Neznam sto je,ali testirao sam mobitel u tmobile isto s3 i također pravi probleme kao moj,na stranim forumima su takodjer to isto pisali,da kazem zasto mislim da ima premalo rama,na note 2 koji ima 2gb rama sam to isto testirao sa pokrenutim aplikacijama i nije niti resetirao igre,a niti refreshao stranice na netu,ali takodjer sam pitao decka sa foruma i pokrenio je par igara,4 taba i njemu se nije nista srusilo,ocito postoje neki s3 koji lose barataju sa memorijom,neznam sto bi drugo mislio,apsolutno sam sve probao i ista prica,malo se poboljsalo u odnosu na official kada sam ga rootao i poiskljucivao sve sa titaniumom,ali nije to to.
Evo i odgovor sto sam pitao kolegu sa foruma :
Uglavnom, da ti javim: pokrenuo sam Agent Dash, Drag Racing i Rayman od igara, nakon otvorio Dolphin browser (ne znam dal si mislio na onaj stock) i 4 taba (FB, Yahoo, mail i još nekaj) i osjetilo se trzanja nakon prebacivanja iz browsera u igre, ali niti jedna igra nije bila resetirana kao niti browser, sve je ostalo kak sam i ostavio..
Ja sam pokusao to isto pokreniti,i nakon sto sam izasao iz igre u dolphin,1 tab je ostao dok ostala 3 su se refreshala,onda sam opet usao u igre i Agent Dash se resetirao dok su ove 2 ostale,a na official romu bez tweaka bi mi se 2 igre resetirale a vjerojatno i dolphin.
Da ga nosim na servis ?
Nemas ga sta nosit na servis, mobu kronicno fali rama, kod mene ista stvar, refresha browser ponekad i bez drugih aplikacija u pozadini, shranje tesko. 2gb rama i dual procesor su puuuno bolja varijanta koje kod nas nazalost nema...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.