Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.914.728
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Stavio sam JB wanamlite i phenomenal 4 kernel (medium); zbrisao sa Titanium-om još ponešto bloat-a i sad ćemo vidjet. Imao sam par FC-a (Postavke, WSOP (World Series of Poker) i još nešto, nemrem se sjetit kaj točno). Trenutačan dojam je: SUPER! {#} No dojam je tek privremen i "nepotpun"; nariktavao sam aplikacije i općenito neke postavke na mobu i potrošio cca 2.5h screen time-a na sve to (uz par razgovora, 5-6 poruka i stalno upaljen Wi-Fi) i ostalo je oko 53% baterije prije nego što sam ga stavio na punjenje.

Još samo da nađem neku apk za njihovo gašenje pri boot-u i onda maksimalno testiranje. {#}

1 0 hvala 0
17 godina

Isprobal omega v33, imal par fc, obrisal i stavil nazad hd revolution 14, s njim prezadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

moze mi neko linkati neki provjereni tutorial za root sgs3?

android 4.0.4 je na njemu

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 12:35 (Zin8).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Imaš TD, ali samo zato što ne pogledaš na ovoj stranici već par puta stavljeno !!!!{#}

edit: novi si androidaš pa mijenjam

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 13:20 (robijan).
15 godina
Zin8 kaže...

Tutorijal za root

Tutorijal za stavljanje custom rom-a

Tutorijal za unroot

14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Backup uvijek dobro napraviti, ja sam imao slučaj kolegi sam napravio sve i roota a on se zanio flashanjem i diranjem di ne treba pa je sjebo IMEI a sreća pa taj backup u CWM i posebno EFS faila preporučam svima da ga naprave i spreme u komp na sigurno. Stoga rotaj kako je gale ti stavio linkove napravi backup.A update naravno napravi prvo dobivaš puno, e sada ako imaš bitnih podataka spremi a najbolje ti je prema ovome napraviti update na fuul clean rom. Pitaj i dalje na usluzi ako znamo ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 13:09 (robijan).
15 godina

Naišao sam na

Android 4.1.2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 14:14 (Gale92).

1 0 hvala 0
15 godina

Imam pitanje. Recite mi kako mogu vratiti postavku da kada npr upišem broj telefona i kada stiisnem tipku za poziv da me  uređaj pita hoću li obaviti poziv putem telefona, skypea ili vibera?

Jednom prilikom sam upisao broj mobitela te me je uređaj pitao  kako da "otvori" poziv a ja sam odabrao telefon i da ga otvara uvjek tako.

Kako to mogu vratit na staro koji je postupak?

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

Imam pitanje. Recite mi kako mogu vratiti postavku da kada npr upišem broj telefona i kada stiisnem tipku za poziv da me  uređaj pita hoću li obaviti poziv putem telefona, skypea ili vibera?

Jednom prilikom sam upisao broj mobitela te me je uređaj pitao  kako da "otvori" poziv a ja sam odabrao telefon i da ga otvara uvjek tako.

Postavke-Upravitelj aplikacijama-Sve-Telefon-OBRIŠI ZADANE POSTAVKE

Luc
14 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
Gale92 kaže...

Postavke-Upravitelj aplikacijama-Sve-Telefon-OBRIŠI ZADANE POSTAVKE

Tako za svaku apk. ako ih imaš više njih za istu radnju uklanjaju zadane postavke..

13 godina

Pozz!
Novi sam pa me zanima jer se datoteka sa linka stavlja preko Odin3 ili se stavi na sdcard i preko CWM..
I dali poslije instalacije treba jos nesta napraviti ili ce mob odraditi sam sve? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 19:27 (SIII Deny).
17 godina
SIII Deny kaže...

Pozz!
Novi sam pa me zanima jer se datoteka sa linka stavlja preko Odin3 ili se stavi na sdcard i preko CWM..
I dali poslije instalacije treba jos nesta napraviti ili ce mob odraditi sam sve? 

Ne znam na koji rom misliš, ali ovdje imaš vrlo jednostavne upute: http://www.smartphonehrvatska.com/2012/11/06/galaxy-s3-jelly-bean-upute/

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
13 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 23:16 (SIII Deny).
14 godina
protjeran

.zip ide preko CWM-a, a .tar ide na Odin.m Ak imas stock CWM, onda stavi na vanjsku SD karticu, jer ne cita unutarnju.

daniel
13 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

.zip ide preko CWM-a, a .tar ide na Odin.m Ak imas stock CWM, onda stavi na vanjsku SD karticu, jer ne cita unutarnju.

ovaj link sam uzeo bas na tvojoj poveznici, i .tar stavim na Odin
de mi molim te reci jesi isprobao taj 4.1.2 kaki je tvoj utisak jer se isplati staviti na mob, ili jos malo sacekati da izade na sammobile..

15 godina
neaktivan

evo malo danas na omegici v33.1 JB  4.1.2,ništa spektakularno,maknut onaj jevrejski kalendar,za neke koji su pitali radi super!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
SIII Deny kaže...

de mi molim te reci jesi isprobao taj 4.1.2 kaki je tvoj utisak jer se isplati staviti na mob, ili jos malo sacekati da izade na sammobile..

Nije kao sluzbeni, ili bar sa Sammobila, tak da pricekaj jos. Ja ga stavil kao 2nd rom i sad mi je zal, a ne da mi se vracati Criscelo. Ko da mu fali "butter", nije jos to to.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 23:46 (daniel.hajdinjak666).
13 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
SIII Deny kaže...

Nije kao sluzbeni, ail bar sa Sammobila, tak da pricekaj jos. Ja ga stavil kao 2nd rom i sad mi je zal, a ne da mi se vracati Criscelo. Ko da bu fali "butter", nije jos to to.

ok, onda necu ni stavljati, cekam na Sammobil-u {#} Hvala na savjetu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 23:53 (SIII Deny).
17 godina

Ajd da vidim ko je od vas otišel sa S2 na S3..  Osim razlika u hardveru, dal ima ostalih vidljivih razlika, npr. instalacija programa, pokretanje igri, surfanje po netu? Dal sve to fluidnije radi bez zapinjanja na S3, il su razlike nevidljive spram S2? tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja, al ja iz nekih drugih razloga.

Razlike su meni vidljive, al ne znam kakav je S II sa official 4.0.4 i dalje. Već sam prije tog updatea dobio S III.

8 Sa S II
7 Sa nečeg drugoga
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 18:06 (Mitsuoka).
17 godina
Mitsuoka kaže...

Ja, al ja iz nekih drugih razloga.

Razlike su meni vidljive, al ne znam kakav je S II sa official 4.0.4 i dalje. Već sam prije tog updatea dobio S III.

Ma baš gledam na jutub S2 vs S3, kolko vidim razlike ima u instalaciji i pokretanju aplikacija tj igrica, i naravno zauzeće proca, tipa angry birds S2 oko 18%, S3 1%...

13 godina

napravio mi kolega Root na SIII, i sa titanium-om sam poiskljucivo nepotrebne stvari.. mob radi odlicno i baterija mi zna drzat do dva dana.. ali neznam jer moguce nekako napraviti da igrice npr:(NFS Most Wanted, The Amazing Spider-man, Asphalt 7) instaliram na vanjsku SD karticu, kako bi oslobodio unutarnju memoriju, jer navedene igrice su preko 1GB, i sa par igrica i poprilicno aplikacija brzo napunim memoriju.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 18:34 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Ajd da vidim ko je od vas otišel sa S2 na S3..  Osim razlika u hardveru, dal ima ostalih vidljivih razlika, npr. instalacija programa, pokretanje igri, surfanje po netu? Dal sve to fluidnije radi bez zapinjanja na S3, il su razlike nevidljive spram S2? tnx

Ja sam presao sa S2,sto se tice brzine,mozda malo brze instalira aplikacije,za nijansu brze lodira,ali nista drasticno,primjetio sam da mi puno brze prebacuje sa 2g na 3g i pali net,takodjer malo brze boota.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

napravio mi kolega Root na SIII, i sa titanium-om sam poiskljucivo nepotrebne stvari.. mob radi odlicno i baterija mi zna drzat do dva dana.. ali neznam jer moguce nekako napraviti da igrice npr:(NFS Most Wanted, The Amazing Spider-man, Asphalt 7) instaliram na vanjsku SD karticu, kako bi oslobodio unutarnju memoriju, jer navedene igrice su preko 1GB, i sa par igrica i poprilicno aplikacija brzo napunim memoriju.. {#}

Pa sa titaniumom ih prebacis na SD.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
13 godina
tpg kaže...
SIII Deny kaže...

Pa sa titaniumom ih prebacis na SD.

pokusao sam sa titaniumom, naso sam opciju move to sd, ali kad napravim to neprebaci mi igricu na vanjski sdcard, nego ostaje u unutrasnjoj memoriji moba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 19:31 (SIII Deny).
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S III

Pozz.

Jel mi netko moze ovo riješiti 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S III
warez kaže...

Pozz.

Jel mi netko moze ovo riješiti 

To je meni prikazival kad je otisla maticna.

daniel
16 godina
neaktivan

Što si pokušavao napravit?

Nekako mislim da je najjednostavnije upalit ga u DL mode, pa flashat stock ROM koji skineš sa sammobilea. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Što si pokušavao napravit?

Nekako mislim da je najjednostavnije upalit ga u DL mode, pa flashat stock ROM koji skineš sa sammobilea. 

Ma slucajno u recoveryu stisnuo update from ADB

14 godina
neaktivan

Bok, kada sam imao sgs2 mogao sam ga rootat tako da sam ga flashnuo sa Siyah kerneleom. Da li ću rootat i sgs3 ako ga flashnem sa Siyah kernelom? Da li netko zna....

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice