Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.914.682
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III

Jesi probao rebootat uređaj?

Ako jesi i opet ide ovako, onda najbolje opet flashat ROM, i gotov si u minut. Više ti treba za skinit ROM sa sammobilea nego da ga flashas. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Je, postupak rootanja je isti, samo pazi da slučajno ne skupiš kernel od S II.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III
Mitsuoka kaže...

Jesi probao rebootat uređaj?

Ako jesi i opet ide ovako, onda najbolje opet flashat ROM, i gotov si u minut. Više ti treba za skinit ROM sa sammobilea nego da ga flashas. 

Ok.probat cu.evola

13 godina

Jel netko isprobao (Ω) Omegu v33.1 Jelly Bean 4.1.2 ?

Kakvi su vasi dojmovi ? 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
SIII Deny kaže...

Jel netko isprobao (Ω) Omegu v33.1 Jelly Bean 4.1.2 ?

Kakvi su vasi dojmovi ? 

Pet postova unatrag sam napisal... nije to na razini pravog JB-a.

daniel
17 godina

Jel prakticirate pvaj full wipe prije stavljanja novog roma ?

http://checkrom.com/threads/full-wipe-the-correct-way.432/

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja tu ne vidim razliku. Kad napravim wipe data/factory reset on wipea sve (system, data, cache) pa sam wipe Dalvik i bat stats.

Nikad nikakvog problema ili tko zna šta... na popriličnom broju uređaja.

13 godina

Neznam koliko koga zanima fizicko testiranje Samsunga Galaxy SIII ali malo sam prcko i naletio na ovaj zanimljiv video u izdrzljivosti!
iPhone 5 vs Galaxy SIII, kvaliteta je ocigledna iako su oba nakraju unistena.

Galaxy SIII opet pobjedio {#}.

link: 

1 0 hvala 0
17 godina
SIII Deny kaže...

Neznam koliko koga zanima fizicko testiranje Samsunga Galaxy SIII ali malo sam prcko i naletio na ovaj zanimljiv video u izdrzljivosti!

link: 

Ali S3 je 5x osjetljiviji na padove,pa pogledaj hrpu drop testova,na s3 maletene iz prve puca ekran,iphone 5 je puno izdrzljiviji,to je cinjenica.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 23:14 (chingy-os).
13 godina
chingy-os kaže...
SIII Deny kaže...

link: 

Ali S3 je 5x osjetljiviji na padove,pa pogledaj hrpu drop testova,na s3 maletene iz prve puca ekran,iphone 5 je puno izdrzljiviji,to je cinjenica.

to stoji, al opet uzmi u obzir da S3 ima puno veci ekran od iphone 5, sto ni nije uopce cudno za lomove ekrana pri vecem padu zbog same vece povrsine stakla na S3, da je iphone napravio ekran on 4.8 inca vjerovatno bi rezultati bili jednaki.. al cinjenice su tu.

17 godina

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1812668

Probao sam flashati ovo,kao da malo oslobodi rama.

Jel tko koristio http://www.gokhanmoral.com/?p=1489 i ako da kakav je ?

Treba mi kernel sa swap support built in da probam ovu opciju  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1814311

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 1:39 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam gdje bi stavio pa može i ovdje {#}

Za sve ajfon probleme obratite se kolegi Sam Sungu Za sve ajfon probleme obratite se kolegi Sam Sungu
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

6 0 hvala 0
17 godina

Igram baš NFS MW, strava igra a bome i grafika... Ak imate kakvu  igru za preporučit sa spektakularnom grafikom, recite...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

modern combat 3,NOVA3 i shadowgun

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nba 2k13 i wild blood

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav svima,

imam jednu čudnu situaciju i zanima me ako je netko imao sličan "problem".

Kada mi se telefon napuni na 100%, normalno upali se zelena LEDica. 

No danas sam primjetio da ona "pulsira". Odnosno svakih par sekundi (ili par minuta) malo izgubi na svjetlini, postane malo tamnija, i onda nakon toga opet svjetli punom snagom.

Dali je itko primjetio slično ponašanje? 

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jel koristite koji program za ciscenje tj oslobadjajje radne memorije?
Inace imam slobodno oko 300mb, al bas danas ujutro primjetim da imam oko 190-200mb slobodno, jucer odigral par igrica. Tokom noci je bil u standby modu, kaj se nehj trebala memorija bar oslobodit dok je mob neaktivan? U pozadini se vrti par sistemskih procesa i 2-3 programa po 6-12 mb.
Kolko vidim nakon torture mobitela, memorija se znacajno smanji.. Koristkm rom hd revolution 15, a i jos sam bloatware maknul s TB..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel se ja jedini uopce ne opterecujem potrosnjom memorije? Mislim, realno, u cemu je tocno problem? Jel ti radi sporije uredaj ili sta?

I possess a skill to google.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...

Jel se ja jedini uopce ne opterecujem potrosnjom memorije? Mislim, realno, u cemu je tocno problem? Jel ti radi sporije uredaj ili sta?

Pa osjetim trzanje malo, ne bi se ni ja opterecival da je sam OS kak spada..

17 godina
zvonac kaže...
Minoza kaže...

Pa osjetim trzanje malo, ne bi se ni ja opterecival da je sam OS kak spada..

Fali nam 2gb rama kao na americkoj verziji,ja sam doslovce sve pogasio pa opet zdere ram kao nenormalan,hebeni android.

16 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Fali nam 2gb rama kao na americkoj verziji,ja sam doslovce sve pogasio pa opet zdere ram kao nenormalan,hebeni android.

Zasto mislis da bi RAM trebao biti neiskoristen i sta znaci "hebeni android"? U osnovi, ti znaci niti ne razumijes kako ovaj OS radi ali kritiziras nacin na koji radi. "Nasilno" gasis procese ne bi li oslobodio RAMa, a time zapravo radis vise stete nego koristi i vrlo vjerovatno postizes suprotan efekt od zeljenog.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 11:21 (Minoza).
17 godina
Minoza kaže...
chingy-os kaže...

Zasto mislis da bi RAM trebao biti neiskoristen i sta znaci "hebeni android"? U osnovi, ti znaci niti ne razumijes kako ovaj OS radi ali kritiziras nacin na koji radi. "Nasilno" gasis procese ne bi li oslobodio RAMa, a time zapravo radis vise stete nego koristi i vrlo vjerovatno postizes suprotan efekt od zeljenog.

Kazem zato sto mobitel ima 1gb rama,pogasio sam apsolutno sve procese i ocistio bloatware,bude mi iskoristeno od 600-700mb od 833,iako nema aplikacija u pozadini,onda kada popalim vise programa(pri tom vise mislim na par manjih programa,nista zahtjevno) refresha mi browser kada se vratim u njega,a igre resetira,ocigledno fali 2gb rama,nema dileme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 11:45 (chingy-os).
17 godina
chingy-os kaže...
Minoza kaže...
chingy-os kaže...

Kazem zato sto mobitel ima 1gb rama,pogasio sam apsolutno sve procese i ocistio bloatware,bude mi iskoristeno od 600-700mb od 833,iako nema aplikacija u pozadini,onda kada popalim vise programa(pri tom vise mislim na par manjih programa,nista zahtjevno) refresha mi browser kada se vratim u njega,a igre resetira,ocigledno fali 2gb rama,nema dileme.

Tebe nekaj drugo je8e, ne bi ti ni 2gb pomogla.

Malo informacija o RAMu na linux/unix os-ovima možeš pročitati ovdje: http://www.androidcentral.com/ram-what-it-how-its-used-and-why-you-shouldnt-care

Ovo je mali isječak:

Android, like Mac OS and Ubuntu, wants to use all the RAM it can, because that's how it was designed to work.  There are settings (in Android we call them "minfree" settings) to tell the system how much RAM to leave free and available, but the rest is designed to fill up as fast as possible and stay that way.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
odjavljen

Ovo je i razlog zasto bi sve te tehnicke podatke trebalo sakriti od korisnika. Iz neznanja izvode gluposti i pljuju po necemu sto ne razumiju, a onda se te gluposti sire po forumima. Jednostavno je nebitno za korisnike ni koji su procesi pokrenuti ni koliko memorije je kako raspodijeljeno.

Troll level: sensei
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://wanamlite.com/2012/11/16/wanamlite-xxelk4-v5-0-android-4-1-2-clean-fast/#more-2198

E morati ću ga probati ne da mi se ovako više, dosadno je !!!

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 14:17 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može li mala pomoć?

Od dolaska JB primjećujem da mi se trajanje baterije smanjilo. Čitao sam da se preporučuje factory reset uređaja. Mene sad zanima kako bi mogao neke aplikacije backup-irati (aplikacija + data) tako da ih nakon resetiranja vratim na mob?

Mob je na stock JB, znači nije root-an.

Prilikom resetiranja da li je potrebno napraviti nekakav wipe iz recovery-a ili je dovoljno u postavkama otiči na factory reset?

Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nani kaže...

Može li mala pomoć?

Od dolaska JB primjećujem da mi se trajanje baterije smanjilo. Čitao sam da se preporučuje factory reset uređaja. Mene sad zanima kako bi mogao neke aplikacije backup-irati (aplikacija + data) tako da ih nakon resetiranja vratim na mob?

Prilikom resetiranja da li je potrebno napraviti nekakav wipe iz recovery-a ili je dovoljno u postavkama otiči na factory reset?

Ako je svjez update daj mu par dana da se "slegne", meni se kroz nekoliko dana drasticno popravila situacija i sada mi je trajanje isto ako ne i bolje nego na ICS.

17 godina
neaktivan

spajder68 - zahvaljujem! {#}

Stavljen JB wanamlite i onaj phenomenal kernel medium i rezultati su mi stvarno super, barem meni s obzirom da sam dosad bio prevelika picajzla za bateriju i sl.

Rezultati su od prije neki dan: 3:35 on screen-a uz oko cca 30ak min igranja, nekih 1h razgovora, 15ak poruka, Facebook+Twitter, malo browsanja, par vijesti pročitanih preko aplikacije dnevnik.hr i Večernji uz pozadinsko upaljene aplikacije WhatsApp, Viber, Facebook, Facebook Messenger, Google karte i čačkanje kaj mob ima na/u sebi {#}

Ja sam s ovim izrazito zadovoljan. Jedina stvar koju još doradit jest nać zamjenu za Samsung tipkovnicu da vidim mogu li još štogod dobit na bateriji (Swift mi ne valja pogotovo što je manja, ubačeni hr znakovi) i zguglat dal mogu isključit neke sistemske fore kao "Pickup Tutorial", "Factory Mode" i sl.

1 0 hvala 0
16 godina

Hm, par dana? Update je tu, mislim sad već 7 dana.

Svakako hvala na odgovoru.

14 godina
neaktivan
nani kaže...

Može li mala pomoć?

Bez  rotanja neznam backup kako.Možeš s titanium backup  , možeš i ako ga rotašiz CWM napraviti backup cijelog roma.

A evo i vidi na ovom linku malo upute.

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice