Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.914.564
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
chingy-os kaže...

Neznam sto je,ali testirao sam mobitel u tmobile isto s3 i također pravi probleme kao moj,na stranim forumima su takodjer to isto pisali,da kazem zasto mislim da ima premalo rama,na note 2 koji ima 2gb rama sam to isto testirao sa pokrenutim aplikacijama i nije niti resetirao igre,a niti refreshao stranice na netu,ali takodjer sam pitao decka sa foruma i pokrenio je par igara,4 taba i njemu se nije nista srusilo,ocito postoje neki s3 koji lose barataju sa memorijom,neznam sto bi drugo mislio,apsolutno sam sve probao i ista prica,malo se poboljsalo u odnosu na official kada sam ga rootao i poiskljucivao sve sa titaniumom,ali nije to to.

Evo i odgovor sto sam pitao kolegu sa foruma :

Uglavnom, da ti javim: pokrenuo sam Agent Dash, Drag Racing i Rayman od igara, nakon otvorio Dolphin browser (ne znam dal si mislio na onaj stock) i 4 taba (FB, Yahoo, mail i još nekaj) i osjetilo se trzanja nakon prebacivanja iz browsera u igre, ali niti jedna igra nije bila resetirana kao niti browser, sve je ostalo kak sam i ostavio..

Ja sam pokusao to isto pokreniti,i nakon sto sam izasao iz igre u dolphin,1 tab je ostao dok ostala 3  su se refreshala,onda sam opet usao u igre i Agent Dash se resetirao dok su ove 2 ostale,a na official romu bez tweaka bi mi se 2 igre resetirale a vjerojatno i dolphin.

Da ga nosim na servis ?

Nemas ga sta nosit na servis, mobu kronicno fali rama, kod mene ista stvar, refresha browser ponekad i bez drugih aplikacija u pozadini, shranje tesko. 2gb rama i dual procesor su puuuno bolja varijanta koje kod nas nazalost nema...

17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ja imam istu verziju. I daj bas odi u aplikacije/alati i pod besplatno pogledaj kolko ce ti ih ponuditi. Meni ponudi 30 aplikacija i to je to. Prije sam skrolal do preksutra ak treba, a sad kad trazim nekaj kaj sam nekad imal i treba mi, a zaboravil sam kak se zove app, mogu se slikati ak ne znam tocan naziv. Znam ima pod "moje aplikacije", al imal sam i dosta krekanih koje nisu zabiljezene na Playu.

Dalje mi se ne da skrolat...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Ja imam istu verziju. I daj bas odi u aplikacije/alati i pod besplatno pogledaj kolko ce ti ih ponuditi. Meni ponudi 30 aplikacija i to je to. Prije sam skrolal do preksutra ak treba, a sad kad trazim nekaj kaj sam nekad imal i treba mi, a zaboravil sam kak se zove app, mogu se slikati ak ne znam tocan naziv. Znam ima pod "moje aplikacije", al imal sam i dosta krekanih koje nisu zabiljezene na Playu.

ponudi ih ko u priči,500 komada ponuđeno.

motomoto00 temica radi provjereno! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844756

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 21:01 (spajder68).
14 godina
protjeran

Svasta, imam istu verziju a 20-30 appova i prevod na cirilici. Idem staviti stariju verziju.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
spajder68 kaže...
spajder68 kaže...

ponudi ih ko u priči,500 komada ponuđeno.

motomoto00 temica radi provjereno! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844756

jel moze da radi na hd revolution 

13 godina
neaktivan
Nalazim se u bosni i uzeo sam s3 preko mtela. Moj problem je sto sam stavio na njega custom rom jer sam imao ics a zaboravio sam uraditi backup u cmw-u. Sada zelim vratiti official rom pa sam pitao mtel koja je verzija roma i rekli su mi da je I 9 3 0 0 X X A L E F a nisu mi rekli scs, pa kada sam otisao na sammobile tamo bezbroj csc-ova, a m:tel nema svoj official rom na sammobile-u. Moze li mi netko pomoci.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
miodrag23 kaže...
Nalazim se u bosni i uzeo sam s3 preko mtela. Moj problem je sto sam stavio na njega custom rom jer sam imao ics a zaboravio sam uraditi backup u cmw-u. Sada zelim vratiti official rom pa sam pitao mtel koja je verzija roma i rekli su mi da je I 9 3 0 0 X X A L E F a nisu mi rekli scs, pa kada sam otisao na sammobile tamo bezbroj csc-ova, a m:tel nema svoj official rom na sammobile-u. Moze li mi netko pomoci.

a sto ce ti taj official ??? pa skini austrijski njemacki srbijanski koji god ..nije uopste bitno i ja sam uzeo svoj preko mtela...i odma cim sam ga uzeo nakon poetnes minuta sam ga rutovao :d  

13 godina
neaktivan
I ja sam ga rutovao ali hocu da ga vratim zbog garancije. Zna li netko zasto mi se u pri boot-u pojavlju crveni usklicnik? :)
17 godina
miodrag23 kaže...
I ja sam ga rutovao ali hocu da ga vratim zbog garancije. Zna li netko zasto mi se u pri boot-u pojavlju crveni usklicnik? :)

Pa zbog roota,evo ti upute za unroot, http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/20/unroot-galaxy-s3/

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
13 godina
neaktivan
miodrag23 kaže...

pa sta imas vec problema sa njim ????   meni jedino sto je problem i sto se sje*alo je usb kabl ..mislim ne mogu vjerovati i oni traze da ja vratimi telefon i punjac kao da bi oni vidjeli da je to sje**ano mislim aloo koji kreteni idiotski a ista ta mega pljasckaska firma nosi te iste telefone kod nekog privatnog servisera i oni im to rade.... 

a sto se tice crvenog usklicnika pa jbg mora tako ti je kad si root telefon..i kod mene je isto kao i kod mnogih drugih ...  

Da ga se rjesis moras imati stock kernel i stock CWM. Znaci najbezbolnije je staviti stock firmware, rootati ga sa CF root-om i ponistiti brojac. Onda opet stock firmware i to je to.

13 godina
neaktivan
Vidio, hvala ti. Sada koristim WanamLite rom. Znam da benchmark nije mjerodavan i da ne prikazuje svakodnevnu upotrebu ali ovo je ipak malo.
15 godina
neaktivan
Delfinster kaže...

thread o temi ti je tu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1940742 pa vidi,ja osobno nisam provao na tom rom-u,pa nemogu tvrdit da radi,treba provat,nema druge,ni moj rom nije bio na popisu,pa radi!

13 godina
neaktivan
To da su kreteni potpuno se slazem. :) Hvala na pomoci.
15 godina
neaktivan
miodrag23 kaže...

daj uslikaj taj crveni uskličnik,pa baci sliju.evo tu skini http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 TriangleAway v2.37 i makni tog uskličnika

17 godina
Quadrant ne podržava jelly bean, odnosno nisu updateali na JB SDK tako da ne može istestirat GPU dobro
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
ansha kaže...
chingy-os kaže...

Neznam sto je,ali testirao sam mobitel u tmobile isto s3 i također pravi probleme kao moj,na stranim forumima su takodjer to isto pisali,da kazem zasto mislim da ima premalo rama,na note 2 koji ima 2gb rama sam to isto testirao sa pokrenutim aplikacijama i nije niti resetirao igre,a niti refreshao stranice na netu,ali takodjer sam pitao decka sa foruma i pokrenio je par igara,4 taba i njemu se nije nista srusilo,ocito postoje neki s3 koji lose barataju sa memorijom,neznam sto bi drugo mislio,apsolutno sam sve probao i ista prica,malo se poboljsalo u odnosu na official kada sam ga rootao i poiskljucivao sve sa titaniumom,ali nije to to.

Evo i odgovor sto sam pitao kolegu sa foruma :

Uglavnom, da ti javim: pokrenuo sam Agent Dash, Drag Racing i Rayman od igara, nakon otvorio Dolphin browser (ne znam dal si mislio na onaj stock) i 4 taba (FB, Yahoo, mail i još nekaj) i osjetilo se trzanja nakon prebacivanja iz browsera u igre, ali niti jedna igra nije bila resetirana kao niti browser, sve je ostalo kak sam i ostavio..

Ja sam pokusao to isto pokreniti,i nakon sto sam izasao iz igre u dolphin,1 tab je ostao dok ostala 3  su se refreshala,onda sam opet usao u igre i Agent Dash se resetirao dok su ove 2 ostale,a na official romu bez tweaka bi mi se 2 igre resetirale a vjerojatno i dolphin.

Da ga nosim na servis ?

Nemas ga sta nosit na servis, mobu kronicno fali rama, kod mene ista stvar, refresha browser ponekad i bez drugih aplikacija u pozadini, shranje tesko. 2gb rama i dual procesor su puuuno bolja varijanta koje kod nas nazalost nema...

i9305 (quad i 2gb rama) stiže u prosincu u T-HT

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
spajder68 kaže...
miodrag23 kaže...

daj uslikaj taj crveni uskličnik,pa baci sliju.evo tu skini http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 TriangleAway v2.37 i makni tog uskličnika

ne moze ni sa njim ja probao i dalje ga ima..... 

14 godina
protjeran
Delfinster kaže...

Ja sam stavil motomoto jedan put na drugi rom i radilo je. Ali na stock romu sam imal boot loop. Probaj, nemas kaj izgubiti, a ak se desi loop, samo flesni opet isti rom, bez ikakvog wipe-a.

daniel
15 godina
neaktivan

nema igre bez CyanogenMod 10 Nightly Builds-a,sve ostalo su pizharije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 2:06 (spajder68).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
protjeran

Kaj su portali FM?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kaj su portali FM?

nisu portali,al imaš app spirit FM radio i naravno radi! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&hl=hr

16 godina
spajder68 kaže...

Kaj su portali FM?

nisu portali,al imaš app spirit FM radio i naravno radi! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&hl=hr

Rješenje od "samo" 10 dolara ;)

šumski put je bio ravan.
13 godina

Ima li netko da je kupio S3 preko njuškala? Planiram uzeti neki smartphone i to najvjerojatnije ovaj pa me zanimaju vaša iskustva, ako ih ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
spajder68 kaže...

I koji se zasad pokazal najbolji rom, stabilan i brz, pošto vidim dost si ih probal?

13 godina
ViperOne kaže...

Ima li netko da je kupio S3 preko njuškala? Planiram uzeti neki smartphone i to najvjerojatnije ovaj pa me zanimaju vaša iskustva, ako ih ima.

Ja sam uzeo preko njuskala S3, tj mjenjao sam iphon 4s i nadoplatio nesto i sve super uredaj je otkljucan na sve mreze ima vip garanciju 2 godine i to je to samo pazi s kime trgujes da nebi bilo ukradeno i slicno obavezno mora bit ovjereno jamstvo i racun bez toga vecinom nepriznaju jamstvo

17 godina
maks0806 kaže...
Mmda... I dalje je to ružna,preskupa,prevelika hrpa jeftine plastike
Korak unatrag od s2...

Plastika je zato što ima NFC. NFC ne radi kroz aluminij i metale, tako da mora biti plastika.

A ljepota je relativan pojam, meni je lijep, a i imaš na ebayu hrpu zamjenskih maski za siću pa će ti se jedna svidjet.

16 godina
zvonac kaže...
spajder68 kaže...

I koji se zasad pokazal najbolji rom, stabilan i brz, pošto vidim dost si ih probal?

Koristio sam dugo CM romove na S2.. Tamo su bili odlični, dok je ovaj za S3 ipak daleko od dovršavanja i upitno je hoće li ikada dostići fazu stabilnosti na razini roma za S2. Imaju problema sa nekakvim izvorima što im Samsung ne želi dati na korištenje i tu su nastali veliki problemi. Ne radi kamera kako treba, a i kad radi lošije je kvalitete. Baterija je osjetno slabija nego na Wanamu. Radio i još neke gluposti ne smatram nedostacima pošto ima alternative na Google Playu.. Eto, moja je preporuka WanamLite + JB domination tema. Imaš osjećaj da si na CM romu koji radi savršeno ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
zvonac kaže...
spajder68 kaže...

Koristio sam dugo CM romove na S2.. Tamo su bili odlični, dok je ovaj za S3 ipak daleko od dovršavanja i upitno je hoće li ikada dostići fazu stabilnosti na razini roma za S2. Imaju problema sa nekakvim izvorima što im Samsung ne želi dati na korištenje i tu su nastali veliki problemi. Ne radi kamera kako treba, a i kad radi lošije je kvalitete. Baterija je osjetno slabija nego na Wanamu. Radio i još neke gluposti ne smatram nedostacima pošto ima alternative na Google Playu.. Eto, moja je preporuka WanamLite + JB domination tema. Imaš osjećaj da si na CM romu koji radi savršeno ;)

da ponovimo,diskutabilno pričat o bateriji,meni osobno radi super!kamera radi super,meni bolje ne treba.(slike dolje pa gledaj)rom CyanogenMod 10 Nightly Builds izvrstan rom,malo se treba pozabavit oko podešavanja i to je to,kernel je zadnji SiyahKernel S3-v1.7final.da daleko je još do usavršavanja,fale mu još krila da poleti.

13 godina
neaktivan
Delfinster kaže...

Ja sam stavil motomoto jedan put na drugi rom i radilo je. Ali na stock romu sam imal boot loop. Probaj, nemas kaj izgubiti, a ak se desi loop, samo flesni opet isti rom, bez ikakvog wipe-a.

jesam stavio sam al mi baterija ne radi kako treba mislim pokazivac baterije i procenti ..uopste nije tacan ...i nije mi sve ikone stavio da budu crne ...recimo gmail nije i jos neke ..vecinu jeste ...znaci moze prodje uz neke sitne zamjerke ako nikom ne smeta al meni smeta tako da nista od toga :d ...nesto cu drugo sada 

16 godina
neaktivan

Spajder kakav je onaj fox rom? Vidio sam da si napiso da je odlican, a sad imas cm ;D koji je bolji?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 18:46 (bobofloki2).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice