Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.915.997
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
twingley kaže...

ima ko problem s random prestankom haptic feedbacka ? (nije na power saving)
i da , ona fora kad se po android version klika i pojavi jelly bean, vidjeh kod drugih da grahovi skacu a kod mene je samo taj jedan bez obzira kolko klikam po njemu :D
koristim stock rootanog engleza

upri ga prstom po crvenoj glavi.

14 godina
I kod mene je bila ista situacija ,pa sam sa Kiesom napravio update.
Luc
14 godina

Eto konačno JB :) ,za sada jako zadovoljan ,ponajviše fluidnošću kod web browsinga...nego,vezano za google search ,na bilo koje glasovno pretraživanje ne dobivam glasovni odgovor ,u postavkama sve po defaultu ,google voice.Kako je vama?

EDIT:Rijeseno  stavljanjem english uk kao glavni jezik sustava.

Luc
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 20:03 (Luc989).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Kaj velite je ovo ok za trajanje baterije na JB?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
donsale98 kaže...

KULE:  Skini Firmware za mob i flešaj ga Odinom

kako se to radi? nisam bas na TI sa time. koji firmware, gdje da skinem?  hvala puno na odgvoru

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/11/06/galaxy-s3-jelly-bean-upute/

Tu će ti sve pisati. Skini odgovarajući Firmware ovisno o VIP-u ili T-Mobile-u. Naravno moraš se registrirati na stranicu da bi mogao skinuti određeni Firmware

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
14 godina
neaktivan

Nakon update-a napravio bas onako kako sam zelio :) Hvala na pomoci @ daniel.hajdinjak666

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 20:48 (razbijac).

1 0 hvala 0
15 godina
Luc989 kaže...

Eto konačno JB :) ,za sada jako zadovoljan ,ponajviše fluidnošću kod web browsinga...nego,vezano za google search ,na bilo koje glasovno pretraživanje ne dobivam glasovni odgovor ,u postavkama sve po defaultu ,google voice.Kako je vama?

koji web browser imaš na Jelly Bean-u? MIslim na onaj primarni koji je došao za Jelly Beanom?

17 godina

meni kada stisnem tipku odmah se upali bez lock screena?

Pomoć

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
goodie kaže...

meni kada stisnem tipku odmah se upali bez lock screena?

Pomoć

Imas tam pod "sigurnost" nacin zakljucavanja, pa odaberi.

daniel
14 godina
neaktivan
Delfinster kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...
Delfinster kaže...

Kako se makne crveni usklicnik na boot up-u? Da nije to jos jedna shema osim countera?! Ko od vas ima  rootan JB ajd nek pogleda dal se pojavi to sranje pri paljenje?!

ja ima isti problem od pocetka rootanja :d ne znam jel se sjecas da sam te pitao za to ... i dan danas ga imam i nemam pojma sta je to 

Iskreno, ne sjecam se vise. Dal ti se to desilo i na ICS-u?!

Jer ako se to ne moze maknuti, nek se nekaj desi da ga moram nositi na servis, ne preostaje mi nist drugu, nego da pustim 12V kroz mob, da sam siguran. Pa nek ga onda upale i prigovore nekaj.

Ana XDA nema niti jedna tema o tome?! Sta je reci???

iskren da budem ne sjecam se za ICS al mislim da je i tamo isto to bilo al samo kad udjem u CWM ...a na JB mi je uvijek i na restart mobilnog i bilo sta sto ima veze sa gasenjem paljenjem to mi se pojavljuje .... a nema njega ako stavis stock rom ...to sam radio i nema ga... znaci da je nesto vezano za root (mislim kad ides preko Odina) naravno bez root

Ne znam dali ste riješili ali ja sam s tringlom to maknuo mislim da sam ga dva puta pustio. Jedino što dam nskon odrađenog deinstalirao triangl....

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina

Imam pitanje.

Da li znate gdje mogu kupiti  zaštitnu foliju (screen protector) za ekran za svoj S 3, zaštita da se ekran ne grebe, od udaraca itd?

Naprimjer kao ovo :)

I ako ima koga iz Rijeke da mi kaže na kojim mjestima to mogu potražiti, ili makar na kojim mjestima bi toga moglo biti

Hvala vam puno!!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
robijan kaže...

Ne znam dali ste riješili ali ja sam s tringlom to maknuo mislim da sam ga dva puta pustio. Jedino što dam nskon odrađenog deinstalirao triangl....

A-a, nejde nikak.

daniel
14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Imam pitanje.

Da li znate gdje mogu kupiti  zaštitnu foliju (screen protector) za ekran za svoj S 3, zaštita da se ekran ne grebe, od udaraca itd?

Naprimjer kao ovo :)

I ako ima koga iz Rijeke da mi kaže na kojim mjestima to mogu potražiti, ili makar na kojim mjestima bi toga moglo biti

Hvala vam puno!!

Imas dosta preko njuskala ja sam si uzeo preko http://www.smartoprema.hr/

13 godina
neaktivan
robijan kaže...

A-a, nejde nikak.

kod mene je uspjelo nema ga vise ....sa triangle 1.95

14 godina
neaktivan
robijan kaže...

A-a, nejde nikak.

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/

Probaj ponovno rotat tj flashat cf odavdje, mada su svi valjda isti ali ja na englezu niti wanamu to nisam imao a sada kada sam vratii na stock i ponovi updato JB i kada sam rotao se pojavio. Kako sam i rekao maknu sam ga i sada sam provjeravao nema ga 100 %....

Edit: ja imam 2.15 i s xda free

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 22:50 (robijan).
17 godina
neaktivan

Jesam li jedini koji ima problem sa vibracijom nakon update-a na Jelly?? Bilo da je na "zvuku" ili na "vibraciji", pri dolasku poruke vibracija uopće ne radi. Užasno mi ide na k!

A što se tiče samog JB-a, ako sam ja skužio, to je engleski (.... XXDLJ4).. dosta je brže i fluidnije, nekak je sve puno bolje uljepšano. Baterija tak-tak, mislim da sam prisiljen napravit hard reset pa ga root-at {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...

Jesam li jedini koji ima problem sa vibracijom nakon update-a na Jelly?? Bilo da je na "zvuku" ili na "vibraciji", pri dolasku poruke vibracija uopće ne radi. Užasno mi ide na k!

A što se tiče samog JB-a, ako sam ja skužio, to je engleski (.... XXDLJ4).. dosta je brže i fluidnije, nekak je sve puno bolje uljepšano. Baterija tak-tak, mislim da sam prisiljen napravit hard reset pa ga root-at {#}

Dali imaš kskvu apk. za podsjetnik tj ponsvljanje propuštšnih poziva poruka ili slićno, ili za postepeno pojaćavanje zvona. Ako imaš išta slićno to zna štekati. 

Što se engleza i vipovog tiće potpuno isto ja prezadovoljan  nakon spajderovog iznošenja podataka i moje nevjere ipak baterija odlićna. Ponavljam vipom org. rom ,ODLIĆAN

17 godina
neaktivan
robijan kaže...
John_Doe_11 kaže...

Dali imaš kskvu apk. za podsjetnik tj ponsvljanje propuštšnih poziva poruka ili slićno, ili za postepeno pojaćavanje zvona. Ako imaš išta slićno to zna štekati. 

Što se engleza i vipovog tiće potpuno isto ja prezadovoljan  nakon spajderovog iznošenja podataka i moje nevjere ipak baterija odlićna. Ponavljam vipom org. rom ,ODLIĆAN

Nemam ni jednu aplikaciju, sve je normalno funkcioniralo do update-a. Jedine donekle novije aplikacije su BSPlayer i GSam Battery Monitor, al to nema veze s tim {#}

14 godina
neaktivan

Meni sam primjetio da nekad nemam ton već samo vibru na pozivima, dok ako me drugi put isti broj nazove zvoni. Korisnićki ton zvona npr.neka mp3 melodija.... Nisam s originalima probao, a ovo ti ne bih zno šta drugo može biti.

17 godina
neaktivan
robijan kaže...

Meni sam primjetio da nekad nemam ton već samo vibru na pozivima, dok ako me drugi put isti broj nazove zvoni. Korisnićki ton zvona npr.neka mp3 melodija.... Nisam s originalima probao, a ovo ti ne bih zno šta drugo može biti.

RIJEŠENO!

Stvarno ne znam čemu, al... Uglavnom, u postavkama poruka, pri dnu, ubačene su opcije obavijesti, za neželjene poruke i ono najvažnije - "vibracija za obavijest"... koja je meni po default-u bila isključena. Ne znam čemu ova opcija, al meni osobno nepotrebna.

15 godina
neaktivan

pitanje: koje su promjene u 4.1.1., jel ima nešto vrijedno spomena?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
robijan kaže...
robijan kaže...

A-a, nejde nikak.

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/

Probaj ponovno rotat tj flashat cf odavdje, mada su svi valjda isti ali ja na englezu niti wanamu to nisam imao a sada kada sam vratii na stock i ponovi updato JB i kada sam rotao se pojavio. Kako sam i rekao maknu sam ga i sada sam provjeravao nema ga 100 %....

Edit: ja imam 2.15 i s xda free

Necu stavljati CFroot 6.4 jer se rusi. Imam 6.1, a Triangle nekaj sere. Idem naci paid verziju pa probati.

daniel
17 godina

Našao sam rješenje za micanje sivog notificationa. I isprobao. Ali morate imati root.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1903882

Treba zamijeniti SystemUI.apk sa ovim u zipu (provjeriti owner da bude root i permissioni kao na starom fileu).

Nakon što kopirate mob se lagano smrzne, restart i nakon restarta voila -> crni notification.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Da, framework je ruzan, ali zato sam ja to rjesil na ovaj nacin...

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...
Luc989 kaže...

koji web browser imaš na Jelly Bean-u? MIslim na onaj primarni koji je došao za Jelly Beanom?

Da ,njega koristim.

Luc
15 godina
Gale92 kaže...

Imam pitanje. Frendu mi je danas došla obavjest da mu je dostupan "update" putem OTA na Jelly Bean.

Odgodio je "update" za šest sati, pošto nije bio u dostupnosti spojiti se na wi-fi.

Nakon šest sati pokušao je napraviti update ali mu javlja poruku da nije moguća nadogradnja softwarea jer da se aktualizacije isporučuju svim korisnicima istovremeno.

Pokušao je par puta ali svaki put ista poruka.

Kako sad on može napraviti "update" na službeni JB. Kojim postupkom?

Hvala {#}

i kod mene bilo isto samo sto sam ja odgodio za 3 dana

i ta tri dana mi je pisalo isto

onda 4 dan odmah ujutro se normalno skinuo JB OTA i nadogradio  :)

14 godina
neaktivan
robijan kaže...
robijan kaže...
Necu stavljati CFroot 6.4 jer se rusi. Imam 6.1, a Triangle nekaj sere. Idem naci paid verziju pa probati.

Meni se ništa ne ruši, dapače prezadovoljan sam s navedenim.

14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

.... imam pitanje ..... danas sam skinuo novu aktualizaciju softa androida te sad imam verziju 4.1.1 ---- nakon urednnog skidanja (cca 260 i nekaj MB) te njegovog instaliranja kod pokretanja sve zašteka pa se pokrene i svakih 20 sec se pojavljuje prozorčić na rečenicom ---- PROCES android.process.media SE ZAUSTAVIO ------ i dole (OK) ..... lupim na ok radi 20 sec sve zašteka i ponovno isti prozorčić (i tako u nedogled) .... molim pomoć gdje mogu taj proces isključiti i kako ... ili neki drugi koristan naputak ... hvala na savjetu .....

No Guts No Glory !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da li se nekom još od vas osim meni dešava slijedeće na JBu:

Upalim samsungov contacts app, otvorim neki contact. Opalim back i onda se vrati na contacts list activity i napravi glupi refresh cijele forme uzrokujući neugodni flicker.

Ima li još tko takav problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice