?

ma nema lošeg roma,sam korisnik treba izabrat što je najbolje za njega,ono šta je dobro meni nemora značit dat če se svidjeti tebi itd...najbolje ti je provat par romo-va pa da olučiš šta tebi najviše odgovara kao krajnjem korisniku.

molim te jel moze link za CM 10 Nightly Builds.. S3 naravno

17 godina
SIII Deny kaže...
spajder68 kaže...
bobofloki2 kaže...

LINK

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
14 godina
neaktivan

Da li netko ima ideju gdje da skinem offical Vipnet ROM? ROM koji sam skinuo sa Sammobile je ustvari Vodafone D2. I9300XXDLIH I9300VFGDLJ1

0 0 hvala 0
17 godina
Franzek kaže...

Da li netko ima ideju gdje da skinem offical Vipnet ROM? ROM koji sam skinuo sa Sammobile je ustvari Vodafone D2. I9300XXDLIH I9300VFGDLJ1

Mislim da si dobar skinuo: http://www.hotfile.com/dl/177156043/da6cb85/I9300XXDLIH_I9300VFGDLJ1_VIP.zip.html

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan

Skinuo sam ROM upravo sa tog linka. Na tom linku se nalazi ROM za Vodafone D2

17 godina
Franzek kaže...

Taj je naveden kao ROM za Hrvatsku za telefone zaključane na VIP mrežu

13 godina
Bladepu kaže...
SIII Deny kaže...
spajder68 kaže...
bobofloki2 kaže...

LINK

trazio sam neke teme za CM10 ali bezuspjesno ili sam trazio na krivom mjestu, ako netko zna di ima tema za CM10 za S3 nek postavi link ili mi posalje u poruke.. Hvala unaprjed 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 14:34 (SIII Deny).
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Franzek kaže...

Skinuo sam ga, flashnuo na mob. i to je ROM za Vodafone Germany ....

14 godina
neaktivan
Franzek kaže...
redrum781 kaže...
Franzek kaže...

Da i ja sam ga jučer skidao i to je za Njemačku, ali prije sam ga skidao i imam ga kući u kompu

mogu postaviti popodne  ako se smije ??? {#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
17 godina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

MARJUR d.o.o.  Trgovački centar SUPERNOVA Zadar

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
Bladepu kaže...
SIII Deny kaže...
spajder68 kaže...
bobofloki2 kaže...

LINK

trazio sam neke teme za CM10 ali bezuspjesno ili sam trazio na krivom mjestu, ako netko zna di ima tema za CM10 za S3 nek postavi link ili mi posalje u poruke.. Hvala unaprjed 

https://play.google.com/store/search?q=cm10+aokp+theme&c=apps

17 godina
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da ne citam 120 stranica unazad, treba mi hitno inforamcija, danas bi trebao dobiti u ruke S3, pa me zanima najbezbolniji nacin da se unlocka mob, jer je u Vipu, a meni treba za T-mobile, i dali se to moze napraviti bez da se vidi trag flashanja?

Jer trenutno na S2 sam to odradio na nacin da sam rotao mob, kasnije brojac ponistio sa jigom i mirna bosna, niko nista, na servis mob isao uredno.. Pa da se ne bi dogodilo da se shebem odma iz prve ako ga unlockam, pa odma izgubim garanciju, jer neznam kakva je procedura sada sa brojacem na S3, itd..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kak ovo napravit ? rekao je da koristi fancy widget i ovo https://www.dropbox.com/s/x0sumlf7lzyqwsd/sense4v1.uzip

kako? kako?
LoL East: SicKnoT8

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
Franzek kaže...
redrum781 kaže...
Franzek kaže...

Da i ja sam ga jučer skidao i to je za Njemačku, ali prije sam ga skidao i imam ga kući u kompu

mogu postaviti popodne  ako se smije ??? {#}

Koja je oznaka CSC i PDA za VIP ROM?

16 godina
neaktivan

Kakav je CM 10 sa baterijom? 

0 0 hvala 0
15 godina
bobofloki2 kaže...

Puno bolji nego official Jelly Bean :)

15 godina
majdo kaže...

Da ne citam 120 stranica unazad, treba mi hitno inforamcija, danas bi trebao dobiti u ruke S3, pa me zanima najbezbolniji nacin da se unlocka mob, jer je u Vipu, a meni treba za T-mobile, i dali se to moze napraviti bez da se vidi trag flashanja?

Jer trenutno na S2 sam to odradio na nacin da sam rotao mob, kasnije brojac ponistio sa jigom i mirna bosna, niko nista, na servis mob isao uredno.. Pa da se ne bi dogodilo da se shebem odma iz prve ako ga unlockam, pa odma izgubim garanciju, jer neznam kakva je procedura sada sa brojacem na S3, itd..

Skini si ovo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1703488

Rootaj mobitel.

Pa skini ovu aplikaciju, GalaxSim Unlock : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.galaxsimunlock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcG9ja3kuZ2FsYXhzaW11bmxvY2siXQ..

Platit ces oko 2 dolara, isplati se..

Stavljaj rom koji hoces... ako se pojavi triangle dok je jos rootan pokreni Remove Triangle program 2x i onda pukni gore official firmware preko ODINa.

Bit ce unlockan a brojaci na nuli.

[M|C] pleXx
14 godina
neaktivan

Skinuh i taj, i to je ROM od Vodafone Germany.....

14 godina
neaktivan

https://www.sugarsync.com/pf/D7905634_60547216_625514

I9300XXDLJ4_I9300OXADLJ4_BTU taj je sada nisam siguran dali je to 4.0.4. ili 4.1.1 jbg.

I9300BUBLG3_I9300VFGBLG3_I9300BULG2_HOME.tar  ipak je 4.0.4

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 18:30 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
bobofloki2 kaže...

To znam nego uodnosu sa drugim romovima trenutno imam foxhound 1.5 i nije lose

15 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...
Gale92 kaže...
bobofloki2 kaže...

sve je to tu negdi,evo uz dosta čačkanja:

13 godina
spajder68 kaže...
bobofloki2 kaže...
Gale92 kaže...
bobofloki2 kaže...

posto sam tek poceo sa androidima, rootanjem i prckanje po romovima, kako da si smanjim taj postotak zaslona, vidim na par slika da je manji od 50%, dok kod mene to nije nikad bilo cak ni pri mirovanju moba? neki savjet

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
spajder68 kaže...
bobofloki2 kaže...
Gale92 kaže...
bobofloki2 kaže...

posto sam tek poceo sa androidima, rootanjem i prckanje po romovima, kako da si smanjim taj postotak zaslona, vidim na par slika da je manji od 50%, dok kod mene to nije nikad bilo cak ni pri mirovanju moba? neki savjet

instaliraj ovaj app:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYXhvciJd

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice