Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.914.766
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jel netko ovo isprobavao, i ovi iskusniji jel ima prema ovom opisu života za kernel ....

Izvor je ovdje ima još podataka za ....

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 16:53 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moze komentar na ovo, kolko vidim, ovo je po meni ok, dan i pol koristenja S3..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
zvonac kaže...

Po meni klasika i dobro 4 od 5, imaš dosta zaslona što ja toliko ne mogu natjerati.Kod mene su razgovori najviše ali mi u 24 h. već dobrih 10 dana ne pada baterija ispod 40 % i manje.Nije loše mada ima koji se neće složiti ! Tu je uvijek još upitno koliko apk. koliko igara, WiFI, 3G i sl. Ali 24 h. kad ima bez frke da ostane 40-ak % je OK.

17 godina
robijan kaže...

Po meni klasika i dobro 4 od 5, imaš dosta zaslona što ja toliko ne mogu natjerati.Kod mene su razgovori najviše ali mi u 24 h. već dobrih 10 dana ne pada baterija ispod 40 % i manje.Nije loše mada ima koji se neće složiti ! Tu je uvijek još upitno koliko apk. koliko igara, WiFI, 3G i sl. Ali 24 h. kad ima bez frke da ostane 40-ak % je OK.

Ma jučer sam još isprobaval par igri, svaka po 20-tak min.. Ne znam baš dal bi se dalo navuć još bolje, znal sam imat i prek 3 dana, al to je bilo minimalno korištenje+poruke.. Ovak non stop čačkam nekaj po njemu...

13 godina
robijan kaže...
zvonac kaže...

meni uz minimalno koristenje aplikacija koje zahtjevaju dosta baterije, naravno poslje upotrebe odma gasenje aplikacije mob je izdrzo dva dana.

15 godina

Ja sam mišljenja da kolko se uređaj koristi tolko se baterije troši.

Bez ikakvih stavljanja custom-romova i kemijanja ovog, onog {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Ja sam mišljenja da kolko se uređaj koristi tolko se baterije troši.

Bez ikakvih stavljanja custom-romova i kemijanja ovog, onog {#}

Naravno što se baterije tiće, a za romove se također slažem do pola, a od pola je ono što "čuči" u tebi i ne da ti da prihvatiš činjenicu da se zadovoljiš

s nečim toliko dugo da ti tojednostavno dosadi pa tražiš nešta novo{#}

Npr. ja sam stavio Wanam  4.1.2    i sada nikako da skužim zašto nemam root i kakoga rootai ! {#}{#}

Ajd pomoć !!!!
14 godina
protjeran

Kaj ne mozes staviti CF 6.1 ili jednostavno zadnji Siyah???

daniel
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 18:20 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Kaj ne mozes staviti CF 6.1 ili jednostavno zadnji Siyah???

Stavim onaj cf 6.4 ali mi ne da root prava..pogledaj u feuters šta stoji ne bi trebalo biti problema , jedino full wipe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 18:24 (robijan).
14 godina
protjeran

Jesi azurirao binary u SU nakon flesanja?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ne dami ništa za čega nemam root prava, kad god ih zatraži , izbaci nemte root privilegi.....{#}

14 godina
protjeran

Cekaj, kaj nemas ni SU aplikaciju?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma imam SU koji mi je ostao a kad flasham cf 6.4. ili sada i siyaha ne stavi mionu drugu štomi je čudno....

14 godina
protjeran

Mozda ti se pri skidanju roma nekaj sj.ebalo, pa probaj opet. Ili pisi Wannamu na blog, pa vidi kaj on kaze. Ja na tvom mjestu ne bi diral taj 4.1.2 Sammy, jer kolko sam cital na blogu to jos nije ispeglano. Tek kad dođe na Sammobile, moze se reci da je to to.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mozda ti se pri skidanju roma nekaj sj.ebalo, pa probaj opet. Ili pisi Wannamu na blog, pa vidi kaj on kaze. Ja na tvom mjestu ne bi diral taj 4.1.2 Sammy, jer kolko sam cital na blogu to jos nije ispeglano. Tek kad dođe na Sammobile, moze se reci da je to to.

Ma vrag mi ne da mira.... hebe ale..... vračam se na orginal jb nema više zahebancije.....ggrrrrrrrrrrrr  ljut sam na sebe....{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#} smijte se ..... I NE DIRAJTE JB zakon je.....{#}

13 godina
Pozdrav,

kroz nekih par dana bi trebao dobiti Galaxy S3 jer prodajem sadašnji iPhone 4. Jedno vrlo vjerojatno krajnje noobovsko pitanje, ali ne razumijem se previše u android mobitele jer već 2 godine koristim iPhone, iOS i jailbreak. Znači, kakva je situacija sa "jailbreakom", treba li se raditi da bi mogao skidati sve programe, ili ima dovoljno "full" programa besplatnih na android marketu?

Naime, nisam još siguran, ali uzeti cu najvjerojatnije iz Vipa i zakljucan na Vip. Mogu ga dobiti po povoljnoj cijeni.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

netreba ti jailbreak. odes na sranicu BLAPKMARKET ,regas se i skidas sve besplatno

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
Pozdrav,

kroz nekih par dana bi trebao dobiti Galaxy S3 jer prodajem sadašnji iPhone 4. Jedno vrlo vjerojatno krajnje noobovsko pitanje, ali ne razumijem se previše u android mobitele jer već 2 godine koristim iPhone, iOS i jailbreak. Znači, kakva je situacija sa "jailbreakom", treba li se raditi da bi mogao skidati sve programe, ili ima dovoljno "full" programa besplatnih na android marketu?

Naime, nisam još siguran, ali uzeti cu najvjerojatnije iz Vipa i zakljucan na Vip. Mogu ga dobiti po povoljnoj cijeni.

Jailbreak kao takav ne postoji. Postoji rootanje, al ono je tu samo kako bi se omogućilo prčkanje po samome sistemu.

Tebi je za druge aplikacije dovoljno samo omogućit instaliranje sa nepouzdanih izvora u postavkama i to je to.

Ipak, za većinu stvari ti je dosta market jer je masu toga besplatno i dosta jeftino.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Imam problem od kad mi je došao JB. Uglavnom, skoro svaki put kad wake up-am mobitel mi se učitava sd kartica. Jednom mi je čak pisalo da ju ne može pročitati i da moram formatirati i samo sam je izvadio i vratio i sve je bilo u redu. Nije problem u sd kartici jer na drugom mobitelu normalno radi. Dal bi factory reset pomogao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
redrum781 kaže...
chingy-os kaže...
Minoza kaže...
chingy-os kaže...

Fali nam 2gb rama kao na americkoj verziji,ja sam doslovce sve pogasio pa opet zdere ram kao nenormalan,hebeni android.

Zasto mislis da bi RAM trebao biti neiskoristen i sta znaci "hebeni android"? U osnovi, ti znaci niti ne razumijes kako ovaj OS radi ali kritiziras nacin na koji radi. "Nasilno" gasis procese ne bi li oslobodio RAMa, a time zapravo radis vise stete nego koristi i vrlo vjerovatno postizes suprotan efekt od zeljenog.

Kazem zato sto mobitel ima 1gb rama,pogasio sam apsolutno sve procese i ocistio bloatware,bude mi iskoristeno od 600-700mb od 833,iako nema aplikacija u pozadini,onda kada popalim vise programa(pri tom vise mislim na par manjih programa,nista zahtjevno) refresha mi browser kada se vratim u njega,a igre resetira,ocigledno fali 2gb rama,nema dileme.

Tebe nekaj drugo je8e, ne bi ti ni 2gb pomogla.

Malo informacija o RAMu na linux/unix os-ovima možeš pročitati ovdje: http://www.androidcentral.com/ram-what-it-how-its-used-and-why-you-shouldnt-care

Ovo je mali isječak:

Android, like Mac OS and Ubuntu, wants to use all the RAM it can, because that's how it was designed to work.  There are settings (in Android we call them "minfree" settings) to tell the system how much RAM to leave free and available, but the rest is designed to fill up as fast as possible and stay that way.

Neznam sto je,ali testirao sam mobitel u tmobile isto s3 i također pravi probleme kao moj,na stranim forumima su takodjer to isto pisali,da kazem zasto mislim da ima premalo rama,na note 2 koji ima 2gb rama sam to isto testirao sa pokrenutim aplikacijama i nije niti resetirao igre,a niti refreshao stranice na netu,ali takodjer sam pitao decka sa foruma i pokrenio je par igara,4 taba i njemu se nije nista srusilo,ocito postoje neki s3 koji lose barataju sa memorijom,neznam sto bi drugo mislio,apsolutno sam sve probao i ista prica,malo se poboljsalo u odnosu na official kada sam ga rootao i poiskljucivao sve sa titaniumom,ali nije to to.

Evo i odgovor sto sam pitao kolegu sa foruma :

Uglavnom, da ti javim: pokrenuo sam Agent Dash, Drag Racing i Rayman od igara, nakon otvorio Dolphin browser (ne znam dal si mislio na onaj stock) i 4 taba (FB, Yahoo, mail i još nekaj) i osjetilo se trzanja nakon prebacivanja iz browsera u igre, ali niti jedna igra nije bila resetirana kao niti browser, sve je ostalo kak sam i ostavio..

Ja sam pokusao to isto pokreniti,i nakon sto sam izasao iz igre u dolphin,1 tab je ostao dok ostala 3  su se refreshala,onda sam opet usao u igre i Agent Dash se resetirao dok su ove 2 ostale,a na official romu bez tweaka bi mi se 2 igre resetirale a vjerojatno i dolphin.

Da ga nosim na servis ?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 22:21 (chingy-os).
15 godina
neaktivan

FoxHound 1.5 rom,koji je živa vatra!ne da sve radi nego leti!

1.Based on leak 4.1.2

2.Inset Power menu

3.Insert Call rec + no increse ring tones

4.Updated Super SU

5.Updated Titanum Backup

6.Removed some script in Aroma and insert one APk for script

7.Insert option to select Stock/15mod toggle

8.Insert CRT

9.Last modem

10.Tweked stock kernel

11.Updated Siyah and Perseus

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 23:59 (spajder68).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Našao jednu veću zamjerku (barem meni) na JB wanamlite-u: maksimalno ograničenje pri slanju poruka je 3por u jednoj iliti cca 460 znakova. Bogme sam se neugodno iznenadio kada sam maloprije tipkao poruku.. 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa kaje to sa Playom? Prije sam odabral igre/besplatne i skrolal sam do kud me volja i izabiral kaj hocu. A sad mi pod svaku stavku ponudi 20-tak igrica ili aplikacija (ovisi kaj trazim) i to je to?! I jos kad otvorim neki app pita me dal hocu da mi prevede, i kad odaberem onda mi peder prevede na cirilicu?! Kaj je tak i vama?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stail sam skidat custom rom prek moba na wifi, brzina je varirala, 29kbs-800kbs, prosjek je bil oko 490.. Al pri toj radnji mob je bil neupotrebljiv, zamrzaval se, spor, koda su sve jezgre bile na 100% i memorija puna do vrha.. Koma ziva. Jel moguce da wifi optereti tak mob ili...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa kaje to sa Playom? Prije sam odabral igre/besplatne i skrolal sam do kud me volja i izabiral kaj hocu. A sad mi pod svaku stavku ponudi 20-tak igrica ili aplikacija (ovisi kaj trazim) i to je to?! I jos kad otvorim neki app pita me dal hocu da mi prevede, i kad odaberem onda mi peder prevede na cirilicu?! Kaj je tak i vama?

{#} Nope, meni je normalno.. 

15 godina
neaktivan

zaboravih reči,imate finalnu veziju siyah kernel-a,pa ko voli nek izvoli http://www.gokhanmoral.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
John_Doe_11 kaže...

{#} Nope, meni je normalno.. 

Daj molim te reci koju verziju Playa imas?!

daniel
15 godina
neaktivan

umene međuverzija:

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Ja imam istu verziju. I daj bas odi u aplikacije/alati i pod besplatno pogledaj kolko ce ti ih ponuditi. Meni ponudi 30 aplikacija i to je to. Prije sam skrolal do preksutra ak treba, a sad kad trazim nekaj kaj sam nekad imal i treba mi, a zaboravil sam kak se zove app, mogu se slikati ak ne znam tocan naziv. Znam ima pod "moje aplikacije", al imal sam i dosta krekanih koje nisu zabiljezene na Playu.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam istu verziju. I daj bas odi u aplikacije/alati i pod besplatno pogledaj kolko ce ti ih ponuditi. Meni ponudi 30 aplikacija i to je to. Prije sam skrolal do preksutra ak treba, a sad kad trazim nekaj kaj sam nekad imal i treba mi, a zaboravil sam kak se zove app, mogu se slikati ak ne znam tocan naziv. Znam ima pod "moje aplikacije", al imal sam i dosta krekanih koje nisu zabiljezene na Playu.

ponudi ih ko u priči,moga bi skrolat do sutra.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice