Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.915.997
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Koma zd!

Ja sam zadovoljan zato se i vraćam na njega. Što se baterija tiće sada sam tek stavio rom i ispribavam ono što sam s englezom doživio. Oko 30h. baterije. TB sam sada poiskljućivao ono malo apk. što nije ni u englezu radilo(gogle mape, g+, bez skjpa, game hub, vibera i sl). Znači ne mogu ti sada ništa reči ali se nadam najboljem. 

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

kak vama uspije par dana izdržati baterija? meni izdrži najviše 20-tak sati, al naravno, sa svim uključenim, internet non stop (bilo wifi ili mobilni ovisi dal sam doma il ne), sa svim aplikacijama(viber, whats up, instagram, gmail, face i slično...). ne da mi se pol toga poisključivat da dobim na bateriji jer onda to više nije smartphone... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 21:32 (Crokilla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Crokilla kaže...

ne da mi se pol toga poisključivat da dobim na bateriji jer onda to više nije smartphone... 

Pa koji će mi kuxxc ostajat upaljeno nešto što ne koristim ??

Npr. wifi, gps, bluetooth i slične đinđe. Ako trebam upalit ću, a ako ne, onda ću pogasit sve.

Više mi vrijedi to što će mi baterije dulje izgurat, nego da mi bespotrebno gore neke stvari dok ih ne koristim.

17 godina
neaktivan

meni je bitan internet zbog vibera, whatsupa i gmaila jer često koristim te aplikacije

14 godina
neaktivan
Crokilla kaže...

kak vama uspije par dana izdržati baterija? meni izdrži najviše 20-tak sati, al naravno, sa svim uključenim, internet non stop (bilo wifi ili mobilni ovisi dal sam doma il ne), sa svim aplikacijama(viber, whats up, instagram, gmail, face i slično...). ne da mi se pol toga poisključivat da dobim na bateriji jer onda to više nije smartphone... 

Baterija mi izdrzi i do vise od 4 dana pozivi i alarm po potribi , facebook i kameru tu i tamo 

17 godina
neaktivan
razbijac kaže...
Crokilla kaže...

Baterija mi izdrzi i do vise od 4 dana pozivi i alarm po potribi , facebook i kameru tu i tamo 

kolko ti je u ta 4 dana upaljen wifi i mobilni internet?

14 godina
neaktivan
Crokilla kaže...
razbijac kaže...
Crokilla kaže...

Nije puno oko 4-5h sve ukupno facebook , forumi itd.

15 godina

Dostupan je tutorijal nadogradnje Galaxy S 3 na službeni t-mobile ili vip rom.

Ako imate brandirane uređaje od t-mobilea ili vipa, a nadogradnja vam nije stigla pogledajte malo tutorijal !!! {#}

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
razbijac kaže...
Crokilla kaže...
razbijac kaže...
Crokilla kaže...

kak vama uspije par dana izdržati baterija?

Nije puno oko 4-5h sve ukupno facebook , forumi itd.

Naravno da je svačija potrošnja vezana za koliko koristi pa je stoga i teško na taj naćin uspoređivati da koliko vremenski traje.

Mora se uzeti u obzir da koliko je čega koristio u tom priodu ! Tako da je i meni nepojmljivo imati bateriju 4 dana i još da

poisključim sve što ima gdje je onda smiso "smartphona". I sada sam kao sam ranije naveo poisključivao puno toga, samo radi testa baterije ali

kada sve dam u normalnom rasponu vremena i s korisnim apk. da imam trajanje baterije cca. do 30 h. to mi je sasvim dobro za ovaj tip uređaja

u odnosu na njegovu veličinu ekrana !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
16 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Dostupan je tutorijal nadogradnje Galaxy S 3 na službeni t-mobile ili vip rom.

Ako imate brandirane uređaje od t-mobilea ili vipa, a nadogradnja vam nije stigla pogledajte malo tutorijal !!! {#}

evo strpao sam jb u s3 weeeeee sad idem explorat :P

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
14 godina
neaktivan

sta ce reci iphonovci o njihovom ljubimcu 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Crokilla

Meni ovisi. Baterija mi uglavnom traje između dan i dva dana.

I ja imam sve nabrojeno (fejs, instagram, gmail, yahoo mail, whats up) i uglavnom sve to uključeno. I koristim to.

Ako mi je sve to uključeno, i mobilni internet također, ali to ne koristim previše -- znači, npr. pošaljem par poruka na whats up, pogledam kratko fejs, malo prosurfam, na par min i još uz to obavim par poziva i možda pošaljem koji poruku- onda mi traje baterija oko dan i pol. Znači, sve je uključeno, ako ne prčkam previše po njemu.

Ako ga više koristim, onda mi traje otprilike jedan dan. Čak ako npr. sat vremena surfam ili se dopisujem na whats upu, ili sam oko sat i dulje na instragramu ili play storeu - onda mi se jako brzo troši baterija. I čini se, kad gledam onaj prikaz potrošnje, da uglavnom ekran potroši.

Ako mobitel ne koristim baš, nego uglavnom za pozive i poruke, i ako isključim mobilni internet, eventualno ga upalim par puta kad mi zatreba da nešto pogledam, onda mi može trajat i do dva dana  baterija.

Svjetlina ekrana mi je uvijek na automatski (ne volim stavit na minimum, jer onda mi je pretamno i nije mi gušt koristit mob).

Ja ipak uglavnom sve držim uključeno, i punim mobitel ili svaku noc, ili ponekad nakon dana i pol. Jer nema smisla, ako sve to zagasim, i stavim svjetlinu na minimum, što će mi onda uopće takav mob, i nije mi ni gušt koristit ga onda. Jedino ako sam stvarno nešto zauzeta, ili po noći kad spavam, onda to znam sve poisključit. Ako ne zaboravim. :p

I zadovoljno sam s  baterijom, koliko znam, svi frendovi koji imaju smartphone bolje ga uglavnom pune svaku noć. Ja to čak uglavnom i ne moram.

Iako, čitajuči sad topice o bateriji, odlučila sam napravit pokus sad, i isključit da mi se sve to (fejs i mejlovi) sinkroniziraju, osim eventualno kad ja ih otvorim ili jednom na dan. Pa ću pratit malo hoće li utjecat na bateriju i koliko.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 15:49 (Rhaenys).
14 godina
neaktivan

Moze pomoc imam slobodni uredaj vec vise od mjesec dana , a trebalo bi bit vec dostupno najprije slobodni uredaji pa onda brandirani od operatora. Neznam vise sta da radim :(

0 0 hvala 0
15 godina

kako iskljucit CRT-off animaciju?u naprednim opcijama sam iskljucio sve animacije ali i dalje ostje CRT,fora je bila na pocetku ali mi vec malo ide na zivce

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
razbijac kaže...

Moze pomoc imam slobodni uredaj vec vise od mjesec dana , a trebalo bi bit vec dostupno najprije slobodni uredaji pa onda brandirani od operatora. Neznam vise sta da radim :(

U slučaju Jelly Beana prvi na "redu" su uređaji brandirani tj. uređaji koji su na pretplati pa tek onda uređaji "otključani". Nisi jedini koji čeka.

14 godina
protjeran

Pa ovo nije normalno... Imam VIP JB, nakon roota instaliram "Font installer" ili "Anim mod" i mob ostaje u boot loopu. Onda stavim engleza DJ4 i ista stvar. Tek sa Omega AOKP mogu bezbolno instalirati root aplikacije. Vec mi sve to ide lagano na onu stvar. Sa ICS-om nikad nikavih problema?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel mi moze neko reci gdje da skinem neki dobar widget za vrijeme.....na JB sam 4.1.1 

i koristim nova launcher posto njega imam kupljenog 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kako se makne crveni usklicnik na boot up-u? Da nije to jos jedna shema osim countera?! Ko od vas ima  rootan JB ajd nek pogleda dal se pojavi to sranje pri paljenje?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Kako se makne crveni usklicnik na boot up-u? Da nije to jos jedna shema osim countera?! Ko od vas ima  rootan JB ajd nek pogleda dal se pojavi to sranje pri paljenje?!

ja ima isti problem od pocetka rootanja :d ne znam jel se sjecas da sam te pitao za to ... i dan danas ga imam i nemam pojma sta je to 

13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rapsrava
nebih se slozio da nije nis posebno,ako mene pitas najbolji smartphone,cak i iphone 5 se nemre mjerit s s3-pm
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rapsrava
0m*
13 godina
neaktivan

ovaj 007 se malo pogubio :D  

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Delfinster kaže...

ja ima isti problem od pocetka rootanja :d ne znam jel se sjecas da sam te pitao za to ... i dan danas ga imam i nemam pojma sta je to 

Iskreno, ne sjecam se vise. Dal ti se to desilo i na ICS-u?!

Jer ako se to ne moze maknuti, nek se nekaj desi da ga moram nositi na servis, ne preostaje mi nist drugu, nego da pustim 12V kroz mob, da sam siguran. Pa nek ga onda upale i prigovore nekaj.

Ana XDA nema niti jedna tema o tome?! Sta je reci???

daniel
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 20:26 (daniel.hajdinjak666).
13 godina
neaktivan
Delfinster kaže...

Iskreno, ne sjecam se vise. Dal ti se to desilo i na ICS-u?!

Jer ako se to ne moze maknuti, nek se nekaj desi da ga moram nositi na servis, ne preostaje mi nist drugu, nego da pustim 12V kroz mob, da sam siguran. Pa nek ga onda upale i prigovore nekaj.

Ana XDA nema niti jedna tema o tome?! Sta je reci???

iskren da budem ne sjecam se za ICS al mislim da je i tamo isto to bilo al samo kad udjem u CWM ...a na JB mi je uvijek i na restart mobilnog i bilo sta sto ima veze sa gasenjem paljenjem to mi se pojavljuje .... a nema njega ako stavis stock rom ...to sam radio i nema ga... znaci da je nesto vezano za root (mislim kad ides preko Odina) naravno bez root

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 20:33 (Delfinster).
14 godina
protjeran

Znaci na stocku je sve ok?! Da sad ne provjeravam, jer sam taman stavil AOKP i sve podesil.

Ne preporucam vam aplikaciju "Anim Mod" jer nakon reboota mob ostaje u boot-loop-u. Smece samo takvo!!! Mozda starije verzije rade dobro, ali neda mi se igrati.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci na stocku je sve ok?! Da sad ne provjeravam, jer sam taman stavil AOKP i sve podesil.

Ne preporucam vam aplikaciju "Anim Mod" jer nakon reboota mob ostaje u boot-loop-u. Smece samo takvo!!! Mozda starije verzije rade dobro, ali neda mi se igrati.

Da...

17 godina

Elem, Desire HD je odradio svoje i izbor za novi mobitel je S3.

Preporuka za boju; plavi ili...? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Basta kaže...

Preporuka za boju; plavi ili...? :)

Bijeli!

šumski put je bio ravan.
14 godina
Basta kaže...

Preporuka za boju; plavi {#} ili...? :)

ONLY AND ONE, TITANIUM GREY, YOU WILL BE LOVED THEM LIKE THIS {#} !!!!

ATJ Lučko
14 godina
protjeran

64GB mem card, 2GB rama, LTE=CRNI

daniel
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 22:48 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice